neděle 1. května 2011

Jak se měřit vědeckou produktivitu

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jFXgIfBA4CI/citation-count-doesnt-represent-reality-who-knew.ars:

Od té doby, agenturami pro financování začal požadovat nějaký způsob, jak měřit návratnost svých investic, administrátoři mají přijít s způsoby měření výkonnosti vědců '. A vědci přichází se způsoby, jak maximalizovat svou hodnotu podle jakéhokoliv konkrétního měřicího systému. V každé generaci této hře měření výkonu, vyrábějí vědci pečlivě myslel-out články o tom, jak současný systém prostě nezachycuje práci vědců 'přesně.

Poslední Physical Review E papír je jedním z nich, které ukazují, že syrové počet citací není opravdu zachytit papíru význam, ani výzkumník je pravda výkon. Jo, není to úžasné?

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Evropská komise Barvy sebe do ACTA Corner

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1I8eGVzfs7I/European-Commission-Paints-Itself-Into-ACTA-Corner:
Halo1 píše "Minulý týden zveřejnila Evropská komise vyvrácení důkazů k rozsáhlé a silně odsuzovat názor doklad o ACTA předních evropských akademiků. Ante Wessels z FFII prošel odpovědi Komise a zjistil, že po opravení chyby udělali, oni vlastně potvrzují stanovisko, které se snažili vyvrátit. Komise především zdá, že trpí nedostatkem čtení s porozuměním, amnézie o to, co řekl dříve, a ne být plně vědomi svých kompetencí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Výzkumníci vytvářejí dvě 100 terabit za sekundu optické spoje, odváží nás na něco torrent

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/researchers-create-two-100-terabit-per-second-optical-connection/:
Dokonce i žena s 40 Gb / s připojení k internetu může cítit osten žárlivosti na této novinky - Japonsko se úspěšně testovány dvě zvláštní 100 terabit za sekundu, datová spojení, která pomocí jediného optického vlákna k výkonu jejich náklad. New Scientist uvádí, že NEC učenci plněné světla od 370 do 165 km lasery vláken dosáhnout rychlosti 101,7 Tb / s, zatímco NICT výzkumníci stanovil nový rekord z 109 Tb / s pomocí speciálního vlákna se sedmi jádra pro správu trik. Jsme si představit, že Alcatel-Lucent a NTT nesedí stále. Ne, že bychom opravdu jedno, kdo má nejrychlejší vlákna ... jen tak dlouho, jako jeden konec vede k našemu domu.

Výzkumníci vytvářejí dvě 100 terabit za sekundu optické spoje, odváží nás na něco torrent původně objevila na Engadget na ne. 1.5.2011 16:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New Scientist | Poslat | Komentáře

Amazonka je delší mrak výpadku ukazuje na nebezpečí složitosti

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q6ycfWdA09Y/amazons-lengthy-cloud-outage-shows-the-danger-of-complexity.ars:

Reddit, Foursquare, a Quora byl mezi mnoho míst, která vstoupila v poslední době vzhledem k prodloužené odstávce služeb cloud Amazon. Ve čtvrtek 21. dubna Amazon Elastic Blok Store (EBS) šel v režimu offline, takže mnoho webových a databázových serverů, které v závislosti na rozbité skladování. Ne, dokud Velikonoční neděle (24. dubna) byl obnoven služby pro všechny uživatele. Amazon nyní zveřejnila zdlouhavý popis popisující, co se stalo, a proč selhání bylo i tak katastrofální, a tak zdlouhavé.

Amazon má cloud centra výpočetní data v pěti místech po celém světě, Virginii, Severní Kalifornie, Irska, Singapuru a Tokiu. V každém regionu, služby jsou rozděleny do toho, co společnost volá Dostupnost zón: fyzicky a logicky oddělené skupiny počítačů. Tato konstrukce umožňuje zákazníkům vybrat si určitou míru redundance, že se domnívají, že je nejvhodnější, hostování v několika regionech poskytuje nejvíce robustnost, ale na nejvyšší cenu. Hostování v několika Dostupnost zón v rámci stejného regionu je levnější, a chrání před problémy, které ovlivňují jednu zónu.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


AF 447 letový zapisovač nalezené v Atlantiku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IRXoOJrqkno/AF-447-Flight-Recorder-Found-In-the-Atlantic:
romiz píše "paměť letového zapisovače pro Air France 447 let z Rio de Janeira do Paříže, havaroval 1. června 2009, byl nalezen na mořském dně v Atlantickém oceánu, a přinesl zpět na povrch v dobrém stavu. této je záznam dat, což šetří letových parametrů. vyhledávání je stále pokračuje v naději, že hlasový záznamník obsahující zvuky zaznamenané v kokpitu letadla. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Google čelí žalobě 50.000.000 dolarů za umístění Android sledování

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OcRjsI9HWz4/google-faces-50-million-lawsuit-over-android-location-tracking.ars:

Google a Apple byli oba ve zprávách v poslední době více než podrobnosti o tom, jak mobilní obou společností 'operační systémy ukládání a přenos dat Geolocation. Následující třída-žaloby, podané dvěma muži Tampa cílení Apple za údajné sledování uživatelů, Google čelí podobným soud společné žaloby podané v Detroitu ve středu.

Minulý týden to bylo ukázal, že IOS zařízení cache velké množství umístění dat v souboru, který je zálohován na 'počítačích uživatelů. Soubor je skrytý od běžného přístupu na iPhone a iPads, ale je šifrována, a pokud uživatelé také zvolit pro šifrování záloh IOS v iTunes, soubor je také nezašifrované. Zatímco někdo bude potřebovat fyzický přístup k jednomu zařízení, získat informace, se objevily obavy , že informace by mohly být použity pro sledování osob, čímž by byla ohrožena jejich soukromí.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Weird Science srdce miluje chlast, nenávidí ráno

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wxtZf7J9wrc/weird-sciences-heart-loves-booze-hates-mornings.ars:

Tvé srdce není ranní varhany: Cirkadiánní rytmy, změní se vaše tělo prochází na základě denní doby, vliv obrovské množství vašeho těla je normální procesy. Vypadá to, že by mohli ovlivňovat abnormální procesy příliš. Výzkumníci sledovali infarktu myokardu na základě denní doby, a měřil jejich závažnosti na základě standardních testech enzymů. Ukazuje se, srdce nenávidí ráno, jak MI velikost je největší v hodinách od 6 hodin ráno do poledne. Bylo by hezké vidět trochu zobrazování, neboť to možné alternativní vysvětlení pro toto je, že úroveň těchto enzymů jsou vyšší v srdci v té hodině, tak totožný MI by jen propuštění několika z nich. Přesto je to asi stojí za to v návaznosti na toto téma.

A srdce určitě rád svůj chlast: důkaz, že konzumace alkoholu chrání proti srdečním onemocněním byla budova na chvíli, ale je tu také stále více důkazů, že alkohol pomáhá srdci i na úrovních, kde je to nebezpečné pro zbytek těla. Ve studii z více než 40.000 jednotlivců, kteří se zdrželi alkoholu zcela měly nejvyšší riziko ischemické choroby srdeční. "Nebezpečná konzumace alkoholu je spojena s poklesem pravděpodobnost CHD po kontrole sociodemografické, psychiatrické a návykové rizikové faktory," Autoři. Nicméně, konstatuje tisková zpráva, že standardy pro "nebezpečný" pití by pravděpodobně zahrnovat mnoho dospělých v Evropě.

Ale to poslouchá důkaz: V desetiletí 1996 - 2007, švédský zdravotní systém velmi rozšířil jeho použití důkazu-založená léčby infarktu myokardu. A výsledek? Mortalita u těchto pacientů ukázala důsledný sestupný trend. Evidence práce-kdo ví?

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Blesk v pánvi

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k94_Tq1Rgsw/:
Řada

Verizon doc navrhuje BlackBerry scénáře, HTC Trophy a Xperia Play 'brzy', ceny LTE tablet dat a intra 4G netbooky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/verizon-confirms-blackberry-playbook-htc-trophy-and-xperia-play/:
Co se stalo s HTC Trophy , dávno na Verizon 3G? Jak se o Sony Ericsson Xperia Hrajte , záhadně chybí vydání Verizon den dlouho předtím, než je katastrofa Japonsku ? Verizon se zavázat k plnění BlackBerry scénáře v letošním roce? Jak moc bude LTE náklady na přenos dat pro Xoom a jeho přátelé tablet?

Můžeme mít konečně některé z odpovědí, a to díky fantazii Verizon nový online katalog. RIM tablet, PlayStation telefonu a HTC Trophy jsou uvedeny jako "brzy", a to není všechno - jak BlackBerry Bold 9650, Křivka 3G 9330 a Droid 2. Globální jsou všechny "do vyprodání zásob," což naznačuje, nástupci mohou se příchozí. Mezitím tableta LTE data plány vypadají jako oni budou stát stejně jako ty 3G - 20 dolarů za 1 GB, 35 dolarů za 3GB, 5GB za 50 dolarů a 80 dolarů na $ 10 gb jako obvykle. LTE netbooky budou moci využít dvou nejvyšších-ceněný plány, ale existuje pár z nich na cestě, včetně 11,6-palcový HP Pavilion DM1 (s 1,6 GHz AMD čip Fusion) a 10,1-palcový Compaq Mini CQ10 s procesorem Intel Atom N455.

Nezapomínejme, katalog URL výslovně zmiňuje "2011 Zima", takže je docela možné, že "brzy" nebude tak hned, jak byste chtěli, ale dostat podívat na všechny dobroty, podívejte se na galerii níže, nebo zastřelit na více než na náš zdroj odkaz.

[Díky, Thump3rX17]

Verizon doc navrhuje BlackBerry scénáře, HTC Trophy a Xperia Play 'brzy', ceny LTE tablet dat a intra 4G netbooky původně objevila na Engadget na ne. 01.05.2011 14:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Patent 5.893.120 Snížené Pro Pure Matematický

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2pS44ISLOE0/Patent-5893120-Reduced-To-Pure-Math:
Anonymní čtenář píše: "US Patent # 5893120 byla snížena na matematické vzorce jako demonstraci oft-ignoroval skutečnost, že existuje vztah rovnocennosti mezi programy a matematiky. Můžete poznat Patent # 5893210 jako ten, který Google byla uložena náhrada $ 5M pro porušení kvůli nějaké kódu v Linuxu. Mělo by být zajímavé sledovat, jak se bude zabývat právní fikci s tím. Bude Lambda kalkul již 'matematický'? Nebo se jen rozhodnout o stanovení nedůslednost a dělat matematika patentovatelný? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


PSA: AT & T a DSL U-Verse čepice pevné sítě internet začíná zítra, pokud vidíte tento web

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/psa-atandt-dsl-and-u-verse-landline-internet-caps-begin-tomorrow/:
Zítra je 02.5.2011, a víte, co to znamená - zítra je den, že AT & T se bude ukládat data čepice na DSL a U-Verse k internetu, a začne sčítání hlasů až přebytek poplatků. Alespoň, že bylo v plánu 18. března - pokud společnost formálně oznámil 150gigabajt DSL a 250GB U-Verse čepice - ale i když jste platící zákazník, který žrádla se několik stovek gigabajtů ve měsíčně, nemusí mít starat o placení navíc hned. AT & T, stanovila, že lidé jako jste vy, budou mít přístup k on-line nástroj pro sebe-policejní vaše použití před společnost dokonce začne pro výpočet nákladů na vaši předtím všichni-you-lze-jíst pásma bufet, a jak můžete vidět na obrázku výše , nástroj není zcela připraven pro veřejnou spotřebu v celé zemi, přesto docela. Uhánět na více než na náš zdroj odkaz, zadejte své ID AT & T, a když vidíte stejné, možná nebudete muset zrušit 700-hodinový Star Trek maraton docela dosud.

PSA: AT & T a DSL U-Verse internet čepice pozemních začít zítra, pokud vidíte tento web původně objevila na Engadget na ne. 01.5.2011 13:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AT & T Můj Využití | Poslat | Komentáře

Google Talk umožňuje video chatu na Android telefony

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MHRJPM7WO_c/Google-Talk-Enables-Video-Chat-On-Android-Phones:
MojoKid píše "Google nedávno zahájila Google Talk s video a hlasového chatu pro telefony Android. Se službou, budou moci uživatelé na video nebo hlasové konverzace se svými přáteli a rodinou přímo z telefonu Android. Vyzývá může být umístěna přes 3G, 4G a Wi-Fi připojení. Podle společnosti Google, bude nová funkce prvního dojezdu do Nexus S telefony v příštích několika týdnech jako součást Android 2.3.4 přes-the-air aktualizace. Google Talk s video a hlasového chatu zahájí na další Android 2.3 a vyšší zařízení v budoucnu stejně. demo video zde ukazuje, že v akci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.