pátek 3. června 2011

Asus na loď Ubuntu 10,10 Na Tři netbooky Eee PC

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kqPm0Oce0DM/Asus-To-Ship-Ubuntu-1010-On-Three-Eee-PC-Netbooks:
Anonymní čtenář píše "Asus oznámila, že tři Eee PC se budou dodávat s Ubuntu Linux 2011 tři modely -. 1001PXD, 1011PX a 1015PX - jsou okamžitě k dispozici, i když ne prodejci Zdá se, že populace je zatím exec Canonical měl toto říkat. o nové netbooky:. 'Existuje celá řada faktorů, které dělají Ubuntu atraktivní nabídku pro ASUS a jeho zákazníky Ubuntu nadále určuje standard pro úhledný design, snadnost použití a bezpečnost, to je svět je třetí nejvíce populární operační systém, . a [to] má nejvíce počet uživatelů v Linuxu jsme [Canonical] se dívali na veřejně dostupné údaje o operačních systémech přístup k Wikipedii minulý týden a zjistil, webové stránky slouží více stránek na Ubuntu PC než iPads - je jich tam hodně uživatelů venku. ' To nemusí být stejný jako Asus vyhlášení tří stěžejních netbooky všechny spuštěné Ubuntu místo Windows, ale je to určitě start Asus říká, že jsou více Ubuntu netbooků přijít koncem tohoto roku, i -.. Doufejme, že si běží Ubuntu 11,04 "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sýrie klesne na internetu je Vřava bodce

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Aq8OW_hDMZ0/Syria-Drops-Off-the-Internet-As-Turmoil-Spikes:
CWmike píše: "V co se zdá být na nejnovější nabídku na vládu, aby plyn přístup ke zprávám a informacím uprostřed rostoucí občanské nepokoje, syrská vláda pátek zavřel všechny služby sítě Internet. Internetu Renesys sledování firma oznámila, že od cca 7 am EDT dnes, v blízkosti k two-thirds všech syrských sítě byly náhle nedostupný z globálního Internetu. pouhých 30 minut, trasy až 40 z 59 syrských sítě byly staženy z globální směrovací tabulky, Reneys 'technologický ředitel James Cowie řekl v blogu. vypnutí zasáhla všechny 3G SyriaTel mobilních datových sítí, stejně jako několik země poskytovatelé internetových služeb, jako je Sawa, INET a Runnet. Také stanoví, se město Damašek vládní strana a celní webové stránky. pouze sítě, které se zdají být poněkud dosažitelné jsou hrstka vlády-vlastnil sítí, jako je olej patřící do syrského ministerstva, Cowie není uvedeno jinak. 'Nevíme zatím, jak se výpadek byl koordinovaný, nebo co určité regiony nebo města mohou být ovlivněny více než jiné,' Cowie psal. 'Pokud se Egypt a Libye jsou nějaké vodítko, může dojít k závěru, že události, na ulici, v Sýrii je dosažení bodu zvratu.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


BlackBerry pochodeň 2 náhled! (Video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/blackberry-torch-2-preview/:
Už jsme viděli BlackBerry pochodeň 2 v fotografie s laskavým svolením pana Blurrycam, ale trochu birdie od Negri Electronics byl tak laskav a poslat přes pre-release zařízení pro nás dostat pod vlastní sklo pro malé focení. Ačkoli to má prakticky totožný tvarový faktor s originálem, pochodeň 2 hrboly specifikace v téměř každém oddělení z fotoaparátu do RAM. Jo, a je to běh next-gen BB OS 7 - což je opravdu OS 6.1, a stále postrádá QNX DNA. Přečtěte si o minulosti přestávka na plný náhled tohoto přesto-k-být-oznámený jezdec, a některé slavné HD video pokud beautious snímky nejsou dost brousit vaše BBM-hlad choutkám.

Pokračovat ve čtení BlackBerry pochodeň 2 náhled! (Video)

BlackBerry pochodeň 2 náhled! (Video) původně objevila na Engadget na pá. 03.6.2011 15:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Návnada roj má potenciál k ochraně útočící trysky se stovkami drones

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/swarming-drones-coming-to-a-combat-sortie-near-you/:
MALDs (rakety vzduch vypuštěn návnady), pro ty z vás, ne na vašem wargadgets , jsou něco mezi řízené střely a letecké drones - hybridní slouží k ochraně trysek útočící na matoucí nebo rozptylující nepřátel během boje. Různá odvětví americké armády bylo jejich použití pro roky, ale teď jedné společnosti přišel na způsob, jak uvolnit stovky 'em, vytváří opravdovou drone roj. Zbrojařský dodavatel Raytheon vyvinula systém, který umožňuje MALDs být vykázán z nákladní letadlo, odeslání uskupení z osmi střel do vzduchu, na kterém místě oni zahájit standardní křídlo nasazení a zapalování motoru sekvence. A podle Wired, je společnost zvážila senzory a hlavic v budoucnu MALDs, které by tyto roje inteligentnější, a víte, výbušný. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Decoy roj má potenciál k ochraně útočící trysky se stovkami drones

Návnada roj má potenciál k ochraně útočící trysky se stovkami drones původně objevila na Engadget na Pá. 03.6.2011 15:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo , Kabelové | | Poslat | Komentáře

Španělsko došlápnout si na sharers souboru

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nQzTZseA3WY/Spain-To-Clamp-Down-On-File-Sharers:
pbahra píše "zákona, který by umožnil Španělsko orgány, aby uzavírání nezákonných internetových stránek s omezenou soudní dohled vyvolal hněv mezi země uživatelů internetu. zákona, známý jako Bill Sinde je (po současný ministr kultury Ángeles González-Sinde) je navržen tak, aby v blízkosti mezeru, která weby pro sdílení, jako je Roja directa využil. Vydáte-li se na webové stránky ještě dnes najdete jadrnou varování před internetovým pirátstvím, s laskavým svolením úřadů USA. Spojené státy vyvíjely značný tlak na Španělsko kvůli tomu, co vidí jako Madridu neschopnost řešit internetového pirátství. banner s těsněním z amerického ministerstva spravedlnosti, plus dva další byrokracie, informuje uživatele internetu, že španělský název domény, dříve centrem nelegálního sportovního obsahu, byla zabavena v souladu s právem autorským právem USA. Ale pokud nechcete hledat, to trvá velmi málo si uvědomit, že Roja directa má čile k světu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Anonym krade 10.000 íránská vláda e-maily

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0zkF0k6Psis/Anonymous-Steals-10000-Iranian-Government-Emails:
Několik čtenářů vzkázal, že má Anonym pronikl servery patřící do íránského ministerstva zahraničních věcí, takže pryč s více než 10.000 e-mailů. "Ministerstvo webových stránkách je stále dolů, jak tohoto psaní, a servery jsou pod anonymní kontrolou. ... E-archiv obsahuje schválení a zamítnutí pro různé víz a cestovních pasů, mezi jiné žádosti a korespondence. 'Je to u voleb výročí . Museli jsme něco udělat, 'řekl jeden z íránské členů Anonym z # OpIran. Řekl, že sundají íránskou vládou servery v pravidelných intervalech pro provoz dní, ale to samozřejmě získávání informací je nutné volit jiný přístup ke skupině podpis DDoS útok. Naznačil také, jak-ještě bez ohlášení útoku. 'Pro voleb výročí, máme kompletní DDoS útoku den' plánované, "řekl.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Soubory First Solar Patent, staví R & D týmu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4RU8a5snul0/Google-Files-First-Solar-Patent-Builds-RampD-Team:
bizwriter píše: "Google se přestěhoval za investice a využití sluneční energie, a začalo na vážné výzkumné a vývojové práce v oboru. Jeho první přihlášky patentu v oblasti solární energie technologií právě dostala na veřejnost, a společnost je personální nové výzkumné a vývojové skupiny 'k rozvoji elektřiny z obnovitelných zdrojů zdrojů energie za cenu nižší než uhlí 'at' utility měřítku. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft prodává 55000000 konzol Xbox 360, tvrdí, že konzole historie

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/microsoft-sells-55-million-xbox-360-consoles-claims-thats-cons/:
Pracujete-li pro Sony budete chtít jít dívat na televizi právě teď - je tam něco na Discovery o pštrosy a písek. Zatím, Microsoft dejte nám vědět, že je to prodal 55000000 Xbox 360 na celém světě, což je velmi pravděpodobně dost, aby si udržela náskok před PS3. Navíc, 360 prodejů v USA se stále zrychluje šest roků do jeho života-cyklus, zejména díky aktualizace jako Kinect - a Microsoft se chlubí, že "žádná jiná konzole v historii, které může dělat nárok." Huzzah. Nyní, my nejsme ti ukrást pero z ruky vítěze, ale pamatujte: tento požadavek je založen na statistiky v USA, zatímco PS3 má obecně daří lépe v jiných regionech. A co víc, ani Wii ani PS3 zatím dosáhla své šesté narozeniny, takže příběh není u konce. Přesto, graf po přestávce přece dělá Microsoft výkon vypadat zatraceně působivé. Proč je to, že když jste dole , život prostě pořád kopat?

Pokračovat ve čtení Microsoft prodává 55000000 konzol Xbox 360, tvrdí, že konzole historie

Microsoft prodává 55000000 konzol Xbox 360, tvrdí, že konzole historie původně objevila na Engadget na Pá. 03.06.2011 13:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hlavní Nelson | Poslat | Komentáře

Krádež identity je Převážná IRS?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1RYEAHHXzk/Is-Identity-Theft-Overwhelming-the-IRS:
coondoggie píše "Počet daně-příbuzné incidenty krádeží identity je explodující, a nikde je, že více než zřejmé, na Internal Revenue Service, který zaznamenal nárůst z 51.702 hlášení v roce 2008 na 248.357 v roce 2010. Zatímco to programy k boji krádeže identity problém, to je také ochromen v mnoha dalších oblastech, podle zprávy z tohoto týdne (PDF) od Úřadu pro vládní zodpovědnost. Například, GAO říká IRS schopnost řešit problémy krádeže identity je omezena zákony na ochranu soukromí, která omezit IRS 'schopnost sdílet krádeže identity informací s ostatními agenturami. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Internet Explorer Slipy Použijte nižší než 55%

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DrlfUwRYl-U/Internet-Explorer-Use-Slips-Below-55:
rfc1394 píše se tento úryvek ze zprávy InfoWorld: "Internet Explorer podíl na trhu i nadále klesat, jako je rock Net Applications zveřejnila čísla za květen a Internet Explorer je celkový podíl klesl opět od 55,11 procent v dubnu na 54,27 procenta v květnu. pokles o 0,84 bazických bodů v jednom měsíci. kontrast, že se Chrome Google, který se zvýšil z 11,94 procenta v dubnu na 12,52 procenta v květnu, což představuje nárůst o 0,58 bazických bodů. V loňském roce, IE podíl prohlížeče použití se ponořil od 60.32 procenta na 54,27 procenta. Jak dlouho předtím, než IE klesá spotřeba pod 50%? '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MI6 Swapy bomb Info S cukroví recept na al-Káidu web

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7qvh5pLkUEI/MI6-Swaps-Bomb-Making-Info-With-Cupcake-Recipe-On-al-Qaeda-Website:
Britská zpravodajská agentura představila své nejnovější zbraň ve válce proti teroru, cupcake recepty vydané show Ellen DeGeneres. MI6 pirát online al-Queda časopis nahradí instrukce o tom, jak "vyrobit bombu v kuchyni vaše máma" se na webové stránce receptů pro "Nejlepší Cupcakes v Americe" z show Ellen Z článku: ". Zahrnoval Recept na Mojito cukroví - 'z bílého rumu dort a zahalená v vanilky buttercream'-a Rocky Road cukroví -' varování:! cukru spěch dopředu ' Naproti tomu původní časopis představoval recept ukazuje, jak udělat smrtící trubkové bomby používat cukr, zápalkových hlaviček a miniaturní žárovky, připojené k časovači. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.