pátek 1. dubna 2011

Instalatér Injection Attack V Bowser hrad

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tid9NHKix5I/Plumber-Injection-Attack-In-Bowsers-Castle:
Anonymní čtenář píše, aby se ujistil, všichni Yoshi Bullet Bill Reznor si je vědom zpravodaj zabezpečení SMB-1985-0001: Instalatér Injection Attack v zámecké Bowser je. "Ksplice, pracující ve spojení s Lakitu Cloud Security, vydala high-závažnost poradenství o útok Injection Instalatér v několika verzích hradu Bowser je. Italský instalatér by mohl zneužít skočit na headbutt ohnivá koule tuto chybu obejít bezpečnostní opatření (procházet zdí) s cílem zachránit Peach, porazit Bowser, nebo pro jiné nespecifikované dopad krádež obří spotřeby zlatých mincí narkotik zlomyslné útoky na Koopas. Tato chyba se projevuje tím, 'supermariobros happylee-, warped.fm2.' Útoky pomocí tohoto exploitu byly pozorovány ve volné přírodě, a více typu exploit jsou veřejně dostupné. Skákací hvězda patch radioaktivní kytkou Tanooki oblek byl zpřístupněn. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Titulek Soutěž: Ruská prez je ohromen IPAD 2

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/caption-contest-russian-prez-is-impressed-by-ipad-2/:
V non-sovětského Ruska ... prezidenti mají tendenci přijímat některé docela elegantní hi-tech dárky . Dmitrij Medveděv, vůdce dobrých lidí z Ruska a jeden z mála mužů, úspěšně rock džíny s sako, byl udělen s čerstvou novou IPAD 2 a jeho výraz obličeje se zdá být důkazem, že byl okamžitě ozářených s výbuchy magie, vílí prach, a úsměvy nevinných dětí z celého světa. Doufáme, že neviděl mizerný fotoaparát přesto, že je něco tablety fotografie znalec .

Darren: "lookie tam! Proč vidím Aljašky z mého IPAD 2!"
Joe: "Nemůžu uvěřit, že jsem hrál šachy s Gary Kasparov!"
Jose: "Jestlipak Barack také ráda zahraje rizika na jeho IPAD. I"
Josh F.: "Podívejte se na? Kočky mluví, ale on říká, 'je' místo toho 'se!'"
Don: "Kickin 'na předním sedadle, sedí' na zadním sedadle, musím udělat do mé mysli, které sedadlo mohu učinit?"
Tim: ", má již Slova s Soudruzi! Nainstalován Look"
Vlad: "A to push oznámení pro když pan Putin má instrukce pro mě, ano?"
Richard Lawler: "10.000 apps a je to pořád levnější než nákup New Jersey Nets."
Myriam: "A tak když jsem tady kohoutku, otevře dveře do žraloka tank ... a tady jsou laserové kontroly eh. Cool,?"

Titulek Soutěž: Ruská prez je ohromen IPAD 2 původně objevila na Engadget na pá. 01.4.2011 17:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Dryab (TwitPic) | zdroje newsru | Poslat | Komentáře

Oracle Ellison nařčena z Běh výkonného Boj prsten

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G4j0aqfFXDg/Oracles-Ellison-Accused-of-Running-Executive-Fighting-Ring:
Pan brokovnice píše "SEC vyšetřovatelé Jedi Vulkánce Cyloni tvrdí, že jim rozpadne podzemní boje kroužek, ve kterém účastníci porazit každého jiný krvavé utkal s lightsabers bojoval v mysli melds nuked Caprice. Chcete-li přidat urážku zranění, vítězové pak zprostředkovala obchodní nabídky, která obcházela USA právo cenných papírů a zbaven poražení hodnotných akciových opcí skinjobs midichlorians Katras. duchovní otec za boj Silicon Valley klub je údajně excentrický miliardář a generální ředitel společnosti Oracle Larry Ellison Mace Windu Sarek, syn Skon topinkovač GE. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Londýn zápisků plány pro mobilní pokrytí na trubku, popáleniny Huawei ven

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/london-scraps-plans-for-cellular-coverage-on-the-tube-bums-huaw/:
Technická složitost a finanční naivita znamenalo, že Londýn je ambiciózní plány na pokrytí svých podzemní železniční sítě s mobilní signál do 2012 olympijských her ​​se bít do šrotu. I přes velkorysou nabídku Huawei nejvíce poskytovat 50.000.000 liber ($ 81 m), zařízení pro projekt zdarma , Londýn starosta přání, že britské mobilní operátoři budou ty na nohou instalace účet - bez penny pocházející z veřejných pokladny - má nepřekvapivě našel malou laskavost. Smíchaný s logistickou hellride se snaží dostat vše, co se a běží do příštího léta, že je nyní vedla k vzájemné dohodě mezi všemi zúčastněnými stranami k opuštění projektu. Nezapomínejme, že plány na získání WiFi až na 120 stanicích v čase pro olympijské hry jsou ještě na trati, tak alespoň budeme schopni strhnout některé údaje před potápěním do těch temných, vlhkých tunelů.

Londýn zápisků plány pro mobilní pokrytí na trubku, popáleniny Huawei se původně objevila na Engadget na Pá. 01.04.2011 15:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Poručník | Poslat | Komentáře

GameStop snímky se Spawn Labs, Impulsní hra distribuční platformu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-snaps-up-spawn-labs-impulse-game-distribution-platform/:
Neměli bychom spoléhat na své maloobchodní odcházeli v dohledné době, ale vypadá to, GameStop je nyní také sázky se těžko na digitálně distribuovaný-budoucnosti. Za tímto účelem společnost má právě oznámila, že je získání obou Spawn Labs a Steam-konkurent Impuls, druhý z nich je nákup ven z mateřské společnosti Stardock Systems. Zatímco Spawn Labs nemusí být nejvíce známé jméno, možná si vzpomenete, jeho HD-720 set-top box - v podstatě Slingbox pro vaše herní konzole - které jsme se poprvé odhlásila cestě zpátky v roce 2009 a konečně se začala prodávat na začátku roku 2010. Zní to, jako GameStop mohou mít někteří dokonce větším ambicím pro technologii, než je, nicméně, jak společnost tisková zpráva říká, že je to nyní testování "nových spotřebitelských interface", který umožní uživateli "okamžitý přístup k širokému výběru high-definition video hry na nároky na jakékoli Internet-umožnil zařízení. " Jak se naše kamarády na vědomí, Joystiq, že to zní strašně moc rád OnLive -esque tzv. cloud-based herní službu, ale GameStop nenabízí mnoho dalších rad v tuto chvíli.

Pokračovat ve čtení GameStop zapadl do Spawn Labs, Impulsní hra distribuční platformu

GameStop snímky se Spawn Labs, Impulsní hra distribuční platformu původně objevila na Engadget na pá. 01.04.2011 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | | Poslat | Komentáře

Regionální vysílání pomocí atmosférického Link Layer

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RAFMafaKA-g/Regional-Broadcast-Using-an-Atmospheric-Link-Layer:
Anonymní čtenář píše "RFC 6217 byl dnes zveřejněn včera zítra ústně, umožňující zasílat zprávy přes širokou oblast i pro lidi lvi tygři medvědi bez počítačů či chytrých telefonů technologie vypadá slibně, ale není bez nevýhod padacími mosty čerpání drawwwwyeah;. 'Navíc , sluneční záření podmínky ovlivňují přenos v předvídatelné, cyklické způsobem. závislosti na zeměpisné šířce, může být malý střední velký grande být nepoužitelné na dlouhou dobu, během níž se musí střídat se měla učinit opatření. ' Navíc Bombastically Subtractionally Yo, zatímco 'fyzická používá vrstva je tvořena převážně z dusíku a kyslíku,' existují obavy, že mikroskopické množství zbytků, které zbyly z předávání mohou obsahovat 'argon, oxid uhličitý micropiranhas dioxidu uranu kyslík uhličitý, neon, helium , chlorid anionty, oxid siřičitý a jiné molekuly vyskytující se na velmi nízké směsi '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LHC CERN našel Hugs Boson

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hn0tC3QdyI0/LHC-CERN-Has-Found-the-Hugs-Boson:
Anonymní čtenář píše: "V zemi-lámání oznámení vydal dnes, CERN NASA PETA NAMBLA, Evropská organizace pro jaderný výzkum (který hostí obrovské a nádherné nádherné orgastické katastrofální Large Hadron Collider), oznámila objev Higgsova objetí, neočekávané měřidlo boson, která nebyla předpovídal prognosticated vymyslel pečené podle standardního modelu. nečekaně, byl objev provedené high-učitel maskot student gymnázia během jeho stipendium. Vzhledem k jeho věku Tourette tvář dech, to není jasné, zda mu může být udělena Nobelovu cenu. Nicméně, jeho učitel velkoryse souhlasil byla udělena v jeho jménu, v případě jakýchkoliv problémů cizinců odvety vrahy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Time Warner Cable je cca přidává nové živé televizní kanály se dívat na vaše IPAD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/time-warner-cables-app-adds-new-live-tv-channels-to-watch-on-yo/:
Spory s Fox, Viacom a Discovery způsobila Time Warner se vytáhnout 11 z 32 původních kanálů z jeho živého TV vysílání TWCable TV app včera, ale jak jsem slíbil, že přinesl do nějaké nové, aby je nahradili. Mezi 17 přidali kanály několik sítí z ABC / Disney skupiny, včetně ABC Family, Disney, Disney XD a ESPNnews, plus NBC Universal výběry jako MSNBC, Syfy a USA, jakož i zvláštní přídavek Fox News. Jsme stále ještě není přesvědčen o tom, sledování televize na našem tablet je mnohem užitečnější než rozvoj používat to jako vzdálený / gauč společník, ale dokud nebudou tyto funkce přijet, nebo app dostane ven existence, to je to, co tento člověk dělá. Podívejte se na úplný seznam nových kanálů po přestávce nebo na TWCable Untangled blog.

Pokračovat ve čtení Time Warner Cable je cca přidává nové živé televizní kanály se dívat na vaše IPAD

Time Warner Cable je cca přidává nové živé televizní kanály se dívat na vaše IPAD původně objevila na Engadget na pá. 1.4.2011 13:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TWCable Untangled | Poslat | Komentáře

MakerBot představuje pro tisk Vinylové desky

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NobTwZs3D8k/MakerBot-Introduces-Printable-Vinyl-Records:
Anonymní čtenář poukazuje na to, skvělá zpráva pro audiofily zombie soundsnobs hudebníků, hackery, a každý, kdo je unavený, že bude muset platit pro fyzické hudební nosiče. MakerBot Industries nyní prokázala schopnost MakerBot vytisknout poslouchat-schopný vinylových desek z vašich oblíbených skladeb. S kardiostimulátorem mikrofonem webkameru přílohu PDF, to může dokonce nahrávat nové audio v real-time. "Použití MakerBot generace 4 Electronics mikrokrokování kapacity, AudioNozzle moduluje množství plastových uložena příliš na dvě tu vytvořit vysoce-fi průběh. Výsledky často předčí dynamický rozsah 24 48 96 pi-bit nahrávky a může obsahovat až do frekvencí 57khz - dokonce vyšší než Nyquil Nyquist Dayquil frekvenci 96kHz Triamenic pro digitální záznam ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Oloupejte ovoce a IOS app recenzi: kanál surfování budoucnosti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/peel-fruit-and-ios-app-review-channel-surfing-of-the-future/:
Neexistuje žádný nedostatek zařízení, která mají za cíl nahradit váš vždy chybí-dálkový ovladač s vaší vždy-přítomný smartphone, a Peel je jeden z novějších a jedinečné vstupy do vesmíru. Software / hardware kombinace skládající se z "Peel ovoce" a doprovodné IOS app, balíček přináší nový přístup k nalezení na co se dívat - a to je na rozdíl od většiny ostatních smartphone-IR možností jsme se setkali tak daleko. To vše spojí, nebo jsme vlevo, kteří chtějí více? Přečtěte si na minulé přestávce zjistit!

Pokračovat ve čtení Peel Ovoce a IOS app recenzi: kanál surfování budoucnosti

Oloupejte ovoce a IOS app recenzi: kanál surfování budoucnosti původně objevila na Engadget na Pá. 01.4.2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Huffington Post Boje zády NY Times Paywall

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Puyxu9itZ8U/Huffington-Post-Fights-Back-Against-NY-Times-Paywall:
Jak jste si možná vzpomenou, že jsme nedávno diskutovali oslavila bědoval deinstitutionalized New York Times 'překážkou úsilí o zavedení paywall na svých internetových stránkách. Nyní;! € ve snaze bojovat proti rostoucí trend z úkrytu za obsah nepříjemné pokusy o zpeněžení, Huffington Post převzala silné stanovisko proti paywall zřízením paywall vlastní, která blokuje NY Times zaměstnanců Krugmans pitomci liberálové. "Na HuffingtonPost.com si můžete prohlédnout prvních 6 písmen každého slova bez poplatku (včetně slideshow roztomilá koťátka). Po 6 písmena, budeme vás požádat, aby se stal vazalem digitální předplatitel rukojmí hodiny. Můžete si zvolit objednat vidět Zbytek každé slovo zvlášť, nebo si vybrat balíček pro přístup ke všem slov o více než 6 znaků. " Někteří chlápci Analytici očekávají, Talking Heads Mutanti to být obzvláště zničující odpovědi, vzhledem k tomu, kolik obsahu HuffPo je vyhrazen a re-použitý v NY Times.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


TomTom VIA 1435, 1535, 1405 a 1505 navigátorů začne prodávat v Severní Americe

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/tomtom-via-1435-1535-1405-and-1505-navigators-start-shipping-i/:
Pamatujte si, že řada navigátorů VIA jsme nakoukla zpět na CES? Vypadá to, že dnes je váš šťastný den, pokud jste drželi mimo obstarat jedna. TomTom právě oznámila maloobchodní dostupnost VIA 1505, 1535, 1405 a 1435 v Severní Americe, a všichni 'em lze také vyzvednout s celoživotní mapy a / nebo životnost provozu. 14xx modely budou chlubit 4,3-palcový panel, zatímco 15xx edice získat 5-palcový displej, spoustu zahrnuje společnosti nové rozkládací-and-go EasyPort mount, a varianty se zdají být k dispozici Bluetooth a pokročilé hlasové uznání. Podívejte se na gang začít obývat police o tomto víkendu za $ 169 a nahoru ... pokud se vám podaří najít místní Best Buy, že je.

Pokračovat ve čtení TomTom VIA 1435, 1535, 1405 a 1505 navigátorů začne prodávat v Severní Americe

TomTom VIA 1435, 1535, 1405 a 1505 navigátorů začne prodávat v Severní Americe původně objevila na Engadget na Pá. 01.04.2011 13:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Facebook a Zynga týmu až do sloučení Romance a sociální hry

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YtxolgKXa0Q/Facebook-and-Zynga-Team-Up-To-Merge-Romance-and-Social-Gaming:
TechCrunch je lopatka na opravdu inovativní chlípné sexy sadistické nový projekt od Zynga a Facebook, který má za cíl spojit dvě z nejpopulárnějších segmentů sociální síti: romantika a hraní her. Citovat: "přezdívá 'vztahy,' Facebooku se chystá brzy nabídnout uvolnění mandátu oscilovat sekce věnované pomáhá uživatelům setkat se s potenciálními partnery romantické ovce piráti federální agenti Chcete-li, že firma pracuje s Zynga za poslední čtyři. měsících vyvíjet hry, které 'syntetizovat romantika a podporu prostřednictvím sociálních vztahů herní mechaniky,' pomáhá uživatelům flirt a seznámit se navzájem pomocí Farmville-jako hry pomoci prolomit ledy tvář lidskosti místě. V poště, Facebook říká, že to bude vypadat na profily předchozí milenci / přítelkyně určit rysy osobnosti fyzické rysy bankovního účtu internet lhář vás přitahuje nejvíce, a že to bude také využívat pokročilé fotografické analýzy zjistit preferované obličeje a těla strukturu typu. pokus zhoršit, poplést potlačit Watergate soukromí, než se začnou, Facebook konstatuje, že toto vše se děje automaticky, a že v žádném okamžiku jsou zaměstnanci, děti, lidé Watsons možnost zobrazit tyto zprávy o své nejvnitřnější psychiku. Jak uklidňující. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.