sobota 1. ledna 2011

Bezpečnostní pracovník Nálezy Stovky chyb prohlížeče

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F4wcpmXuaOw/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "PC Magazine zprávy o velmi podhodnoceny pozdě v noci místo na full-odhalení mailing list, v němž bezpečnostní výzkumník Michael Zalewski sdílené fuzzing nástroj údajně schopny identifikovat přes sto prohlížeči chyby. Některé z těchto chyb, říká , mohou být už známý třetím stranám v Číně. Zpráva rovněž obsahuje informace o způsobu stanovení prohlížeče prodejců daří tyto nedostatky tak daleko. Není divu, že Microsoft je odpověď časové ose se objeví deprimující. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Android Text zprávy Přerušovaně bloudící

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sysKMTioTBo/story01.htm:
theodp píše "Zprávy z Engadget a jiní navrhnou, že Tiger Woods a Brett Favre by mohl chtít, aby se zabránilo Android pro bytí času. Zdá se, že Android je výchozí textových zpráv aplikace má stále hroznou textových zpráv chyby, které to může občas poslat texty na špatnou osobu. ' To je zaškrtnutím mě, jako žádná jiná technologie, závada, která jsem zažil v posledních letech, 'načte jeden nešťastný karavany v příspěvek na dlouhé nápovědy vlákno otevřel 16. března.' Pokud banka uloženy mé výplatní pásku do účet jiné osoby bych zdůraznit tolik, protože jsem si vždycky dostat peníze zpět. Jak to berete slova zpět? "Oh líto šéf jste měli zjistit, že myslím, že jsi idiot, mohu stále vést svou práci, prosím, prosím, prosím?" 'Více než na Google Code, vydání 9392 - SMS jsou občas zaslány špatné a zdánlivě náhodný kontakt - nese priorita' Střední ', i když to má 600 + připomínky a byl hrál na 3600 + lidi ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Windows a Mac OS X, aby to na Cr-48, vypadají skvěle v matné černé barvě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-and-mac-os-x-make-it-onto-the-cr-48-look-great-in-matte/:
Google postavil Cr-48 s hackování v mysli, takže není žádným překvapením, že jsme svědky další operační systémy plodin nahoru. Přesto je to zábava sledovat, a podnikavý hackeři dostali většinu obvyklých podezřelých nahoru a běh: první Ubuntu , a teď Mac OS X a Windows. Zní to jako hodně práce, a Zavázali jsme se, že roku 2011 bude rokem jsme seděli na naše zadky, a neudělal nic těžké, ale vy jste vítáni to zkusit! Jen hit se ti zdrojem níže uvedené odkazy na pokyny, a postupujte po přestávce na video OS X v akci.

[Díky Damian W.]

Pokračovat ve čtení Windows a Mac OS X, aby to na Cr-48, vypadají skvěle v matné černé barvě

Windows a Mac OS X, aby to na Cr-48, vypadají skvěle v matné černé barvě původně objevila na Engadget na so. 01.01.2011 16:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Něco strašného , Damis648 (YouTube) | Poslat | Komentáře

Maďarský Úředníci mohou nově cenzor Media

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tnCPmxvDBRs/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Maďarsko je nastavena regulace médií, včetně on-publikovaný obsah, podle nového zákona o dnes. Zákona vyžaduje, aby všechny sdělovací prostředky, aby 'vyvážený pohled', a nesmí jít proti 'veřejné mravnosti,' a umístí všechny publikace pod kontrolou nový regulační orgán, jehož horní členové byli všichni nominováni premiér Viktor Orbán. Orban, jehož silnou cesty byly v porovnání s Putina, byl zpřísnění jeho sevření přes Maďarsko. 'V sedmi měsíců od Orban se dostal k moci s two-thirds parlamentní většinou, má provádí zpětnou daně v rozporu s ústavou, omezil se Ústavní soud má moc, efektivně znárodnila soukromé penzijní fondy a dal vládnoucí-party spojenci na starosti alespoň čtyři nezávislé instituce, včetně kontrolní úřad. ' Občané odsouzen podle nového zákona může ještě napadnout u Evropského soudu pro lidská práva - uvidíme za pár let. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Má průmyslově vyspělého světa dosáhly vrcholu Travel?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iMDDpM1H1Ws/story01.htm:
Harperdog posílá tento výňatek z Miller-McCune: "Studie (abstraktní) z osmi průmyslových zemí, včetně Spojených států, ukazuje, že zdánlivě neúprosné trendy - stále více lidí, více aut a další jízdy - zastavil v prvních letech 21. století, dobře před nedávnou eskalaci cen pohonných hmot. Mohlo by to být znamení, vědci řekl, že poptávka po cestování a poptávku po vlastnictví automobilu v těchto zemích dosáhla bodu nasycení. 's mluvit o "ropný zlom, "proč ne možnost" špičkový cestování ", když má jasný plató bylo dosaženo? ' zeptal se spoluautor Lee Schipper ... Většina z osmi zemí ve studii zažily pokles mil cestoval autem na obyvatele v posledních letech. USA, zdá se, že dosáhla vrcholu v ročním 8,1 tisíc míle autem na obyvatele, a Japonsko je drží stabilní na 2500 kilometrů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




HTC Shift EVO 4G nochalantly ukazuje se na Amazon pre-order

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/01/htc-evo-shift-4g-nochalantly-shows-up-for-amazon-pre-order/:
Takže co když nikdo se neobtěžoval oznámit to ještě? Sprint nadcházející EVO Shift 4G Android telefon se objevil na bezdrátové zásuvky Amazon, i když s EVO 's list spec. Byli jsme zaměstnáni dostat nadšeni jeho 8 megapixelovým fotoaparátem s zachytávání videa ve vysokém rozlišení 1,3 megapixelu a front-čelí Imager, ale pak jsme si uvědomili, ty specifikace zřejmě nepatřil k EVO Shift 4G, když čteme vzkaz tento telefon byl " propuštěn v červnu 2010 . " Obrázek produktu a název je jednoznačné, nicméně, a jak vám nabídli EVO Shift 4G jezdce, aby měli v držení za $ 200 na dva-leté smlouvy. Je zřejmé, někdo má jeho nebo její EVOs mísí a druhý HTC 4G kočka na ven síť Sprint ze sáčku trochu brzy.

[Díky, Ryan]

HTC Shift EVO 4G nochalantly ukazuje se na Amazon pre-order původně objevila na Engadget na So. 01.01.2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Amazonka | Poslat | Komentáře

Výměna Tradiční zavazadel, databáze s In-Memory Analytics

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F2FQMgwxRFg/story01.htm:
storagedude píše "Tradiční databází a skladovací sítě, dokonce i ty sportovní vysokorychlostní pevné disky, nenabízejí dostatek výkonu pro real-time analytika společnosti šílenství zametání, vedoucí k in-paměť analytika, nebo dolování dat provedené v paměti, aniž by . omezení tradičních datových cestu Konečným důsledkem by mohlo být to, že skladování a databáze dostat k marginalizaci a datových center in-paměť analytiky se stává novým kritické infrastruktury IT Z článku:. 'S velkými dodavateli, jako je Microsoft a SAP nákupu do paměti in-analytické řešení Big Data problémy, velkou otázkou pro IT je to, co tento trend bude znamenat pro tradiční infrastruktury datového centra. Bude skladování, a to i flash disky, třeba v budoucnu, vzhledem k požadavku pro real-time data analýzy a současné trendy v designu pro analytiky Real-time data? Nebo skladování pohybovat od srdce datových center a stát jen prostředkem k zálohování a obnovení důležitých aplikací v reálném čase-? '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Windows XP částečně re-vytvořený v LittleBigPlanet 2, okna v sázce pro hráče náročnost (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-xp-partially-re-created-in-littlebigplanet-2-ups-the-st/:

Viděli jsme CHIP-8 emulátor , a dokonce i virtuální procesor postavený uvnitř hry, ale my jsme ještě setkat hru rekreaci Windows. Díky čtveřici pracovitý LittleBigPlanet 2 beta hráči, i když, my můžeme nyní konečně ověřit, že z našeho kopii 100 Geeky projektů Musíte Svědek Before Dying. Jak na video výše uvedeného vyplývá, hlavní funkce systému Windows, že jsem napodobil k dnešnímu dni patří pracovní start menu a kurzor myši, multiplayer podporu pro nejrůznější bloatware hry, a dokonce i dobré ole 'modrá obrazovka smrti. To je docela působivé věci z ambiciózních platforming titulu, který nebude oficiálně loď až do poloviny-leden. Netřeba dodávat, že jakmile přijde plná verze, očekáváme pracovní kopii Lion běží stat. Slyšel jsi nás lidi - my jsme nastavení baru, že vysoká.

Windows XP částečně re-vytvořený v LittleBigPlanet 2, okna v sázce pro hráče náročnost (video) původně objevila na Engadget na so. 01.01.2011 12:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroje Playstation Životní styl | Poslat | Komentáře

Ubisoft drakonické DRM opravené?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BP3i6ZCv-us/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Zdá se, že Ubisoft je kontroverzní DRM systém zaveden v minulém roce, které vyžadovaly hráči mají trvalé připojení k internetu bylo opraveno již zastavit hru, když, připojení klesne i když připojení k internetu je stále nutné při spuštění hry . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Zimbabwe vlade Webové stránky Hit By Pro-WikiLeaks DDoS útoku

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0ZyvREXpZF0/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Pro-WikiLeaks hacktivists udeřili úder proti-síly-to-být v Zimbabwe, svrhnout tři vládní webové stránky prostřednictvím distribuovaných typu denial-of-Service útoky. Útoky se zdají být na podporu novin, který vydával tajné kabely v probíhajících sága WikiLeaks, k nelibosti vedení země. Grace Mugabe, manželka prezidenta Zimbabwe Roberta Mugabeho, byl nedávno hlášen být žalovat noviny za $ 15 milionů eur po jeho zveřejnění kabel WikiLeaks který prohlašoval, že ona má prospěch z nelegální diamant obchodování. vlády Zimbabwe on-line portál na www.gta.gov.zw a oficiální ZANU-PF webové stránky i nadále v režimu offline, a ministerstvo financí stránky nyní zobrazuje zpráva, že je pod údržbu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.