čtvrtek 27. ledna 2011

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Kinect je Grandaddy běžící na Apple IIe v roce 1978

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I4szNIZSrvM/Kinects-Grandaddy-Running-On-an-Apple-IIe-In-1978:
Anonymní čtenář píše: "30 let před slova jako performance capture, rozšířená realita, nebo avatary byly v okolí - natož samozřejmost -. Experimentální film a video umělec Tom DeWitt vytvořil systém, který nabízí všechny aspekty z nich Pantomation umožňují uživatelům pracovat v real- čas s digitálním prostředí a rekvizit. To bylo stavěno s použitím Apple IIe je, analogové video zařízení, a spousta vlastních hackování a záplatování. On je v současné době pracuje na holografickém 3D systém, který je podobně předběhl svou dobu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nexus S přichází v nové AT & T chuť?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/nexus-s-coming-in-a-new-atandt-flavor/:
Až v Kanadě, Mobilicity generální ředitel se zvláštní poznámka v poslední době , že Bell, Telus, a Rogers všechny dostat Nexus S přibližně ve stejnou dobu, že jeho nosné části v březnu. Proč je to divné? No, jak to stojí, ne varianta Nexus S podporuje 850 / 1900MHz WCDMA, které by byly nutné k běhu (ve vysoké rychlosti, stejně), na ty tři sítě. Kruh zpátky do společnosti Bluetooth SIG, kde PocketNow objevil záznam pro GT-i9020A, které by vás mohly připomenout, že evropská verze tohoto zařízení je i9020, zatímco T-Mobile, AWS -kompatibilní build je i9020T, s "T" zdánlivě kandidovat na "T-Mobile." Rozšířením, to je určitě možné, že "A" je zde pro "AT & T" - což by se opět line up s Mobilicity exec je mnohomluvnost. Pokud je to pravda, je to teoreticky možné, že jsme mohli vidět AT & T a jeho podobně vybavené-kanadský bratranci získat vlastní Nexus S, jakmile pět-liché týdny. Stejně jako Nexus One , než to, máme pevný čas zobrazující AT & T oficiálně dotovat tuto věc - ale hej, odemčený full-cena verze je solidní začátek, bychom říci.

Nexus S přichází v nové AT & T chuť? původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 14:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow | zdroje Bluetooth SIG | Poslat | Komentáře

Barnes & Noble přináší špetka-k-zoom prohlížení, lepší WiFi připojení v kout Barva update

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/barnes-and-noble-brings-pinch-to-zoom-browsing-improved-wifi-conn/:
Mám si kout barev , viď? Pokud nejste typ, který má čekat na aktualizace OTA, aby tě praštil hlavou do hlavy, Barnes & Noble právě vypustil aktualizaci softwaru, který je zdarma ke stažení. Verze 1.1.0 slibuje zlepšení kout barva je WiFi připojení, zlepšit vnitřní a obchod výkonu a "zlepšit zážitek ze čtení časopisů a knih pro děti." Upřímně řečeno, tento je docela zvědavý slib, ale předpokládat, že my bychom raději, než ne. V další novinky, aktualizace je přidání špetka-k-zoom schopnosti v prohlížeči, a B & N i přísahá, že různé další chyby byly zmáčknutý při tvorbě v1.1.0. Hit zdroj odkaz pro získání těchto bytů-streaming, nebo jen čekat na to, aby se vydal po-the-air v nejbližších dnech. Na druhou stranu, stačí si ji stáhnout.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Barnes & Noble přináší špetka-k-zoom prohlížení, lepší WiFi připojení v kout aktualizace Barva původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Barnes & Noble | Poslat | Komentáře

Úřední - Hospodářská Crash není chyba počítače '

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SRmlcabwD6M/Official-mdash-Economic-Crash-Not-Computers-Fault:
itwbennett píše "2-leté státní šetření dospěla k závěru, co jsme skoro všichni věděli, aby to byla pravda:. vysoká rychlost systémy obchodování nebyly příčinou v roce 2008 hospodářského krachu 'krize byla důsledkem lidské činnosti a nečinnosti, ne matky Příroda nebo počítačové modely pryč rozbitý, 'podle unikly kopii závěrů zprávy odhalila v New York Times. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Soud udělil Sony dočasný soudní zákaz proti geohot, PS3 útěk z vězení, stále k dispozici všude

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/court-grants-sonys-temporary-restraining-order-against-geohot/:
Vypadalo to na chvíli, jako geohot a fail0verflow může porazit Sony DMCA soud nad PS3 útěk z vězení na jurisdikční technicality , ale věci nešly cestě: Spojené státy okresní soud pro severní obvod Kalifornie poskytnuté Sony žádost o dočasný soudní zákaz odporný pan Hotz a jeho veselé muži z šíření či propojení s útěk z vězení, pomáhat nebo povzbuzování ostatních, aby útěk z vězení, nabourávání do PS3, nebo PSN, nebo distribuují všechny informace, které jsem našel při hackování. A co víc, už jich bylo nařízeno odevzdat všechny počítače nebo paměťová média slouží k vytvoření útěk z vězení, aby právníci Sony - i když máme pocit, právníky geohot se zvýší trochu povyk o tom.

Samozřejmě, to neznamená, že Sony nic nevyhrál podstatné - je to jen ukázalo, že soud, útěk z vězení způsobí, že pokračující škody, zatímco v případě pokračuje, a to ještě má, aby skutečně vyhrát jeho formální soud shromažďovat a náhradu škody nebo trvalý příkaz. A nezapomeňme, že nutit geohot k zastavení šíření nezabrání nikomu jinému - v téměř přesné zrcadlo DeCSS věci, jsme už viděli útěk z vězení zrcadlové po celém internetu . Způsob, jak se poučit z historie, Sony.

[Díky, Henry]

Soud udělil Sony dočasný soudní zákaz proti geohot, PS3 útěk z vězení, stále k dispozici všude se původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 14:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PSX-SCENE | zdroje TRO (PDF) , Order (PDF) | Poslat | Komentáře

Má jasný Celostátní výpadku

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-d8-eRmgt0c/Clear-Has-Nationwide-Outage:
Anonymní čtenář píše: "Na základě zprávy z fóra Jasné je, že poskytovatel WiMAX zažívá ztrátu služby problém v celé zemi. Trápí WiMax poskytovatele (také známý jako Clearwire) měl mnoho uživatelů stížnosti škrcení, přes fakturaci, přetížené věže a systém přetížení, a zkreslením z nabídky služeb v reklamách a prodejci, takže to je, nemůže být dobrou zprávou pro řízení Jasné je. Reporty jsou rozptýleny mezi více fóru nití, ale nejméně jeden zástupce Jasné bylo hlášeno uživatelem aby uznali, že je to celostátní problém. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


O2 plánuje svobodné a otevřené WiFi sítě ve Velké Británii, Sky zvedne oblak

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/o2-plans-free-and-open-wifi-network-across-the-uk-sky-picks-up/:
Pouze hrstka Muni-Fi projekty skončily v něco větší než věčné slzy tady ve Státech, ale doufejme, že O2 se na výzvu přes rybník. Dopravce UK právě oznámila svůj záměr "upřesnit krajiny WiFi" v jeho domovské zemi tím, že vypustí O2 WiFi, se raft "prémiového hotspoty", aby se válí a spravuje klíčové místo vlastníků. Jak nyní, je těžké určit, kdo přesně se začne hostování routery O2, ale hlavní část je toto: bude otevřen pro všechny zákazníky, aby přístup na internet zdarma, bez ohledu na mobilních širokopásmových služeb, nebo jsou s. Dělat žádné cavyky, kdo to přichází poté, co provozovatel potvrdil své záměry "přinejmenším zdvojnásobit počet prémie hotspotů v současné době nabízí BT Openzone a Cloud kombinované do roku 2013," s rozšiřováním začít již dnes a pokračovat tak dlouho, jak to trvá. 'Kurzu, a to až Cloud může zdvojnásobit brát trochu víc práce, neboť nebe jen ji zvedl za nezveřejněnou částku, ale hej, jsme si jisti, že každý Angličan v existenci by jen rád viděl tyto dva vévody to o nadvládu WiFi.

Pokračovat ve čtení O2 plánuje svobodné a otevřené WiFi sítě ve Velké Británii, Sky zvedne oblak

O2 plánuje svobodné a otevřené WiFi sítě ve Velké Británii, Sky zvedne Cloud původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje The Wall Street Journal (1) , (2) , BBC , O2 UK | Poslat | Komentáře

Soudní Pravidla Dungeons and Dragons ohrožuje bezpečnost vězení

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YAXxmx_nNvo/Court-Rules-Dungeons-and-Dragons-Threatens-Prison-Security:
KermodeBear píše "Dungeons and Dragons - původně hra Satan - bylo nyní shledáno, na podporu gang-jako chování v nález tři panel soudce 7. obvodní soud žádostí, D & D 'mohou napodobovat organizace gangů a vést k. skutečný rozvoj. ' Z otázku: 'během D & D her, jeden hráč je označen "Dungeon Master".' Dungeon Master má za úkol dávat pokyny pro ostatní hráče, který svědčil Muraski napodobuje organizace gangu '. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


News Corp a Apple nastavit datum pro The Daily startu: 2.února

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/news-corp-and-apple-set-date-for-the-daily-launch-february-2nd/:
Denní, News Corp IPAD-specifické zprávy "na papíře", žije až do spekulací o včasné zahájení února s oznámením o zahájení akce 2. února. CEO Rupert Murdoch je výslovně uvedeno na pozvání, ale Apple přítomnost bude splněn Eddy Cue, patrně pozdně návrh-in nahradit jeho společnost je CEO, Steve Jobs, který je v současné době se na zdravotní dovolené . I bez velkých řečník Apple, očekáváme příchod první tablet-pouze novinky zásuvky musí být významná událost, a tak budeme na našich páskovacích liveblogging zařízení a vyrazit do Guggenheimova muzea pro looksie. Budete se k nám v duchu, ne?

News Corp a Apple nastavit datum pro The Daily startu: 2.února se původně objevila na Engadget na čt. 27.leden 2011 13:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Hackeři stále častěji používá Twitter pro Botnet

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t81YOaJBrU8/Hackers-Increasingly-Using-Twitter-For-Botnets:
Trailrunner7 píše "Spammeři nejsou jediní, kdo přišel na to, že sociální sítě jako Twitter a Facebook jsou dobré pro byznys. Propracovaná hackerům provádět cílené útoky jsou také pomocí sítě jako nástroje pro správu zařízení, malware v sítích obětí '. Mandiant nejnovější "M-trendy" zprávě vydané ve čtvrtek, říká, že společnost zaznamenala rostoucí počet tak-zvané "Advanced přetrvávající ohrožení", které jsou únos legitimní sociální sítě a webové služby, včetně Facebooku, Google a MSN Chat jako příkaz a řízení sítí pro malware zařízení. zjevení je součástí širšího trendu, který viděl sofistikované útoky na komerční subjekty předstihnout útoky na sítích vládních agentur a hráči obranného průmyslu, Mandiant hlásil. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vyrůstat Geek: Tim Stevens

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/growing-up-geek-tim-stevens/:
Vyrůstat Geek: Tim Stevens
Ani jsem opravdu rád, Superman, kdy bylo přijato, že obrázek. Myslím, že jsem byl tři nebo čtyři a dobře na mé cestě k bytí tuk dítě. Myslím, že určitě, filmy byly šéf, a Christopher Reeve byl muž - všechny zdvořilý a všichni-mocný - ale nevěděl jsem, Kal-El z cukrové třtiny. Líbilo se mi jeho kostým, i když, a samozřejmě jsem věděl, že on byl super silný a mohl létat.

Byl jsem samozřejmě super silný taky. Stačí se podívat na mě hefting, že obrovské množství listí úplně sám! Myslel jsem, že bych mohl letět taky. Podle rodinné legendy Stevens jsem se pokusil vyskočit z druhého příběhu okna v těchto velmi Underoos. Naštěstí jsem se rozhodl pořádně dlouhý běh start a moje sestra, o dva roky starší, než jsem chytil mě vrhl do dobrodružství, které konkrétní.

Pokračovat ve čtení Vyrůstat Geek: Tim Stevens

Vyrůstat Geek: Tim Stevens původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 12:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Peter Jackson hospitalizovaných w / žaludečních vředů

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XyWapPtKZTU/Peter-Jackson-Hospitalized-w-Stomach-Ulcer:
Anonymní čtenář píše: "Autor Hobit JRR Tolkien trpěl perforovaného vředu před svou smrtí v roce 1973. Nyní dnes, Novozélanďan sir Peter Jackson, režisér trilogie Pán prstenů a brzy-k-být-režisér obou filmů Hobbit byl hospitalizován s perforovanou žaludeční vřed, a podrobil se operaci. To je pouze mírně Očekává se, že zpoždění natáčení Hobita, a on je čekal, že dělá úplné uzdravení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ford je inteligentní vozidla komunikovat bezdrátově, střílet hula obruče z koncovky (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/fords-intelligent-vehicles-communicate-wirelessly-shoot-hula-h/:
Ford je inteligentní vozidla komunikovat bezdrátově, střílet hula obruče z koncovky (video)
Představte si, jak by mohla mnohým nehodám předejít, pokud se my všichni měli dokonalý X-Ray vidění - za předpokladu, samozřejmě, že každý může zdržet byli rušeni všechny nahý chodce. Řidiči by nikdy být překvapeni tím, že rychle zpomaluje provoz, auta členění kolem slepých křivek, nebo auta svištět do slepých úhlů. Bez ohledu na to, kolik reklam budeme reagovat na v zadní části časopisu Mad budeme mít nikdy, ale Ford má alternativu s jeho inteligentní vozidla Výzkum: auta, který jednoduše spoléhají na GPS a bezdrátové datové připojení k nosníku jejich umístění a rychlost navzájem.

Auta záznam jejich ovladače, když auto v přední části sestavy rychle zpomaluje, nebo když je v členění plošinu vpravo kolem další zatáčkou. Zajímavé je, že tech je pomocí WiFi , ne mobilní data, takže rozsah je poněkud omezené, ale stále ještě dost daleko, aby varoval řidiče s blikající světla nebo automatický-brzdového systému. Je to všechno prokázána ve videu po přestávce, a když nejsou tam žádné bláznivé kousky, jako platooning Volvo nedávno chlubili , musíme přijít na to přijde ve verzi 2.0.

Pokračovat ve čtení Ford inteligentní vozidla, komunikovat bezdrátově, střílet hula obruče z koncovky (video)

Ford je inteligentní vozidla komunikovat bezdrátově, střílet hula obruče z koncovky (video) se původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 11:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Chceš si vlastní Bunker líbí WikiLeaks Nebo Pirate Bay?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LuKcIWH8WDA/Want-Your-Own-Bunker-Like-WikiLeaks-Or-Pirate-Bay:
talljamesnixon píše "Fancy začíná svůj vlastní bezpečný ISP? bomba-důkaz studené války jaderné bunkru, jako ty, které hostil The Pirate Bay a WikiLeaks má přijít na trh jen £ 400,000 (635,000 dolar). nachází několik metrů pod kolejových kopce Skotsko, bunkr Cultybraggan náklady 30 milionů liber stavět, má prostor pro 150 zaměstnanců a obsahuje vlastní studio BBC, kantýna, telefonní ústředna a koleje. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NYTimes Na jednání s Assange

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gXxXwQlVSU0/NYTimes-On-Dealings-With-Assange:
kaapstorm našel NYT příběh o Assange říká: "Assange slouched do kanceláře Guardian, den prodlení Schmitt vzal jeho první opatření na muže, který by byl velkou přítomnost v našem životě.." Je to vysoký - asi 6-noha-2 nebo 6 -3 - a vytáhlý, s bledou pletí, šedé oči a šok bílých vlasů, které zabaví Vaše pozornost, "Schmitt napsal mi později." On byl záznam, rozcuchaná, jako bezdomovec pěší z ulice, na sobě špinavé , světlo-barevný sportovní kabát a kalhoty cargo, špinavé bílé košili, beat-až tenisky a špinavé bílé ponožky, které se zhroutil kolem jeho kotníků. Ucítil, jako by neměl koupal ve dnech. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.