čtvrtek 17. února 2011

Po Tahrir: Egypt 2,0

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mW2wTG1xp9Y/:

Supermasivní černé díry nejsou tak velké po všech

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LrTUBEVX1s4/Supermassive-Black-Holes-Not-So-Big-After-All:
Anonymní čtenář píše "Supermasivní černé díry se pohybují mezi 2 až 10 krát méně masivní než se dříve myslelo, podle nových výpočtů publikoval německý astrofyzikové (abstrakt)."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Swann DVR4-2600 sada je 4 kamery a 500GB stojí dálkově přístupné-zbytečná domácí bezpečnost

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/swann-dvr4-2600-kit-is-4-cameras-and-500gb-worth-of-remotely-acc/:
Swann DVR4-2600 sada je čtyři kamery v hodnotě vzdáleně-dostupné zbytečná domácí bezpečnost
Viděli jsme IP kamery dříve, levné jako ty, DCS-930L od D-Link, že svou práci s žádné kudrlinky, ale ty jako milovník Logitech varování systém, který nabízí prémii pocit - na pojistné náklady. Ale nic takového, jako tento. Je to Swann DVR4-2600, systém, který je dodáván s čtyři samostatné kamery, z nichž každý nabízí "vysoké rozlišení" VGA, které jsou asi 10 let minulých, kdy by mohlo VGA rozumně být nazýván "vysoké rozlišení". Oni dělají, alespoň 65 stop nabídku v hodnotě pro noční vidění a všichni-počasí funkčnost. K dispozici je také 500 GB DVR součástí, který lze připojit přímo k televizoru nebo přistupovat vzdáleně z nepřeberné množství mobilních aplikací zahrnující vše od Android a IOS na Windows Mobile 6 a Symbian . Můžete si e-maily vždy, když si hosté vězni pohybují, a kus de odpor, sada obsahuje čtyři odstrašující samolepek krádeži. Pokud tyto nevedou ohne pryč, bude možná rotvajler *. Úplné informace v PR níže.

* Rotvajler není v ceně.

Pokračovat ve čtení Swann DVR4-2600 sada je 4 kamery a 500 GB v hodnotě vzdáleně-dostupné bezpečnostní zbytečná domácí

Swann DVR4-2600 sada je 4 kamery a 500 GB v hodnotě vzdáleně-dostupné zabezpečení zbytečná domácí se původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 10:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Mozilla "moderní prohlížeče" útoku na IE přehlíží chyby Firefoxu

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/P7_ToJt_-VQ/mozillas-modern-browser-attack-on-ie-overlooks-firefox-flaws.ars:

Microsoft a Mozilla obchoduje ostny tento týden ve sporu o to, co představuje "moderní" webového prohlížeče. Konkurenční tření se začíná zahřívat, protože software Redmond obra a Silicon Valley neziskové připravuje k vydání další hlavní verze svých webových prohlížečů.

Mozilla Firefox 4 se očekává, že dorazí tento měsíc a Microsoft Internet Explorer 9 je ve fázi uvolňování kandidáta . Oba prohlížeče jsou představit významné množství nových funkcí pro koncové uživatele a webové vývojáře, včetně rozsáhlou podporu pro kritické příští-generace webových standardů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Google a Facebook nadále vést doporučení provoz na videoklipy na média, Weby

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/p9qcnwT07zM/:

Benchmark Capital sázky na Super-Tichý-Stealth-Shhhh ccLoop

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HKqe-dUKOrE/:

Redbox Příprava scény filmu Streaming Service, Mohl Partern S Amazon

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IHc-Bcq2wgE/:

Panasonic představil sadu videokamery všech tvarů, velikostí a hloubek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/panasonic-unveils-a-suite-of-camcorders-of-all-shapes-sizes-an/:
No, nechte to na Panasonic hodit hromadu videokamer najednou, zajistit každý domácí nika je pokryta. Máme pět samostatných modelů, takže mějte s námi, jak jsme rozbít některé náboje:
  • HM-TA20 - toto je Flip -styl vzpřímený design s objektivem na jedné straně a na straně druhé, LCD s velkým červeným tlačítkem pod ním. Ale to je odolné, nabízí tři metry ochranu proti vodě a trvanlivý, bezprašný případ. To udělá 1080p záběry, nenabízí žádné optický zoom, ale má noční režim, který klesá dolů do 15 snímků za sekundu, aby se mohla fungovat dobře, když zhasnou světla. To může být použit jako webkamera, taky.
  • HM-TA2 - To je v podstatě TA20 minus Heavy-Duty bitů. Nejlepší je držet to v suchu. Dodává se s stativ pro self-portréty. Ideální pro váš nový profil MySpace pic!
  • HX-WA10 - Další trvanlivé jeden, vodotěsný až tři metry, prachu a nárazům, zachycuje 16 megapixely snímků a záznamů 1080p záběry, taky. Nabízí pistole-styl uchopení a flip-out, tří-palcovým dotykovým displejem. Je to zobrazený po přestávce.
  • HX-DC10 - To je v podstatě WA10, který nemá rád vodu, nebo prach, nebo být vynechán.
  • HX-DC1 - Dalším krokem ke snížení nákladů na žebříku, tenhle couvat až 14 megapixelů fotografií a ztratil některé z high-tech podvodu ostatních. Jeho tři-palcový LCD displej není uchopitelná.
Panasonic nebyla milost nás s cenami pro všechny z nich, ani datum vydání. Ale, hej, kdo potřebuje detaily, jako že?

Pokračovat ve čtení Panasonic představila sadu videokamery všech tvarů, velikostí a hloubek

Panasonic představil sadu videokamery všech tvarů, velikostí a hloubky původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 08:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Digitální fotografie Recenze , CrunchGear | | Poslat | Komentáře

10% IT profesionálové mohou přístup k účtům Předchozí práce '

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UFCckjjiv9E/10-of-IT-Pros-Can-Access-Previous-Jobs-Accounts:
dinscott píše "Podle průzkumu, který zkoumá, jak odborníkům v oblasti IT a zaměstnanci pohled využívání politik a technologií pro správu a ochranu elektronických uživatelů 'identity, sdílení pracovního log-in a hesla mezi spolupracovníky-je běžným jevem. To není tedy divu, že polovina z nich jsou obavy zasvěcených ohrožení bezpečnosti sítě v jejich společnosti stávající infrastruktury! Ale jeden z nejpřekvapivějších výsledků vyplývá, že jeden z 10 IT odborníci přiznávají, že účty z předchozích zaměstnání, z něhož mohou stále přístupové systémy, i když jsem opustil organizaci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zákazy Microsoft Open Source Z Windows na trhu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wpbB0rwncdg/Microsoft-Bans-Open-Source-From-the-Windows-Market:
Blacklaw píše "Microsoft zvýšil zlobu komunitě open source s jeho Windows Marketplace licenci výslovně odmítne dovolit software na které se vztahuje pod otevřenou licencí k distribuci. Licenci, která každému, kdo chce distribuovat Windows, Windows Phone, nebo Xbox aplikace přes společnosti kopii Apple App Store je nutné souhlasit s, je obvyklý příval právní jazyk -. ale skrývá nepříjemné překvapení pro ty, kdo podporují open source ideály "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola příspěvky specifikace pro sítě GSM a WiFi-jen Xoom, totožná s původním uložení rádia

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/motorola-posts-specs-for-gsm-and-wifi-only-xoom-indentical-to-o/:
Jaký je rozdíl mezi WiFi-pouze Xoom tablety a který je vybaven EV-DO Rev A nebo HSPA kapely? Stačí 200 dolarů a rádio čip uvnitř. Motorola právě vydala plnou spec listy po celou dobu jeho lineup Android tablet včelí plástev, a oni jsou jinak úplně stejné uvnitř. To platí i pro Tegra 2 SOC, samozřejmě, ale také překvapivě GPS, který je často pečené přímo do mobilní rádio v mobilních zařízeních, jako jsou tyto. Dobré na Motorola pro udržení funkčnosti!

[Díky, David W.]

Motorola příspěvky specifikace pro sítě GSM a WiFi-jen Xoom, totožná s původním uložení rádia původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 09:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Motodev Fórum | zdroje Motorola | Poslat | Komentáře

Clairmail Přináší Podvod řízení na mobilní bankovnictví technologie

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FIFjD0HhHmk/:

Plešatost vyléčit není důvod přestat a'stressin

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/baldness-cure-is-no-reason-to-quit-astressin/:
Pokud si myslíte, že plešatost je nemoc, pak budete chtít věnovat pozornost nějaký výzkum, který se provádí ve spolupráci s týmy z UCLA, Salk ústav pro biologická studia, a Oregon zdraví a věd University. Zdá se, že skupina náhodně narazil na lék na plešatost zatímco zkoumá vztah mezi stresem a trávicího traktu. Týmy byly zkoušky účinky peptid s názvem "astressin-B" na geneticky modifikované myši se hyper-zdůraznit (a plešatý jako výsledek). Zázrakem, plešatý myši regrew ztratil vlasy a pokud jde o ženy, kteří řídí Minis. Oni dokonce udržoval re-vlasy až na čtyři měsíce poté, co obdrží pouze jedna dávka denně po dobu pěti po sobě jdoucích dnů - to je 20 procent z myši je dva-rok života. No jistě, regeneračních byl na jejich zádech, ale jsme si jisti, že si náš druh vaše preference pro umístění v době, kdy to začne lidech.

Plešatost vyléčit není důvod přestat a'stressin původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 08:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PopSci | Poslat | Komentáře

Nokia Plán B byl jen podvod

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mYSHFQQto0Y/Nokia-Plan-B-Was-Just-a-Hoax:
suraj.sun píše "Je to už hodně tlachání o 'Nokia plán B' za posledních 48 hodin - místo byl uveden do devíti mladých investory, kteří nastínil smělý plán na rally akcionářům, si sami voleni na palubě Nokia, a radikálně změnit společnosti směru palby Stephen Elop a dopouštět masivní zdroje MeeGo Je tu jen jeden problém, když:. devět mladých investoři opravdu neexistují - podle posledního pípání na @ NokiaPlanB účtu Twitter, to všechno byl podvod odvozovat od 'jeden velmi nudit inženýr, který opravdu ráda jeho iPhone.' Au. To vysvětluje, proč nyní-zaniklá místa náhle vzdal příčinou dnes ráno po pouhých 36 hodin existence. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony Ericsson Xperia rodinný portrét na MWC 2011

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-ericsson-xperia-family-portrait-at-mwc-2011/:
Sony Ericsson otřásla MWC před tím, než se ještě v letošním roce začala zavedením Xperia Zahrajte si - jako první na světě PlayStation Certifikované telefon - vedle dvojice nových členů své řady Xperia smartphonů, midrange Neo a QWERTY-posuvné Pro . Spolu s Xperia Arc , která debutovala na CES v lednu, tento malý svazek Android běžců Perník budou tvořit SE hlavní útok na někdy-nestálé smartphone spotřebitele peněženku v tomto roce. Nemůžeme zatím říct, který z nich by mohl být pro vás, ale můžeme zajisté galerie plněná plný Side-by-straně fotografie, které vám pomohou představit si rozdíly, velké i malé, mezi čtyři nové Xperias . Užijte si to!

Sony Ericsson Xperia rodinný portrét na MWC 2011 původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 08:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Další nové sítě SEK podání přihlášky do značné míry potvrzuje YouTube Výkup

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_uWVW-3M8c/:

GSMA a Cloudmark vaření se spam SMS zpráv systém

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/gsma-and-cloudmark-cooking-up-an-sms-spam-reporting-system/:
Pokud se vám jen pět spam textové zprávy den poté zváží sami štěstí, protože čínský mobilní uživatel mohl snadno shromáždit minimálně 30 zpráv denně, podle Cloudmark. Naštěstí, řekl firma pracuje s GSMA a různých provozovatelů sítí na budování spamu SMS zpráv systémem, který by měl pomoci drasticky snížit celosvětové mobil spam. Myšlenka je poměrně jednoduchá: v multi-země procesu, který skončil v prosinci loňského roku, účastníci z AT & T, Bell mobility, SFR, Sprint, Vodafone, Korea Telecom, a korejská Internet a bezpečnostní agentura předala podezřelého spam na "7726", který je krátký kód pro "spam". Cloudmark je tzv. cloud-based systém by pak byl schopen identifikovat a zablokovat tyto zprávy v budoucnu, ať už podvody, linkbaits, nebo jen z reklamy zvrácené společnosti. I když to zní jako perfektní řešení, není zcela jasné, kolik tato služba bude stát subjekty, ale hej, je to nikdy příliš brzy začít petici, pokud potřebujete to, že špatně.

GSMA a Cloudmark vaření se spam SMS zpráv systém původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 07:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PC World | Poslat | Komentáře

Sony Music Unlimited nyní streaming skladeb do USA

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-music-unlimited-music-streaming-service-arrives-in-the-us/:
Doufejme, že Sony Nová služba streamování hudby - právě zahájila dnes v USA, Austrálii a Nový Zéland - není tak nepraktické použít jako jeho " Music Unlimited poháněn Qriocity "moniker naznačuje. Služba obsahuje šest milionů skladeb od Sony Music Entertainment, Universal, EMI a Warner a je k dispozici na vlastních zařízeních společnosti Sony včetně PS3, Blu-ray přehrávače, televizory Bravia, a VAIO PC. Bude také k dispozici na smartphony Android brzy s IOS app přichází později v tomto roce, za předpokladu, že Apple je nového předplatného debakl nezhatí plány společnosti Sony. Základní členství je interaktivní rádio zážitek za $ 3,99 za měsíc, zatímco prémii 9,99 dolarů za měsíc služba dává účastníkům on-demand přístup do knihovny Music Unlimited s možností spravovat hudbu přes skladeb a podobně. Sony také nabízí užitečnou službu, který prohledá váš místní knihovny a skladeb na "nastartovat" organizaci vaší hudební sbírky Unlimited. Divit, jak to bude fungovat na NGP a PlayStation tablet ?

Sony Music Unlimited nyní streaming skladeb do USA původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 07:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny věci Digitální | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Sony Oficiální prohlášení týkající se PS3 Hacking

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AXFTl7DdWPg/Sonys-Official-Statement-Regarding-PS3-Hacking:
tekgoblin píše "Sony zvýšila svůj postoj k nikomu obcházení ochrany jakéhokoli druhu na PlayStation 3 a vydal prohlášení, které ji řešit. Nejnověji Sony měl promlčena George Hotz (geohot) z uvolňovat žádné další informace o konzoli vůbec. Nyní Sony má jejich oči nastavit na jiných uživatelů, které mohou být snaží používat pirátský software, nebo modded konzole PlayStation v jejich síti prohlášení zní:. 'Upozornění:. Neoprávněné obcházení zařízení pro PlayStation 3 systému byly nedávno propuštěn hackery Tyto přístroje umožňují použití neoprávněného nebo pirátský software. Využívání těchto zařízení nebo software porušuje podmínky "systému Licenční smlouva k softwaru pro systém PlayStation 3" a "Podmínky služeb a uživatele" pro PlayStation Network / Qriocity a jeho kodex Společenství chování ustanovení. Porušení System Software Licenční smlouva pro PlayStation 3 Systém zruší spotřebiteli záruku, že systém. Kromě toho, kopírování nebo hraní pirátského softwaru je porušením mezinárodního autorského práva. Spotřebitelé pomocí obcházení zařízení nebo spuštění neoprávněné nebo pirátský software bude mít přístup k PlayStation Network a přístup ke službám prostřednictvím Qriocity PlayStation 3 systému trvale ukončena. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.