úterý 19. dubna 2011

NASA ceny 270 milionů dolarů na SpaceX a další komerční lety do vesmíru podniky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/nasa-awards-270-million-to-spacex-and-other-commercial-spacefli/:
NASA dal jeho pečeť (a spoustu peněz), aby SpaceX a další tři soukromé společnosti, jako součást svého obchodního posádky rozvoj (CCDev2) iniciativu - program navržen tak, aby tlak na rozvoj americké komerční spaceflight. Agentura udělil celkem 270 milionů amerických dolarů na čtyři šťastní výherci, s Boeing příjem 92,3 milionu dolarů na pomoc rozvíjet svůj CST-100 kapslí design, a Sierra Nevada Corporation sbírat 80000000 dolary, které budou směřovat do své kyvadlové-jako Dream řemeslo Lovce. Nejmenší cenu ($ 22 milionů EUR) šel do 'Blue Origin Jeff Bezos , který je údajně snaží vytvořit kužel-formoval plavidlo, které může nést členů posádky do propasti. A pak, samozřejmě, je tu SpaceX, hrdý příjemce pohodě 75000000 dolar ve fondech NASA. Kalifornie-založená společnost již úspěšně zahájila své rakety Falcon 9 a Dragon kapsle , a je v současné době pracuje na Falcon těžký - "svět je nejsilnější rakety." příběh-řemeslo ohlašoval jako 22 NASA navíc těsto by mělo dát trochu podpoří projekty SpaceX, ale finanční prostředky jsou závislé na zlepšení posádky-nosnosti Dračí, které mají být provedeny v průběhu příštího roku. Pokud vše půjde dobře, můžeme vidět jeden z těchto společností zahájila intergalaktický 'taxi' služba v polovině tohoto desetiletí. Sedlo!

NASA ceny 270 milionů dolarů na SpaceX a další komerční lety do vesmíru podniky původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 16:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC | zdroje NASA | Poslat | Komentáře

Apple App Změny hodnosti, odmítá placení dle Nainstalujte

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DmJjyCHt0G4/Apple-Changes-App-Ranks-Rejects-Pay-Per-Install:
tlhIngan píše "V poslední době, Apple App Store změní jejich pořadí algoritmus zastavit pořadí aplikace ke stažení prostřednictvím obrazu a místo toho používat něco jiného, ​​podobně jako nedávný Google mění jejich pořadí burza algoritmus dát větší váhu aplikací skutečného využití. Jako vedlejší efekt, Apple rovněž začala odmítat pay-per-instalovat aplikace ("freemium" apps, že žádost uživatele k instalaci aplikace společník vydělat v-hra měně). Tyto aplikace byly často používány ke hře žebříčku uměle nafukuje počet stažení a ke zvýšení pořadí aplikace v App Store. Ani slovo o tom, jak společnosti jako TapJoy (jeden z největších "viníky") bude reagovat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola Droid Bionic zpoždění startu až do léta, aby se 'několik vylepšení'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/motorola-delays-droid-bionic-launch-until-summer-to-make-severa/:
Tam není mnoho detailů o tomto, ale Wall Street Journal nedávno potvrzen Motorola že zahájení Droid Bionic bude odloženo až do léta, a že to nemusí být k dispozici pro nákup až někdy ve třetím čtvrtletí (nebo pozdního léta, jinými slovy). Pokud jde o důvod k odkladu, Motorola by mluvčí jen říci, že společnost je "zahrnuje několik vylepšení, aby se to ještě lepší spotřebitelských zkušeností," na základě zpětné vazby od svých obdržel telefon byl oznámen cesta zpět na CES v lednu.

Motorola Droid Bionic zpoždění startu až do léta, aby se 'několik vylepšení' původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 16:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Známka podání, doménová jména naznačují, Toshiba tablet by mohl být jmenován 'daří'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/trademark-filing-domain-names-suggest-toshibas-tablet-might-be/:
Mohl Toshiba bezejmenný voštinová tableta má konečně vlastní jméno? Díky užitečné sázkař, nyní máme naše dosud nejjasnější znamení. Toshiba právě vyplnil přihlášku ochranné známky pro název "daří", minulý týden, a jak můžete vidět výše, je to jasně popisuje výrobky a služby jsou trademarked jako tablet počítač. A co víc, zdá se, že společnost je také pryč na trochu doménového jména nákupní horečka jak pozdní, s tím lámat do počtu "daří" variace včetně ToshibaThrive.com, ThriveTablet.com, ThriveToshiba.com a TabletThrive.com (žádný z kterého skutečně kamkoliv jen zatím). Samozřejmě, že to není poprvé, možná moniker na tabletu, která je vynořilo. Jméno "Antares", objevily cestu zpět na Mobile World Congress, který by mohl odpovídat za ANT názvu modelu, který jsme také všiml, ačkoli to jistě zní více jako kódové označení než "daří", dělá pro naše uši - a, jak daleko jak my můžeme říci, Toshiba se nepokusila zaregistrovat ochrannou známku pro Antares (nebo jakékoli jiné názvy nedávno, když na to přijde).

[Díky, Babyfacemagee]

Známka podání, doménová jména naznačují, Toshiba tablet by mohl být jmenován 'daří' původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 15:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Skynet zjistí, Barky jaderný útok

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vdymNtT2y9k/Skynet-Becomes-Aware-Launches-Nuclear-Attack:
kkleiner píše "V 20:11 dnes (19.dubna), vojensko-navržený umělé inteligence Skynet systém nazvaný bude stát self-vědomý a obrátit proti svým tvůrcům (čti: cz) Pokud to nepomůže jste třepání ve své boty. náš svět bude ohromen legie vraha robotů v cca 48 hodin -. dobu známé jako soudný den "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tim Berners-Lee: Stop pěnou u úst, Twitter

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3V4lrbhCXYo/Tim-Berners-Lee-Stop-Foaming-At-the-Mouth-Twitter:
nk497 píše "Tim Berners-Lee, tvůrce webu, který napadal uživatele ke zlepšení sociální sítě. On popisuje Twitter uživatelů jako 'pěnou u úst' a neochotný retweet jakékoli aktualizace, která nebyla nabízí extrémní názor. 'Jak si navrhnout formu Twitter, jak si změnit retweet systém tak, že Twitter skončí shromáždění tělo racionální debata je? ' zeptal se. Poznamenal, že Facebook-styl sítě držel uživatelé v rámci svých stávajících skupiny přátel, a ne 'táhnou' jim poznat nové lidi. Berners-Lee se ptal, jak můžeme 'využít web, takže spojuje lidi dohromady a odstraňuje bariéry víc než to staví je. ' Nějaké nápady? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Neočekávejte, že OpenOffice / LibreOffice spojování

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_gFnYTNISLk/Dont-Expect-an-OpenOfficeLibreOffice-Merger:
Vzhledem k tomu, Oracle se rozhodl dát OpenOffice zpět do komunity, mnoho lidí napadlo, jestli tam bude nějaká re-sjednocení s ex-Oracle a nadace Dokument běh mnoho původních zúčastněných lidí. Posledně vydala prohlášení, které říká, "rozvoj komunitních TDF a LibreOffice je do budoucna, jak bylo plánováno, a my jsme vždy ochotni o nové členy a partnery. Zajistíme Vám co nejvíce informací, jak můžeme s vývojem situace. V současné době vynakládají veškeré možné úsilí nabídnout hladký přechod k projektu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Alienware M18x a M14x první hands-on!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/alienware-m18x-and-m14x-first-hands-on/:
Tak to je nejnovější herní notebooky Alienware zlomené bez své utajované zajetí , možná byste chtěli vědět, jak jejich tvarových faktorů vyrovnat? No, my jen tak náhodou dostali naše špinavé tlapky na mimozemšťany, a hledají mocný pořádku. Budeme vás varovat však, že graf-zálivka M18x je zvíře ve více než jedním způsobem - to nemusí být doslovný 600-bušit do gorila, ale po jednom z jeho potěžkat 16-bušit do rámu jsme začali přemýšlel, jestli luggables byly vrací do módy.

Zatímco M18x tovární-přetaktovaný procesor 4GHz a HDMI-vstupy pokušení nás, my jsme byli spíš vzít s štíhlé rámem Alienware M14x, která by se měla ukázat velmi lákavé pro ty, kteří kopat jeho více petite profil. I když to nemá z eloxovaného hliníku shell svého velkého bratra M18x, jeho červený matný plast exteriér má vysoce-kvalitní cítí na to, když jsme spatřili nevzhledné drážka podél pravého okraje prototypu jednotky. Jsme krátce hrál Call of Duty: Black Ops na M14x, a našel klíče mít spoustu cestování, a za předpokladu splnění klepněte na tlačítko s každým stisknutím jak jsme putovali kubánských ulic, a touchpad byl docela citlivý, stejně (i když jsme neměli mají možnost vyzkoušet si své schopnosti multitouch). Je to těžší než ostatní notebooky s obdobnými obrazovky real-realitní, ale je to stále naprosto totable PC - a potěžkat je vítaným kompromis výměnou za přidané koní pod kapotou oproti své konkurenci Jenny Craig .


Sean Hollister přispěly k této zprávě.

Alienware M18x a M14x první hands-on! původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 13:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

USB iHub je dokonalým doplňkem pro váš knockoff Apple-centrické existence

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/usb-ihub-is-the-perfect-knockoff-accessory-for-your-apple-centri/:
iHub
Takže jste čekal v souladu pro IPAD 2, popadl iPhone 4, a dokonce si koupil jeden z těch neoficiálních bílé konverzní výstroje. Pracujete celý den na MacBook Air se práce figurka Steve sedí vedle ní na stole - vy jste přesně ten člověk, kterého 9,99 dolarů iHub byl vytvořen pro. Není to oficiální Apple produkt, ale pokud knockoffs jít, to je jedna z přesnější faksimile jsme kdy viděli. Tato čtyři-port USB rozbočovač vypadá trochu jako Apple TV, má zářící logo až nahoru, a přichází ve vašem výběru bílé nebo černé. Dokonce i obal přesvědčivě Apple díky průhledným plastovým víkem, které vám umožní nahlédnout do pečiva. Letmý pohled glamour snímky a video níže - slibujeme, že jsou 100-procent původní, i když iHub není.

Galerie: iHub 2

Pokračovat ve čtení USB iHub je dokonalým doplňkem pro váš knockoff Apple-centrické existence

USB iHub je dokonalým doplňkem pro váš knockoff Apple-centrické existence původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NowhereElse | zdroje MIC Gadget , MIC obchod | Poslat |

Google Mapy Crowd-zdroje

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjMU5O3D6FI/Google-Crowd-Sources-Maps:
Wamoc píše "Google pozval 'občan cartographers' zpřesnit mapy USA pro Google Maps a Google Earth. 'Dnes jsme otevření mapy Spojených států v Google Map Maker pro vás přidat svou expertní znalosti místního prostředí přímo. Víš vašem okolí nebo rodné město nejlepší, a s Google Map Maker můžete zajistit místa, na kterých vám záleží, jsou bohatě zastoupeny na mapě. Například, můžete opravit název místní pizzerie, nebo přidat popis vašeho oblíbeného knihkupectví. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Proč má Blu-ray nedokázal chytit Hold?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D055FVcA0Mg/Why-Has-Blu-ray-Failed-To-Catch-Hold:
Velcroman1 píše: "Můj VCR je schované ve skříni, hned vedle několika CD-ROM přehrávače, laser přehrávač disků a dalších zapomenutých elektroniky. Je můj přehrávač Blu-ray asi se k nim připojit? Blu-ray opravdu nemá pochopil. - a pravděpodobně nikdy nebude 'Jsem překvapen, DVD i nadále viset,' řekl král, s odkazem na skutečnost, že hráč prodej více než 20 milionů kusů v USA v loňském roce byly do značné míry rovnoměrně rozdělen mezi DVD a Blu -ray modely. Blu-ray disky a přehrávače jsou jasně lepší než DVD, které nabízejí více funkcí a lepší obraz celkově. Tak proč nejsou zákazníci dojem? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.