neděle 26. prosince 2010

IBM Projekty Holografická telefony, Air-Driven baterie

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eno0ntQDKRM/story01.htm:
geek4 píše "V roce 2015 budeme používat mobilní telefony, které bude projekt 3D holografický obraz volajících, tvrdí IBM v seznamu předpovědí budoucích technologií vyřazených z průzkumu 3.000 vědců IBM. 3D displeje jsou také zaměření práce mezi Intel a Nokia ve vývoji holografického rozhraní. Města vytápěných serverů a monitorování provozu moderní město, jsou rovněž vypsán jako bytí mezi převládající technologie v příštích pěti letech, v souladu s článkem Bloomberg. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Jakmile-Darling Ethanol Losing přátele na vysokých místech

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UmYHN1BLKs8/story01.htm:
theodp píše "Je to teď představit," říká BusinessWeek Ed Wallace, že mýtus o etanolu jako spása pro energetický problém Ameriky se chýlí ke konci. Zvědavě, může alternativní palivo být provedeno prostřednictvím nepravděpodobné kolekce nepřátel. vášnivě pro-ethanol . v posledním desetiletí jeho politické kariéry, bývalý viceprezident Al Gore obrátil na konci listopadu a omluvil se za podporu etanolu, který zřejmě byl více o zavděčit se zemědělcům týden později, ministr energetiky Steven Chu se vecpal, když řekl: 'budoucnost přepravy pohonných hmot by nemělo znamenat etanolu. ' A v prosinci, skupina malých-výrobců motorů, automobilů a lodí výrobce podal žalobu na americký odvolací soud vyklidit EPA z října rozhodl, že použití 15% směs etanolu v pohonných hmot by dodávky nebyly poškodit 2007 a novější vozidla. Přes všechny toto, nově-zvolený Kongres rozšířil o 45 centů-per-galon etanolu blending dani, která má vypršet, pohyb, který se očekává snížení příjmů o 6,25 miliard dolarů v roce 2011. 'ethanol šílenství,' dlouholetý -kritik Wallace běduje, 'bude pokračovat, dokud tolik aut a motorů je poškozena toto palivo přísada, že veřejná dražba již nelze ignorovat.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Nissan Leaf sazby vás vůči ostatním řidičům, vytváří vysoké skóre seznam hypermilers

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/26/nissan-leaf-rates-you-against-other-drivers-creates-a-high-scor/:
Nissan Leaf sazby vás vůči ostatním řidičům, vytváří vysoké skóre seznam hypermilers
Xbox Live a systém Dosažení druh objevil vysoké skóre seznamu, takže můžete soutěžit proti svým přátelům, i když jste roamingu sólo přes ostrý, neúrodná pustina. Vypadá to, že Nissan dělá hodně stejný s Leaf - ale bez bloatflies a supermutants. Vzhledem k tomu, vozy jsou nyní vyvalit na dychtivé majitele jsme dozvědět se více o tom jen to, co jeho Carwings systém umí a další pěkný trik je "Regionální Žebříček" stránku, kde řidičovo řidičské účinnost je jedním odolné proti ostatním v této oblasti. Tam jsou bronzové, stříbrné a zlaté medaile k mání, ale pokud jste pokrýt co se rychlosti pásku a pouze dojíždět z kopce, můžete být jen získal platinové ocenění. Co to vám? Proč, malý obrázek o trofej, samozřejmě. Co jste očekávali?

Nissan Leaf sazby vás vůči ostatním řidičům, vytváří vysoké skóre seznamu hypermilers původně objevila na Engadget na ne. 26 prosinec 2010 15:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje MyNissanLeaf Forum | Poslat | Komentáře

Jaký je nejstarší soubor můžete obnovit?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GEwcdKlII-c/story01.htm:
turtleshadow píše "Teď, když je to skoro 2011, což je otázka pro každého, kdo se držel zálohy, protože před Y2K non-událost: Už jste osobně / profesionálně musel obnovit něco ze 10 + lety Pokud ano, prosím podělte se zajímavým 'objímá,'? zvláště pokud byste měli udělat více médií a převody formátů souborů dostat data do použitelného formátu souboru na moderní hardwarové platformě dle vašeho výběru. Přirozené řešení jsou vyšší hodnotu než emulace. Také, jaké jsou vaše plány na obnovení v roce 2021? respektem lidí z ulice jde do nejstarší, největší technické a složité obnovuje ..., které jsou samozřejmě úspěšné jsem pracovat na noční směny Vánoce / Nový rok;. Ptám se všichni stále míchání a hardcore Správci ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Nintendo 3DS pre-objednávky začít u GameStop, ještě žádné oficiální cena v USA

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/26/nintendo-3ds-pre-orders-begin-at-gamestop-still-no-official-us/:
Forumites na NeoGAF chatovali to celý večer, a opravdu, je to pravda - počínaje ráno si můžete rezervovat Nintendo 3DS tím, že upustí balík změn v každém obchodě GameStop. Jak vysoko si budete muset hromadu mincí zdá se, závisí na umístění, jako New York zaměstnanec chtěl, abychom vklad $ 50, i jako Arizona řekl, my jsme jen potřeba, aby financovaly skromné $ 25, ale tak jako tak vaše peníze jít přímo na jak-přesto-neurčitého ( pravděpodobně 300 dolarů ) kupní ceny. Pokud se vaše místní GameStop nedokážou rozpoznat autostereoskopické handheld hrozící dostupnost, jen žádáme je, aby konzultovat svůj počítač, najít SKU pole a zadejte do magická čísla "020132". Pak pečlivě počkat až do března žádat vaši cenu.

Nintendo 3DS pre-objednávky začít u GameStop, ještě žádná oficiální americká cena původně objevila na Engadget na ne. 26 prosinec 2010 13:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NeoGAF | Poslat | Komentáře

ERF nabízí úvod do Traitorware

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WIlW3ACdsjQ/story01.htm:
theodp píše "ERF Eva Galperin nabízí stručný nátěr na Traitorware, zařízení, které působí za zády zradit své soukromí. 'Váš digitální fotoaparát může vložit metadat do fotografií s fotoaparátem je sériové číslo, nebo vaší polohy,' píše Galperin. 'Tiskárna může být zahrnutí tajný kód na každé stránce, to tisky, které by mohly být použity k identifikaci tiskárny a případně osoba, která používá. Jestliže Apple klade zejména strašidelný patent má v poslední době jednak na použití, můžete se těšit na den, kdy iPhone může nahrávat svůj hlas, vyfotit svou polohu, záznam svého srdce, a zašle tyto informace zpět do mateřskou. ' Ona uzavírá: 'ERF tam bude s ní bojovat [Traitorware] Jsme přesvědčeni, že váš software a zařízení by neměla být nástrojem pro shromažďování osobních údajů bez vašeho explicitního souhlasu..' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Joel Aktualizováno Test

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rP6sxRp8HVE/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "V roce 2000, Joel Spolsky napsal Joel Test, výborný a jednoduchý způsob, jak zhodnotit softwarové společnosti. Zatímco test je ještě použitý, je to stále zastaralé, protože mnohé společnosti se stěhují do webové technologie a nové nástroje pro vývoj existovat. V jeho blog, Marc Garcia psal o tom, co by mohlo být aktualizace Joel Test. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




HRP-2 humanoidní robot se naučí používat překážky ve svůj prospěch

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/26/hrp-2-humanoid-robot-learns-to-use-obstacles-to-its-advantage/:
Tam může být spousta robotů tam mohli vyhnout , nebo překonávání překážek, ale nemůžeme říct, že jsme viděli příliš mnoho, že jsou skutečně schopni používat překážky ve svůj prospěch. To je zásluha této takzvaný HRP-2 robot postavený výzkumníky u japonského Národního ústavu vyspělých průmyslových věd a technologií , nicméně, který je schopen zachytit objekty kolem ní a rozpoznat, jak mohou být použity na pomoc s konkrétní úkol - jako opíral se o stůl k vyvážení, zatímco kope míč, například. Jak New Scientist uvádí, ať již úmyslně nebo ne, konečný výsledek je robot, který se chová jako pozoruhodně starší osoby - přesvědčte se sami na videu po přestávce.

Pokračovat ve čtení HRP-2 humanoidní robot se naučí používat překážky ve svůj prospěch

HRP-2 humanoidní robot se naučí používat překážky ve svůj prospěch původně objevila na Engadget na ne. 26 prosinec 2010 11:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Geek.com | zdroje New Scientist | Poslat | Komentáře

Microsoft, Motorola Přidat 9 Patenty na probíhající soudní bitvu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hdHQFEpHuDM/story01.htm:
FlorianMueller píše "Patent obleky jsou v IT průmyslu je nového vánočních přání:.. Microsoft a Motorola právě přidali nové obvinění jejich pořadí Motorola podal další žalobu v západní obvod Wisconsin, poprvé také útočit na Kinect Microsoft hodil v sedmi patentů v jižní Floridě. Dva z nich pokrývají touchscreen technologií a dvou údajně číst na DVR Motorola. V této fázi hry, 35 patentů, jsou ve sporu mezi společnostmi. bojí ztratit přehled o tolik klidu a harmonie? tu vizualizace k dispozici (podrobné referenční materiál v ceně). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.