pátek 7. října 2011

Samsung a Google odložit zmrzlinou Sandwich a Galaxy Nexus

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-and-google-postpone-ice-cream-sandwich-and-galaxy-nexus/:
Samsung Galaxy Nexus
Barva nás zklamal odstín modré, ale zdá se, že Samsung a Google se rozhodl zahájit Galaxy Nexus (nebo Nexus předseda, nebo jak se to jmenuje) a zmrzlina Sandwich na svém 11.října nebaleno akce . Tyto dvě společnosti rozeslal oznámení společné čtení:

Samsung a Google rozhodnout o odložení zavedení nového produktu oznámení na podzim CTIA. Souhlasíme s tím, že to prostě není ten správný čas oznámit nový produkt. Nové datum a místo konání bude brzy oznámeno.

Tisková konference na 11. měl být nejen debut nástupce Nexus S, ale naše první dobré podívat se na další verzi OS Android. Z nějakého důvodu společnosti se rozhodly, že zpoždění startu. Ale pokud je pravda, Eric Schmidt, aby své slovo, bychom neměli čekat příliš dlouho ... on nám slibují, že by trh v listopadu . Budeme vás informovat, jakmile získáme nové datum se očekávat, že " něco velkého ".

Samsung a Google odložit zmrzlinou Sandwich a Galaxy Nexus původně objevila na Engadget na pá. 07.10.2011 07:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat