středa 26. října 2011

Čína zadržuje Uživatelé internetu pro šíření Pověsti

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HtTXuaSVP6M/china-detains-internet-users-for-spreading-rumors:


alphadogg píše: "Čínské úřady začaly zadržovat uživatelům Internetu kvůli údajnému šíření internetu zvěsti, ve své nejnovější opatření ke kontrole v zemi sociálních sítí. čínské Státní Internet Information Office říkal, že to určuje několik on-line Internet pověsti byly vytvořeny, a pověřila příslušné odbory stíhat pachatele, podle v úterý zprávy státních čínské tiskové agentury Xinhua. tzv. pověsti patří případ, kdy uživatel šíření údajné dezinformace o ustanovení daně z příjmů vytvářením státních listin. uživatel byl zadržen na 15 dní. V jiné případě, čínský vysokoškolský student z provincie Yunnan byl zadržen poté, co šíří, co vláda říká pověst, na blozích a fórech, o případ, kdy muž zabil osm úředníků, ve své vesnici. "pověst," řekl muž zabil úředníci z důvodu znečištění z cementárny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Amazon Patenty Gift Card Rodičovská kontrola

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XbUx0anJPqc/amazon-patents-gift-card-parental-controls:


theodp píše: "V úterý, Amazon získal patent na" Vlastní zkušenosti s dárky a nástroj pro příjemce ", která umožňuje dárkové karty dárce nejen doporučit položek pomocí dárkové karty, ale také omezit typy věcí, karta může být použita k nákupu - a dostat zprávu o tom, co příjemce nákupy z patentu: "Pravidla by také určit, že jsou k dispozici média omezen rating, například Rodičovské hodnocení (např. G, PG, PG-13, R,. atd.), nebo média, která vylučuje explicitní texty nebo jazyk. V jiných příkladech, dárky a nástroje, kupující nařizuje, že dar přístroj lze využít na knihy (např. není videohry), knihy vybraného žánru (např., romantika, akce , historické apod.), knihy, které vybraný autor, atd. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 a být fanboy Ubuntu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/26/irl-kingston-wi-drive-dyson-dc35-and-being-an-ubuntu-fanboy/:
Vítejte v IRL , probíhající funkci, kde mluvíme o gadgets, aplikace a hračky používáme v reálném životě a vzít druhý pohled na produkty, které již má formální přezkoumání léčby.

Živé komentáře včerejší příspěvek Nest termostat nás dostal myšlení: pro všechny naše řeči o chytré telefony a Ultrabooks, je to všední, ne-atraktivní věci, které jsme tráví většinu peněz. Vezměte si Brad, například, který musel udělat místo ve své knihovně iTunes pro soundtrack Aladdin a musel se dostat Creative po maxing své iPhonu (non-rozšíření) storage. Nebo Zach, kdo cítil, ne jeden, ale dva vysavače jsou nezbytné pro jeho garsonka. A alespoň jeden z nás se vyhne placení nic volí Tinker kolem Ubuntu. Jak Brad vystačit se svým 16GB pevné úložiště? Proč se Zach takový nutkavý čistší? A kdo je ten Linux fanboy na zaměstnance? Seznamte se s námi po přestávce zjistit.

Pokračovat ve čtení IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 a být fanboy Ubuntu

IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 a je Ubuntu fanboy původně objevila na Engadget na st. 26 říjen 2011 16:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

RIM scénáře Email App v nedohlednu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V-OsMRayJRM/rim-playbook-email-app-nowhere-in-sight:


judgecorp píše "RIM má zpoždění verze 2.0 svého tablet scénáře stejně OS do roku 2012, a připustila, že nebude mít e-mail BlackBerry App. scénáře uživatelé budou moci udělat BlackBerry e-mail na tablets tím, že spojí s telefonem BlackBerry, pro v dohledné budoucnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Nokia oznamuje, že navigaci autem Mix Radio, ESPN a tělovýchovy Hub cloud služeb pro WP7

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/26/nokia-announces-drive-mix-radio-cloud-services/:
Vymyšlené některé turn-by-turn hlasová navigace, internetu podle hudby nebo sportovních událostí na vašem smartphone zbrusu nové Nokia? Nemusíte aplikace pro tuto: Lumia 800 je pouze Windows Phone s plnou navigaci vestavěnou, plus exkluzivní hudební a sportovní ESPN Hub aplikace. Firma slibuje, že "jednoznačně Nokia" zážitek - odhadnout jejich úhledný hardware nebude jediný způsob, jak uniknout z WP7 balení. Podívejte se na video ukázku navigace embedded po přestávce.

Rozvoj ...

Pokračovat ve čtení Nokia oznamuje navigaci autem Mix Radio, ESPN a tělovýchovy Hub cloud služeb pro WP7

Nokia oznámila své navigaci autem Mix Radio, ESPN a tělovýchovy Hub cloud služeb pro WP7 původně objevila na Engadget na st. 26 říjen 2011 05:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Nový útok nástroje Využívá SSL sjednání Bug

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEa_InASkfc/new-attack-tool-exploits-ssl-renegotiation-bug:


Trailrunner7 píše: "Skupina výzkumníků vydala nástroj, který říkají, že implementuje typu denial-of-Service útok na SSL serverů spouštění obrovské množství SSL renegociací, případně konzumovat všechny prostředky serveru, a dělat to k dispozici. Nástroj využívá všeobecně známý problém s tím, jak to SSL spojení fungovat. útoku nástroj, vydané skupinou zvanou The Hacker je volba, je chtěl využít toho, že má mnoho prostředků serveru pro zpracování SSL handshakes na začátku zasedání, a že pokud klient nebo řada klientů posílá dost session požadavky na daný server, server bude v určitém okamžiku selže. zhoršil stav může být, když je SSL projednání na serveru povoleno. SSL projednání se používá v řadě situací, ale Nejčastěji, když je třeba na straně klienta certifikát. Autoři tohoto nástroje říká, že útok bude fungovat na serverech bez SSL nové jednání, ale s určitými úpravami. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Dvanáct Jižní BassJump 2 USB subwooferu je nyní k dispozici, dále narazí na Mac ránu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/26/twelve-south-bassjump-2-usb-subwoofer-now-available-further-bum/:
Na první pohled by se dalo zmást Dvanáct BassJump Jihu 2 pro Mac Mini 2011 - nenechte se zmást však tento subwoofer USB usiluje o zvuk, který není nic jiného než. Stejně jako původní BassJump , je to chlap s cílem pomáhat MacBook mluvčí tím, že přidá další low-end podporu a využití proprietární software, aby ho ve všech pod kontrolou. Zlepšení v původním, ale BassJump 2 čerpadla osm decibelů navíc objem a přichází s "předělaná software", zejména představovat iMac a Thunderbolt displej podporu. Pokud se vzbudí své fantazii, BassJump 2 je nyní k dispozici za $ 70 - podobně jako pár utilitární Sluchátka Grado (nebo podobný), ale odbočit. Celou tiskovou zprávu přes přestávku.

Pokračovat ve čtení Dvanáct Jižní BassJump 2 USB subwooferu je nyní k dispozici, dále narazí na úder Mac

Dvanáct Jižní BassJump 2 USB subwooferu je nyní k dispozici, další rány si ránu Mac původně objevila na Engadget na st. 26 říjen 2011 03:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Dvanáct jih | Přeposlat | Komentáře

350 let vědy Online

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-vv5ZoTPPY/350-years-of-science-online:


arkenian píše: "BBC uvádí, že společnost Royal je dát všechny své staré dokumenty online a má fascinující vzorek článků z prvních několik let. Můžete oslovit všechny staré novinové články z této stránky na Royal Society výběrem deník a jít na minulé problémy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Mitsubishi Hack Stole jaderné, obrany dat

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bM-APqvbT3U/mitsubishi-hack-stole-nuclear-defense-data:


judgecorp píše: "Když Mitsubishi oznámila v září to bylo hacknutý v srpnu to byl kritizován za to, že mlčí po dobu jednoho měsíce. Teď se zdá, že se útočníci dostali jaderných elektráren a vojenských letadel údaje podle zdrojů uvedené v japonských médií."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Zkoumat i další světové Computing super-zelená sídlo

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TuDCikAfKVo/exploring-other-world-computings-super-green-headquarters.ars:

Woodstock, Illinois je možná nejvíce slavný jeho hlavní roli v 1988 filmu Den Groundhog . malé Burg, zhruba hodinu severozápadně od Chicaga, stál na malém městě Pennsylvania Punxsutawney v celém filmu. Soudní budovou náměstí byl zvyklý na natáčení slavné setkání mezi charakter Bill Murray, Phil Connors a pojišťovací agent Ned Ryerson, kde Connors kroky z chodníku do "doozy" z bláta louže.

Woodstock je shodou okolností také domov pro jeden z nejekologičtějších budov v celé zemi. , Že objekt je stávající podnikové ředitelství pro aktualizaci Mac a příslušenství výrobců jiný svět výpočetní . Ars nedávno měli možnost absolvovat prohlídku zařízení a podívat se do některé z jeho působivých zelené "prvky." Také jsme hovořili s generálním ředitelem Larry O'Connor o tom, jak úsilí o budování takové šetrné k životnímu prostředí budovy je stejné jednotce, která tlačila jej stavět OWC Mac příjemný obchod na prvním místě, doslova holýma rukama.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic také chtít zůstat pozadu a představila nový monitor, který má technologii módu v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm Viewsonic je 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence podle výrobce pro radost 3D obsah pomocí polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu za euro, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při aktuálních směnných kurzech by se o euro 376, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Chrome 15 se vydala ... lepší Úvodní stránka

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7qaK3VmnvrQ/chrome-15-released-with-improved-start-page.ars:

Google je válcovaný z verze 15 z Chrome jeho "stabilní" kanál. Tato aktualizace přináší několik drobných kosmetických změn, včetně poněkud čistší nová záložka, a Google má také přepracovaný web Chrome obchod s jednodušší uspořádání.

"Nová záložka" stránku, která je zobrazena ve výchozím nastavení prázdné karty, v současné době ukazuje, miniaturu mřížku uživatele nejnavštěvovanější webové stránky a nabízí odkazy na informace o instalaci webové aplikace. Nová verze je funkčně shodný, ale uspořádání a chování byly vylepšený.

Uživatelé mohou stránky mezi zástupci aplikací a miniatur kliknutím na šipku nebo pomocí navigační liště v dolní části stránky. Mohou také vytvořit více stránek na ikony aplikací. Možnost "pin" miniaturu do sítě je již k dispozici, ale je možné přetáhnout miniaturu jedné žádosti stránek. Pravým tlačítkem myši na ikonu aplikace umožňuje uživatelům určit, zda se aplikace by měla otevřít v pravidelných kartu, připnul karta, nebo v plném rozsahu.

Vedle těchto změn, Google také opravil Chrome Web Store. Konstrukce byla výrazně zjednodušena design, který je více aplikací, jako je. Mezi hlavní oblasti obsahu se zobrazí mřížka nainstalovat rozšíření, aplikace a motivy. To bude dynamicky načítat, jak si posunout dolů. Postranní panel na levé straně můžete vyhledávat nebo filtrovat podle kategorií, zatímco navigační pruh v horní části zobrazuje strouhanky ukazuje aktuální umístění v hierarchii navigace.

Nová verze je v současné době válí na koncové uživatele, ale může to být také stáhnout ručně z webu Google.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Zjistěte si, zda jste v Xbox Live Program aktualizaci náhledu právě teď

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/find-out-if-youre-in-the-xbox-live-update-preview-program-right/:
My už si brzy podívat na Microsoft již brzy zahájit revizi Xbox 360 Dashboard, ale i pro širokou veřejnost již je možný přístup prostřednictvím programu náhledu test. Ti, kteří se přihlásili za to může zjistit, zda jejich žádost byla přijata teď zpátky na oficiální stránky společnosti Microsoft Connect. Pokud jste v, uvidíte informace a získat přístup na soukromé fórum Xbox.com, takže můžete pomoci vyřešit případné chyby před tím, než oficiálně kapky, pokud ne, odpočívat a hrát některé Battlefield 3. Win / Win.

Zjistěte si, zda jste v Xbox Live Program aktualizaci náhledu teď původně objevila na Engadget na út. 25 říjen 2011 21:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Hlavní Nelson (Twitter) | zdroj Microsoft Connect | Přeposlat | Komentáře

Jak Steve Jobs vyřešil Innovator dilematu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OJxS4yjkUEc/how-steve-jobs-solved-the-innovators-dilemma:


hype7 píše: "Se včerejším vydání biografie Steve Jobs, spoustě zajímavých informací přišel ke světlu - včetně práce hluboce stěhování" do práce "oblíbené knihy tu ještě jedna kniha je uveden jako." - Innovator je dilema inovací profesora Claytona Christensena. Kniha vysvětluje, jak v honbě za ziskem, dobří manažeři opustit své společnosti, otevřené k narušení. Existuje zajímavý článek na na Harvard Business přezkumu, který vysvětluje, jak narušení funkce a práce podařilo vyřešit dilema, že se zaměří Apple produkty spíše než zisk. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.