úterý 21. prosince 2010

Oregon nechat studenty Použití Kontrola pravopisu na státní zkoušky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qs9Acr8Kw7s/story01.htm:
Počínaje rokem 2011 bude Oregon ministerstvo školství nechat studenty kontrolu pravopisu svou práci ještě před předložením státní zkoušky. Z článku:. "Krok má pomoci hodnocení méně soustředit na překlepy a více na jejich psaní 'Nejsme nechat studenta klávesnici dovednosti v cestě, že budou moci posoudit jejich schopnost psaní,' řekl státní Superintendent Susan Castillo. 'Jak jsme pomocí technologie s cílem zlepšit to, co děláme s hodnoceními jako národ, jsme přesvědčeni, že kontrola pravopisu se bude jeden z těch nástrojů.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Ice Cube Neutrino Observatory na jižní pól

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b2_CL_Mp_0I/story01.htm:
Scryer píše "Výstavba Ice Cube Neutrino Observatory byla dokončena Prosinec 18, na Jižním pólu. Je to teď největší neutrina detektor s 5.160 optickými senzory na 86 strun vestavěné dva kilometry pod Amundsen-Scott National Science Foundation stanice jižního pólu. To bylo shromažďování údajů, protože stavba byla zahájena, a bude plně funkční po poslední řetězce zmrazení v březnu 2011. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Americké námořnictvo je elektromagnetické Letadla spuštění systému zahajuje první stíhačce (update:! Video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/us-navys-electromagnetic-aircraft-launch-system-launches-first/:
Pro více než 50 let, on-nájezd na dálnici do nebezpečného prostoru byla parní katapult, který zahájil stíhací letouny z letadlové lodi, ale vypadá to, že by mohla být brzy nastavení změnit. Americké námořnictvo právě včera oznámila, že její elektromagnetické Letadla spuštění systému, nebo EMALS, prošel klíčovým testem zahájením posádkou F/A-18E Super Hornet se poprvé (ještě několik úspěšné starty pak následoval). Kromě jiných výhod, které systém slibuje dovolit námořnictvo zahájit širší škálu letadel od nosiče - včetně vše od lehkých bezpilotních letadel pro těžká stávkových bojovníků - a to zároveň přináší "podstatné zlepšení" na váze, údržba, a účinnost. Hlava na minulost přestávka na oficiální oznámení (pardon žádné video).

Aktualizace: Mluvili jsme příliš brzy, video je nyní po přestávce! Budete muset dodávat svůj vlastní Kenny Loggins soundtrack, ačkoli.

[Díky, Fionn]

Pokračovat ve čtení americké námořnictvo je elektromagnetické Letadla spuštění systému zahajuje první stíhačce (update:! Video)

Americké námořnictvo je elektromagnetické Letadla spuštění systému zahajuje první stíhačce (update:! Video) původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 15:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kabelové | Poslat | Komentáře

Comcast je quad-tuner Xfinity spektrum DVR s připojením na internet odhalila FCC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/comcasts-xfinity-quad-tuner-spectrum-dvr-with-internet-access-r/:
Pozdravit budoucnost DVR, alespoň z Comcast , jako jeho jak-přesto neohlášené Xfinity spektru box prošel FCC databázi krátce poté, co s jeho existenci odhalil podle Wall Street Journal. Rychle podívat na výrobní-připravený k použití odhalí je tu spousta nových funkcí, zde, včetně nového průvodce design včetně IMDB-styl obsazení a osádka údaje, jakož i přístup k internetovým službám. I když je to hardware činí tento Pace RNG-210n 500GB HD DVR se čtyřmi tunery, MOCA a IP přístup, jeden z největších změn je software člověka znamená, že se objeví oznámení, výzvy od svého Twitter, Facebook a YouTube.

Nastavitelné v Xfinity.com / Spectrum, vypadá to, že to bude jen získávat informace, kdy lidé, které sledujete sdílet obrázky, video, nebo odkaz na info o televizní pořady a filmy, s "nejvíce" viditelné přímo na poli sám, plus možnost podělit, co sledujete na tyto služby. Tam je méně dostupné detaily o tom, že "aplikace" v menu, ale počasí, dopravy, hudby a her je slíbeno, se rychle podívat na nejzajímavější části včetně Podívejte se na průvodce, vzdálené a box v naší galerii nebo se podívejte na FCC podání si pro bližší informace - to je těžké říct, jestli změny, aby všechny naše problémy s kabelem za předpokladu, set top odejít, ale skoro žádné nové průvodce má být lepší než to, co je tam teď, ne?

[Díky, cypherstream]


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Smartphone To Spies, a další překvapení

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H0mDsNOyTXE/story01.htm:
GMGruman píše "je smartphone se všudypřítomné příslušenství, může nečekané následky výsledek. V tomto blogu, InfoWorldu Galen Gruman se dívá na některé z nezamýšlených důsledků mobilních technologií je všudypřítomnost, v níž velmi užitečné technologie může také vyvolat problémy. Například, americká armáda má natáhl školení video říct vojsky, jak zakázat zjišťování polohy v telefonech iPhone a Androids tak oni nemohou být sledovány, když na nasazení. To je jen jeden příklad z chování a vědomí, že většina lidí ještě grokked. zapojit další kamery , mikrofony, a USB disky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Digitální Storm xm15 rolích herní notebook s Optimus NVIDIA

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/digital-storms-xm15-gaming-laptop-rolls-with-nvidias-optimus/:
Hledám 'rozkročit se nad plotem s dalším notebookem nákup? Nebo možná jste jen hledal 'pro zachování životnosti baterie, když není odstřelovat nepřátele v Counter-Strike. Ať tak či onak, digitální Storm nové xm15 (nesmí být zaměňována s Alienware M15x může) uspokojit touhu, jak 999 dolar základní konfiguraci dodáván s 2,4 GHz Core i5-520m, 4 GB DDR3 RAM, 320GB HDD a NVIDIA GT 425m ( 1GB). Samozřejmě, že je Intel čipsetu integrovaná grafická karta také pro méně náročné časy a pokud jste v nouzi o trochu více šmrnc, 1.086 dolarů stavět skoky na 2,53 GHz Core i5-540M a 1.367 dolarů model kroky až do 2,8 GHz Core i7-640. 'Předmět, daleko hezčí verze jsou k dispozici, pokud jste dostali peníze na přizpůsobit, ale necháme všechno, co mezi vámi a vaší peněžence. A ten, kdo vyplní vaši peněženku.

Pokračovat ve čtení Digitální Storm xm15 laptop rolích her s jeho Optimus NVIDIA

Digitální Storm xm15 laptop rolích her s jeho Optimus NVIDIA původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 14:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Digitální Storm | Poslat | Komentáře

Žena žaluje Google Street View Za Záběry z její spodní prádlo

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JFyD-e8ZD0o/story01.htm:
Kittenman píše "The Telegraph (a několik amerických locals) pokrývají příběh o japonských žena, která měla své spodní prádlo na trati, zatímco auto Google šel kolem Ona je teď žaluje Google:. 'Byl jsem ohromen s úzkostí, že bych mohl být cíl sexuální zločin, 'žena řekla okresní soud.' To způsobilo mi přijít o práci a musel jsem změnit svůj pobyt. ' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Proč Android je nová Windows

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jc2qCDKXIIs/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Okno je dominance na trhu osobních počítačů byla dobrá v mnoha ohledech, snižuje náklady na hardware, zvýšení informační gramotnosti a standardní vývojové platformy ke jménu nemnoho, a možná Android přinese podobné výhody, ale pokud Google jsou velmi opatrní, že Je pravděpodobné, aby některé ty stejné problémy, taky ... "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.