středa 23. března 2011

Google HQ dostane džus s Plugless napájení nabíjecí jednotka EV

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/google-hq-gets-juiced-with-plugless-power-ev-charging-unit/:

Viděli jsme ji zdobí obří včelí plástev a nadrozměrné Perníková muž , a nyní Google přináší více praktickým doplňkem k jeho Horské kampusu Zobrazit - konkrétně Plugless napájení EV nabíjecí stanice. Jeho tvůrce touts instalaci jako "první veřejné vydání" v handsfree re-odšťavňování systému, a říká, že to bude nakonec za předpokladu, moc flotilu minimum-rychlostní EV jsou již v provozu u El GOOG HQ - první z nich má již byl dodatečně získat napumpovaly. Kdo ví, možná se uvidíme něco, co pochází z pohledávek Google , aby se elektrická vozidla náboj efektivněji. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Google HQ dostane džus s Plugless napájení nabíjecí jednotka EV

Google HQ dostane džus s Plugless napájení EV nabíjecí jednotce původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 18:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Elektrická auta zpráva | zdroje Plugless napájení | Poslat | Komentáře

Kyocera uvádí na trh vývojový program pro dual-obrazovky smartphone Echo

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/kyocera-launches-developer-program-for-dual-screen-echo-smartpho/:
Kyocera sliboval, že SDK pro dual-obrazovce telefonu Echo bude brzy, když oznámil, že minulý měsíc, a to je teď vydal a ještě mnohem víc. Je to jen nastartoval full-rozvinutou Android Developer Program pro telefon, který umožní vývojářům přístup k podpoře týmu Kyocera, další propagační a co-marketingových příležitostí pro jejich aplikace, a dokonce i loaner jednotky, i když to není přesně jasné, kdo je způsobilý pro druhé. Zájemci o účast mohou stáhnout SDK a kontakt Kyocera pro další informace na níže uvedeném odkazu.

Pokračovat ve čtení Kyocera uvádí na trh vývojový program pro dual-obrazovky smartphone Echo

Kyocera uvádí na trh vývojový program pro dual-obrazovky smartphone Echo původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 17:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Arena | zdroje Kyocera | Poslat | Komentáře

Utah Práce na zrušení Anti-Transparentnost zákon

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HHtCIJFgeSI/Utah-Works-To-Repeal-Anti-Transparency-Law:
Foldarn píše "V poslední době na Slashdot, Utah guvernér byl poctěn s Blackhole Award. Guvernér Herbert nyní vydala prohlášení a setkání s konkrétní datum, aby zrušil zákon z neprůhledné knih v úsilí, aby zůstali v úředně ... ehm, obnovit důvěru ve veřejnosti. zákona doplnil čas pro zákonodárce reagovat na žádosti o informace, odstranil počet položek, které mohou být požadovány, a zvýšené ceny těchto stejných položek. Je to v současné době plánováno na stát zákonem, letos v létě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Novatel to MiFi 2372 dostane Certifikace DLNA, mohou sloužit nějaké beaty s těmito byty

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/novatels-2372-mifi-gets-dlna-certified-can-serve-up-some-beats/:
Novatel to MiFi 2372 dostane Certifikace DLNA, mohou sloužit nějaké beaty s těmito byty
Pokorný MiFi z Novatel má v různých maskách pro nesčetné množství dopravců, zachránil náš slanina na opakovaně na tiskové konference, krmení až sladká připojení 3G USB modemy, když bylo málo nebo neúčinné. Teď to může dělat, že slanina prskat, i přijímání DLNA certifikace a stává trochu mediální streamer. Obsah naloženy na microSD karty MiFi bude nyní sloužil až do libovolného kompatibilního přehrávače médií, přijímač, nebo počítač, který zahrnuje sledování filmů na iPads a Xboxů a PS3 's. Ach, můj! To se teprve uvidí, zda stávající 2372s bude rozšiřitelná až na podporu DLNA, nebo zda to bude pouze nová zařízení, ale společnost prohlásila, že AT & T bude první dopravce nabídnout službu. Takže, je tu něco na co těšit, T-Mobile předplatitelů.

Pokračovat ve čtení Novatel to MiFi 2372 dostane Certifikace DLNA, mohou sloužit nějaké beaty s těmito byty

Novatel to MiFi 2372 dostane Certifikace DLNA, mohou sloužit nějaké beaty s těmito byty původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Volvo C30 Elektrické zmrazí na sever od polárního kruhu, honičky losů a ztrácí polovina jeho rozsah (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/volvos-c30-electric-freezes-north-of-the-arctic-circle-chases/:
Jsou tací, předpovídají zkázu a beznaděj pro auta na elektrický pohon, když teplota klesne, a ty steadfastedly říká , že frigidní baterie nebude konec cesty, pokud jde o palivo-doprava zdarma. Realita leží někde mezi, ale Volvo alespoň dělá správnou věc: testování zmrazené sopel z jeho C30 Elektrické cestu až na sever od polárního kruhu. Když se věci opravdu chladno autem, mohou využít ethanol-poháněl radiátor, aby to pohodlné pro oba jezdce a baterie, a při teplotách až do-30C (to je-22F), auto má prokazatelně řídit rozsah 80 km, což je Jen tick pod 50 kilometrů. Vzhledem k tomu, hatchback je ohodnocen na 100 kilometrů rozsahu, kdy teplejší, že to není přesně to dobrá zpráva pro ekology Eskymáci, kteří milují švédské vozy. Stále, ale také třeba říci, ty jsou spíše extrémní podmínky, jak je uvedeno ve videu níže, který zahrnuje i záběry z některých extrémních losů hnát.

Pokračovat ve čtení Volvo C30 Elektrické zmrazí na sever od polárního kruhu, honičky losů a ztrácí polovina jeho rozsah (video)

Volvo C30 Elektrické zmrazí na sever od polárního kruhu, honičky losů a ztrácí polovinu svého rozsahu (video) původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 15:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny auta Elektrické | zdroje Volvo (YouTube) | Poslat | Komentáře

Limewire Být žalován za 75 biliony

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w_MLuZ5SofY/Limewire-Being-Sued-For-75-Trillion:
DarthVain píše "13 nahrávací společnosti snaží žalovat Limewire za $ 75 bilionů soudce NYC v případě, si myslí, že je 'absurdní' Jeho téměř, jako je tato mediální společnosti, je jejich nejhorší nepřítel se snaží, aby se sami vypadat směšně Z článku:..." nahrávacích společností, které se domáhal náhrady škody v rozmezí od 400 miliard dolarů na 75 biliony dolarů, tvrdil, že § 504 (c) (1) autorského zákona za škody pro každý případ porušení kdy se dvě nebo více stran byly odpovědné. Pro populární místo, jako je vápno drát, který měl tisíce uživatelů a miliony stažení, Wood rozhodl, že škoda by byla ohromující cenu podle tohoto výkladu. 'Pokud žalobci byli schopni vykonávat statutární škody teorie založena na počtu přímých pachatele za práci, obžalovaní' náhrady škody by mohla dosáhnout do bilionů, 'napsala. 'Co se obžalovaní na vědomí, žalobci navrhují cenu, která je více peněz, než celý hudební nahrávací průmysl učinil od vynálezu Edisonova fonografu ze v roce 1877.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Falešné webové certifikáty vydané pro Google, Yahoo, Skype

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3oik18Z5UA/Phony-Web-Certs-Issued-For-Google-Yahoo-Skype:
Gunkerty Jeb píše "významného emitenta z Secure Socket Layer (SSL), osvědčení ve středu uznal, že se vydal 9 podvodné SSL certifikáty k sedmi webových domén, včetně těch, pro Google.com, Yahoo.com a Skype.com po bezpečnostní kompromis partnerský podnik. útok pocházel z IP adresy v Íránu, podle prohlášení z Comodo Inc "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hacker Příspěvky Jeho zločin na YouTube, Pozemky ve vězení

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wrarHQp5-zc/Hacker-Posts-His-Crime-On-YouTube-Lands-In-Jail:
wiredmikey píše "bývalého smluvního ochranky, který přiznal, nabourávání do nemocniční počítačové systémy (kde on pracoval), byl odsouzen k 110 měsíc ve vězení Federal. Proč to udělal? Připouští, že má v úmyslu používat roboty a napadený počítač . zahájit DDoS útoky na internetových stránkách soupeře hackerské skupiny FBI říká, že on posílal video ze sebe nabourávání do nemocnice počítačů na YouTube - Zatímco téma 'Mission Impossible' hrál, on popisoval jeho hack, krok za krokem, včetně vložení na CD obsahuje program Ophcrack, což mu umožnilo obejít všechny bezpečnostní. FBI našla CD obsahuje program Ophcrack v domě McGraw a našel zdrojový kód pro bot na jeho notebooku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ASUS 'K53E notebook dostane přezkoumána, 2,53 GHz Core i5-2520M CPU dostane chválil

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/intels-2-53ghz-core-i5-2520m-reviewed-within-asus-k53e-laptop/:
Nevadí, že Intel výlet mid-range notebook CPU dlouho po nejvyšší high-end - 2,53 GHz Core i5-2520M je tvarování až bude krásné volba pro ty, kteří raději rozpočet volby s velkým množstvím koní pro víření přes HD videa. Srovnávání guru přes u Hot Hardware nedávno chytil nové křemíku, a oni si všimli "nepřekonatelný výkon-per-watt profil pro mobilní procesory," nemluvě robustní grafické jádro, "směšně nízké spotřeby v pohotovostním režimu spotřebu," slušný cenu a dostatek výkonu pro jakékoliv software není pojmenovaný titul Crysis 2. ASUS '15,6-palcový K53E byl zkušební stroj, a s počáteční tag jen $ 899, a to je rozhodně přesvědčivý balíček. Na základě jejich testování, tento konkrétní procesor byl kolem 15 až 25 procent rychleji plošně srovnání s předchozí generací 2.5GHz protějšek Arrandale, a to s přibližně stejnou sílu čerpat také. Hit zdroj odkaz pro více grafů, než byste péči vidět na průměrného pracovního dne, a být na pozoru pro tento čip zasáhnout celý zabil nové soupravy v příštích týdnech.

ASUS 'K53E notebook dostane přezkoumána, Core i5-2520M CPU dostane 2,53 GHz chválil původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 14:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hot Hardware | Poslat | Komentáře

Operabots dostává do centra pozornosti v MIT Media Lab 'Smrt a síly' opera

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/operabots-take-center-stage-at-mit-media-labs-death-and-the-po/:
To už měla svou premiéru v Monaku minulý rok, ale skladatel Tod Machover nové opery, "Smrt a síly," nyní konečně dělal to do Spojených států. Proč jsme zprávy o novou operu (spíše než opera ) na Engadget? No, to jen tak náhodou funkci "Operabots" na snímku nahoře, který byl vyvinut MIT Media Lab . Laboratoř také pomohl vyvinout některé opery dalších high-tech komponenty, ale zdá se, jako Operabots jsou skutečné standout - jsou to "semi-autonomní" a volný pohyb po scéně v celé opery, jako řecký chór . Není divu, že opera se také zabývá některými futuristické téma. Pravomoci titulu je Simon sil, "Bill Gates, Walt Disney-type", který se rozhodne nahrát jeho vědomí do "System", než zemře - hrátky pak následovat. Ti v Bostonu si zřejmě ještě získat vstupenky na závěrečné vystoupení 25. března - po tom se pohybuje na Chicago na čtyři představení od dubna do 2. a 10.. Hlava na minulost přestávku na náhled.

Pokračovat ve čtení Operabots dostává do centra pozornosti v MIT Media Lab 'Smrt a síly' opera

Operabots dostává do centra pozornosti v MIT Media Lab 'Smrt a mocnostmi' opera původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 15:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New Scientist | zdroje MIT Media Lab | Poslat | Komentáře

Linux Foundation oznamuje MeeGo Smart TV Working Group, Intel, Nokia a další přihlášení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:
Budoucnost MeeGo nemusí vypadat úplně tak jasné, jak to kdysi dělal, ale je tu spousta lidí, ještě zavázala k tomu, a Linux Foundation se nyní začíná klást větší důraz na jednu z oblastí, zejména: inteligentní televizory. Za tímto účelem, je to jen oznámil vytvoření MeeGo Smart TV pracovní skupiny, a to už zaregistrovali poměrně málo firem jako členové, včetně Intel , Nokia , Nokia Siemens , Sigma Designs a další. Není divu, že to není moc víc, než nějaké všeobecnosti v tuto chvíli, ale pracovní skupina se zavázala ke splnění dvakrát ročně (první setkání je příští měsíc), a to je slibný "začít definování softwarových komponent poskytuje platformu pro normalizaci," a zároveň povzbuzující "konkurenční diferenciaci v rámci segmentu trhu TV s nástroji jako u Qt . " Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Linux Foundation oznamuje MeeGo Smart TV Working Group, Intel, Nokia a další přihlášení

Linux Foundation oznamuje MeeGo Smart TV Working Group, Intel, Nokia a jiné znamení na původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 14:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Futurama Obnovená Pro 7. sezóna

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uo5cL3GfEXw/Futurama-Renewed-For-7th-Season:
Anonymní čtenář píše "V průběhu video na 3. Mezinárodní hovor jako William Shatner den, Futurama hlas herec Maurice LaMarche ukázal, že přehlídka byla obnovena a on by získal smlouvu na show."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Android vývoj uživatelských rozhraní

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KxXlBjtXfz0/Book-Review-Android-User-Interface-Development:
RickJWagner píše "Takže vy chcete být Android developer? Pokud jste jako já, pravděpodobně jste se chtěl naučit programovat mobilní zařízení, avšak jen nenašli čas ke zvládnutí Objective-C. Takže nyní , že Android je tady, my všichni zahrady-odrůda Java kodérů může skočit do rozjetého vlaku a začít vázacího aplikace ven, jo? No, to dopadá že to trochu víc, než jen to. Tato kniha může cesta z každodenního kódu v jazyce Java vazač na best-selling Android app spisovatel trochu věrohodné. " Níže si můžete přečíst na zbytek přezkoumání Rick.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


x-Ar exoskeleton paže drží opakující se úkoly, v tom vám ublížit (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/x-ar-exoskeleton-arm-keeps-repetitive-tasks-from-doing-you-harm/:

Jaro-naložené technologii za Steadicam právě našel další využití - x-Ar exoskeleton paže, která se váže k zápěstí ke snížení nebo odstranění pocitu váhy. Jen představila na konferenci Aplikovaná Ergonomie na Floridě tento týden, mechanismus připojí k židli nebo jiné stabilní objekt a volně manžety ruce, což umožňuje poměrně mimořádný rozsah pohybu, zatímco s "hmotnost ruce a malé předměty." (Perlík-ovládat pracovníků bude pravděpodobně lépe poslouží jeden z těchto .) Zatímco výrobce Equipois naznačuje, že ruka bude pravděpodobně vidět použití v továrnách, montážní linky a podobně, kde zaměstnanci jsou podrobováni opakovaný stres, můžeme také myslet na několik bloggery, kteří by mi nevadilo brát trochu kmene z jejich zápěstí. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení x-Ar exoskeleton paže drží opakující se úkoly, v tom vám ublížit (video)

x-Ar exoskeleton paže drží opakující se úkoly, v tom vám ublížit (video) původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Equipois | Poslat | Komentáře

Kingston microSD Class 10 rodinných dostane větší, zůstane malé

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/23/kingstons-class-10-microsd-family-gets-bigger-stays-tiny/:
Kingston je uvedení další impulz své nejmenší malé paměťové karty. Populární poskytovatel flash úložiště je upping jeho 4GB a 8GB microSDHC karet od specifikací třídy 4 (až 4 MB / s rychlost přenosu) na neuvěřitelných třídy 10 spec a všech jeho 10 MB / s dobroty. Mezi nově oznámené modely připojit 16GB verzi, která je k dispozici již několik měsíců. Vyplněním rodokmen karty Class 10, Kingston nabízí rychlejší všestranný výkon pro přenos souborů na smartphony, rychleji psát časy pro microSD-ovládat kamery a v podstatě i několik sekund svůj život zpět - za nižší ceny než dříve, i když budete stále platit přirážku v porovnání s pomalejší karty. Naše microSDHC-akceptační zařízení jsou svědění hop na palubě této rychlejší vlak ukládání dat, a naštěstí nebudeme muset čekat dlouho. Dvě paměťové karty zahájeny koncem března a jsou nabízeny s mobility k dispozici kit, který obsahuje adaptér SD a USB čtečku. Ale pokud chcete, full-tuk 32GB model, budete muset počkat na 2. čtvrtletí roku 2011, stejně jako my ostatní. Ceny začínají na 22 dolarů za 4GB model až na 138 dolar za 16GB model - kontrola po přestávce na úplný rozpis cen a více v PR.

Pokračovat ve čtení Kingston microSD Class 10 rodinných dostane větší, zůstane malé

Kingston microSD Class 10 rodinných dostane větší, zůstane malé původně objevila na Engadget na st. 23 březen 2011 13:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BusinessWire | Poslat | Komentáře