středa 10. srpna 2011

Orange Goo napadne Alaskan Village

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h2DAAdoglI8/Orange-Goo-Invades-Alaskan-Village:
s31523 píše: "Když se obyvatelé Aljašky obce Kivalina probudil minulý týden, nečekaný pohled na oranžovou Goo pokrývající povrch vody byl docela alarmující. podezření, úniku ropy nebo jiné člověkem způsobené pohromy, obyvatelé obavy toxicita látky. NOAA Po šetření bylo zjištěno, že Goo je neznámý druh mikroskopických vajíček. Podle NOAA vědec Mějte Rice, "Myslíme si, To jsou jakési malé vejce korýšů a embryo s olejem lipidů kapky ve středu působit oranžovou barvu. " Více práce je potřeba zjistit, jaké jsou vejce, a to, co způsobil, se ukázat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Staré argumenty může stát Linux Desktop

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fGJpjTZylDw/Old-Arguments-May-Cost-Linux-the-Desktop:
itwbennett píše: "stará tvrzení, že Linux pit jeden nástroj proti sobě - ​​Evolution vs Thunderbird, LibreOffice vs OpenOffice, a GNOME3 vs jednoty vs KDE vs všechno ostatní - může stát Linux svou šanci na ploše, domnívá blogger Brian Proffitt . "Můžeme porovnávat LibreOffice na OpenOffice.org Office až do soudného dne," říká Proffitt. "Ale co se stane, když Google Dokumenty dostane opravdu dostatečně robustní pro obchod a high-end produkci dokumentů? Nebo Prezi dostane dost MindShare začít nahoru trajektorie počtu uživatelů? " Měl by se stát, že zvyšující se závislost na cloud software usnadní podnikům zvolit Linux, ale aby se tak stalo, Linux společenství musí přestat bojovat staré zápasy, říká Proffitt. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hands-on s Kindle Reader Cloud: může nahradit nativní aplikace iPad?

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t39GGnysJCU/hands-on-with-kindle-cloud-reader-an-ipad-app-replacement.ars:

Amazon má konečně spustila webovou verzi svého Kindle Reader, který umožňuje uživatelům, aby si jejich Kindle nákupy na jakémkoli zařízení pomocí webového prohlížeče, aniž by bylo nutné stáhnout speciální software. Web-based čtečka, nazvaný Kindle Cloud Reader, sportovní i online a offline režimu, a může dokonce synchronizovat poslední stránky číst (mimo jiné) v zařízení Kindle. Ale zatímco Kindle Cloud Reader lze použít téměř každý, je jasné, že design byl do značné míry se na iPad, což Amazon se vyhnout Apple v App omezení obsahu , a dokonce nabízí iPad příjemný Kindle Store nemohlo zavést do svých nativní iOS aplikace.

Protože jsem vášnivý čtenář knihy Kindle na mém iPad, dal jsem novou HTML5 založené čtenáře rotace na této platformě, jak se liší od původní Kindle app. Po přihlášení přes read.amazon.com (které lze získat přístup z prohlížeče, iPad nebo ne), Amazon vás upozorní, že budete muset povolit webové aplikace rozšířit své lokální databáze, do velikosti 50 MB, takže si můžete stáhnout a ukládání knih pro offline čtení. Pokud máte obavy o místo, nemusíte uchovávat knihy offline, můžete si je přímo z "cloud", takže pokud máte připojení k internetu. Nicméně, jako většina Kindle uživatelé mohou potvrdit, že jsou mnohokrát, ve kterém je pravděpodobné, že se ocitnete v náladě číst, ale bez připojení ve vlaku, na pláž, při výpadku elektrické energie, tak offline funkce je definitivní plus.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Indickou vládu, chce-li zkontrolovat Twitter a Facebook, Google a Skype možná příliš

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2fVflMiTEEg/:
Indian-Flag

Takže pamatujte, že jednou, když RIM co-CEO Mike Lazaridis druhu zbláznil během rozhovoru pro BBC. Skutečnost, že ve vločkách na interview druhu se zmínil o důvodech, proč začal vyvádět na prvním místě - Indie. Indická vláda se zpřísnění jeho kontroly nad sociálních médií a dalších forem komunikace v rámci země uprostřed rostoucí hrozbou terorismu, včetně RIM. Ale vláda se nyní snaží sledovat komunikaci o dvou nejoblíbenějších míst na světě, zprávy HackerNews .

Možná jste o nich slyšel: Twitter a Facebook .

Dopravci již pomohli indická vláda pomocí sledování komunikace na svých sítí, Twitter a Facebook v ceně. Ale jak byste měli už znát, ne každá věc, kterou uděláte, nebo názor na Twitter a Facebook je veřejná informace, některé údaje / text je zašifrován. To je to, co vláda v Indii je po, ale do jaké míry má být vyjasněna.

Zde je problém: v Indii nové IT zákon říká, že webové stránky a poskytovatelé služeb musí obětovat informace, jako jsou hesla ze soukromých účtů, a to i bez soudního příkazu. Nicméně, oba Facebook a Twitter zásady ochrany osobních údajů, které určují osobní a soukromé údaje nebudou propuštěni bez soudního příkazu.

Spolu se společností RIM, která odmítla udělit indické vlády přístup k BlackBerry Enterprise Server vychází z toho, že to je nemožné, aby tak učinily, Indie také uvedl, že chce kontrolovat Skype a Google . Avšak ani firma vlastně slyšel něco od vlády.

To nebude mít vliv na nám hodně ve Spojených státech, ale je to špatný precedens, aby se kolovat v jakékoli zemi, natož rostoucí tech powerhouse, jako je Indie.



Společnost:
TWITTER
Datum spuštění:
21/3/2006
Financování:
$ 760m

Twitter, založený Jack Dorsey, Biz Stone, a Evan Williams v březnu 2006 (zveřejněna v červenci 2006), je sociální sítí a mikro-blogování služba, která umožňuje uživatelům ...

T-Mobile Změny názor nízké využití, "No přebytek" Data

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dItqlwkN7Lw/:
200mb

T-Mobile se dostali docela dost kilometrů na své neplánuje nadsazení data: zatímco všichni to pozor, používat slovo "neomezený", T-Mobile přístup stále umožňují uživatelům spolykat tolik dat, jak chtěli tak dlouho, dokud Nevadilo (drastických), rychlost klesá.

Na 200 MB a 2 GB, T-Mobile smartphone dat vrstvami připadat povědomý , ale žádné nadsazení trik dává zákazníkům to nejlepší z obou světů: odstupňovaných dat o cenách a nespoutaný použití.

Ve skutečnosti mi dovolte zopakovat, že žádné nadsazení trik umožnil zákazníkům to nejlepší z obou světů. Podle zprávy od T-MoNews , T-Mobile bude velmi brzy změnit podmínky jejich 200 MB dat funkce. Místo toho, aby nechal zákazníci i nadále využívat své datové připojení za nižší rychlosti, T-Mobile se vrací ke klasickému modelu přebytek poplatek.

Do budoucna bude Classic plán zákazníkům účtovány za nadsazení na $ .10/MB, s poplatkem zálivka ven u 30 dolarů. Zákazníci s hodnotou plány budou muset vypořádat se stejným, s výjimkou nejvyšší přebytek za 35 dolarů.

Důvod? Zdá se, že poptávka po 200 MB má funkci "T-Mobile překročil očekávání" a budou se vracet k účtování poplatků přebytek od 13.srpna. Žádné slovo ale na tom, zda T-Mobile je jiné číslo nadsazení dat plány stejný osud, ale je to určitě něco, co Mějte oči otevřené pro všechny stejné. Worry ne, stávající zákazníci T-Mobile: Pokud máte tuto funkci v současné době, pak budete grandfathered v dohledné době. Pokud jste měli v plánu skočit na T-Mobile rozjetého vlaku, můžete to udělat hned, než tato dohoda vede cesta Dodo.




Po Foursquare, Klout Přidá Blogger, Tumblr, Instagram, Flickr a Last.fm na míru sociálního vlivu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LMrPJmANLMw/:
klout

Klout , startup, který opatření vliv na Twitter, Facebook, LinkedIn , YouTube, a nejvíce nedávno Foursquare , přidává další služby dnes, celkem 10 různých způsobů, jak měřit sociální vliv na webu. Klout přidává pět nových sítí, Blogger, Tumblr, Flickr, Instagram a Last.fm, který umožňuje uživatelům přidávat Klout jejich vliv na tyto sítě, aby jejich Klout skóre.

Na pozadí, Klout hodnotí chování uživatelů s komplexním hodnocení algoritmy a sémantickou analýzu obsahu na míru vlivu jednotlivce na sociálních sítích. Na Twitter je Klout vliv hodnocení na základě uživatelského schopnost řídit akci prostřednictvím tweety, retweets a další. Na Facebooku se Klout zkoumat, jak rozhovory a obsah vzbudit zájem a zapojení, přes rád, komentáře a další, ze sítě je téměř 700 milionů uživatelů.

Zatímco Klout nevydal specifika o tom, jak tyto nové služby faktoringu do vašeho skóre, můžete předpokladů založených na jednotlivých sítí. Pro LinkedIn může být Klout hodnocení vaší počet spojení, a aktualizovány na webu. A podle všeho je vaše Foursquare Klout podle toho, jak často budete kontrolovat, kolik mayorships jste vydělali, a další.

Pro Instagram by měření se, kolik má rád jste na vaše fotografie. Flickr také použít stejnou metriku. Last.fm je zajímavé navíc s ohledem na jeho první hudební služba, která Klout přidal. Možná Spotify integrace přijde mývalí kočka?

Uživatelé si mohou vybrat připojit své účty svých Klout skóre ve svém profilu. Klout říká, že připojení účtu Wil nikdy nižší skóre, ale to může zvýšit skóre.

A abychom nezapomněli, měla by Klout přidávat Google + jako měření metrický brzy.



Společnost:
KLOUT
Datum spuštění:
8 / 2008
Financování:
$ 10M

Klout opatření vliv v sociální síti. Klout umožňuje uživatelům sledovat dopad jejich vazeb názory a

Organické Motion OpenStage motion capture systému 200FPS chytne, ne pozadí potřebné (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/organic-motions-openstage-motion-capture-system-grabs-200fps-n/:
Těsně pod 40.000 dolarů pro osm nastavení kamery, jsme téměř na území fandy tady, ale organické pohybu nové OpenStage 2,0 motion capture systému by jistě vystačí v průměru suterénu. Na rozdíl od několika konkurenčních řešení zde na SIGGRAPH , tohle vlastně nemá žádný mandát pozadí, a ještě lépe, nevyžaduje, aby zámek jedním snímačem na fotografovaný objekt. Kouzlo spočívá ve kamery zavěšené nahoře - sady jsou prodávány, které obsahují osm až 24 kamer, a dokonce ji může s nimi zacházet jediné pracovní stanice. Multi-tracking osoba není žádný Thang, i když nejste zachytit HD video, zde vysokorychlostní VGA funkce umožňuje až 200 snímků za sekundu v čase. Není divu, že firmy, jejichž cílem tohoto přímo na animaci a zdravotnické sféry, a měla by začít doprava svazcích již příští měsíc. Podíváme-li se dolů Pixar? Budete potřebovat mnohem více než 40 velkých, ale možná video po přestávce vám trochu inspirace.

Pokračovat ve čtení organické Motion OpenStage motion capture systému 200FPS chytne, ne pozadí potřebné (video)

Organické Motion OpenStage motion capture systému chytne 200FPS, není nutné žádné pozadí (video) původně objevila na Engadget na st. 10.8.2011 10:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Organické pohybu

TabCo odpoví na vaše tablet otázky další otázky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/tabco-answers-your-tablet-questions-with-more-questions/:
Jak odlišit vaši tablet v již značně přeplněné tržiště? No, můžete jednoduše spustit nejlepší přístroj tam - nebo můžete pustit do tajemství kampaň, odpovědi na kuriózní populace s opatrný odpovědi. Ten, kdo je za tablet TabCo tvrdí, že obojí. Společnost, která doposud nejlépe známý pro sérii befuddling videa z YouTube, je nastaven, aby se plně odhalí v pondělí. Do té doby, zástupce přijatých k GDGT odpovědět na otázky týkající se produktu - druh. Tam jsou kousky informací roztroušených tu a tam, ale reakce jsou většinou snaží, aby "kořist" něco, následoval slib, že více bude odhalena 15. srpna.

Tady je to, co společnost říká, počínaje nejjednodušší první: TabCo je zkratka pro "tablet Company," business nastaven na spuštění nové tablet v USA v tomto měsíci, následuje roli v některých evropských zemích přijde září. Společnost nebude říkat, zda je výrobek používá nějakou verzi OS Android, ale slíbil, že bez ohledu na operační systém, bude konečné podobě výrobku, "nabízí nový způsob, jak pracovat s přístrojem," včetně "prediktivní UI "to zřejmě ví, co chcete hledat a koupit dříve, než řeknete to. tablet Má slot SD, 3G a WiFi, a "jedinečný", fyzický návrh a řešení. Neexistuje 3D nebo HTC Flyer stylu pera funkce na věc, nicméně. Jo, a kvalitou provedení? TabCo říká, že je "stejně dobrý nebo lepší než Nokia a Apple zařízení."

Takže, co je to? Nová tablet od lidí, kteří vám dali linii Tabasco horké omáčky? Velký Improv Všude stylu žert? Skutečný, víš, tablet? Spousty a spousty virů typu videa pro mezinárodní tablet tajemství po přestávce. A klidně spekulovat, své vnitřnosti v komentářích

Pokračovat ve čtení TabCo odpoví na vaše dotazy tablet s další otázky

TabCo odpoví na vaše tablet otázky další otázky původně objevila na Engadget na st. 10 srpen 2011 11:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj GDGT | Přeposlat |

Apple je Samsung stížnost ukáže, že to je také žaluje Motorola přes Xoom

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/apples-samsung-complaint-reveals-its-also-suing-motorola-over/:
Ano, jsme nyní dosáhli bodu, v rámci probíhajícího Apple V. Samsung povyku, kde budeme mít soudy odhalila v rámci soudních sporů. Jak si všiml FOSS patenty blokování prodeje Galaxy tab 10,1 v Evropě, obsahovala také krátké pasáže o tom, že Apple žaluje Motorola přes rozhodně tablet-jako Xoom stejně. Co je však jasné, zda Apple je také žádosti o zásah proti Motorola blokovat prodej Xoom, ale Mueller naznačuje, že je skutečně pravděpodobné (Apple má také údajně žaloval a dostal soudní příkaz proti místní německé tablet výrobce Jay-tech). Samozřejmě, že Apple a Motorola nejsou cizí právní pletky , ale toto je poprvé, co jsme viděli, co se rozšířila za telefonů tablets.

Apple je Samsung stížnost ukáže, že to je také žaluje Motorola přes Xoom původně objevila na Engadget na st. 10.8.2011 11:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FOSS patenty | Přeposlat | Komentáře

Bezdrátové nabíjení na Bionic Droid?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KUqug7xbfzs/Wireless-Charging-On-the-Droid-Bionic:
mahiskali píše: "Nové dokumenty týkající se neustále vychvaloval a hodně-zdržel Motorola Droid Bionic se objevily na internetových stránkách FCC studoval na základě dokladů, jsem si všiml, velice zajímavou vlastnost:. indukční nabíjení cívky (klikněte na tlačítko" Vnitřní fotografie "), postavený . kryt baterie do pouzdra Zdá se, že Motorola mohou mít některé triky v rukávu ještě - ale bude to stačit, aby porazila konkurenci (rozuměj: Samsung Galaxy S2, iPhone 5) "?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple, vydavatelé spiknutí proti 9,99 dolarů Amazon e-books, říká soud

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/6bAQJS6T8Bs/class-action-suit-targets-apple-and-five-publishers-for-price-fixing.ars:

"Vyděšený" od Amazon Kindle e-reader a slevy e-knihy ceny, pět hlavních vydavatelů údajně jednal s cílem zvýšit e-knihy ceny a nutí Amazon opustit svou diskontní obchodní strategii. To je podstata nového žaloby antimonopolní žaloby podané u soudu v USA okresu pro severní obvod Kalifornie Hagens Berman Group Litigation .

Pět knihkupců jmenoval v obleku jsou HarperCollins, Hachette knihy Group, Macmillan, Penguin Group Inc, a Simon & Schuster Inc, plus ještě jeden Žalovaný: Apple.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Apple bloky Prodej Samsung Galaxy tab 10,1 v EU, Motorola Xoom dál?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fS5l-x6SR7k/:
Samsung-Galaxy-Tab-10.1_1

Zpátky v dubnu , kdy to bylo jen banda drsných slov a zlý hrozby , hovězí maso mezi Samsung a Apple se docela zábavné. Ale to je jen legrace, dokud někdo je zraněn, a tentokrát je to Evropa, která se bude cítit bolest. V jeho nikdy nekončící TIFF s Jižní Koreou na základě Samsung, Apple získal dočasný příkaz k zablokování prodeje Galaxy tab 10,1 rámci celé Evropské unie, bez Nizozemsko.

Co je divné je, že Samsung se zdá, že netušil, z toho šlo dolů, až bylo příliš pozdě. Konkrétně byla uvedeném pořadí "bez jakéhokoli slyšení nebo předložení důkazů od společnosti Samsung," říká mluvčí Samsung Kim Titus, který potvrdil s Bloomberg . Zřejmě to je docela normální v Německu - žalobce se musí pouze prokázat, že došlo k porušení získat soudní příkaz válcování, a to buď předběžně nebo trvale, bez nutnosti informovat druhou stranu. Soud však často jen dotace předběžné opatření (jako je tento), když se domnívá, že další trvalý příkaz bude poskytnuta také. Pokud to není a Apple prohraje, bude Cupertino společnost se sídlem určitě vděčí za škody Samsung.

Podle německých zpravodajství DPA , příkaz je zcela souvisí s designem a práv duševního vlastnictví, spíše než software nebo hardware týkající se patentů. Apple dal jasně najevo, dlouho předtím, než se něco v Evropě, že to není radost vzhled GalTab 10,1, a dokonce šel tak daleko, jak říkají, že Samsung kopírovat Apple ve stylu obalu, taky. Slovo "otrocky" přijde na mysl. Ale je tu ještě malý kousek naděje pro naše evropské přátele, kteří byli právě umírá hrát asi s 10-palcovým břidlice Samsung. Galaxy tabs Ještě na skladě budou i nadále prodávat až do aktuálního seznamu je pryč. Takže pokud budete potřebovat, prostě odejít. Ani čtěte dál.

Myslím, že ... Go!

Ostatně, Samsung reagoval na soudní příkaz, slíbil, že "zákon okamžitě bránit naše práva duševního vlastnictví přes probíhající soudní řízení v Německu a bude pokračovat v aktivní ochranu těchto práv na celém světě. [Budeme] přijmou všechna nezbytná opatření k zajištění Samsung inovativních mobilních komunikačních zařízení jsou k dispozici pro zákazníky v Evropě a ve světě. "

Zatím, zdá se, že Apple přešel k další konkurent, zprávy SlashGear . Motorola a Apple jsou propletené v soudních sporech za posledních několik měsíců, ale až poté, kopání do Galaxy tab zpráva byla, že odhalil, že Apple již podal stížnost v Evropě pokud jde o design Honeycomb-Powered Xoom. Vzhledem k tomu, Samsung netušil injuncti

Hodnota Tech & M nabídky téměř zdvojnásobil Q2 2011 na $ 52,1 mld.

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eYK_gnlmFK8/:
ey4

Zatímco tech společnosti IPO zachytily Buzz poslední dobou to vypadá, že M & A aktivity v sektoru byla na vzestupu. Podle Ernst & Young zprávu, velké obchody řídil celkové hodnoty globálních technologií M & A na 52,1 miliard dolarů ve druhém čtvrtletí roku 2011, téměř zdvojnásobil hodnotu transakce v prvním čtvrtletí (až 92 procent, abych byl přesný).

Ernst & Young řekl, že nárůst je přičítán zejména konsolidace odvětví a pokračující inovace v oblastech, jako je cloud computing, inteligentní mobility, internet a mobilní video, inteligentních sítí a solární energie.

Celkově se zabývají objem za čtvrtletí zvýšil o 24% rok-přes-rok (více) na 777 obchodů, ale poklesly o 2%, postupně od 794 obchodů v 1. čtvrtletí 2011. Jednalo se o první čtvrtletní pokles od roku sekvenční 1Q 2009.

V minulém čtvrtletí M & A hodnota byla 69% vyšší než ve stejném čtvrtletí roku 2010, kdy se M & A se zabývá v hodnotě 30,8 miliard dolarů. Průměrná hodnota ve 2. čtvrtletí se zabývá uvedeny hodnoty vzrostl na 194 milionů dolarů, což je nejvyšší čtvrtletní průměr od prvního čtvrtletí roku 2000, v dot-com boom. Q2 2011 také 20. největší světovou technologii, jaká byla kdy v dolarové hodnoty (asi 8,5 miliardy amerických dolarů hotovosti akvizici společnosti Skype, Microsoft?).

Ze zprávy rovněž vyplývá, že ačkoli 61% všech zveřejněna hodnota byla soustředěna v top 10 obchodů, tech průmysl také viděla významné zabývat tvorbu síla v obchodech méně než 100 milionů dolarů.

Microsoft, Skype byl největší obchod ve čtvrtletí, následuje Texas Instruments 6,5 miliardy amerických dolarů získání National Semiconductor. Další velké-ticket obchodů za čtvrtletí zahrnují Applied Materials 4,6 miliardy dolarů akvizici Varian Semiconductor a Toshiba 2,3 miliardy dolarů koupit Landis.

Zejména Semiconductor M & A přinesl 10,9 miliardy dolarů v prvním čtvrtletí a cloud computing a SaaS společnosti i nadále řídit velké i malé obchody. Například století Link koupil Savvis za 2,3 miliardy dolarů v prvním čtvrtletí.

Více společností také hledá mimo vlastní země pro akvizice. Ernst & Young údajů vyplývá, že "přeshraniční" dohoda objem ve 2. čtvrtletí roku 2011 o 16% vyšší postupně, v porovnání s 11% poklesem v-hranice "obchodů. Zpráva naznačuje, že rostoucí globalizace a rostoucí objem "v zámoří" cash skladovat v americké společnosti může být za zvýšení CB řešení, což je v USA získala 56% všech CB hodnotou získanou.

Některé z dalších větších M & A se zabývá ve druhém čtvrtletí patří EA je 1,3 miliardy dolarů koupí PopCap Games, Providence Equity je 1,6 miliardy dolarů akvizici tabule, Epicor a activant skoro 2 miliardy dolarů se zabývají, a Level 3 3 miliardy dolarů akvizici společnosti Global Crossing.



HDI 3D na loď nové řady 3D projektorů v příštím roce, jsme hypotéku naše domovy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/hdi-3d-to-ship-new-line-of-3d-projectors-next-year-we-mortgage/:
Byli jsme ohromeni , když jsme dostali možnost dívat se na hedvábné HDI 3D je hladká, 43-palcové 3D LCD v loňském roce, což je důvod, proč naše oči se rozšířily, když společnost oznámila, že je to začal produkovat novou řadu 3D projektorů, navržený na vydání jako Již v roce 2012. Nejprve se v nešikovně názvem Las ER-Driven 2D/3D Přepínání Dynamic Video projektory řady LSS Pro 1 (na obrázku výše) - tank, který je poháněn až dva Laser-Drive motory a schopný zobrazovat 2D i 3D obrazy na 300 HDI je palec Laser stříbrného plátna. Plných 100 systémů budou k dispozici 14. února jako součást pre-výrobní série, ale rozhodně nebude levná, s cenami v rozmezí od 55.000 dolarů na $ 85,000. Až pět podobných modelů se měl začít prodávat do konce příštího roku, včetně průmyslu, Origami a Polygon. Paprsek přes přestávku pro více informací v tiskové zprávě, nebo se podívejte na naši galerii pro zobrazení v plné sestavě.

Pokračovat ve čtení HDI 3D dodávat novou řadu projektorů 3D příštím roce, jsme hypotéku naše domovy

HDI 3D na loď nové řady 3D projektorů v příštím roce, jsme hypotéku naše domovy původně objevila na Engadget na st. 10.8.2011 09:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj HDI 3D | Poslat tuto |