úterý 8. března 2011

Brzy v polovině-týdenní tlumič: výzkum říká, že jsme se příliš spoléhá na GPS

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/early-mid-week-shocker-research-says-we-are-overly-reliant-on-g/:
No, toto nemůže být dobré, ale to určitě není překvapující, a to buď. Výzkumní pracovníci k závěru, že lidé žijící v rozvinutých národech se staly příliš spoléhající na satelitní navigaci jako je GPS zařízení, a že výsledky mohou být ... nebezpečné. Každý, kdo se think tank by pravděpodobně mohlo přijít na to jeden z sami o sobě, ale výzkum ukazuje, že takové přes-spoléhání na zařízení mohou produkovat některé špatné výsledky, když řekl, zařízení nevyhnutelně selhat ven. Zpráva pokračuje hodně otce, než varování jednotlivé řidiče, nicméně, a říká, že systémy, jako komerční leteckou dopravu, a těmi, které přímý vlak dveře otevřít také spoléhají na americko-založený systém GPS, které jsou všechny náchylné k selhání rozšířený systém by se setkání jakéhokoli vměšování či prostojů. Zpráva se navrhuje další rozvoj zálohovacích systémů - jako je Evropská-založený systém Galileo, ale v podstatě k závěru, že zranitelnost je pravděpodobné, že zůstane. Uklidňující, co?

Brzy v polovině-týdenní tlumič: výzkum říká, že jsme se příliš spoléhají na GPS původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 16:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Physorg | Poslat | Komentáře

Google zprávy Stabilní verze Chrome 10

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iHSa_lTMAV4/Google-Releases-Stable-Version-of-Chrome-10:
Anonymní čtenář píše: "Google vydal verzi 10 z Chrome prohlížeče. Aktualizace přináší stovky oprav chyb, stejně jako mnoho funkcí, které byly k dispozici na Chrome beta a dev kanály uživatelů zájem využívat Chrome nejnovější staví. Chrome 10 také adresy 23 bezpečnostní chyby v WebKit-založené prohlížeče (lehce více než Google nikdy stanovena výše):. 15 hodnocena jako vysoká, tři hodnocena jako střední, a pět hodnocena jako Low "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Voice Zjistil Povolení Pure VoIP hovory

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kn8FCnlQAC8/Google-Voice-Discovered-Allowing-Pure-VoIP-Calls:
Z článku "Google Voice uživatelé dozvěděli pozdě pondělí oznámil, že služba má nyní způsob, jak dělat čistě Internet-založené telefonování Volání SIP se." Sip: "prefix, Google Voice telefonní číslo and@sip.voice.google . com přeskočí klasické telefonní sítě úplně, ušetří uživatelé mobil minut. Ničivý telefonie zkouší to a zjistil, že volání pracoval "velký". "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


39,5 dolarů milionů Hi-Tech knihovna otevře se v Illinois

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yA8OPqOmOng/395-Million-Hi-Tech-Library-Opens-In-Illinois:
Nový 39,5 milionu dolarů Fountaindale veřejná knihovna nabízí: ploché obrazovky-TV, video hry, sebe-pokladní stanice, různé čtečky e-, a kavárna. Knihovna úředníci říkají, že nové zařízení je plán pro knihovny v budoucnosti, a zaměří se na využití nových technologií. Z článku: "Fountaindale veřejná knihovna, se jeho stav-of-the-art, Wi-Fi vybavený prostor, je ostře liší od předchozího zastaralé knihovny, v blízkosti jeden-cihla příběhu stavba postavená v roce 1975, který čeká na demoliční koule . Úředníci jsou nadějné nové zařízení přitahuje demografický knihovny neviděla několik let -. mladé profesionály "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Android zařízení jsou Hives licence porušení

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IgQtZAAZYBs/Android-Devices-Are-Hives-of-License-Violations:
inkscapee píše "Android vývojáři věnují malou pozornost k Free / Open Source software licencí a mají 71% míra porušení. No tak lidi, FOSS licence je snadné dodržovat, jistě jednodušší, než proprietární software licencí a méně trestající. Ale zdá se, dokonce i malé obruče, které jsou FOSS vyžaduje příliš mnoho vývojářů dočkat, až peníze dovnitř "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Plugable DC-125 dock změní váš počítač na osamělé více stanici powerhouse (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/plugable-dc-125-dock-turns-your-solitary-pc-into-a-multiple-work/:
Viděli jsme několik dokovací stanice kolo 'tyto díly, které používají ctihodný DisplayLink technologie k velkému efektu, ale nic takového, jako to předtím. Plugable DC-125 USB 2.0 dokovací klient připojí k PC vám umožní připojit displej, reproduktory, klávesnici a myš přes jeden port USB - malé brambory, ne? No, když řekl, PC kompatibilní s multi-user OS (např. Windows Server nebo Multipoint Userful Multiseat Linux), můžete sedmikráska řetěz doky přidat několik terminálů nastavení. Terminály! Nyní můžete prožít temné, dozadu dny, kdy jste museli jít do laboratoře školy počítači dostat nějakou provedené práce - v pohodlí vašeho domova. Nyní k dispozici za $ 65 pop. Získejte bližší pohled po přestávce.

Pokračovat ve čtení Plugable DC-125 dock změní váš počítač na osamělé více stanici powerhouse (video)

Plugable DC-125 dock změní váš počítač na osamělé více stanici powerhouse (video) původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 14:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Plugable | Poslat | Komentáře

'Většina Země-jako' Exoplanet dostane hlavní snížení úrovně

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UhCDcAVRH-w/Most-Earth-Like-Exoplanet-Gets-Major-Demotion:
audiovideodisco píše "Minulý měsíc se tým za Kepler NASA planeta-misi oznámil objev nejvíce Země-jako planetární kandidát nikdy spatřen:. KOI 326,01, přibližně Země-klížil planety obíhající v obyvatelné zóně své mateřské hvězdy Tam bylo hodně vzrušení, jeden astrofyzik i vypočtené hodnoty nové planety, jak přesně $ 223,099.93 Ale když nevinný fakt-checker otázka poslal jeden z výzkumníků zpět podívat se na některá čísla, všimla si, že hvězdy jas byl uveden nesprávně v odkazu katalog. házení planety vlastnosti do pochybnosti. Po jiggering výpočty, tým Kepler nyní říká, že KOI 326,01 není ani Země-velikosti, ani v obyvatelné zóně, a může být skutečně obíhající kolem jiné hvězdy. výzkumník Kepler říká, 'Jsme svědky vědecká metoda hraní v reálném čase. ' I když tato zpráva je trochu sedativum, Kepler je jen na to děje, a to je očekával, že najde mnoho, mnoho dalších Země-jako planety. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Získání Počítače rozeznat výrazy obličeje

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Go827jWz3o/Getting-Computers-To-Recognize-Facial-Expressions:
Zothecula píše "Binghamton University počítačový vědec Lijun Yin si myslí, že pomocí počítače by měly být pohodlné a intuitivní zážitek, jako mluvit s přítelem. Jako každý, kdo někdy zařval 'Proč jste se jít a dělat, že?' na jejich PC nebo Mac bude vědět, nicméně, používat počítač je v současné době někdy více jako mluvit do příliš-doslovný vládní byrokrat, který prostě nebude vám. Díky práci Yin s věcí, jako cit uznání, nicméně, to by mohlo být na své cestě k tomu stát minulostí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chrome dostane zvýšení výkonu, zjednodušené nastavení rozhraní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/chrome-gets-a-performance-boost-simplified-settings-interface/:
To bylo jen před měsícem, že Google přinesl Chrome do verze 9 s různými zvyšovat výkon a další vylepšení, ale to je teď už zpátky ve verzi 10, která je čerstvě beta dnes. Který se může pochlubit ještě upgrady v rychlosti - včetně 66% zlepšení výkonu JavaScriptu na V8 benchmark suite - spolu s kompletně přepracované nastavení rozhraní, které nahradí obvyklé okno s kartě v prohlížeči. Můžete také nyní synchronizovat uložená hesla v různých počítačích, a Google rozšířila svou sandboxing technologie integrovaného přehrávače Flash v prohlížeči Chrome, která slibuje lepší ochranu před hrozbami z webových stránek. Jako obvykle, Google má také vysvětlil všechna vylepšení v některé užitečné videa - zkontrolovat ty se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Chrome dostane zvýšení výkonu, zjednodušené nastavení rozhraní

Chrome dostane zvýšení výkonu, zjednodušené nastavení rozhraní původně objevila na Engadget na Út. 08.3.2011 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Chrome Blog | Poslat | Komentáře

Ledviny tiskárny

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nafKVZOgbv8/Kidney-Printer:
smitty777 píše "Dr. Anthony Atala z Wake Forest Ústavu regenerativní medicína prokázala svou techniku pro tisk novou ledvinu. rané fázi technologie zahrnuje skenování pacientova současného orgánu, a vlastně tisk varhany přímo do pacienta. On popírá hlásil tvrdí, že je to jen nepravidelného tvaru formy, jak reportoval několik. Zatímco ještě v rané fázi, to přece drží slib, že budeme moci využít této technologie pro aktuální transplantace v budoucnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


<em>Dragon Age</em> Vydáno <em>II</em>

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bQmEob0eenY/emDragon-Age-IIem-Released:
Dnes zahajuje v USA Dragon Age II, pokračování populární BioWare v roce 2009 RPG Dragon Age: Origins. Stejně jako jeho předchůdce a jiné RPG BioWare, Dragon Age II je non-lineární a má rozsáhlé dialog, i když tentokrát Příběh se zaměřuje na určitý znak, Hawke, jehož závod a identita, kterou nelze změnit. Demo hry je k dispozici, a brzy názory poznamenat, jak působivý umělecký směr a méně trestat nastavení obtížnosti. BioWare také vydal volitelné ~ 1 GB textury Pack pro PC verzi, která narazí na úroveň detailu pro vlastníky high-end počítačů. Oni vysvětlil některé technické změny, které se za pár blogů. Je k dispozici pro Windows, OS X, PS3 a Xbox 360.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Philips zdvojnásobuje se s pasivní a aktivní 3D televizory, nové Blu-ray přehrávačů v Evropě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/philips-doubles-up-with-both-passive-and-active-3d-tvs-new-blu-ra/:
Máme podívat na to, co Philips / Funai combo má v obchodu pro Severní Ameriku během CES, ale v dnešní společnosti Philips akce Pulsní v Barceloně se předváděl ještě více jeho 2011 plánů. Většina výrazně, když je to s použitím FPR pasivní technologii 3D brýle (volat to Easy 3D), v některých svých nových televizorů, stejně jako LG a VIZIO , bude přestávka od těchto dvou, protože budou nadále nabízet aktivní spouště zobrazí stejně, značkové 3D Max. Pokud je váš hlavní zájem, je jedním z těch sladkých 21:9 ultrawidescreen displeje (na obrázku nahoře), můžete získat buď tak, Gold nebo Platinum série výrobku, zatímco pravidelné 16:9 sady se dělí s 7000 série představovat Easy 3D a 3D Max otvory pro vyšší konec 8000 a 9000 série výrobků. Všechny zde uvedené TV a vyšší konce (7000, 5000 série), Blu-ray přehrávače je Smart TV vlastnosti, což znamená, Net TV aplikací, včetně catch-up TV případně nahrávání na USB, sdílení z médií z WiFi-připojených zařízení a schopnost ovládat zařízení pomocí aplikace Philips na IOS nebo Android telefon. Podívejte se na tiskové stránky pro více informací, model čísla a podobně, ale tam žádné slovo přesto o cenách a dostupnosti.

Philips zdvojnásobuje se s pasivní a aktivní 3D televizory, nové Blu-ray přehrávačů v Evropě, původně objevila na Engadget na Út. 08.03.2011 11:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Philips Pulzní , (2) | Poslat | Komentáře

Phosphor Prozradit hodinky hands-on (a prozradí!)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/08/phosphor-reveal-wristwatch-hands-on-and-giveaway/:
To obvykle trvá velmi zvláštní typ osobnosti koupit krystal-pokrytý objekt jakéhokoliv druhu, natož něco, co byste rouška přes vystavena část těla, jako je vaše zápěstí. To znamená, že čistý novost hnutí v Phosphor je Odhalí řadu hodinek by mohlo být dost, aby změnila názor: to používá nějaký druh patentované černé magie na flip mezi dvěma různými barvami krystalů k formě číslic, které ukazují čas.

Měli jsme pár hodinek v našem držení tohoto týdne, takže jsme schopni osobně potvrdit, cool faktoru. Co nás překvapilo trochu je množství času to bere pro číslice na změnu: v závislosti na tom, kolik krystalů je třeba otočit, jsme si odhadnout, že může trvat tak dlouho, jak čtvrtina druhý nebo tak, protože krystaly fanda postupně, nikoli najednou (třeba omezit odběr proudu). Stejně jako E Ink - další z jeho specialit Phosphor - toto "display" je bistabilní, což znamená, že zůstanu dát bez spotřeby energie jednou za čas je nastaven. Samozřejmě, nevíme přesně, kolik energie je zapotřebí k překlápění všechny tyto krystaly každou minutu, takže je to otevřená otázka, jak často budete muset nahrazovat mince buňky. Styl nejvíce podhodnoceny mužů je - podle našeho skromného názoru - dost jednoduché nosit, i když nemůžete vystát představu, že nasazení desítek krystaly Swarovski, díky z části ke skutečnosti, že rámeček je čistý tmavý kov, z Samozřejmě, pokud vám nevadí, že krystaly, Phosphor je rád pomůže bling to. Postupujte podle přestávka na nějaké video z hodinek v akci!

Ach, jsme skoro zapomněli: dáváme dva z nich pryč teď. Právo. Zde je to, co potřebujete vědět!

Pravidla:
  • Zanechat komentář níže. Veškeré připomínky bude dělat.
  • Můžete zadat pouze tohoto specifického prozradí jednou. Zadáte-li tento prozradí více než jednou budete automaticky diskvalifikován, atd. (Ano, máme roboty, které důkladně zkontrolujte spravedlnosti.)
  • Zadáte-li více než jednou, jen aktivovat jeden komentář. To je docela samozřejmý. Jen si dejte pozor a budete v pohodě.
  • Soutěž je otevřená pro všechny obyvatele z 50 států, District of Columbia, a Kanada (kromě Quebek), 18 nebo starší! Omlouváme se, ale nemáme se toto pravidlo (kromě nenávisti jsme všichni), takže bude naštvaný na naše právníky a Soutěž právních předpisů v případě musíte být šílený.
  • Vítězové budou vybráni náhodně. Dva výherce obdrží po jednom Phosphor Odhalení náramkové hodinky. Vybíráme stylu, který dostanete. Nemůžeme ctít žádosti - pardon!
  • Pokud jsou vybrány, budete upozorněni e-mailem. Vítězové musí odpovědět do tří dnů od ukončení soutěže. Pokud nechcete odpovědět v této lhůtě, budou další vítěz bude vybrán.
  • Příspěvky mohou být předloženy až pátek 11 březen 2011, v 23:59 ET. Hodně štěstí!
  • Úplné pravidla naleznete zde.

Pokračovat ve čtení Phosphor Prozradit hodinky hands-on (a prozradí!)

Phosphor Prozradit hodinky hands-on (a prozradí!) původně objevila na Engadget na út. 08.03.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

AMD Novou vlajkovou loď HD 6990 Testováno

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L3xZyal9xy4/AMDs-New-Flagship-HD-6990-Tested:
IMOG píše: "Dnes AMD oficiálně představuje své nejnovější vlajkové lodi GPU, Radeon HD 6990. Cílené proti Nvidia současné generace vlajkové lodi GTX580, pro AMD je to následek jejich předchozí generace 2xGPU na jednom design PCB, Radeon HD 5970. Představuje nejsilnější vstupu AMD vydá v rámci svých 6000 lineup série grafiku. počáteční testování a přetaktování, výsledky jsou publikování na první stupeň hodnocení stránky nyní. Jak výmluvně uvedl Anthony Garreffa Tweaktown to, 6990 'údery všech ostatních grafických karet na ořechy.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.