neděle 23. října 2011

Nikon D300s cesty k okraji vesmíru, přežije podělit o výsledky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/nikon-d300s-travels-to-the-edge-of-space-survives-to-share-the/:
Pokud se chystáte jít na problémy s odesláním kamery k okraji prostoru, můžete také poslat jeden schopný schopný dělat cestu spravedlnosti, ne? To není vždy u podobných pokusů DIY (z pochopitelných důvodů), ale tým za tzv. Cygnus "kosmické lodi", rozhodl se jít všichni ven, když poslal své meteorologický balón / Pivní chlazení chytrost nahoře tento měsíc fotografie zakřivení země. V tomto případě jde všechno znamená zaslání Nikon D300s vybavené DSLR s Tokina 11-16mm f/2.8 objektiv, který manged zachytit nějakou úžasnou kvalitu, jako ta, kterou jste viz výše - i když někteří si trochu zakrytý ledem vybudování . K dispozici je více v případě, že přišel z odkazu na Flickr níže, a vy můžete podívat na video ze startu po přestávce.

[Díky, Udi]

Pokračovat ve čtení Nikon D300s cesty k okraji vesmíru, přežije podělit o výsledky

Nikon D300s cesty k okraji vesmíru, přežije podělit o výsledky původně objevila na Engadget na ne. 23 říjen 2011 14:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DIY fotografie | zdroj Erich Leeth (Flickr) | Poslat tuto | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Jak se přihlásit Private Space průmyslu jako inženýr?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d3d8KrOAhxk/ask-slashdot-how-to-enter-private-space-industry-as-an-engineer:


Poprvé přijal zadavatel CtownNighrider píše: "Jsem v posledním ročníku střední školy v současné době výběrové plán pro budoucí inženýry. Vždy jsem byl dobrý student a pocit, že mohu dostat do většiny dobrých škol (MIT je dlouhý záběr, ale RPI není). Plánuji studovat letecké inženýrství (s největší pravděpodobností dostat dvěma hlavními s mechanickými) na vysoké škole a pracoval pro společnosti jako je SpaceX jednou jsem absolvent. Rád bych nějakou radu někoho může nabídnout pro svou vysokou školu hledání nebo je inženýr obecně. žiji ve státě NY a nechcete cestovat daleko super, jsem přemýšlel o poloměru 5 hodin. mám medaili RPI, takže je to jeden z mých top volby a MIT je můj dlouhý záběr, ale já m, které mají těžké době zjišťuje, jaké školy jsou za použití příliš. Akademici jsou na prvním místě ruce dolů, takže muži / ženy poměr a stranické scény nejsou příliš důležité. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Proč počítačové hlasy jsou většinou žena

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9NTGlPwAkqA/why-computer-voices-are-mostly-female:


PolygamousRanchKid píše s článkem zkoumání otázku položenou v titulku, který říká, že "Jednou z odpovědí může spočívat v biologii. Vědecké studie prokázaly, že lidé obecně se ženské hlasy příjemnější než u mužů." Je to mnohem snazší najít ženský hlas, že všichni rád než mužský hlas, že každý má rád, "řekl Stanford University Profesor Clifford Nass, autor" Muž, který lže svého notebooku:. jaké stroje učit nás o lidských vztazích "Jedná se o dobře zavedenou jev, že lidský mozek je vyvinut jako ženské hlasy. " Jedna výrazná výjimka je Německo, kde bylo BMW nuceno odvolat žena-vyjádřený navigační systém na svém řady 5 aut v pozdní 1990 poté, co byl zaplaven volání z německých mužů říká, že odmítl přijmout pokyny od ženy. Mluvčí Apple odmítl , aby se vyjádřil o tom, proč firma dala Siri ženský hlas v USA, ani ona by říct, proč se Siri mluví jako muž v Británii, kde se iPhone 4S majitelé hemží on-line fóra požádat o ženský hlas. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Funkce: Původní iPod, o 10 let později: re-recenze

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ESJStGHyfbM/2001-to-2011-ars-re-reviews-the-original-ipod.ars:

Teď se nedívej, ale iPod ano, originální, méně prostoru, než-Nomad iPod, jen se otočil 10 let. To dělá z přístroje starší než Facebook, YouTube, Crocs, Vibram FiveFingers a Motorola RAZR, abychom jmenovali alespoň některé značky a zařízení, které pronikly obecné kultury v posledních deseti letech. Ale na rozdíl od staré flip telefony a lacinými obuv, iPod je celkový design je stále kultovní a jeho vliv na naši spotřebu hudby je stále všudypřítomný. Nebyl to první MP3 přehrávač na trhu, ale to bylo jedno, jehož průmyslové a UI design by ovlivňoval handheld gadgets mnohem déle než jeho životnosti výrobku.

Ve skutečnosti to není těžké tvrdit, že původní iPod je stále s námi. To může být nalezené nejvíce zřejmě v iPod classic, ale jeho vliv se nacházejí také v informačních povinností a dokonce i třetích stran, chytrých telefonů a hudebních přehrávačů. Peklo, i když původní iPod je 10 let, můžete i nadále používat téměř to dnes jako Jdi na hudební přehrávač ... nebo můžete? Ars dostal do rukou původních 5 gb iPod v roce 2001, abychom mohli znovu si jej s nějakým talentem 2011, klikací kolečko a všech.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Vláda Velké Británie tlačí na "Trusted Computing"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eyUYVBOpweI/uk-government-pushing-for-trusted-computing:


Motor píše: "Jak dlouho se čekalo - nyní začínáme vidět vlád prosazuje používání tzv." Trusted Computing "-. Čipy zabudované na všech počítačích, které účinně odstraňují ovládání PC od vlastníka když mohou být bezpečnostní výhody na některé z myšlenek, může jen málokdo pochybuje, že to představuje zásadní posun v IT světě. radikální odklon od otevřené krajiny a technologie k systému, který popírá veškerý přístup, pokud máte správné přihlašovací údaje. vlády bude požadovat právo pověření pro přístup k jejich službám - to znamená, schválený software hromady (tedy Windows) s právem digitálních podpisů Vernor Vinge měl pravdu "..

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Sony 3D HMD platí výhradně pro Harrods, listy Ameriku čeká

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/sonys-3d-hmd-goes-exclusive-for-harrods-leaves-america-waiting/:
Sony je osobní 3D Viewer je konečně našla cestu z showroomu podlahy a na regálech Harrods? To je pravda, dvěma displeji 1280 x 720 0,7 palcový OLED sportovní headset'll být zpočátku omezena výhradně pro bohatého obchodníka Velké Británii, s obecným celostátní vydání stanovené na konci tohoto měsíce. US hráči budou muset vydržet ještě několik dní až do konce října spustit, ale pokud jste netrpěliví super, je tu vždy možnost, že import. Myslíte, že můžete vypláznout za £ 800 (asi 1.276 dolarů) cenu ? Pak v plánu si ji pořídit, budete příště ve městě vidět královnu.

Sony 3D HMD platí výhradně pro Harrods, opouští Ameriku čeká původně objevila na Engadget na ne. 23 říjen 2011 11:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj T3 | Přeposlat | Komentáře

Více Rozhovory s World Solar Challenge Soutěžící

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-vGo5eS-1FY/more-interviews-with-world-solar-challenge-competitors:


Mike_EE_U_of_I píše s "Pokračování zprávy z World Solar Challenge v Austrálii. Nyní se rozhovory s druhým místem týmu (Nuon z Nizozemí) a třetí místo University of Michigan. Také tam je rozhovor s organizátorem akce, Chris Sellwood . Oficiální časy nejsou zatím mimo, ale Nuon přišel v cíli 65 minut poté, co vůdce, a Michigan dosáhla cíle za 103 minut Nuon. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Microsoft inkousty desáté Android Patent Deal, podepsala smlouvu s Compal Electronics

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kk1ycCDCoFo/:
compal

Společnost Microsoft podepsala další patent Android zabývat, tentokrát v Číně Compal Electronics . Aktuální seznam dohod patentu společnosti Microsoft patří Samsung , HTC, Wistron, Quanta , Acer a General Dynamics Itronix. To je desátý dohody týkající se Android patenty společnosti Microsoft, a devátá dohoda v posledních čtyřech měsících.

Podle vydání patentové dohody zahrnuje všechny tablets, mobilní telefony, e-čtečky a další spotřební zaměřené na zařízení se systémem Android nebo Chrome OS platformy. Podobně jako Quanta zabývat, bude Compal Electronics vyplácet honoráře vyplatí poplatky za telefon, tablets nebo e-čtečky, která běží na Android a Chrome OS. Jak s mnoho z těchto obchodů, přesnou strukturu licenčních poplatků je neznámý.

V blogu , Microsoft odhalila, že Compal, která vyrábí smartphony a tablet počítače pro třetí osoby, má tržby zhruba 28000000000 dolarů ročně.

Od vydání: "Jsme rádi, že jsme dosáhli této dohody s Compal, jeden z vůdců v původním návrhu výroby, nebo ODM, průmysl. Spolu s licenční smlouvy podepsané v posledních několika měsících se Wistron a Quanta Computer, dnešní dohody s Compal rozumí více než polovina světového ODM průmyslu pro Android a Chrome zařízení je nyní v licenci patentového portfolia společnosti Microsoft, "řekl Horacio Gutierrez, firemní viceprezident a zástupce generálního poradce, duševní Property Group ve společnosti Microsoft. "Jsme hrdí na pokračující úspěšnost našich licenčních programů při řešení otázek týkajících IP Android a Chrome."

Microsoft pokračuje zisku z Android, a tato dohoda jen přidává další olej do ohně, pokud jde o zobrazení Google je na praxi společnosti Microsoft. Google věří, Microsoft se snaží zisku z Android je vydírání , a odvádí od víry je, že Google Android je volná tribuna. Samozřejmě, generální ředitel společnosti Microsoft Steve Ballmer jasně nesouhlasí s tímto .

Microsoft ale namítá, že jeho dohody snížit počet patentových sporů, jak je znázorněno v níže uvedeném grafu. Od Brad Smith a Gutierrez (Smith je Microsoft výkonný viceprezident a generální ředitel) psát dnes, jak zajistit dodržování dohod a přiměřenou náhradu za Microsoft vynálezy a patentového portfolia. Stejně důležité je, že umožňují licence využít našich patentovaných inovací na dlouhodobý a stabilní základ ... Zatímco soudy mohou ovládat mnoho titulků, tyto je předjet Počet licenčních smluv podpisu. V tomto bodě, rychlé tempo licencí přetváří právní prostředí pro Smartphone patentů.

Společnost dodala, že na základě dohody licenční Samsung, Microsoft má nyní licenční smlouvy s výrobci zařízení v místě, které tvoří 53 procent všech Android

Použití sklady paliv Místo Krkonoš rakety

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r-ntlPbUQcc/using-fuel-depots-instead-of-giant-rockets:


EccentricAnomaly píše: "The New York Times je příběh o úniku studie NASA, která ukázala, že by stálo 80 miliard dolarů méně a dostat astronauty na asteroid dříve, pokud NASA používá ve skladech paliva namísto vytvoření nové rakety. Podle článku NASA odpověď na uniklé studie je začít rozvíjet skladech pohonných hmot kromě pokračuje ve své nové raketový program. Protože, koneckonců, kdo nepotřebuje další skvělé věci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Obnovit Roundup: týden 17 říjen 2011

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/refresh-roundup-week-of-october-17-2011/:
Smartphone a / nebo tablet jen prosit, aby se aktualizace. Čas od času se u těchto zařízení obdařen osvěžuje údržbu, opravy chyb, vlastní ROM a cokoli mezi tím, a tak mnozí z nich jsou plovoucí kolem, že je to snadné značná část se ztratí ve směsi. Chcete-li zajistit, aby nezmizely bez předchozího oznámení, které jsme shromáždili všechny možné aktualizace, hack, a další různé skopičiny z minulého týdne a nacpal si je do jednoho pohodlného Roundup. Pokud si najdete něco pro vaše zařízení, dejte nám prosím křičet na tipy na Engadget dawt COM a dejte nám vědět. Užijte si to!

Oficiální aktualizace Android
  • Vzhledem k tomu se na HTC Thunderbolt je mystická Gingerbread update? HTC je stále trvá na tom, že je na cestě, a to navzdory několika zpožděním . Tentokrát však OEM nedává časový rámec pro ETA. [ Droid-Life ]
  • T-Mobile G2 byla zvýšena na Android 2.3.3 v červenci , ale jsme rádi, že přístroj stále ještě další aktualizaci. Tentokrát G2 je stále napojeny s 2.3.4, která slibuje lepší výdrž baterie a vyšší datový roaming, mimo jiné drobné opravy. [ AndroidCentral ]
  • Jaké další zařízení je stále 2.3.4 v tomto týdnu? Sony Ericsson Xperia Arc , že to, co. Je to jen vyjel na části Evropy a Středního východu, takže buďte trpěliví, pokud jste neviděli aktualizace objeví na váš přístroj dosud. [ AndroidCentral ]
  • Na severu, LG Shine Plus Telus je stále Android 2.3.3. [ MobileSyrup ]
  • Každý, kdo používá Motorola Atrix nebo Milestone 2 ve Velké Británii by měl očekávat, že aktualizace Gingerbread někdy příští měsíc. [ Unwired Zobrazit ]
  • Motorola uvedené na Facebooku , že Droid Bionic dostane zmrzlinu Sandwich, i když to nebude sdílet informace o tom, kdy. [Díky, Grant]
Neoficiální Android aktualizace, vlastní ROM a ostatní. hackery
  • Kupodivu, Samsung Epic 4G je stále chybí Gingerbread (oficiálně, přinejmenším). V doufejme, že to, co by mohlo být považováno další krok kupředu, je Sammy vytlačila zdrojové kódy pro Android 2.3. Držte palce těm, Epic 4G vlastníků. [

9 dovednosti třeba Super-konektor

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9J7vDyDQdq0/:
mark-cuban-is-fun

Poznámka redakce: James Altucher je investor, programátor, autor a podnikatel. On je generální ředitel Formule kapitálu a napsal 6 knih o investování. Jeho poslední knihou je to rozdává zdarma . On stavěl a prodával Reset, Inc v roce 1998 a Stockpickr.com v roce 2007, mezi ostatními. Můžete si za ním @ jaltucher .

Já vím, proč nejsem miliardář. Jiné než mít odpovídající vlastní sabotáže kvalitu zničení peněz v masivních ohňů pokaždé, když se prodávají firmy, také mám těžké psychosociální poruchou, která je pro mě hrozný konektor lidí. Připojení lidé, kteří mohou mít prospěch každý další je nejvíce užitečná dovednost, můžete mít na podnikatelské žebříčku dovedností. Když se pomáhat druhým, jak vydělat peníze tím, že spojí dohromady, svět síly se do Möbius pás úspěchu, která přináší peníze zpátky k vám krát deset. Někteří miliardáři jsou skvělé na to. Když napíšu Mark kubánský email reaguje ve dvou sekundách, i když ani neví mě. Je to "Super Connector". Vím, že poměrně málo talentovaných super konektory a bude velmi úspěšné, jak rostou do budoucnosti Marka Kubánci. [Viz " Jak jsem pomáhal Mark kubánský Udělat miliardu dolarů a 5 dalších věcí jsem se naučil od něj. "]

Jsem hrozný na sledování. Také jsem spálit mosty. Hrával jsem pěkná společenská hra pro Wordtwist na Facebooku každý den Don Graham, vydavatel / majitel Washington Post. Pak jsem napsal blog post, "Don Graham je punk" . Hádejte co. On nehraje Wordtwist se mnou ještě. Jindy jsem se snažil získat práci práce pro zajištění správce fondu Stevie Cohen . Chtěl jsem se podělit o několik obchodů s ním, jak jsem je dělal. Imed jsme sem a tam, kousek za obchody. Jeden obchod nevyšel a já jsem se styděl za to. Tak jsem zastavil IMing ho. Po několika dnech této miliardáře IMing mě, "Kam jdete?" I blokován ho na chatu seznamu a bylo to.

Ale to řekl, mám rád poznávám nové lidi a vždy jsem odvedl dobrou práci s počátečním dovednosti, které se setkání s novými lidmi. Mám pocit, že může splnit kdokoli na světě, které chci. Ať už využívají tohoto setkání je jiný příběh. Ve skutečnosti je to pohádka. Protože jsem Málokdy sledování správně.

Ale zde jsou 9 dovednosti, které musí stát Super-Connector.

1. Zavést další dva konektory - to je neuvěřitelná technika. Pokud můžete představit dva lidi, kteří jsou sami velmi konektory pak se stanete meta-konektor. Budou se setkávat a vyjít (konektory se spolu s ostatními ze dvou důvodů:. Jsou přirozeně přátelské lidi (tedy jejich schopnost propojit tak snadno s lidmi) a mají spoustu společných přátel téměř samozřejmě) Pokud jste V polovině této souvislosti pak budou vždy pamatovat si a budete vždy na mysli, budoucí potenciální spojení, které může, že by bylo užitečné pro vás. A jejich rolodexes jsou obrovské. Takže pokud potřebujete splnit princ William v Anglii, například, nebo Ellen DeGeneres pak stačí připojit dva konektory a další věc, víte, že bude tančit ri

3D tiskáren Uložit kraby poustevníka

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZImAnFcpako/3d-printers-to-save-hermit-crabs:


Sdílet píše "Makerbot právě zahájila projekt Shellter, které bude využívat Společenství Makerbot Síť 5.000 3D tiskárny, aby mušle pro kraby poustevníka. -, Které se nacházejí druhy ohrožení, umělý nedostatek shell (obývají opuštěný pláště)"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Univerzální použití DMCA získat Bad odezírání Parodie sundané

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a5x4OjMR-F0/universal-uses-dmca-to-get-bad-lip-reading-parody-taken-down:


Joren píše: "Bad odezírání je nezávislý producent známý anonymně parodovat hudební a politické videa redubbing je s jeho humorous pokusy o odezírání, jako jako všichni zádi (Black Eyed Peas) a Gang boj (Rebecca Black). Podle V rozhovoru pro Rolling Stone, vytváří zcela novou hudbu od začátku se skládá ze špatných rtu čtení, a staví je do původního videa, často se mění video na vtipný efekt a vždy odeslání odkazu na původní off, které je založeno. Ačkoli jeho úsilí získal respekt parodie cílů Michael Bublé a Michelle Bachman, ne každý je spokojen. dvěma dny, Universal Music Group se podařilo získat jeho parodie Dirty Spaceman sundán z YouTube, a to i přes snahu BLR k odvolání, podle jeho slov , "UMG podstatě řekl:" Je nám jedno, pokud si myslíte, že je fair use, chceme ho. '"a YouTube zabil. Tak to splňují definici parodie jako forma fair use? A pokud ano, jaké postihu případně je k dispozici pro umělce, kteří jsou chyceni v této situaci? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

AmtrakConnect WiFi nyní k dispozici alespoň jeden Severovýchod Regionální vlak

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/amtrakconnect-wifi-now-available-on-at-least-one-northeast-regio/:
Dobře, tak je to o něco později, než se očekávalo , ale my jsme rádi, že zpráva, že alespoň některé Severovýchod regionální vlaky byly nyní rozšířeny o AmtrakConnect. Tato (zdarma) Wi-Fi je k dispozici ve vlacích Acela nějakou dobu, a za pár šťastných regionální vlaky v severozápadu. Amtrak ještě nebyla potvrzena existence tohoto připojení, takže nemůžeme s jistotou říci, kolik z jeho vlaky byly vhodně doplněny, ale víme, že alespoň číslo 69, Adirondack, to, protože jsme používat hned. Připojení je trochu drsný a rychlost je rozhodně nízká - problémy, které lze jistě aplikovat na tento konkrétní železniční relikvie jako celek.

AmtrakConnect WiFi nyní k dispozici alespoň jeden Severovýchod regionální vlak původně objevila na Engadget na ne. 23 říjen 2011 06:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Týden na webu: Zmrzlina Sandwich vypadá Delicious

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/G7yOB1nC_dE/week-on-the-web-ice-cream-sandwich-looks-delicious.ars:

Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád App Store : Apple je uzamčený App Store přitahoval zlobu Android a přívrženci svobodného softwaru pro omezení svobody uživatelů. Ale aplikace obchody mohou být dobré pro uživatele, tak dlouho jak oni jsou více transparentní a odpovědné.

Bitcoin hroutí do sebe, spadá více než 90 procent v červnu vrchol : Bitcoin, jako první na světě peer-to-peer digitální měna, má za sebou divoký rok. Poté, co roste na více než 30 dolarů v červnu klesla pod $ 3 na pondělí. Je crypto-měna odsouzena k zániku?

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku