pondělí 9. května 2011

Světové servery procesu 9.57ZB dat roku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O69nqPKRvZc/Worlds-Servers-Process-957ZB-of-Data-a-Year:
CWmike píše "Před třemi lety, ve světě je 27 milionů obchodních serverech zpracovaných 9,57 zettabytes, nebo 9.570.000.000.000.000.000.000 bajtů informací. Výzkumníci na Vysoké škole mezinárodních vztahů a Pacifik studií a San Diego superpočítačové centrum odhadují, že celková je ekvivalentní k 5,6-miliardy -mile-vysoký stoh knih sahající od Země k Neptunu a zpět na Zemi, opakoval asi 20 krát. Do 2024, podnikových serverů na celém světě každoročně zpracovávat digitální ekvivalent stohu knih, jejichž délka přesahuje 4,37 světelných let-Alpha Centauri, Vědci tvrdí, že zpráva s názvem 'Jak mnoho informací:? 2010 Zpráva o Enterprise Information Server,'.. byl (PDF) zveřejněny na konferenci SNW poslední měsíc "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Nad rámec komentář témata?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ntV5dufeQrY/Ask-Slashdot-Going-Beyond-Comment-Threads:
asa píše "Knight Foundation a Mozilla jsou běh řadu problémů news inovace cíl:.. získat na světě nejchytřejší hackers přemýšlet o tom, jak news mohou organizace využít otevřené webové Aktuální výzvou je vše na poznámce témata To se jeví jako ideální. Zeptejte se představují Slashdotters: jak byste podpořit dynamičtější prostory pro on-line zpravodajství diskusi Jak byste se zachovala souvislosti s on-line diskusí a vymýtit trollové Všechny nápady, technické, praktické nebo nepraktické jsou vítány Jaké technologie (svaz, atomová komentovat?. , by se moderování, algoritmy), které zaměstnávají? Jaké jsou neměnné sociální dynamiku? Knight a Mozilla bude spolupracovat s nejlepšími účastníky výzvou k nasazení řešení v redakcích na Al Jazeera angličtina, BBC, boston.com, The Guardian, a Zeit online . příspěvky jsou otevřeny až do 22.května. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


YouTube bude přidávat 3.000 streamování filmů na pronájem, ale nebudu říkat, které z nich (zatím)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/youtube-will-add-3-000-streaming-movies-for-rent-but-wont-say/:
Ve středu blogu přivítání nás "budoucnosti video" hlava YouTube Salar Kamangar potvrzuje, že začíná dnes to bude kolem 3.000 přidat nové filmové tituly za pronájem v USA , spolu s recenzí a zákulisí kompars. Další podrobnosti jsou slíbil, že přijde do jiného post později dnes, ale právě teď video stránka vypadá, že má stejný seznam flicks jsme viděli dříve, tak na otázku , který bude kousat studia je stále ve vzduchu. Zbytek post také se zmíní o YouTube Další program, aby se zasadila nové původní obsah na webu se "toho ještě mnohem víc" - za týden Google I / O v plném proudu.

YouTube přidá 3000 streamování filmů na pronájem, ale nebudu říkat, které z nich (zatím) původně objevila na Engadget na po. 09.5.2011 15:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oficiální YouTube Blog | Poslat | Komentáře

Planex kapacitní dotykové pero zesměšňuje Steve Jobs, celou cestu do banky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/planex-capacitive-stylus-mocks-steve-jobs-all-the-way-to-the-ba/:
V minulosti se naše pokrytí Planex velmi byl zařazen k zařízení pro ukládání dat a bezdrátové přístupové body, ale teď, které společnost uzavřela jeden z nejvíce vzrušujících firem ze všech: lámání špatná práce srdce Steve . To je pravda, společnost zapletený s přirozeným řádem vesmíru tím, že vydá nový smartphone doteků. Přicházejí ve dvou barvách - černé a bílé, samozřejmě - a dvou délkách: 4,2-nebo 1,6-palce, s měkkou gumovou tipy měření 8 mm a 9 mm, resp. Pera poběží vám +1,200jen ($ 15) nebo +1,000jen ($ 12), který je více či méně na stejné úrovni jako stávající Doporučená cena stylus Pogo náčrtek - dobře, že plus letenky do Japonska si vybrat jednu z těchto věcí se . Ale hej, to ještě bije kus masa deli , že jo?

Pokračovat ve čtení Planex kapacitní dotykové pero zesměšňuje Steve Jobs, celou cestu do banky

Planex kapacitní dotykové pero zesměšňuje Steve Jobs, celou cestu do banky původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 15:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroje PLANEX komunikace | Poslat | Komentáře

WatchESPN app je nyní na Android, jít-kdekoli živé TV streamy ještě omezený na jen několik poskytovatelů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/watchespn-app-is-now-on-android-go-anywhere-live-tv-streams-sti/:
App WatchESPN je nyní k dispozici pro zařízení Android, přinášet stejné živé video streamy kanálů ESPN to představovalo v jeho debutovat na IOS minulý měsíc . Rozhraní se zdá být rovnocenné, ale běží to bude vyžadovat instalaci Adobe AIR na Android 2.2 nebo vyšší zařízení (bez tablet optimalizace dosud a není Honeycomb zmínku v tiskové zprávě po přestávce, ale je to asi na seznamu po IPAD-optimalizovaná verze kapky na konci tohoto měsíce). Stinné stránky jsou stále stejné, ale pouze TV účastníků ESPNNetworks umožnil poskytovatelům (Time Warner Cable, Bright House nebo Verizon FiOS TV) můžete stream všechno (ESPN, ESPN2, ESPN3 a ESPNU), zatímco ty se jen na internet FiOS přístup ESPN3, a všechny ostatní jsou zablokovány úplně. Pokud máte právo plánu služeb, klikněte na trh níže uvedený odkaz pro stažení aplikace (tam je další aplikace na trhu tzv. Sledujte ESPN zdarma, ale pravděpodobně bychom zabránit tomu, aby pro tuto chvíli) zdarma.

Pokračovat ve čtení WatchESPN app je nyní na Android, jít-kdekoli živé TV streamy ještě omezený na jen několik poskytovatelů

WatchESPN app je nyní na Android, jít-kdekoli živé TV streamy stále omezen na pouhých několik poskytovatelů původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 16:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Market | Poslat | Komentáře

Projekt Icarus: mezihvězdné mise časové ose

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wP7m1-U8Fh4/Project-Icarus-an-Interstellar-Mission-Timeline:
astroengine píše: "Co by se infrastruktura podporující mezihvězdné mise vypadat? Úvahy jako palivové zdroje, hornickým způsobem, mezihvězdné lodi činnost pro výstavbu a údržbu jsou analyzovány, z nichž všechny by byl proveden ještě předtím, než dosažení konečného cíle mezihvězdného. projekt Icarus V současné době rozpad složitost této operace a nedávno vytvořil šikovný animace o tom, jak může být jeden z mnoha palivových nádrží být recyklovány jako lusky komunikace relé na cestě do blízkých hvězd. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Comcast otevřou své video on-demand na TiVo DVR Premiere a nabídnout jim k instalaci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/comcast-will-open-up-its-video-on-demand-to-tivo-premiere-dvrs-a/:
Jedním z stinné stránky přinášet vlastní DVR je obvykle vzdává přístup ke všem přístup ke kabelovému firmy video on-demand programování, ale TiVo pracoval na dohodu s Comcast , aby své Xfinity VOD na maloobchodní TiVo DVR Premiere . To není úplně překvapivé, vzhledem k Comcast On Demand logo, které snuck do původní sady screenshotů na Premiere debut a ostatní kabelové společnosti VOD umožňuje přístup jako Cox , Suddenlink a výzkum. Zdá se to bude na trhu-by-upgrade na trhu, se San Francisco Bay prostoru jako první (ani slovo o přesně kdy, ale doufejme, že to nebude trvat tak dlouho, jak co se stalo--k-, že Comcast TiVo rollout) a ostatní následovat. Pokud jste již životní styl TiVo, bude Comcast také začít nabízet Premiere vedle své vlastní schránky a instalovat je bez příplatku, jakmile je služba dostupná. Stále čekáme na TiVo drhnout některé ostřejší hrany pryč Premiere, ale pokud chcete větší pevný disk, (částečně), HD UI a přístup k online službám vše v jedné krabici, aniž by byla ohrožena přístup k VOD, pak by to mělo slušet jednou to přijde.

Pokračovat ve čtení Comcast otevřou své video on-demand na TiVo DVR Premiere a nabídnout jim k instalaci

Comcast otevřou své video on-demand na TiVo DVR Premiere a nabídnout jim k instalaci původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 15:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TiVo Blog | Poslat | Komentáře

Ubuntu usiluje o 200 miliónů uživatelů za čtyři roky

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EM_7sl2LyfI/Ubuntu-Aims-For-200-Million-Users-In-Four-Years:
dkd903 píše "Plnění keynote na Ubuntu Developer Summit v Budapešti, Maďarsko, se Canonical zakladatel Mark Shuttleworth oznámil, že Canonical cíl je mít 200 milionů Ubuntu uživatelů za čtyři roky. Canonical není oficiálně stanovené žádné údaje o tom, kolik uživatelé Ubuntu je v současné době jsou - ve skutečnosti, že číslo je poměrně těžké trati však podle Prakash Advani, partner manažer pro Střední Asii v Canonical, tam je 12 milionů uživatelů Ubuntu ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Noční obloha celosvětový šil spolu v 5 gigapixel obrázku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k9neKBm9uJw/Worldwide-Night-Sky-Stitched-Together-In-5-Gigapixel-Image:
Katarn píše "Nick Risinger cestovala po světě, pomocí robotické kamery hoře a šest vzduch-se ochladil kamer, každý vybaven vlastní objektivy a filtry, zachytit celou noční oblohu v jednom snímku;. největších plně pravdivý-barva oblohy průzkum Projekt trvalo rok, a Risinger přihlášen 60.000 cestovní kilometrů. Výsledný obraz se skládá z více než 37.000 jednotlivých fotografií, má rozlišení 5000 megapixelů, a vzal měsíce dohromady. Risinger říká, 'Cestování bylo nutné, jak zachytit plný koule na noční obloze, přinesla určitá omezení. Co může být viděn v severní polokouli, není vždy viditelné z jihu, a rovněž s obdobími, co může být nad hlavou v létě je pod horizontem v zimě. komplikuje počasí a měsíční cykly, toto dělalo u některých úzkých oken příležitost, kterou jsme honili po odlehlých oblastech Arizony, Texas, Nevada, Colorado, Oregon a Kalifornie. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Alfresco 3 Správa dokumentů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYh-23mWyJU/Book-Review-Alfresco-3-Records-Management:
ecmguru píše "Můj první dojem z knihy byl, že autor odvedl výbornou práci při prezentaci správu záznamů (RM) koncepty, popisující, jak provádět Alfresco RM funkce Sdílení a jak byste mohli přizpůsobit této funkce v případě potřeby. Byla jsem poněkud vzrušená o čtení této knihy, protože jsem v současné době pracuje na projektu RM. " Přečtěte si o zbytek ecmguru o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Netflix CEO váhá Boj kabel

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x-PnKhKVwKg/Netflix-CEO-Hesitant-To-Fight-Cable:
imamac píše "Ti, kteří doufali, že Netflix přinese boj na kabelové společnosti mohou být zklamáni v nejnovější komentáře od svého CEO. 'Reed Hastings je spokojen s jeho společnosti masivní růst, ale on se obává, že začíná být příliš velký začne" Armageddon "se kabelové sítě. ' Je to boj, že si nemyslí, že jeho společnost by mohla přežít. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple iMac (jaro 2011) přezkoumání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/apple-imac-spring-2011-review/:
Nejtěžší z těžkých vah v all-in-one oblasti byl zaznamenán další aktualizace, další várka nových vnitřní oživit stárnutí (ale stále elegantní) podvozek. Apple představila svůj nejnovější iMac Obnovit minulý týden , překvapivě nikdo s novým výběrem AMD Radeon HD grafických karet, quad-core procesory Intel procesory Sandy Bridge, a solid-state možností skladování, všechny navrženy tak, aby udělat jednu věc: jít rychleji.

Tyto nejnovější iMacy jsou zcela přirozeně nejrychlejší přesto, jak byste čekali, ale s právem konfigurace mohou být správně rychle. Rychlejší vnitřní plus Thunderbolt portů na vnější straně zase, co to má být rodina-přátelský a oko-lov stroj do nenáročný powerhouse, které by mohly být jen dostatečně rychlé pro profesionální uživatele. Je tu další důležitá otázka, ale: je to 1.999 dolarů systému tou pravou volbou pro vás?

Pokračovat ve čtení Apple iMac (jaro 2011) přezkoumání

Apple iMac (jaro 2011) přezkoumání původně objevila na Engadget na po. 9.5.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře