pátek 10. června 2011

Australan-Vestavěný Hoverbike připravuje ke startu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-3EDtiJGGN0/Australian-Built-Hoverbike-Prepares-For-Takeoff:
Zothecula píše "dobrodružní motorkářů by mohly být obeznámen s vzrušení, jak se ve vzduchu v horní části svahu, ale Hoverbike je nastaven, aby chytat nějaký vzduch na zcela novou úroveň. S 1170 ccm 4-taktní motor dodává výkon 80 kW jízdy dva potrubím vrtule, vynálezce Hoverbike, Chris Malloy, říká, že s jeho vysokým tahem k hmotnostnímu poměru, měl by Hoverbike být schopny dosáhnout odhadovaných výšce více než 10.000 stop a dosáhnout indikovaná rychlost je 150 uzlů (278 km / h nebo 173 mph). V současné době se jedná pouze o teoretické hodnoty jako Hoverbike nebyl dal prostřednictvím svých kroků ještě, ale Malloy je postaven prototyp Hoverbike a plány k provádění zkoušek v reálném světě letu za pár měsíců. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Doodle Guitar Song Galerie

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3MDyk-QkUOc/Google-Guitar-Doodle-Song-Gallery:
itwbennett píše "Nyní v jeho druhý den produktivity ničení, Google Guitar Doodle je stále dělat hudbu, krásné hudby. Zde je zátah na některé z YouTube je nejlepší, od začátečníků oblíbené Seven Nation Army ambiciózní verzi Paint it Black, a, ano , Stairway to Heaven. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Panasonic Toughbook 19 modernizovaných skóre vnitřní, aby odpovídala jeho mocný shell

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/panasonic-toughbook-19-scores-upgraded-internals-to-match-its-mi/:
Toughbook 19
Pokud to není rozbité, neopravuj to - slovy Panasonic má jednoznačně přijata k srdci s Toughbook 19 . Je na čase, robustní, 10-palcová kabriolet tablet získat její roční aktualizace a nic moc nezměnilo viditelně. Místo toho se společnost vyjádřila podporu vestavby s nějakou dobrotou Sandy Bridge a plácl nové TransflectivePlus obrazovky v této vojensko-stupeň stroj pro práci na počítači na přímém slunečním světle. Působivě, Core i5 našel uvnitř není odrůdy ULV, je to standardní napětí 2,52 tisíce m pohání zcela uzavřený, design bez větráku. Navíc, Toughbook 19 se standardně dodává s 4 GB RAM a má pár možností SSD pro větší trvanlivost. Budete moci vybrat jeden nahoru, a použít jej jako frisbee, v září začíná na 3349 dolar. Na počkání, neváhejte a podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Panasonic Toughbook 19 modernizovaných skóre vnitřní, aby odpovídala jeho mocný shell

Panasonic Toughbook 19 modernizovaných skóre vnitřní odpovídat jeho mocný shell původně objevila na Engadget na pá. 10.06.2011 15:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

HTC EVO Zobrazit 4G se pokusí propašovat přes FCC, je chycen

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/htc-evo-view-4g-tries-to-sneak-through-fcc-gets-caught/:
Jsme jen čtrnáct dní od jeho zahájení Sprint z HTC EVO Zobrazit 4G , a my jsme začali uvažovat, jestli bychom vidět WiMax tablet zabloudí do Washingtonu, DC v dohledné době. Dnes je den, přátelé, jak jsme právě vykopali nějaké zprávy o zkoušce pro HTC PG41200 tablet s podporou WiMAX. Zatímco dokumenty neposkytují se žádné další šťavnaté detaily, nebudeme muset čekat strašně dlouho, než budeme moci vidlice přes $ 400 za privilegium konání tohoto dítěte v našich vlastních rukou. Hlava kolem přestávce pro více snímků.

Pokračovat ve čtení HTC EVO Zobrazit 4G se pokusí propašovat přes FCC, je chycen

HTC EVO Zobrazit 4G se pokusí propašovat přes FCC, je chycen původně objevila na Engadget na pá. 10 červen 2011 15:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Soud věc Test Oprávněnost policejního záznamu s vaším mobilním telefonu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DsK5O9wPqTE/Court-Case-To-Test-Legality-of-Recording-the-Police-With-Your-Cell-Phone:
suraj.sun posílá tento výňatek z Ars Technica: "Pokud si vytáhnout svůj mobilní telefon, aby se video z policistů zatkla podezřelého, jste 'tajně nahrávka' je 'Ne' jeví jako zřejmá odpověď, ale to je přesně? Tvrzení, že se tři policejní důstojníci se ospravedlnit jejich zatčení muže Bostonu. V argumentaci před americký odvolací soud o první okruh ve středu, město také popřel muž tvrdí, že jeho první nebo čtvrté Změna práva byla porušena. případu bude důležitým testem, zda se ústavy chrání jednotlivce 'právo na záznam policii, zatímco oni jsou ve službě. Mnoho států' jeden-strana oznámení 'odposlechy zákony, které umožňují každý účastník konverzace a tajně natočit. Ale pod přísným 'dva-party oznámení' zákony v Massachusetts, je to zločin 'tajně nahrávat' audio komunikace, pokud 'všechny strany, aby takové sdělení' k tomu dali souhlas. policie zadržela Glik za porušení tohoto zákona. Pro správnou míru, ale také obviněn Glik -kdo dělal ne více než stojí pár metrů s jeho mobilní telefon-s 'napomáhání útěku vězně' a 'porušení míru'. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Číňan Tianhe-1A Superpočítač Spustí chrlit vědy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ImVZy4Oc0lQ/Chinese-Tianhe-1A-Supercomputer-Starts-Churning-Out-the-Science:
gupg píše "Když Čína stavěla na světě nejrychlejší superpočítač na základě NVIDIA GPU v loňském roce, mnoho odpůrců řekl, to byl jen kousek stroj No, víš co. -! přichází věda Pracují na lepší materiál pro solární panely a běžel nejrychlejší simulace vůbec. NVIDIA (GPU, jejichž urychlit tyto aplikace jako co-procesor) blogged na této chvílí, kde se mluví o tom, jak USA skutečně potřebuje, aby se investice do vysoce výkonných počítačových systémů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kodér Preps 3DS prohlížeče Homebrew hry knihovny

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y6tkV_HAeJE/Coder-Preps-3DS-Browser-Homebrew-Game-Library:
Anonymní čtenář píše: "Nintendo nedávné aktualizaci pro 3DS přinesla některé zajímavé nové funkce, včetně něco firma nemusí mít určeno:. Kapacity pro homebrew programátorům vytvářet jejich vlastní software na platformě"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Apple uvolnila pravidla pro upisování Apps

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Va0mvSKx2hI/Apple-Eases-Rules-For-Subscription-Apps:
pjfontillas píše "Apple tiše obrátil svého rozhodnutí, že požadované vydavatelé, kteří prodávají obsah a předplatné v jejich iPhone a IPAD apps jít přes iTunes, Apple při 30% snížení. Není to tak klid na pracovišti, nicméně, jak tato zpráva má docela velký vliv na vývojářské úlohy. Zde na The New York Times vývojáři naše vydechl úlevou, jakmile jsme si uvědomili, nemáme pokusit vyřešit tento požadavek jako Financial Times to udělal. Apple se zdá k byli vede mnohem lépe, s jejich komunity (spotřebitelů a vývojáři tak) v poslední době. " Čtenář imamac konstatuje, že Apple má také podala návrh na vstoupení do řízení v obleku patent Lodsys proti několika IOS app vývojáři, že jsme po.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tři zatčen za Sony / Egypt Hacks

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a7Rc8azldp0/Three-Arrested-For-SonyEgypt-Hacks:
jimmij0770 píše "Tři lidé obviněni z bytí za cyberattacks o obchodě Sony PlayStation, mají Egyptská vláda a jiné cíle bylo zatčeno ve Španělsku Citovat:. 'Španělský národní policie oznámila, že zatýkání v pátek v prohlášení, že údajně tři ve vazbě, jsou představitelé Španělská část anonymní, volný-pletl mezinárodní aktivistická skupina, která si vyžádala útoky na společnosti jako Visa a MasterCard, a na vládních internetových stránkách. Alespoň jeden mluvčí za skupinu popíral odpovědnost za útoky na Sony prostřednictvím svého AnonOps blog.. .. V prohlášení řekl, že policie začala své vyšetřování v říjnu 2010 na základě stížnosti o popření servisního útoku na ministerstvo kultury ve Španělsku. Vědci analyzovali více než dva milióny řádků chat logů a internetových stránek, které používají hackeři, aby našli tři lidi, kteří byli zatčeni. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget opatřené základním nátěrem: Co je NFC, a proč nás zajímá?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/engadget-primed-what-is-nfc-and-why-do-we-care/:
Nátěrem jde důkladný na technobabble uslyšíte na Engadget každý den - jsme sáhnout hluboko do každého tématu historie a jak je to prospěšné pro naše životy. Podíváme-li navrhnout kus technologie pro nás rozebrat? Napište nám na linku nátěrem * v * * Engadget dawt * com.

Engadget základním nátěrem

Zavedení Google Wallet se cítil trochu příliš dobré, aby to byla pravda, ne? Je to magické, jako tech ekvivalent tahání králíka z klobouku. Ve skutečnosti, za tech mobilní platby byl asi od roku 2003 v mnohem menším měřítku za použití blízko-oblasti komunikace , více obyčejně známý jako NFC. Myšlenka Wallet (mimo jiné služby, jako je ISIS) je bezkontaktní zaplatit - Použití telefonu jako kreditní karty - a je jen jedním z mnoha způsobů, jak NFC může být užitečné v každodenním životě. Ve skutečnosti jsme jen poškrábání povrchu, co je teoreticky možné.

Google rozhodně není první společností, která fušovat do NFC, ale zdá se být připravený a připravený, aby se zasadila o přijetí tech dopředu rychlým tempem s příchodem Wallet a nabídky . Až dosud uhlíky byly horké, ale v případě požáru, to bude začátek, někdo má monolitická hodit několik novin v jako podpal - a Google nabídl. Ale to, co je dobré NFC, pokud je to jen zkratka, která způsobuje naše oči pohasly? El je goog pouze podněcovatel? Po přestávce se budeme soustředit na to, co NFC je schopný, a proto chceme na našich telefonech, jakmile včera.

Pokračovat ve čtení Engadget opatřené základním nátěrem: Co je NFC, a proč nás zajímá?

Engadget opatřené základním nátěrem: Co je NFC, a proč nás zajímá? původně objevila na Engadget na pá. 10.06.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Tři podezřelé členy Anonym zatčen ve Španělsku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/three-suspected-members-of-anonymous-arrested-in-spain/:
Anonymní za mřížemi Dlouhé rameno zákona může mít nakonec dohnaly s některými z hackerů za posledních (a zdánlivě nekonečný ) výpadek PSN. Orgány ve Španělsku říkají, že zatkla tři členy hacktivist kolektivní anonymní a chytil alespoň jeden počítač používá při útocích na Sony. Zatčenými jsou věřil k byli důležité při koordinaci činnosti skupiny v zemi, a mít distribuované Loic DDoS nástroje pro ostatní. Teď, samozřejmě, španělská vláda musí být na vysoké pohotovosti - pokud víme jednu věc o anonymní, je to, že to není spuštění stydlivý, když přijde na pomstu.

Tři podezřelé členy Anonym zatčen ve Španělsku původně objevila na Engadget na pá. 10.06.2011 12:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělštině | zdroje El Mundo | Poslat | Komentáře

Data aktualizace přináší zásadní překážka v Higgsův boson Hunt

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/koIKYUhvQnk/Data-Review-Brings-Major-Setback-In-Higgs-Boson-Hunt:
Velcroman1 píše "pátrání po nepolapitelný Higgs boson se zdálo více než v dubnu, kdy neočekávaný výsledek z atomu smasher vypadal, že ohlašuje objev slavného částice - poslední nevyzkoušené kousek puzzle fyziky a jeden z velkých záhad vědci dnes stojí . Vědci s urychlovači částic Tevatron v závodě Chicaga je Fermilab právě zveřejnila výsledky měsíce-dlouhé úsilí laboratoře nejjasnější mysl k potvrzení nálezu. Co našli? Nic. 'Nevidíme signál,' řekl Dmitri Denisov , vědecký pracovník Fermilab. 'Pokud existovaly, museli bychom vidět. Ale když se podíváme na naše data, jsme v podstatě nic nevidím.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple soubory pohyb zasahovat do Lodsys patentu soudu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/10/apple-files-motion-to-intervene-in-lodsys-patent-lawsuit/:
Apple již svůj postoj k celé situaci Lodsys docela jasné, a je to teď vzít věci o krok dále po držitel patentu hit IOS vývojáři se soud na konci minulého měsíce. Jak uvedl Florian Mueller z FOSS Patenty, Apple podala návrh na vstoupení do řízení ve věci, a on říká, že Apple je "docela pravděpodobné", které mají být přijaty jako vedlejší účastník na základě precedentu. V případě, že se stane, Apple také zároveň podala své odpovědi na stížnost a jeho protinávrhu, který nepřekvapivě souladu s jeho dřívější postoj k dané věci: že Apple již licenci patenty v otázce jménem vývojáře ', a že jsou "oprávněni používat tuto technologii bez jakékoli porušení nároky Lodsys." Hit zdroj níže uvedený odkaz pro kompletní podání, spolu s analýzou FOSS Patenty 'to.

Apple soubory pohyb zasahovat do patentu soud Lodsys původně objevila na Engadget na pá. 10 červen 2011 11:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista , Apple Insider | zdroje FOSS Patenty | Poslat | Komentáře