úterý 14. prosince 2010

MS Hypes Win7 tablety na CES - opět

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z1pJTxF_CM0/story01.htm:
jfruhlinger píše "Asi před rokem v tuto dobu, byli jsme všichni slyšení vzrušující novinky o Windows-založené tablety, které Microsoft bude odhalena na CES. Měly by transformace průmyslu a uškrtit iPad v jeho kolébce! No, teď humbuk je stroj . začínat znovu, pro tytéž výrobky, které se nikdy neuskutečnila v loňském roce Tentokrát však na trhu změnila natolik rychle, že Microsoft je tableta nabídka není ostří, jako Ryan Faas poukazuje, je to zoufalé. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Šestý okruh pravidla, že vláda potřebuje povolení k prohlídce vaší e-mailové

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/sixth-circuit-rules-that-the-government-needs-a-warrant-to-searc/:
Přehled další dítě krok pro digitální demokracii: šesté obvodní odvolací soud rozhodl, že dnes vláda musí mít povolení k domovní prohlídce před tím, než může získat od svého poskytovatele e-mailu. Konkrétně soud rozhodl v Warshak v USA, že "by se vzpírají zdravému rozumu, aby e-maily dovolit menší čtvrtou změnu na ochranu", než tradiční komunikaci, jako například telefonní hovory a pošty. Ano, už si myslíte, že by bylo zřejmé, ale na konkrétní otázku vlastně nikdy vznesena na úrovni odvolací předtím, takže rozhodnutí je kriticky důležitý - je pravděpodobné, že ostatní soudy budou brát jejich pokyn ze šestého obvodu tváří v tvář podobné problémy. Jak ERF poukazuje však existuje několik právních výjimek rozkaz požadavek Uložená sdělení zákon, že organizace je stále bojuje, aby znění pozdějších předpisů, ale hej - my budeme mít každý trochu pokroku můžeme.

Šestý okruh pravidla, že vláda potřebuje povolení k prohlídce vaší e-mailové původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 16:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ERF | Poslat | Komentáře

Britská vláda potvrdí devět EVs nárok na slevy 5.000 liber, ale je to opravdu jen šest

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/british-government-confirms-nine-evs-eligible-for-5-000-rebates/:
Britská vláda potvrdí devět EVs nárok na slevy 5.000 liber, ale je to opravdu jen osm
Prodám elektrický vůz v USA, stejně jako Nissan Leaf , a můžete očekávat, že si pěkný podporu na vaše vrácení daně: 7.500 amerických dolarů federální dotace. Nyní ve Velké Británii je stále v na cash back hru, s programem program od 1. ledna nabídnout 25 procent slevu na zakoupené EV - až do výše £ 5,000. Devět vozy byly prohlášeny za způsobilé pro tuto volbu rozhodně bonus:
Jistě, první tři a poslední dvě auta jsou skutečně stejné modely, jen s různými kousky chrom přilepená na přední straně, ale trochu odznak inženýrství nikdy nikomu neublížil.

Britská vláda potvrdí devět EVs nárok na slevy 5.000 liber, ale je to opravdu jen šest původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 15:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BBC News | Poslat | Komentáře

Proč Anonymní Can't Take dolů Amazon.com

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PpLzi6xHf4Q/story01.htm:
suraj.sun píše "Na webových stránkách-útočící skupiny" Anonymous "pokusil sundat Amazon.com ve čtvrtek skupiny pomsta horda rychle zjistila něco Technici vědí už roky:. Amazon, který vybudovala jeden z světa je nejvíce neporazitelný webové stránky, je téměř nemožné se zhroutí .... Anonym rychle přišel na to ven. Méně než hodinu po nastavení jeho památky na Amazon, skupiny organizátoři odvolali pokus. "Nemáme dost sil," oni tweeted. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




IBM Watson Superpočítač bude hrát Riskuj! na těchto datech

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/ibms-watson-supercomputer-will-play-jeopardy-on-these-dates/:
Co jsou to 14. února 15. a 16.? Známe to se bude dít za chvíli , ale teď víme, kdy se náš soubor DVR. Rack serverů - nasáklé s přírodní-zpracování jazyka, vyzbrojený prapor esoterických znalostí kultury pop, a "zastupuje kolem avatar" - bude nastoupí proti ohrožení on! Milionářů Ken Jennings a Brad Rutter po dobu tří dnů počínaje Valentýna roku 2011. Jsme také slyšel, že Watson bude autogramiáda poté, co je děláno decimovat jeho oponenty. To pak bude věnovat všechny své výhry na charitu a strávit zbytek svého přirozeného života uhýbat paparazzi na pláži undisclosed v jižním Pacifiku.

[Fotografie z Ben Sisto je flickr ]

IBM Watson Superpočítač bude hrát Riskuj! na těchto datech původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 14:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo! novinky | | Poslat | Komentáře

Sledujte 200 let globální růst za 4 minuty

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J1TQhTk3xLg/story01.htm:
kkleiner píše "profesor mezinárodních zdraví ve Švédsku, Hans Rosling má dlouhou historii objevování faktů a údajů, které obklopují náš měnícím se světě. V segmentu série BBC, Rosling dává jeden z jeho nejslavnějších přednášek s novou twist . Použití 120.000 + bitů dat a rozšířené reality, bujný profesor nás přes posledních 200 roků globální historii a její nerovný růst bohatství a zdraví. " To je opravdu na co dívat. Vážně.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Zobrazil: Leica je první digitální fotoaparát

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/visualized-leicas-first-digital-camera/:
V roce 1996, Deep Blue porazil šachový grand-mistr Garry Kasparov poprvé, Dolly klonované ovce se narodil, a digitální fotoaparáty byly stále mimo dosah většiny spotřebitelů. To byl také rok že Leica vydala svou první digitální snímání zpět, S1. Tento zlý chlapec byl určen pro společnosti R-35mm objektivů řady (s objektivem úchyty pro řadu dalších výrobce optiky) a zachytil 1,4-palcový náměstí obrázky. A co jste si pro svůj 21.500 dolarů? Kamera, která operovala na ISO 50 a produkoval 48-bit (151MB), obrazové soubory s "malý, jestliže některý z artefaktů, kvetoucí, a lemování, které i nadále mor nám do dnešního dne," tvrdí B & H. A jak by se dalo očekávat od firmy Leica, má design, který inspiruje významné gadget chtíč. Hit zdroj odkaz pro spoustu více fotek.

Zobrazil: Leica je první digitální fotoaparát původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 14:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ISO 50 | Poslat | Komentáře

Archeologové Najděte 2400-Rok-Staré polévka

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f2prWP6ATk0/story01.htm:
Čínští archeologové objevili zapečetěné bronzové nádoby s obsahem toho, co oni věří je šarže 2400-rok-starý kosti polévka. Hrnec byl vykopal poblíž starobylé hlavní město Xian. Liu Daiyun z Shaanxi provincie Institutu archeologie říká: "Je to první objev kostí polévku v čínské archeologické historii. Objev bude hrát důležitou roli při studiu stravovacích návyků a kultuře období Válčících států (475-221BC)." Ani slovo o v případě, že archeologové také zjištěno, doprovodné staré suchary.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Stallman Obavy Chrome OS

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aNGs-1AvX-c/story01.htm:
dkd903 poznamenal, že Stallman je hovoří o rizicích Chrome OS a vzdát se všech svých lokálních dat do oblak, tlačí lidi do "neopatrný Computing." Což je mnohem naléhavější znepokojení než něco jako volat to GNU / Chrome OS.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Microsoft země jeho největší povrch, aby ... z karaoke bar (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/microsoft-lands-its-largest-ever-surface-order-from-a-karaoke/:
Že to není moc vidět hned, ale zdá se, že červená MR je dobře na jeho cestě k stávat se jedním z nejmodernějších (a pravděpodobně nejzábavnější) karaoke barů na světě. Předběhl svou Hong Kong debut tuto sobotu, řekl firma již nainstalován šest povrchy v jeho dva bary a je cílem, aby se vešly více zaplnit všech 80 pokojích - a toto číslo může zvýšit až na 300 v blízké budoucnosti - jednou Společnost Microsoft ramped výroby. S jeho software na zakázku Červený MR (stále ještě pod pokličkou), budou moci zákazníci vybrat písně, objednat jídlo, dívat se na televizi a hrát hry na povrchu při poslechu opilý ztvárnění mé srdce bude bít dál. Oh, a tam bude také několik Kinects tečkované kolem tyče, ale to není přesně jasné, zda se bude v místnosti stejně. Tak či onak, budeme vyletí do Hong Kong podívat se na to koncem tohoto týdne, takže zůstaňte naladěni. Prozatím se můžete podívat na ukázku Liar hra povrchu je Kostky po přestávce.

Pokračovat ve čtení Microsoft země jeho největší povrch, aby ... z karaoke bar (video)

Microsoft země jeho největší povrch, aby ... z karaoke bar (video) původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 12:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget čínských | Poslat | Komentáře

Amazon MP3 app hity telefony BlackBerry

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/amazon-mp3-app-hits-blackberry-phones/:
Nemusí to být docela dost, aby non-uživatelé BlackBerry do stáda, ale RIM konečně vstřelil jednu dlouho očekávaný tah udržet své stávající uživatelé spokojeni - je to prostě oznámil, že Amazon MP3 aplikace je nyní k dispozici ke stažení z App BlackBerry světa. Zatímco ještě v beta verzi technicky, bude app vám nákup a stahování hudby i přes WiFi a přes ovzduší, a to zahrnuje spoustu BlackBerry-specifické funkce, včetně sdílení přes BBM kromě obvyklých funkcí sociálních sítí a plná integrace s BlackBerry je univerzální vyhledávání a knihovny médií. Hit se na níže uvedený odkaz a podívat se zblízka, nebo jednoduše stáhnout sami zkusit to z první ruky - je zdarma, po všem.

Amazon MP3 app hity telefony BlackBerry původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 12:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BlackBerry | Poslat | Komentáře

Michael Moore Příspěvky Julian Assange je Bail

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASUj_zVvMi0/story01.htm:
digitaldc cituje Michael Moore v příběhu běží na Huffington Post, kde se říká: "Včera, v Westminster magistrátního soudu v Londýně, advokáti pro WikiLeaks co-zakladatel Julian Assange předložil soudci dokument ode mě říkat, že jsem dal až 20.000 dolarů z mých vlastních peněz na pomoc kauci pan Assange z vězení. Dále jsem se (Michael Moore) jsem veřejně nabízet pomoc mé webové stránky, své servery, moje doménových jmen a nic jiného můžu udělat, aby WikiLeaks žije a vzkvétá, jak to pokračuje ve své práci odhalit zločiny, které byly připraveny v tajnosti a prováděny v našem názvu a s našimi dolary daňových poplatníků. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.