pátek 7. ledna 2011

Ruský tým se připravuje na Proniknout Lake Vostok

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_TEh0-4hXNE/story01.htm:
Lanxon píše "Lake Vostok, která byla uzavřena pryč od světa za 14 milionů let, se chystá proniknout na ruský vrtáku. Jezero, které leží čtyři kilometry pod ledovým povrchem Antarktidy, je jedinečný v tom to bylo zcela izolován od dalších 150 subglacial jezera na evropském kontinentu po tak dlouhou dobu je to také oligotropic, což znamená, že to je přesycen kyslíkem -.. úrovní prvku je 50 krát vyšší než ty, které lze nalézt ve většině typických sladkovodních jezer "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Ford partnery s Leviton a Best Buy za 1.499 dolarů Focus Elektrický nabíjecí stanice

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/ford-partners-with-leviton-and-best-buy-for-1-499-focus-electri/:
Ford partnery s Leviton a Best Buy za 1.499 dolarů Focus Elektrický nabíjecí stanice
Chtíč po nový Focus Elektrické ? Je to ještě pár let pryč ještě, ale pokud jste už přemýšlel o praktické jste přemýšlel, jak budete účtovat věc. Mám moc 120V ve vaší garáži? Žádný problém, můžete nabíjet z toho snadno - pokud vám nevadí čekat 20 hodin. Úroveň 2 nabíječky klesne, že až na tři až čtyři hodiny, ale to vyžaduje určité hardware nainstalovaný ve vaší domácnosti. Pokud chcete udělat pro Leaf nebo Volt se díváte na 2.000 dolarů nainstalován, a že instalace je trvalá.

Ford je dělat věci mnohem jednodušší a mnohem levnější, s 1.499 dolarů nabíječku provedené Leviton to nejen levnější než konkurence, ale zcela modulární. To visí na zdi a jednoduše zapojí do zásuvky 240 V, manipulace potřebné elektrické kouzla pro rychlé nabíjení-Focus bez vypálení vašeho domu nebo opalování vaše kočka. Ford spolupracuje s Best Buy pro instalaci, které by mohly být dobré nebo špatné v závislosti na sklonu k Geeks v Soupisky.

Ford partnery s Leviton a Best Buy za 1.499 dolarů Focus Elektrický nabíjecí stanice původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 15:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Vysokoškoláků Nedostatek vědecké gramotnosti

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0AN54DwEYoA/story01.htm:
Anonymní čtenář píše se zprávou o výzkumu v oblasti přírodovědné gramotnosti žáků školy biologie. Dřívější studie zjistily, že studenti tendenci "spoléhat na hlavně neformální argumentace pochází z jejich osobních zkušeností," tak výzkumníci odvozen nový učební rámec, který výslovně učil zásady-založená úvaha. Zatímco počet studentů, kteří používají tuto metodu se zvýší, více než polovina pokračovala používat neformální úvahy, které říkají vědci poukazují na chybu ve způsobu, jakým se vyučuje biologii (PDF). "Většina vysokou školu-úroveň výuky Studenti se seznámí s příběhy o komplikované detaily klíčových procesů (např. buněčné dýchání), ale není výslovně podpoří využívání klíčových zásad a spojte se těchto procesů. Proto, studenti jsou pochopitelně zabývá memorovat detaily procesů bez zaměřením na principy, které řídí a připojte procesů. ... V důsledku toho se mohou studenti opustit úvodní kurz biologie se schopností recitovat reakcí v cyklu Calvina, ale stále věří, že rostliny získávají většinu své hmoty z půdy spíše než z atmosféry, že rostliny fotosyntéze, ale ne dýchání, nebo že množství rozkládající se organismus především návrat k půdě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kalifornie kraj Zákazy SmartMeter Zařízení

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PfQ-x5dH41I/story01.htm:
kiwimate píše "Marin County v Kalifornii prošlo nařízení (PDF) o zákazu instalace inteligentních měřičů neregistrovaných Marin. Mezi uvedené důvody jsou obavy týkající se soukromí spojené s měřením spotřeby energie údajů každém okamžiku a na možnost negativního vlivu na systémy nouzového komunikačního používané záchranářům a amatérské rádio operátory. vyhlášky také poznamená, že 'program SmartMeters ... mohla by skutečně zvýšení celkové spotřeby elektrické energie, a proto uhlíkovou stopu,' citovat 'někteří inženýři a odborníci zachování energie.' "Vyhláška rovněž uvádí "významné zdravotní otázky" zvýšeny o "zvýšené elektromagnetické záření často (EMF) vyzařovaného bezdrátové technologie v SmartMeters."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Exkluzivní rozhovor: Google Matias Duarte rozhovory voštinová, tablety, a budoucnost Android

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/exclusive-interview-googles-matias-duarte-talks-honeycomb-tab/:
Nebudeme lhát - jsme docela rádi, aby to na vás. Zde na CES 2011 jsme měli možnost se posadit s Matias Duarte , muž za webOS (stejně jako Sidekick a Helio UIS), který je nyní směřují Google je uživatelský komfort pro Android. Matias je v současné době jízdy rozhraní a design pro Android 3.0 (AKA voštinová ), a je jasné, že on je přinášet jeho velké, smělé nápady na platformě Android. Toto je první video interview Matias udělala po opuštění Palm, a my lisované muže na jeho zapojení do perníku a voštinová, co musela být zbořena v roce Android, jak desktop OS může informovat mobilní zařízení, a mnohem, mnohem víc. Nepoužívejte jen vzít naše slova pro to - sledovat spolu po přestávce a dívat se na plné rozhovor!

Pokračovat ve čtení Exkluzivní rozhovor: Google Matias Duarte rozhovory voštinová, tablety, a budoucnost Android

Exkluzivní rozhovor: Google Matias Duarte rozhovory voštinová, tablety, a budoucnost Android původně objevila na Engadget na pá. 07.01.2011 15:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

LG G-břidlice dělá jeho FCC debut?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/lg-g-slate-makes-its-fcc-debut/:
Vzhledem k velikosti štítku zde vzhledem k velikosti zařízení sám, to jistě jeví jako tablet (spíše než telefon), které postihly FCC systém evidence tohoto týdne od LG - a když přidáte v tom, že je to tu osvědčení o T-Mobile 3G AWS kapela, která do značné míry uzavírá dohodu. Není mnoho k vidění ještě, ale skutečnost, že G-břidlice se dostal jeho certifikace čtvercový pryč by mohlo naznačovat, že to nebude daleko za Dell Streak 7 , která je zahájení v příštích několika týdnech. Upřímně řečeno, jsme trochu žárlila, že FCC laboratorní test lidé dostali k trávit čas s Voštinové - nějaká šance, Engadget může být FCC-schválené zkušební laboratoře? Jaký je proces tam?

[Díky, Evan ]

LG G-břidlice dělá jeho FCC debut? původně objevila na Engadget na Pá. 07.1.2011 15:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

AMD vydá Radeon HD 6000 Open-source ovladač

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jtavcEx-jZI/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "AMD právě vydala své open-source ovladače pro karty Radeon HD 6000 série grafických (sans Cayman GPU) s KMS, 2D a 3D akceleraci."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




DIY FireHero projektu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SdDa1u6WpGQ/story01.htm:
Pokud máte propan tank, ultrazvukový senzor, kopie Guitar Hero a dotek žhářství, to je projekt pro vás. Z článku: "Pro verzi 1 FireHero, hráč prostě hodinky video z grafu Guitar Hero a hraje na kytaru způsobem Verze 2 FireHero bude mít mnohem lepší systém, s funkčností Automatická hra se budu moci vzít.. Guitar Hero vlastní graf, převést do MIDI soubor a použít zpracování ji analyzovat a hrát FireHero na trať. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Ocosmos vitríny next-gen OCS1 kapesní počítače Windows 7 na CES 2011 (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-showcases-next-gen-ocs1-windows-7-handhelds-at-ces-2011/:
Takže, tady je zajímavý příběh. , Které je činí, které Ocosmos škádlil nás se na front-end pro tento týden? Verze s slide-out QWERTY klávesnice byla nixed, takže ti, doufat a modlit se za datum vydání na které člověk může mít právo na snění. Ale ostatní jednotky jsou mocné skutečné, a společnost přísahá, nahoru a dolů je to na dobré cestě k lodi 'em oba, přes ne mít fungující celek, tady na veletrhu CES. OCS1U bude založen na Intel Oak stezka platforma (1.5GHz), a pokud vše půjde dobře, bude to loď v první polovině letošního roku. Přístroj je založen na systému Windows 7, a bude "cenově srovnatelná" v porovnání s IPAD - tak, jinými slovy, kolem 500 dolarů nebo tak nějak.

Další specifikace budou zahrnovat 802.11b/g/n WiFi, volitelný 3G, Bluetooth 3.0, GPS, 5-palcový kapacitní dotykový panel (1024 x 600), 32 GB / 64 GB SSD, karty microSD slot, HDMI / USB porty, vestavěný akcelerometr a přední (1,3 megapixelu) / vzadu (3 megapixely) kamer. Navíc, oba joystick podložky - které lemují obrazovce vlevo a vpravo - bude zcela přizpůsobitelný, takže můžete udělat jednu věc, zatímco ve hře a další při manipulaci s Office povinností. OCS1E je obrazovka-pouze záležitost, se stejnou vnitřní uspořádání. Chcete-li přidat joysticky k tomuto jeden, budete potřebovat buď magnetickým dock nebo folio věci, z nichž oba mají Bluetooth joystick podložky vložené. Ten chlap je Očekává se, že loď na konci tohoto roku nebo na začátku roku 2012, ale to je zřejmě příliš brzy na odhad ceny. Podívejte se blíže v galerii níže a video jen kolem přestávce.

Pokračovat ve čtení Ocosmos vitríny next-gen OCS1 kapesní počítače Windows 7 na CES 2011 (video)

Ocosmos vitríny next-gen OCS1 kapesní počítače Windows 7 na CES 2011 (video) původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 11:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře