neděle 13. března 2011

Bakterie unést imunitní signalizační systém žít bezpečně v našich střevech

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mH7ob8XrQk8/a-signaling-pathway-helps-the-immune-system-interact-safely-with-gut-microbes.ars:

Náš imunitní systém funguje podle základního předpokladu, že "já" se liší od "ne-já." Jeho primární funkcí spočívá v rozlišování mezi těmito subjekty, přičemž bývalý sám, když útočí na druhé. Přesto dnes víme, že naše vnitřnosti jsou domovem populace bakteriálních buněk tak rozsáhlý, že oni outnumber naše vlastní buňky, a že tyto mikroflóry jsou zásadní pro naše vlastní přežití.

Jako nedávné studie v časopise Nature uvádí imunologie, "rovnováha je usazen mezi mikroflóry a imunitního systému, který má zásadní význam pro střevní homeostázy." Jak funguje imunitní systém dosáhnout rovnováhy, ani hraní v afektu a útočit na symbiotické bakterie, ani není laxní a umožňuje patogenů projít? Ukazuje se, že naše střevní bakterie manipulují imunitní systém, aby věci z začíná vymykat z rukou.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Výzkumníci Najít Možné umístění Atlantis

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c_MDDB9qDUk/Researchers-Find-Possible-Atlantis-Location:
AC píše "Zdá se, že Plato je Atlantis má nový spot kandidáta Některé archeolog používá satelitních snímků k identifikaci struktury v kdysi tsunami-ed španělská holý Z článku:.. '" To je síla tsunami ", hlavní řešitel Richard Freund řekl agentuře Reuters. "Je to tak těžké pochopit, že to může zničit 60 mil do vnitrozemí, a to je docela hodně, co mluvíme," uvedl Freund, University of Hartford, Connecticut, profesor, který vede mezinárodní tým hledání pro skutečné místo Atlantis. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Katamari Hack valí přes vaše oblíbené webové stránky, takže pás HTML5 ničení v jeho brázdě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/katamari-hack-rolls-across-your-favorite-websites-leaving-swath/:
Google Chrome může pocházet z Pwn2Own bez úhony , ale můžete ripovat přes libovolné webové stránky ho (nebo jiný HTML5-kompatibilní prohlížeč) zobrazuje - stačí vytáhnout své ruce Katamari Damacy míč a způsobit Havok na stránce. Na NAaaa, na na na na na na na, na na na na na naaaa ...

Případně, vložte následující Javascript do záložek, a klepněte na něj, když jste unaveni stránky.
javascript: var i, s, ss = ['http://kathack.com/js/kh.js', 'http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.1/jquery.min . ']; for (i = 0; já! = ss.length; i + +) {s = document.createElement js (' script '); s.src = ss [i]; document.body.appendChild (y); } void (0);

Katamari Hack valí přes vaše oblíbené webové stránky, takže pás HTML5 ničení v jeho brázdě původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 16:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku , GamePro | zdroje Katamari Hack | Poslat | Komentáře

IPAD 2 lodní odhady nyní tři až čtyři týdny, maloobchod dostupnost hit a miss

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/ipad-2-shipping-estimates-now-three-to-four-weeks-retail-availa/:
Už si své IPAD 2 ? Pak, že sami sebe štěstí, jako kdokoliv se snaží dostat jeden teď bude pravděpodobně vyžadovat trochu trpělivosti. Jak jste si možná všimli, Apple doby dopravy pro on-line objednávek teď sklouzl opět z předchozí dva až tři týdny odhadu po dobu tří až čtyř týdnů, i když to nemusí být úplně jednoduché, že. Někteří lidé hlásí, že jsou již léčeni lodní oznámení, i když jejich předpokládané datum dodání byl týdnů pryč, tak Apple může být jen bytí příliš opatrný s odhady. Na druhé straně, tam je také několik hlášení o zrušení objednávek Apple za to, že "nad limit" - a to i od lidí, které mají jen jeden objednala iPad - i když ty se zdají být málo a daleko od sebe v tuto chvíli.

Možná překvapivé, je situace ještě více matoucí v maloobchodních prodejnách (Apple nebo jinak). Tam jsou četné zprávy o obchodech se prodávají úplně, a ještě více obchodů, které obdržely pouze u některých modelů (něco, co jsme viděli také první ruky). A co víc, zdá se, že prodejny byly z velké části schopen dát lidi jasné označení, kdy nové akcie dorazí, který podnítil někteří lidé na linku se každé ráno, jen aby zjistili, zda nová zásilka přišla v roce (jako na obrázku výše) . Samozřejmě, pokud jde o problémy jít, to je asi ten, který Apple nevadí mít, i když to jistě zdát, že je nějaký prostor pro zlepšení před nevyhnutelným IPAD 3 na trh.

[Díky všem, kdo poslal to v]

IPAD 2 lodní odhady nyní tři až čtyři týdny, maloobchod dostupnost hit a miss se původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 15:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Tech Odbornost není důležité, v Google Manažeři

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WnKxGHLuUR4/Tech-Expertise-Not-Important-In-Google-Managers:
Hugh Pickens píše "Pro hodně z jeho 13-leté historii, Google vzal docela jednoduchý přístup k řízení: Nechte lidi na pokoji, ale pokud mají zaměstnanci uváznout, měli by požádat své šéfy, jehož hluboké technické znalosti pohánělo je do vedení v první řadě . Teď Hospodářské Times uvádí, že statistici na Google hledají vlastnosti, které definují dobří manažeři se sešli více než 10.000 vyjádření o manažerech - ve více než 100 proměnných, z různých představení hodnocení, zpětná vazba průzkumy a další zprávy a zjistil, že technické znalosti patří mrtvý poslední mezi osmi Google nejdůležitější vlastnosti dobrého manažerům. Co zaměstnanci společnosti Google nejcennější jsou dokonce-keeled bossů, kteří se po dobu jedné-on-one schůzky, který pomáhal lidem puzzle přes problémy s tím, že žádá otázky, ne diktoval odpovědi, a kteří se zájmem v životě zaměstnanců 'a kariéry. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Weird Science vždy volá sklo, kromě z pokutové čáry

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CtlqDBAGpVE/weird-science-always-calls-glass-except-from-the-foul-line.ars:

Si můžete vzít, že pro banku: banka výstřel, v tomto případě. Za předpokladu, že jste 70 procent volného hodu, který spustí míč ze sedmi metrů nad zemí s 3Hz na zadní rotaci. To je výchozí bod pro miliony simulované basketbal záběry , které hodnotily nejlepší metoda pro uvedení míče přes obruč. Pokud jste vznášející se v blízkosti pomezní čára, bankovní záběry vypadají, že je metodou volby. Simulace také poskytované nějakou radu, kde na desku umístit výstřel, což naznačuje, že je tu vertikální linie cíl přesně 3,326 palců za deskou, která může pomoci najít střelec sweet spot.

Není to jen rodiče nemají poslouchat: Ty šílený Australany. Oni rekrutovali soubor více než 100 rodičů vyděsit kecy z jejich dětí započtení požární alarm, zatímco děti spí . Je to všechno pro dobrou věc, i když-oni zjistili, že v případě, že alarm šel za pouhých 30 sekund, téměř 80 procent dětí uchovávány na spaní, s rizikem vyšší u mladších dětí. Dokonce se prodlužuje alarm na pět minut, nicméně, by jen zlepšení věcí přibližně o 10 procent. Morální, pokud máte děti? Ujistěte se, že alarm vzbudí, protože nebudete všímat.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


WiFi-pouze Xoom namířeno do Staples za 27.března uvolnění?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/wifi-only-xoom-headed-to-staples-for-march-27th-release/:
Pokud jste stále vyčkávají na Motorola Xoom , zde je několik dobrých zpráv. Lidi na Droid Život snagged obrázek Staples reklamy zobrazující 27.březen jako datum vydání pro cílené břidlice. Kromě toho, tablety se zdá být maloobchodní prodej za 600 dolarů - jeden z nejlevnějších modelů můžete za peníze koupit. Xoom, TI-Nspire a nové balení pera , to vše z jednoho místa? Člověče, to byl opravdu snadné.

[Díky, Hector N]

WiFi-pouze Xoom namířeno do Staples za 27.března propuštění? původně objevila na Engadget na ne. 13.březen 2011 14:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Droid život | Poslat | Komentáře

Hra hrál v URL Bar

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GqPg6WrkCAk/A-Game-Played-In-the-URL-Bar:
Kilrah_il píše "Ať už si myslíte, že je užitečné, nebo zbytečné, nemůžete ignorovat naprosté pohodě geekiness o hru hrál úplně v URL řádku Z článku:. '... Když se ztratí v trojrozměrný virtuální svět mezi stále více promyšlené spiknutí a charakter vývoje mohou být přiměřený zábava pro některé, jen nový název herní svět by měl mluvit jen o URL Hunter, experimentální klávesnice-charakter založená hra hrála úplně ve vašem prohlížeči URL bar. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Na kocovinu SXSW? Použijte Zaarly pro získání Vašeho Gatorade a Advil

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hpEkvZVSCqs/:
Řada

Koupání v Appstream

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ni6BWIeS44Q/:
Řada

Soudní dvůr rozhodl, Je to OK Tag fotky na Facebooku a bez oprávnění

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VMeXe-4Dq5Y/Court-Rules-Its-Ok-To-Tag-Pics-On-Facebook-Without-Permission:
neoflexycurrent píše "Federální soud rozhodl, že snímky se ženou na Facebooku a ukazuje její pití byly řádně použity jako důkaz v případě svěření dítěte do péče. Ona tvrdila, že byla zjištěna bez povolení. Soud však tento argument odmítl. dospěl k tomuto rozhodnutí, soud učinil zajímavý postřeh, že:. '[t] tady není nic v mezích zákona, který vyžaduje [něčí] svolení, když někdo udělá fotku a příspěvků to na stránce Facebooku Není nic, co vyžaduje [něčí] svolení, když [je ] "tagged" nebo které označila jako osoby v ty obrázky. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


První Brit stíhaných přes Twitter Libel

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wS9u4kY_4tk/First-Brit-Prosecuted-Over-Twitter-Libel:
Tasha26 píše "bývalý starosta města, Colin Elsbury, z právních dějin tím, že první Brit náhradu škody pro urážku na cti na Twitteru. Jeho pípání v den konání voleb řekl: 'Není to v naší přírodě posmívat se naši protivníci se však Eddie Talbot musel být odstraněn Policie z volební místnosti 'činil čistý volební nadávka. pomluvy Twitter byla vypořádána v Cardiffu Vrchní soud v celkové vyúčtování bít 53.000libra (3.000 liber kompenzace + 50.000 liber soudní poplatky). pokuta vyjde na více než 2.400 liber na slovo. Courtney Love Po nedávném £ 260k vypořádání v případě Twibel, tento případ potvrzuje, že cokoli vyslán ve veřejné doméně, je předmětem práva urážky na cti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Old Man Murray Wikipedie diskuse pokračuje

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mcES-QSetJM/Old-Man-Murray-Wikipedia-Controversy-Continues:
Anonymní čtenář píše: "Jak již bylo dříve na Slashdot, byl starý muž Murray článek z Wikipedie smazán. Po hodně diskuse, článek byl obnoven. Nicméně, debata odstranit Článek pokračuje, jak s delitionists a Old Man Murray fanoušky rojení ke článku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google lodě poslední Cr-48 laptop 'prozatím' zařízení partner Chrome OS stále na cestě k léta

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/google-ships-last-cr-48-laptop-partner-chrome-os-devices-still/:
Ten samý muž, který představil nám Google Cr-48 přenosný počítač , VP Product Management Sundar Pichai, neodhalil nešťastné zpráva, že Google má dopravil poslední z nich, alespoň "pro teď." Další příležitost chytit jízdenku jezdit Chrome OS rozjetého vlaku přijde v polovině letošního roku, jak bylo slíbeno, se zařízeními od Acer a Samsung přichází na trh. Povídalo se, že Google obdržela asi 60.000 Cr-48s od ODM Inventec již v prosinci, i když bez ohledu na počet vyrobených kusů bylo, faktem je, že to je nyní plně vyčerpány. Měli bychom vyzvat Google partnerů není bloudit příliš daleko od Cr-48 šablonu v létě - jsme obrovští fanoušci jeho minimalistické dobře vypadá, i když operační systém sám o sobě mohl udělat s několika více vrstev plivat, polština a funkce.

Pokračovat ve čtení Google lodě poslední Cr-48 laptop 'prozatím' partner Chrome OS zařízení stále ještě na cestě k léta

Google lodě poslední Cr-48 laptop 'prozatím' partner Chrome OS zařízení stále ještě na cestě k letní původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 12:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink thechromesource | zdroje @ Sundarpichai (Twitter) | Poslat | Komentáře

(Zakladatel příběhy) Joel Spolsky Na Startups: "Už Co-zakladatel jinak budete zblázní"

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MAqANodfQF4/:
Řada

Následovat zemětřesení, japonské Úředníci Strach Částečné jaderného reaktoru Underway

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2U1bOmGgOTE/:
Řada

Grilovaný sýr, pivo a další úžasné věci: Rozhovor s GroupMe na SXSW

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kBCsY1UawAo/:
Řada

Samsung Galaxy II S hity FCC, případně připraven pro AT & T 3G

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/samsung-galaxy-s-ii-hits-the-fcc-potentially-ready-for-atandt-3g/:
Jistě si vzpomenete na Samsung GT-i9100 , hovorově známý jako Galaxy S II ? Sammy to už málomluvný, o které USA buněčné dopravci by mohla nabídnout, ale Federal Communications Commission může mít nápad. Vidíte, Exynos 4210 -třímající Super Plus AMOLED smartphone jen dělal jeho cestu k databázi povolení FCC, 850MHz a 1900MHz GSM frekvencí v závěsu - který jen tak náhodou ty potřebné, aby si koncert v AT & T. Nezapomínejme, mohl sluchátko také načerno v Kanadě, se tyto konkrétní kapely, ale šance jsou slušné, uvidíme, že americký dřív než to. Mimochodem, tento konkrétní Galaxy S II je také sportovní 2.4GHz a 5GHz frekvence, což znamená, že bude téměř jistě přijde s dual-pásmo 802.11 a / b / g / n Wi-Fi.

S Galaxy II nebyl jediný Samsung narazí na FCC tento týden, i když, jak SGH-i708 také klesly o nichž - se zdá být worldphone s 850 / 1900MHz frekvence GSM vedle CDMA, EV-DO, a standard Bluetooth a WiFi 2,4 GHz.

Samsung Galaxy II S hity FCC, případně připraven pro AT & T 3G původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 11:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Bezdrátové Dobrota (1) , (2) | zdroje FCC (1) , (2) | Poslat | Komentáře