pondělí 30. května 2011

Jaký je Váš Killing Wi-Fi?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2WNd5Grxn_U/Whats-Killing-Your-Wi-Fi:
Barence píše "PC Pro přijala podrobný pohled na Wi-Fi a faktorů, které mohou způsobit připojení k hroutit To vyvrací některé mýty o společné Wi-Fi problémy -. Jako je sousední Wi-Fi hotspoty jsou nejčastější příčinou problémů, místo jiných RF rušení ze zařízení, jako odesilatelů analogové video, mikrovlnné trouby a dokonce i ryby nádrže. prezentují také upozorňuje na bezplatné a placené-na nástroje, které lze diagnostikovat Wi-Fi otázek, jako je inSSIDer a Heatmapper, latter který mapuje poskytuje heatmap Wi-Fi hotspoty u vás doma nebo v kanceláři. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung Galaxy tab 10,1 hity Best Buy stránkách, dekorativní Androids spadne v procesu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/samsung-galaxy-tab-10-1-hits-best-buys-site-decorative-android/:
Vzpomeňte si na tablet Android jsme řekli by mohl být prvním skutečným konkurentem IPAD 2 na začátku tohoto měsíce ? No, to prostě dělal jeho debutovat na Best Buy místo, a zatímco velké "Coming Soon" tlačítko drcený naše sny o pre-objednávání jeden dnes, místo nabízí se několik detailů o věc - nebo alespoň nějaké potvrzení o tom, co jsme už věděli . Pro jednu věc, vypadá to, že systém bude skutečně balení Android 3.1, na rozdíl od verze jsme testovali, který byl houpací 3.0.1. Také na více zklamáním poznámku, rozkošný Android armády na modelu, který jsme vyzvednout na Google I / O je pryč, s jednoduchou bílou zpět na svém místě, na rozdíl od černé, kterou jsme čekali - snad Samsung bude nabízet se oba barevné varianty, když je zařízení skutečně lodí. Do té doby, uvidíme, jestli můžeme najít řadu dobrých laser rytec.

[Díky, Jeff]

Samsung Galaxy tab 10,1 hity Best Buy stránkách, dekorativní Androids spadne do procesu původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 16:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Best Buy | Poslat | Komentáře

Pew: čtvrtina amerických uživatelů internetu uvedli telefonní hovory Online

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nNFI18hxYPM/:
Řada

Twitter představuje svůj vlastní Photosharing služeb

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kozjqmqqGtc/:
Řada

HP Veer dostane zděná, rozebrat po kontrole 'dárce orgánů' box

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/hp-veer-gets-bricked-disassembled-after-checking-organ-donor/:
Tam je pořekadlo 'kolem webOS světě ... něco v tom smyslu ze "to je nemožné, aby cihla webOS zařízení." Ukázalo se, že je sotva případ v těchto dnech - moderní Touch Sdílení technologii, která je zastrčený do posledního kola zařízení HP je mocný vrtkavá, a jeden Rob Whitby se nějak podařilo obrátit jeho Veer 4G do Bantam těžítko. Spíše než používat to jako střela s mysl, aby se jeho kauce zmizí, udělal jedinou zbývající inteligentní věc: rip to otevřené, přičemž potěšení ji zamítá epidurál. Neexistuje žádný video pravděpodobně gut-kroutící postup, ale je tu překvapivě detailní popis demontáže spojené níže. Pastvou pro oči je jen jedno kliknutí, a ano, jsou dary pro nahrazení bude přijata. Pohřeb datum však zůstává neurčité.

HP Veer dostane zděná, rozebrat po kontrole 'dárce orgánů' box původně objevila na Engadget na po. 30 května 2011 14:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PreCentral Fórum | zdroje WebOS Internals | Poslat | Komentáře

Shuttle tablets na veletrhu Computex 2011 (hands-on)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/shuttle-tablets-at-computex-2011-hands-on/:
Computex 2011 se nezadržitelně blíží tady v Taipei, a dnes Shuttle představila trojici Android-založené tablets pro doplnění svého vozového parku malý tvarový faktor počítačů. 10-palcový (WXGA) N10CN12 a 9-palec (XGA) N09CN01 modely jsou oba založeny na NVIDIA Tegra 2 CPU spárována s 1 GB RAM, a zaměřit se na spotřebitelském trhu. 8-palec (SVGA) V08CT01 - robustní tablet pro vzdělávání - nabízí 800 MHz Texas Instruments Cortex A8 procesor a 512 MB ​​paměti. Ceny a dostupnost jsou stále ve vzduchu - žádné překvapení vzhledem k Froyo -běh zařízení jsme se ovládal ještě cítil velmi podobně jako prototypy. Podívejte se na naše ruce-na galerii níže a hit přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Shuttle tablets na veletrhu Computex 2011 (hands-on)

Shuttle tablets na veletrhu Computex 2011 (hands-on) původně objevila na Engadget na po. 30.května 2011 15:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Další fáze Inteligentní televizorů bude pozorovat Nacházíte

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MV-yKYkvCVA/The-Next-Phase-of-Intelligent-TVs-Will-Observe-You:
Anonymní čtenář píše: "Japonsko na NHK Věda a technika Research Laboratories (STRL) je testování rozhraní, které připomíná televizní diváci, určuje jejich zájmu a poskytuje informace vztahující se k TV program v souladu s tím, jak se dívají na to. Utan (uživatel technologie asistované navigace) sledování TV rozhraní, jak je nazývá, má fotoaparát připevněn na TV, která fotografie diváka a odhady diváka stupňů zájem, soustředění, atd. z okolností, jako například kdo je sledování televize s tím, jak velký zájem. informací zpracovává tablet PC a doporučené informace jsou zobrazeny na diváka, je možné ukázat, individuální zájmy a také v případě, že existuje více diváků. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Droid X dostane originální Gingerbread aktualizace, unikly stavět plováky se pro netrpělivé

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/droid-x-gets-genuine-gingerbread-update-leaked-build-floats-out/:
Ještě trápí s tím neoficiální 2,3 aktualizaci pro svůj poměrně monstrózní Droid X ? Dobré zprávy, horlivec, právo na povel , v dobré víře Gingerbread aktualizace je kymácení mimo vybrat Droid X majitelé o tomto víkendu, a pokud jste to štěstí být začleněny do počátečního ponoření test, můžete si vzít věci do vlastních ruce při návštěvě zdroj níže uvedené odkazy. Za obvyklých, bychom varovat před ruční instalací pro ty, kteří nejsou obeznámeni s procesem, zejména proto, že masy by měl obdržet jako týdnu propracuje na. Samozřejmě, že změny jsou subtilní v2.3.3 (alespoň ve srovnání se změnami vidět skok z Eclair do Froyo), ale hej - update je update.

Droid X dostane originální Gingerbread aktualizace, unikly stavět plováky se pro netrpělivé původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 13:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Droid-Life (1) , (2) , Android Centrální | Poslat | Komentáře

Engadget je živá z Computexu 2011!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/engadget-is-live-from-computex-2011/:
Computex 2011 začíná zítra, zřejmě. Ne, že byste vědět, že se monzun zprávu, že ASUS vylit na dnes Taipei: all-nové možnosti Padfone , extrémní hubenost UX21 Core i7 notebook, a průlom 200 dolarů cenovka na Eee PC X101 MeeGo netbook. ViewSonic také hodil do 7-palcový Honeycomb tablet a 10-palcový Oak Trail břidlice se systémem Windows 7, ale je možné virtualizovat Android pro potřebné. Ale to je jen dvě společnosti, a ukázat, podlaha se ani otevřela zatím! V podstatě, letošní Computex slibuje servírovat něco pro milovníky gadget každé přesvědčování. Držet krok s šílenství na Tchaj-wanu letos po přívalu novinek přeplněný zprávami přímo tady .

Engadget je živá z Computex 2011! původně objevila na Engadget na po. 30 květen 2011 13:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Jaký je Váš škola Hlavní Ukázat?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j2CVwKvSakI/Whats-Your-College-Major-Worth:
Hugh Pickens píše píše "Kronika vysokoškolského vzdělání zprávy, že s rostoucí školné a slabému trhu práce všichni Zdá se, že diskutovat o hodnotě vysokoškolský titul, ale Anthony P. Carnevale, ředitel Georgetown University Centrum pro vzdělávání a pracovní síly, říká, že mluví o bakalářský titul v oboru obecně nedělá spoustu smysl, protože jeho finanční návratnost je silně ovlivněna tím, co to je míra ve škole a který je od. Poprvé, vědci analyzovali výdělky na základě 171 vysoké škole majoři a rozdíly jsou pozoruhodné: Pro pracovníky, jejichž nejvyšší stupeň je bakalářský, střední příjmy v rozmezí od 29.000 dolarů pro poradenství-psychologie velké společnosti 120.000 dolarů za ropu-inženýrské obory, ale data také ukázala zisk rozdíly uvnitř skupiny podobných velkých společností v kategorii. podnikání velkých společností, například business-ekonomika velké společnosti měly nejvyšší střední zaplatit, 75.000 dolarů, zatímco podnikání-pohostinství management vydělal 50.000 dolarů. studie dochází k závěru, že zatímco tam je hodně variace na výdělku po celý život, všechny majorů stojí za to, dokonce s ohledem na náklady na vysoké školy a ztrátu na výdělku s celoživotní výhodou v rozmezí od 1.090.000 dolarů pro velké společnosti inženýrství na 241.000 dolarů pro velké společnosti vzdělání. 'Pointa je, že dostat titul věcech, ale to, co si vzít věci více,' (PDF) dochází k závěru, Carnevale "Minulý týden jsme se dozvěděli, že vypadl z vysoké školy mohly vydělávat 100.000 dolarů start-up peněz pro vaše podnikání.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Aktivisté Znič Vědecký experiment GMO

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L2ULpzsr4jc/Activists-Destroy-Scientific-GMO-Experiment:
Freggy píše "V Belgii, skupina aktivistů, kteří požadují sami pole osvobozenecké hnutí zničil pole, který byl používán pro vědecký experiment s geneticky modifikovanými bramborami. Navzdory přítomnosti 60 policistů chránit oblasti, aktivisté uspěli vytažení rostliny a stříká insekticidy nad nimi, ničí experiment. Cílem experimentu bylo vyzkoušet rostliny bramboru, které jsou geneticky upraveny tak, aby byl odolný proti plísni bramborové. Je to smutný den pro svobodu vědeckého bádání. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Antares ATG-6 přináší auto-tune na kytaru, nemůže zpětně ukládat Lil 'Wayne SNL sólo

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/antares-atg-6-brings-auto-tune-to-the-guitar-cant-retroactivel/:
Antares není první společností, která poskytuje individuální nastavení pro každý řetězec na kytaru (ahoj, Roland!), ale oblečení nové ATG-6 technologie bere věci o krok blíže k bytí přijatelné proudu. Spíše než nutit uživatele, aby proces samostatného řetězec signálů přes externí zařízení, tohle ztvárnění snaží zastrčit vše v těle. V demo jen kolem přestávce, je Seymour Duncan HEX vyzvednutí použít, a když je připojen kabelem MIDI, to určitě ne kytaru MIDI - to je přesně pro kontrolu. Je také třeba zdůraznit, klíčové citace z manager produktu Antares Max Mobley - on je pomocí 99 dolarů kytaru "s asi 40.000 dolarů v hodnotě technologie uvnitř to," dává nám pocit, že tohle je zdaleka masové komercializace.

Spíše než používat auto-tune zcela zničit pravosti hudby (a produkovat jeden z nejvíce veselý Bud reklamy Světlo k dnešnímu dni), tyto osy doufají, že mohla poskytovat zákonné kytaristy s přidanou funkcí; věci, jako je bezchybné intonace a posíleny tonální flexibilitu. Systém je údajně schopen nepřetržitě sledovat hřiště každého jednotlivého řetězce, aby každý riff a lízat je v melodii, ale je to dost chytrý, aby ustoupit, když chcete ručně manipulovat věci. Jsme řekl viset těsně pro bližší informace, ale teď bychom vás zveme na první pohled ve společnosti aktuální pokroku (a brutální retrospektiva od roku 2008) níže.

Pokračovat ve čtení Antares ATG-6 přináší auto-tune na kytaru, nemůže zpětně ukládat Lil 'Wayne SNL sólo

Antares ATG-6 přináší auto-tune na kytaru, nemůže zpětně ukládat Lil 'Wayne SNL sólo původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 11:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vytvoření digitální hudby | zdroje Harmony Central (YouTube) , Antares | Poslat | Komentáře

BlackBerry 'Apollo' dostane týrán na kameru (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/blackberry-apollo-gets-manhandled-on-camera-video/:
Není to úplně nejvíce vzrušující zařízení je potrubí RIM, ale Křivka "Apollo" je utváření solidní pracant na BlackBerry. Ještě-neohlášené smartphone vyskočila na te Tinh, s Vietnamci tech odiv nějaké pevné hands-na čas s přístrojem, jeho uvedení prostřednictvím svých kroků na video, a končí skutečně ohromen s estetikou a rychlosti hardwaru. Podle webu nové křivky je 11 mm tlustý (pár milimetrů tenčí než 8900 je vedle sebe s), balení 800MHz Marvell Tavor CPU MG-1 procesor, a má dotek-citlivé obrazovky 480 x 360. Švihnout, že palec touchpad po přestávce na video prohlídku telefonu, pak kopat zdroj odkaz pro více zblízka obrázky.

[Díky, Anonym]

Pokračovat ve čtení BlackBerry 'Apollo' dostane týrán na kameru (video)

BlackBerry 'Apollo' dostane týrán na kameru (video) původně objevila na Engadget na po. 30.května 2011 10:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tinh te | Poslat | Komentáře

Německo To End jaderné elektrárny do roku 2022

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d766DT9CqAs/Germany-To-End-Nuclear-Power-By-2022:
dcollins píše "Německo v pondělí oznámila plány, aby se stal prvním hlavním průmyslových moc vypnutí všech svých jaderných elektráren v důsledku katastrofy v Japonsku, s phase-out, které mají být zabalené do roku 2022 ... Německo má 17 jaderných reaktorů na svém území, z nichž osm je v současné době z elektrické sítě ... Už pátek, měl ministrů životního prostředí ze všech 16 německých regionálních státy vyzvaly k dočasné pořadí o sedm rostlin být dělán trvalý ... pondělní rozhodnutí je účinné návrat na časový plán stanovený v předchozí Sociální demokrat-zelená koaliční vláda před deseti lety. A je to pokořující U-Turn pro Merkelová, která na konci roku 2010 rozhodla prodloužit životnost 17 reaktorů v Německu v průměru o 12 let, který by měl průběžně je otevřena až do poloviny-2030s. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ARM doufá, že posílení přilnavosti na mobilních počítačů, aby 50 procent trhu do roku 2015

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/arm-hopes-to-strengthen-grip-on-mobile-pcs-take-50-per-cent-of/:
Už jsme slyšeli zvěsti , že čip návrhář ARM se snaží dostat své výrobky do MacBooku Air. I když nemůžeme něco přidat na konkrétní příběh, máme další důkaz, že ARM se děje mimo smartphony a tablets s cílem zaměřit se větší tvarové faktory. Prezident společnosti, Tudor Brown, který právě objevil na Computexu prohlásit, že ARM chce dobýt "mobilní počítač na trhu", kde má společnost v současné době má pouze 10 procent akcii. Je to snaha o 15 procent do konce letošního roku, a Intel-provokující 50 procent do roku 2015. "Mobile PC" je dost nejednoznačný kategorii, ale myslíme si, že je bezpečné předpokládat, je kladen důraz na nízko-a středně-moc netbooky a ultraportables. Taková zařízení by mohla utéct ARM nadcházející multi-jádrové čipy - jako snad quad-core-bestii uvnitř foukání NVIDIA mysli Kal-El procesor, nebo vzdálenější Cortex-A15 . Je těžké představit si tyto tablet-centrické čipy někdy soutěžit s nejlepšími výsledky společnosti Intel, ale o čtyři roky je mocný dlouhou dobu v tomto oboru.

ARM doufá, že posílení přilnavosti na mobilních počítačů, aby 50 procent trhu do roku 2015 původně objevila na Engadget na po. 30.května 2011 08:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PCWorld | Poslat | Komentáře

Mystery HTC Windows Phone sporty 12 miliony pixelů, dobrota, podpora RAW

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/mystery-htc-windows-phone-sports-12-megapixel-goodness-raw-supp/:
Telefon kamery ještě způsoby, jak jít, aby se do úžasné možnosti vašeho standardního DSLR, ale sluchátko zachycen na obrázku výše by jistě si je šel správným směrem. Mezinárodní telefonní recenze superstar Eldar Murtazin utrhl několik záběrů jako-z-přesto nejmenovaný zařízení HTC s operačním systémem Windows Phone. Je to sportovní vypadat velmi podobně jako HTC Trophy , i když tento konkrétní klenot je schopen zachycovat obrazy na rozlišení 12 megapixelů - srovnatelné s N8 Nokia . Můžeme říct, z tweets Eldar a obrázků se však, že je to šla ještě o krok dále tím, že přidá podporu pro obrázky ve formátu RAW. Stále čekáme, jak získat více informací o tomto zařízení, ale teď vás zveme, aby si obrázky nahoře a dole.

Pokračovat ve čtení Mystery HTC Windows Phone sporty 12 miliony pixelů, dobrota, podpora RAW

Mystery HTC Windows Phone sporty 12 miliony pixelů, dobrota, podpora RAW původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 07:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Twitter (1) , (2) | Poslat | Komentáře

NFC-umožnil Angry Ptáci Magic dostane demoed, odváží si najít jinou C7 majitele

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/nfc-enabled-angry-birds-magic-gets-demoed-dares-you-to-find-ano/:

Dobře, tak možná to není tak těžké najít jiný Pozemšťan s C7 , ale buďme upřímní - najít někoho, kdo s Nexus S je zcela pravděpodobnější. Pro tuto chvíli to však vypadá, jako kdyby Angry Ptáci Magic bude vyhrazena pro výše uvedené sluchátko Nokia, a když jsme již slyšeli o jeho NFC-umožnil triky, vidět to v akci, je úplně něco jiného. Naše kamarádi po dobu Netbook Novinky byli schopni zachytit rychlý demonstrace na MeeGo konferenci, a zdálo se, pracovat přesně tak, jak inzeroval: kohoutek dva telefony dohromady, a pět nových úrovní, jsou získané. To s jiným C7, a budete skóre další dávku nikdy-dříve-viděný zkoušek a soužení. Podívejte se sami výše, ne?

NFC-umožnil Angry Ptáci Magic dostane demoed, odváží si najít jinou C7 majitel původně objevila na Engadget na po. 30 květen 2011 08:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Netbook Novinky | Poslat | Komentáře