pátek 4. února 2011

Pokud si myslíte, že můžete ignorovat IPv6, zamyslete se znovu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nISFb5qrvQc/If-You-Think-You-Can-Ignore-IPv6-Think-Again:
wiredmikey píše "Nyní, když poslední bloky IPv4 adresa byla přidělena, je to čekal, že vezme několik měsíců pro regionální registry konzumovat všechny své zbývající regionální IPv4 adres. IPv6 Forum, skupina, jejímž posláním bylo vzdělávat a podporovat nový protokol , říká, že umožní IPv6 ve všech ICT prostředí není koncovce, ale je nyní kritický požadavek nepřetržitosti ve všech internetových obchodu a služeb. Experti se domnívají, že přechod na IPv6 by měla být deska-úroveň řízení rizik dotýká, rovnocenné Y2K problém nebo Sarbanes-Oxley. Během pozdní 1990, technologických firem po celém světě prohledali jejich zdrojový kód pro místa, kde kritické algoritmy předpokládal dva-číslice den. Tato zdánlivě banální problém byl vývoj software globálního zájmu, a tak mnoho firem z Y2K splnění strategického podnětu. přechodu na IPv6 je obdobný význam. Pokud si myslíte, že můžete ignorovat IPv6, zamyslete se znovu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


iPhone 4 na Verizon: jak, kdy, kde, a zda ji koupit

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/iphone-4-on-verizon-how-when-where-and-whether-to-buy-it/:
Den osud je téměř na nás: 10. února, budete konečně moci získat iPhone, které funguje na Verizon . Pro nás v tech médií, to je jedna foukané-out, zdánlivě nikdy končící-pověst, že jsme se nikdy nebudete muset psát o znovu - Páni! - Ale pro vás by to mohlo velmi dobře znamenat začátek magické cesty. Samozřejmě, existuje mnoho, mnoho věcí se za to, že si vliv na vaše rozhodování o koupi: to, co jste na dopravce v současné době? Máte již iPhone? Kolik cestách děláte? Jste vegetarián? Seznam by mohl pokračovat dál a dál - a chceme, aby vám pomohl přijít na to vše se včas na zahájení den. A co víc, budeme se podívat na některé z vašich nejlepších alternativ, taky, protože buďme upřímní: jen proto, že Verizon iPhone je tady, neznamená, že je to správné pro každého. Takže bez dalších okolků, pojďme se ponořit a dostat to vymyslel.

Pokračovat ve čtení iPhone 4 na Verizon: jak, kdy, kde, a zda ji koupit

iPhone 4 na Verizon: jak, kdy, kde, a zda ji koupit původně objevila na Engadget na Pá. 04.02.2011 17:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Designer Tweets egyptské Nepokoje kvůli jeho New Line Coming out

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H5m4mtYT_O0/Designer-Tweets-Egyptian-Riots-Due-to-His-New-Line-Coming-Out:
Slavný návrhář obuvi Kenneth Cole strčil nohu pohádkově obutý do jeho úst tweeting, "Miliony jsou v pobouření v # Káhiře. Rumor je slyšeli naše nové jarní kolekce je nyní k dispozici online ..." Po povyk od lidí, kteří si nemyslím, že revoluce vtipy jsou vtipné, vydal následující pípání: "Nebyli jsme v úmyslu zlehčovat vážné situaci chápeme citlivost tohoto historického okamžiku.."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


'Seznamka' stránek Dovoz 250k Facebooku Profily

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oqY7HoWMMK8/Dating-Site-Imports-250k-Facebook-Profiles:
mark72005 posílá tento úryvek z pevné: "Jak znám seznamka, s absurdním záměrem zničit Facebook, zahájí s 250.000 členy profilů na první den Jednoduché jste skřípání data z Facebooku Alespoň, že je přístup dvěma?.. provokatéry, kteří zahájil Krásný-Faces.com tento týden, s profily - jména, místa a fotky -. poškrábaný z veřejně přístupných stránek Facebooku a webu roztřídí tyto nevědomé dobrovolníků do osobnostních typů, pomocí rozpoznávání obličeje algoritmus, takže si můžete vyhledat někoho ve Váš celkový prostor, který je 'snadné jít', 'arogantní' nebo 'mazaný.' ... [Tvůrci] říkají, že bude mít se uživateli, pokud osoba žádá, a místo nemá žádný náznak, že jsou skutečně snaží vydělat nějaké peníze. Místo toho je součástí řady žert míst, První dva z nich zaměřené na Google a Amazon, které jsou určeny, aby si lidé více přemýšlet o data ve věku internetu monster. Navíc, je to trochu legrační jednání Facebooku stěžují škrábání osobních údajů, který je kvazi-veřejné ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


DoD vede Federal Open Source Využití

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9DEvpf5cSRI/DoD-Leads-In-Federal-Open-Source-Usage:
GMGruman píše "nové otevřené technologie vysvědčení ukazuje, že pouze třetina z federálních agentur dostat kolem stupně na open source využití a přínos, se ministerstvo obrany vede cesta. Savio Rodrigues vysvětluje, co vládní i obchodní mohou učit od otevření DoD zdroj statečnost. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hotmail oznamuje jednorázových e-mailové adresy, ty na jedno použití s osobností radovat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/hotmail-announces-disposable-e-mail-addresses-those-with-dispos/:
Hotmail oznamuje jednorázových e-mailové adresy, trollové s výměnnými personas rejoyce
Je 03:27 a je něco špatně na internetu. Stačí se jen rip, že bederní blogger nový, ale nechcete všechny nenávistný odpovědi od Kool-Aid alkoholiků chystá svůj drahocenný Hotmail účtu, který obsahuje jen vaše křestní jméno a rok narození - plus vaše zip a předvolby příliš. Co budete dělat? Vyzkoušíte Hotmail aliasů, který vám umožní vytvořit více, "na jedno" e-mailové účty, které všechny filtr zpět do primární volby jeden. To je něco, co můžete udělat na Yahoo, ale budete muset zaplatit příplatek za službu Plus a, zatímco Gmail vám umožní vytvořit jedinečné adresy taky, tam si můžete přidat jen prodloužení své stávající zvládnout. Tady jsi doma zdarma vytvořit cokoliv chcete. Můžeme navrhnout GasPoweredLoverEVsSuck3915@hotmail.com?

Hotmail oznamuje jednorázových e-mailové adresy, ty na jedno použití s osobností radovat původně objevila na Engadget na pá. 04.02.2011 14:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Windows Live Hotmail | Poslat | Komentáře

Nissan nabízí 190 Leaf EV do půjčovny v Japonsku, pre-zadavatelům ještě dostat žádná

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/nissan-delivers-190-leaf-evs-to-rental-companies-in-japan-pre-o/:
Nissan 190 delievers Leaf EV na pronájem společnosti v Japonsku, pre-zadavatelům ještě dostat žádná
Pokud jste stále čeká na svůj Nissan Leaf pre-order proklouznout do nést ovoce , nejste sami. Ale, víte, že byste měli být schopni konečně jít a pronájem jedna z věcí, - pokud žijete v Japonsku (nebo příslušné mezinárodní řidičský průkaz a ochota cestovat). Nissan jen ze 190 Smlouvy o hotly-požadované poklopy na pronájem společností v celé své domovské zemi, a zatímco Hertz plánuje nabídnout to, co se kolem těchto částí, nevidíme žádné k dispozici pro rezervace dosud. Existují nějaké krásné střední-klížil alternativy k dispozici, i když, pokud vám nevadí, že bílá barva, Velurové interiérů, a plyn-poháněl motory.

Nissan nabízí 190 Leaf EV do půjčovny v Japonsku, pre-zadavatelům ještě dostat žádný původně objevila na Engadget na Pá. 04.02.2011 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ElectricCarsReport | Poslat | Komentáře

Google ukazuje fragmenty API pro Android 3.0

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/google-shows-off-fragments-api-for-android-3-0/:
V návaznosti na své Android události ve středu, Google dává nám podrobný pohled na fragmenty API voštinová to: nástroj navržen tak, aby developer workflow více tekutin. Jak již název napovídá, fragmenty jsou menší kousky puzzle větších UI, která vám umožní nezávisle ovládat a opětovné některé aspekty řízení v jejich modulární prostor. Tyto moduly, jako tabule, který přišel před nimi, se také chtěl, aby přechod z různých velikostech obrazovky (tablety k telefonu, například), jednoduché a funkční. Dostali jsme pohled na nové API Google v akci s demo nové CNN tablet app, a přes jeho všechno-a--kuchyně-dřez estetické, vypadá to, že snadno splavný rozhraní. Zatímco voštinová je v současné době pouze tablet-OS, Matias Duarte naznačil, důrazně, že by nakonec udělat to telefony, a opravdu, screenshoty z fragmentů v provozu jsou všechny podezřele telefon-velikosti. A co víc, Google hodlá podat Fragmenty na starší verze Android přes statickou knihovnu - není časové ose, ale plán je jít jako daleká záda jako Android 1.6. Tak to je Android roztříštěnost se můžeme dostat za sebou.

Google ukazuje fragmenty API pro Android 3.0 původně objevila na Engadget na pá. 04.2.2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Vývojáři | Poslat | Komentáře

Japonská Starší Pomocníci Nix Robot

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sUna7tloMa8/Japans-Elderly-Nix-Robot-Helpers:
SteeldrivingJon píše s tímto citátem z příběhu v BBC: "V Japonsku, roboti jsou přátelští pomocníci, a ne Terminátory Takže když vstupují do pracovního procesu, jako je tomu často v továrnách, oni jsou někdy přivítal na jejich prvním dni s obřady šintoismu náboženský. . Ale ať už staré a nemocné bude tak vlídný, aby robot-jako tech v jejich domovech, je otázka, která dnes obtěžuje japonský péče průmysl, který se potýká s masivní nedostatek pracovních sil. Automatizovaný pomoc v domácnosti a nemocnicích, přesvědčen, že některé by mohly být odpověď. rychlého stárnutí první světové je také věnovat zvláštní pozornost flirtování Japonska s automatickou péčí. ... země je největší výrobce robot, Tmsuk, vytvořil život-jako jeden-metr vysoký robot před šesti lety, ale snažil najít zájemci. kalkulace pohodě 100.000 dolarů za kus, byl pronájem program rval nedávno protože ', které nesplňují požadavky spotřebitelů' a odkládali pacienty v nemocnicích. 'Chceme, aby lidé péči o nás, a ne stroje,' byla jedna odpověď. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Upozornění zabezpečení přes Web-Based Android Market

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SSdBqWDXxn0/Security-Warning-Over-Web-Based-Android-Market:
Anonymní čtenář píše "Bezpečnostní výzkumník Vanja Svajcer varuje, že zločinci mohou být zájem především o krádež vašich přihlašovacích údajů účtu Google, poté, co objevil způsob, jak instalovat aplikace na Android smartphonů s žádnou interakci požadované telefonu majitele. Novou on-line Android Market načítá podrobnostmi o prostředcích, evidovaných Android na adresu společnosti Google, a automaticky nainstaluje software na související smartphony bez interakci s uživatelem na samotný telefon Svajcer shrnuje:.. 'Google by měl provádět změny vzdálené instalace mechanismus co nejdříve Jako minimální , by měla zobrazí se dialogové okno na přijímacím přístroji tak, že uživatel musí osobně přijmout žádost, která je instalována. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia Bubbles umožňuje inteligentně odemknutí N8 v pop

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-bubbles-lets-you-intelligently-unlock-your-n8-in-a-pop/:
Nokia Bubbles umožňuje inteligentně odemknutí N8 v pop
Pokorný odemknout obrazovku dostane někdy milovník a Nokia Bubbles je jedna z nejmódnější jsme viděli dosud. Stejně jako různé aftermarket zámku obrazovek to umožňuje ovládat přehrávač médií nebo zahájit volání ještě před odemknutí telefonu, ale dělá to zajímavým způsobem. Stačí chytit bublina pro to, co chcete a pusťte ho na to, co chcete dělat. Jednoduchý odemknout znamená přetahování klíč do zámku, a pokud máte zmeškaný hovor, můžete chytit, že osoba je bublina a přetáhněte ji na telefon volat zpátky. Chyť hudba bubliny jít rovnou do hudebního přehrávače a dobře, dostanete obrázek. Dobře, takže to není zas až tak velká zábava jako hraní Puzzle Bobble, ale to je vždy tak trochu užitečnější. Vyzkoušejte to na videu níže, nebo jít dopředu a dát ho stáhnout, pokud jste na Symbian .

[Díky, Pyry]

Pokračovat ve čtení Nokia Bubbles umožňuje inteligentně odemknutí N8 v pop

Nokia Bubbles umožňuje inteligentně odemknutí N8 v pop původně objevila na Engadget na pá. 04.02.2011 13:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nokia Beta Labs | Poslat | Komentáře

Sony Ericsson Xperia Arc vs LG Optimus 2X ... bojovat!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/sony-ericsson-xperia-arc-vs-lg-optimus-2x-fight/:
Android je naše budoucnost, stat mavens všichni souhlasíme , ale i pro všechny jeho rychlý růst, Google OS stále trpí nedostatkem nejvyšší třídě diferenciace. To se z části byl až do LG a Sony - dva z největších světových výrobců telefonů - výdaje většinu roku 2010 sledoval boj o nadvládu Android od postranní čáry ( X10 diskvalifikován sám, když oznámil, že ani věděl, ani se nezajímal, co Froyo bylo). 2011 by mohly být jen na rok vykoupení pro oba, nicméně, jak LG brzy útok na evropském trhu s párem opravdu žádoucí a silný Android smartphonů v Optimus 2X a černá , zatímco Sony Ericsson a unikly portfolio nových Xperias zahrnuje Arc , Neo a hrát , každý z nich přichází s Perník předem. Jsme zabalené našich prstů po pár těchto high-naděje zařízení, jeden od každého výrobce, a fotografoval Dech života z nich seděli bok po boku.

Pokorně se domnívají, že Xperia Arc vypadá a cítí se mnohem přesnější, než sice dobře navržené Optimus LG 2X. Arc zakřivení vážně je to pocit, jako nejtenčí telefon, jaký jsme kdy s nimi manipulováno a jeho váha je také dramaticky, bezdůvodně minimální. Další poznámka dovozu je, že 2X přichází s 4-palcový displej, zatímco oblouk skýtá velkorysejší 4,2-palcový displej, ale jejich celkové rozměry jsou téměř totožné. Všichni ve všech, my bychom sotva objekt má jeden v našich kapsách, ale Arc vyhraje to pro nás, pokud jde o estetickou hodnotu. Samozřejmě, že Optimus 2X má dual-core Tegra 2 srdce, které bije uvnitř, není to všechno o vzhled, i když v případě tohoto hands-o srovnání, to jaksi bylo. Budeme mít úplný přehled o telefonu LG v nejbližších dnech, zatímco Sony Ericsson Xperia Arc slibuje přistane v Evropě do konce března. Můžete vidět více z prototypu jednotky jsme se dostali ke klice v galerii níže a tam je video porovnání dvou nováčků Android po přestávce stejně.

Microsoft uvede na trh zkopírujte a vložte aktualizace Windows Phone 7 vývojáři

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/microsoft-rolls-out-copy-and-paste-update-to-windows-phone-7-dev/:
Je tu ještě žádné slovo o veřejné vydání, ale Microsoft má nyní konečně alespoň vzhledem Windows 7 Telefon vývojáři dlouho očekávaný dar kopírování a vkládání . Toto slovo pochází přímo od ředitele společnosti Microsoft pro vztahy s vývojáři, Bandon Watson, který potvrdil dnešní zpráva o PPCGeeks podcast včera v noci, a také oznámil, že Windows Mobile Developer Tools software byl asi na jeden milion stažení přes značku. Kromě kopírování a vkládání, nová aktualizace také obsahuje řadu vylepšení výkonu, které slibují urychlení doby spuštění aplikace - zde je doufat, že vydání je také známkou toho, že Microsoft se chystá urychlení dojezdu na Windows Phone 7 uživatelů .

Microsoft uvede na trh zkopírujte a vložte aktualizaci Windows 7 Telefon vývojáři původně objevila na Engadget na Pá. 4.2.2011 14:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje PPCGeeks , Microsoft | Poslat | Komentáře