středa 12. října 2011

NASA žaluje Apollo Astronaut Pro návrat Měsíc kamery

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MtaNzd0MNqM/NASA-Sues-Apollo-Astronaut-To-Return-Moon-Camera:
Hugh Pickens píše píše: "Americká vláda podala žalobu proti astronaut Edgar Mitchell, šestý člověk na Měsíci, poté, co zjistil, že Mitchell se přiblížil aukční dům New York se snaží prodat 16-mm fotoaparátu pro sběr dat, který měl být vlevo v lunárního modulu. Mitchell tvrdí, že příliš mnoho let uteklo na vládě, aby usilovala fotoaparát jako odcizené, a kromě toho to bylo dáno nyní 80-rok-starý Moonwalker jako dárek v souladu s NASA poté, zásad, které řídí strávil zařízení. Nicméně, vláda tvrdí, že nemá žádný záznam z kamery je dána Mitchell, který volen k jeho odstranění z lunárního modulu před rozloučení jak se sondou a návrat na Zemi, a soudce rozhodl, že vláda není vázána . statutem omezení popření Mitchella návrh na zamítnutí žaloby Apollo 14 astronautů nebyli jedinými, crewmates k záchraně části jejich lunárního modulu na památku: Astronauti na palubě Apolla 12 a Apollo 15 utrhla část batohy jejich moonwalking kostýmy "pro podporu života před tím, než byly vyřazeny na měsíční povrch. Ale to, co dělá Mitchell případu liší, je, že ostatní astronauti požádal své nadřízené před každou misí o povolení a za předpokladu, seznam položek, které plánuje udržet, zatímco Mitchell zřejmě nikoli. "Dávají mi seznam věcí, které si přiveze zpátky, "řekl Deke Slayton, vedoucí sboru astronautů NASA, který zemřel v roce 1993." Dám ho do programu Office a přinášejí jim zpátky. " Pro jeho část, Mitchell nezdá připraven vzdát se fotoaparát jako v případě připravuje jít k soudu v příštím roce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


US Intelligence Těžba své sociální sítě data

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FAC--nf4StA/US-Intelligence-Mining-Your-Social-Network-Data:
bs0d3 píše: "Americké zpravodajské služby najal sociology těžit obrovské zdroje na internetu -. webové vyhledávání a Twitter zpráv, Facebook a blogy, stezky digitální místo vytvořené miliardy mobilních telefonů, které chtějí použít tyto informace sledovat sociologické zákony lidské chování - které jim umožní předvídat politické krize, revoluce a jiných forem sociální a ekonomické nestability obhájců soukromí jsou hluboce skeptický ohledně projektu, říká, že to připomíná jim celkové informace uvědomění, 9 / 11 Pentagon program, který navrhuje lov pro potenciální útočníky. určením vzorů v rozsáhlých sbírkách veřejných i soukromých dat:. záznamy telefonních hovorů, e-mail, cestovních údajů, vízového a pasového informace a transakce provedené kreditní kartou v nedávném návrhu rozpočtu, obranná agentura tvrdí, že jeho analýza může odhalit teroristické buňky a jiných skupin tím, že sleduje jejich setkání, zkoušky a sdílení materiálů a převody peněz. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


První ASUS ultrabook na trhu: splnění Zenbook

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tNSvnnYLrqc/first-ultrabook-to-market-meet-the-asus-zenbook.ars:

ASUS představil novou ultrabook, dvacet jedna třicet jednotina UX nebo "Zenbook," na akci v New Yorku včera. Nejmenší 11-palcová verze Windows 7 počítač Intel Core i5, váží 2,43 libry, a jeho cena na 999 dolarů. Zenbook porazil všechny ostatní výrobci na trhu, protože se jedná o první ultrabook k dispozici od dnešního dne.

Zenbooks jsou z kartáčovaného hliníku unibody-er, "monoshell," jak říká ASUS. Bladelike notebooky 0,11 palce tlustý vpředu a 0,67 nebo 0,71 palce tlustý na zadní straně pro 11-palcový a 13-palcové verzi, respektive takřka identické rozměry MacBook Air. 11-palcová verze Zenbook nemá široký-a-squat obrazovky 11-palcová vzduch, ale má stejné nativní rozlišení 1366x768, 13-palcová obrazovka je Zenbook je 1600x900.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Hands-on: BlueStacks Android Player přináší mobilní aplikace pro Windows

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xwsa1YNBrCs/hands-on-bluestacks-android-player-brings-mobile-apps-to-windows.ars:

Začátkem letošního roku spuštění tzv. BlueStacks oznámil, že vyvíjí nativní x86 Android runtime pro operační systém Windows. Společnost konečně vydala produkt pro veřejné alfa testování dnes ráno. Jak BlueStacks slíbil, software umožňuje uživatelům spouštět Android mobilní aplikace na počítači s Windows bez omezení výkonu.

I když software má stále druh ostré hrany, které by se dalo očekávat od verze Alpha, představuje působivý technický výkon a mohla nabídnout hodnoty v mnoha různých kontextech. My jsme vyzkoušeli BlueStacks Android Player sebe a otestoval s několika různými aplikacemi Android.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


OMB je Snaha ukončit planetárního výzkumu?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4rqlgIpFcFg/Is-the-OMB-Trying-To-End-Planetary-Exploration:
EccentricAnomaly píše: "Lou Friedman (bývalý ředitel Planetární společnosti) napsal provokativní článek na na politice pro oblast vesmíru přezkumu, pokud se obviňuje Obamova vláda pracovat na plánech střeva Mars programu, aby mohl zaplatit za vzrušující NASA nové rakety. Této NASA je po již zabili Europa mise, která měla být další vnější planety misi po Cassini. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mobilní vzdělávání platforma Stickery zvyšuje $ 325K Od Google Ventures, 500 Startups a další

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xyI-pKDf574/:
Screen Shot 2011-10-12 at 12.59.04 AM

Vzdělávací hry platformu Stickery oznámila $ 325K v počáteční financování dnes z Google Ventures a 500 Startups kromě dalších zahraničních investorů.

Stickery právě zahájila svůj "Mermaid Waters: Dobrodružství Hana & Cory" hru - která učí děti základní matematické - a snaží se změnit model herní dětí tím, že zvýší zapojení rodičů do mobilních svých dětí zkušenosti. Jak chytré telefony jsou stále více používány jako chůvy zaneprázdnění rodiče, metriky údaje o tom, jak přesně jsou děti tráví svůj čas telefon se stává stále více a více cenné.

Stickery CEO Bjorn Lee mi říká, že nápor zájmu investorů přišlo po prvním AngelPad DEMO den v březnu, po společnosti partnerství s designem powerhouse IDEO . Lee je zaměřen na využití finančních prostředků, k pronájmu více inženýrů a designérů, kromě nábor skutečné rodiče a děti vyzkoušet své vzdělávací aplikace se na.


Společnost: Stickery

Stickery je mobilní herní platformy učení pro rodiče řídit hraní dětí. Mnoho rodičů používat jejich iPhone jako "chůvu", protože děti (3-5 let staré), miluju vs tradiční hračky. Problém: většina aplikací není pomoci rodičům připravit děti do školy, protože jsou příliš zábavné (hry) nebo nudný (vzdělávání, aplikace). Stickery je příběh založený sada aplikací postavený 2 ex-Stanford podnikatele a ocenění media dětské výrobce. Všechny naše herní obsah je založen na předškolní výuky ...

Další informace

PhotoFast iFlashDrive nyní k dispozici pro pre-order v USA a Velké Británii

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/photofast-iflashdrive-now-available-to-pre-order-in-us-and-uk/:
My zobrazilo iFlashDrive PhotoFast již v červnu a je to pěkný koncept: USB flash disk, který také balení Apple je 30-pinový konektor dokovací stanice, takže můžete zvýšit ukládání na iDevice . Pokud se vzbudil Váš zájem, budete rád, že je k dispozici pro pre-order v USA a Velké Británii. Chuť 8gb vás bude stát 99,95 dolarů (£ 65), 16GB 149,95 dolarů (£ 95) a pro uživatele, nezbytně nutné pro mobilní ukládání, 32GB Memory Stick je 199.95 dolarů (£ 130). iCloud? kdo to potřebuje.

Pokračovat ve čtení PhotoFast iFlashDrive nyní k dispozici pro pre-order v USA a Velké Británii

PhotoFast iFlashDrive nyní k dispozici pro pre-order v USA a Velké Británii původně objevila na Engadget na st. 12 říjen 2011 04:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj HyperShop | Přeposlat | Komentáře

MIT vědci tvrdí graphene by mohly být použity k vytvoření lepší fotoaparát senzorem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/mit-researchers-suggest-graphene-could-be-used-to-build-a-better/:

Jak jste si možná všimli z tempa výzkumu v posledních několika letech, graphene slibuje udělat spoustu věcí mnohem lépe. Nyní, zdá se, můžete také přidat kameru senzorů do seznamu. Tým vědců MIT nedávno zjistili, že graphene může sloužit jako fotodetektoru přes "velmi širokou škálu energie", a že to funguje velmi dobře v infračerveném světle, kde jiné typy detektorů často se nenaplnil. To, říkají vědci, by mohla otevřít dveře, aby na všechno z lepší Nightvision systémů pro pokročilejší detektorů pro astronomické dalekohledy - nemluvě o další levné kamery senzorů obecně, protože je levná graphene pracovat. A co víc, vědci také naznačují, že ty stejné světlo detekující schopnosti by mohla graphene dobrý materiál pro sběr sluneční energie, i když na vědomí, že je tu ještě mnohem více výzkumu potřebné k určení, zda je to opravdu účinný prostředek pro výrobu energie.

MIT vědci tvrdí graphene by mohly být použity k vytvoření lepší fotoaparát senzor původně objevila na Engadget na St. 12.10.2011 03:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové Gadget Lab | zdroj MIT Novinky | Přeposlat | Komentáře

Samsung pády iPhone 4S Block Party, láká Australany $ 2 Galaxy S IIs

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/samsung-crashes-iphone-4s-block-party-lures-aussie-buyers-with/:
Nelze říct, že jsme neviděli tento Souboj koček přichází poté, co Apple hrdě odmítl Samsung vyrovnání nabídky v Austrálii, ale člověk, druhý rozhodně se nebojí výrazných zpět do nepřítele před domem. Podle listu Sydney Morning Herald, je Sammy nastavit pop-up obchod pouze metrů od Sydney obchodě Apple, všichni jen kradou Thunder z iPhone 4S spuštění tento pátek. Kampaň? Pro prvních deset zákazníků každý den až do pátku, korejská obr je nabízet svým Galaxy S II jen za 2 dolary sans smlouvy - není divu, že vedení už déle než Apple, podle Herald. Ale samozřejmě, Samsung také účinně financování některých z těchto lidí pro iPhone 4S od vedle, tak je to docela hodně win-win situace pro obě společnosti. Vidíte? K dispozici je vždy šťastný konec, a doufejme, že nadcházející Nexus předseda nezvýší paliva na probíhající spor patent.

[Díky, Kevin]

Samsung pády iPhone 4S Block Party, láká Australany $ 2 Galaxy S IIs původně objevila na Engadget na st. 12 říjen 2011 05:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Další Web | zdroj Sydney Morning Herald | Poslat tuto | Komentáře

Sony umožňuje zobrazení cen a velikostí Do Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jste nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (ještě nevím, jestli je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24-palcový 24GT1 NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Podivná věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů) na 32-palcový model dražší než vlastní lidi Sony v jejich katalogu.

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic také chtít zůstat pozadu a představila nový monitor, který má technologii módu v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm Viewsonic je 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence podle výrobce pro radost 3D obsah pomocí polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu za euro, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při aktuálních směnných kurzech by se o euro 376, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Intel se vzdá TV

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s8RVokX5rO4/Intel-Gives-Up-On-TV:
symbolset píše "Bloomberg oznámil, že Intel, na vrcholu s nízkým výkonem embedded čipy, které mohou dělat skutečné HD v plochou, dal se na získání své čipy vložené do televize. Zatímco mnoho by se říci, ve svém úsilí o datu byly bezvýsledné díky energetickým otázkám, by Medfield měli možnost v této oblasti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


<em>WoW</em> Pro přidání Avenue v reálném Money Gold nakupovat

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wzpegk0HONk/emWoWem-To-Add-Avenue-For-Real-Money-Gold-Buying:
Na nějakou dobu, hráči World of Warcraft Blizzard je byli schopní koupit malé množství marnost in-game předměty za skutečné peníze, ale předměty byly omezeny na jeho vlastní účet. Nyní, Blizzard oznámil, že bude přidávat další takové věci, s twist - to nemusí být vázáno na účet hráče, dokud se používat, tak to může být vyměněn nebo prodávány na hry aukční síň. Ve svém prohlášení, které řekl: "I když naším cílem je nabídnout hráčům alternativní způsoby, jak přidat zverimexu pet do své sbírky, jsme v pořádku, kdyby se někteří hráči se rozhodnete použít Guardian Cub jako bezpečný a spolehlivý způsob, jak vyzkoušet získat něco navíc ve hře zlato, aniž jde o třetí stranou zlato-prodávat služby. ... zatímco některé Hráči budou mít možnost získat některé další zlato tím, že Guardian Cub v aukční síni, to je lepší než hráči, kteří přispěli do zlato-prodávat "černý trh" a účet krádež. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 starší bratr Nokia C5, mobilní a představit Vám před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehké (váží pouze 90 gramů), která doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a GPS připojení, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměť, Nokia C5-03 nabízí 40 mega interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Zařízení menu nabízí dobrou sbírku ikon, které umožňují přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 patří přístup na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili jsem se 170 euro.

<em>Mass Effect 3</em> zahrnout Co-op multiplayer

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fudvczmhMDs/emMass-Effect-3em-To-Include-Co-op-Multiplayer:
BioWare dnes oznámila, že Mass Effect 3, které je plánováno na březen příštího roku, bude první hra v sérii patří kooperativní multiplayer. V zveřejní na svých fórech, že pokud informace o novém způsobu hry: "Úspěch v multi-hráč bude mít přímý dopad na výsledek kampani pro jednoho hráče, což hráči alternativní metody k dosažení konečného vítězství ... V multiplayer, budou hráči vytvářet vlastní postavy bojovat na různých frontách a jedinečné ve válce. To bude zahrnovat možnost hrát jako oblíbené, jako Turians, Krogans, Asari a každá má svůj vlastní jedinečný soubor schopností. " Také si záležet, aby zdůraznil, že zatímco co-op mise by mohly mít vliv na výsledek hlavní příběh, multiplayer je zcela dobrovolné.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.