úterý 18. ledna 2011

Mladší by Vývojáři se vyplácí více?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MeRjklFaJRY/story01.htm:
jammag píše "popisuje projektový manažer čelí rozrušení senior developer, který se dozvěděl, že nový pronájem - čerstvé vysoká škola grad - což by bylo o 30 procent více, než mu Důvod:.. nový grad věděl hot nově vznikající technologie, které klient chtěl Ano , byl senior kodér majorly naštvaný, ale s konstantním pozdvižení do nových technologií, tato situace je téměř nevyhnutelné. - A nebo je to v každém případě, je to fér "?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Apple se změní v záznamu Q1: $ 6b zisk na $ 26.7b příjmů, 16,2 m prodával iPhone

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/apple-turns-in-record-q1-6b-profit-on-26-7b-revenue-16-2m-ip/:
Apple oznámení 'nemocenské Steve Jobs jen jeden den před vydáním jeho Q1 finanční výsledky udeřil k nám, jak dobře-plánované včera, a tady jsme: pokud Cupertino rekord 6 miliard dolar zisk na rekordních 26,7 miliardy dolarů v příjmech, nestačí přeměnit tuto zamračil se - a akcie slide - vzhůru nohama, no, nic jiného. iPhone 4 prodeje byly silné předvídatelně přes prázdniny, stopování v rekordní 16,2 m jednotek, nebo až 86 procent z loňského roku, zatímco tržby vzrostly Mac o 23 procent na rekordních 4,13 m a iPod prodeje byly silnější než se očekávalo na 19,45 m, pokles o sedm procent. Pokud jde o IPAD, Apple tablet měl jeho druhou rovnou dominantní čtvrtletí s rekordní prodeje 7,33 milionu - přibližně 3 miliony víc, než Mac. Apple finanční hovor s novými pověřená generální ředitelka Tim Cook a finanční ředitel Peter Oppenheimer, je naplánováno na sedmnáct hodin EST - kontrola po přestávce na naše obvyklé liveblog když posloucháte živě na webu společnosti Apple.

Pokračovat ve čtení Apple střídají v záznamu Q1: $ 6b zisk na $ 26.7b příjmů, 16,2 m iPhone prodává

Apple se změní v záznamu Q1: $ 6b zisk na $ 26.7b příjmy, iPhone prodal 16,2 m původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 16:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple zisk volání , Apple výsledky | Poslat | Komentáře

Bílý iPhone 4 údajně objeví v Best Buy inventárního systému, spuštění 27.února?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/white-iphone-4-purportedly-turns-up-in-best-buys-inventory-syst/:
Je to už dlouho schylovalo, ale je to začíná vypadat, co to může být začíná možná, možná se seřadí za bílého 4 iPhone. Viděli jsme nějaké zásoby záběry z Vodafone Německo se včera a dnes Mac Pověsti se objevil záběr na to vlastní, který se zdá ukazovat jak 16 GB a 32 GB verze telefonu v Best Buy inventární systém v USA. A co víc, tyto záznamy také ukazují konkrétní in-skladem datum 27.února, a za to, co stojí za to, že model čísla odpovídají těm, která nejprve se objevil v Best Buy systém, když to bylo původně s pre-objednávky na těžký-k- Výroba telefonu. Samozřejmě, ještě nebudeme plně spokojeni, dokud jsme se začnou zaznamenávat aktuální krabiček s bílým iPhone v nich, ale tady je doufal, že nebudeme muset čekat příliš mnoho déle, aby se tak stalo - Apple ještě nebyl tlačen zpět , že " jaro 2011 "datum, po všem.

[Díky, Míka]

Bílý iPhone 4 údajně objeví v Best Buy inventárního systému, spuštění 27.února? původně objevila na Engadget na út. 18.leden 2011 16:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mac Pověsti | Poslat | Komentáře

30% více patentů, Vydáno v roce 2010

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/felgrVVbey8/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Tato čísla jsou v, a americký patentový úřad udělené patenty 219.614 v loňském roce, což je o 31% vyšší než v roce 2009 a 27% vyšší než nějaký rok v historii. To nebyla jen nepatrnému nárůstu patentů schválen, ale zásadní krok. americký ministr obchodu Gary Locke a USPTO režisér David Kappos mají oba uvedla, že jedním z jejich cílů je snížení počtu nevyřízených v patentových oprávnění, a zdá se, že způsob, jakým to dělá, takže je o schvalování více patentů , rychleji s menší kontrolou. - s velké procento z nich je softwarových patentů To může snížit počet nevyřízených u patentového úřadu, ale zdá se pravděpodobné, že zvýšení počtu nevyřízených v soudnictví jako soudní spory jsou vedeny přes spoustu těchto nových patentů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Nominovat své oblíbené gadgety v roce 2010 ocenění Engadget!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/nominate-your-favorite-gadgets-in-the-2010-engadget-awards/:
Vítejte na 2010 Engadget ceny !

Pro vaše hlasování (a jmenování) potěšení, uvádíme sedmý ročník Engadget Awards! Premisa je jednoduchá: 2010 mohou mít proklouzl naše prsty, ale všechny vzpomínky na minulé-miniaplikací jsou stále s námi (někteří v příznivějším světle než ostatní). Zde je vaše šance na vypnutí zvuku na to, co miloval v roce 2010, a řekni nám, co si o tom naladěná na rok 2011.

V letošním roce máme 24 kategoriích k mání s 48 celkem ocenění být rozhodnuto. Všichni finalisté Ceny pro Engadget se čtenář-navrhl, a editoři Engadget pak vybere nejlepší z těchto nominací (obvykle někde mezi 4-6 zařízení nebo technologie) jako finalisty.

Existují dvě ocenění v každé kategorii Reader Volba (hlasoval o vás!), A Editors 'Choice (výběr u nás). Hlasování se uskuteční během několika týdnů, jakmile jsou kandidáty vybral a vítězové budou oznámeni krátce poté.

Najdete zde všechny informace a nominovaných na vstupní stránce jsme vybudovali tomto roce, což by mělo usnadnit dostat všechny vaše výběry v (a hlasovat jednou jsme vybrali finalisty). Stačí kliknout přímo zde .

Máš do 23:59 ET v úterý 01.2.2011, aby si své záznamy palců Nyní, jděte nominovat, nebo použijte seznam šikovný po přestávce!

Pokračovat ve čtení nominovat své oblíbené gadgety v roce 2010 ocenění Engadget!

Nominovat své oblíbené gadgety v roce 2010 ocenění Engadget! původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 15:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Florida kraj komise říká, že přeskočí MagicJack ven na 911 poplatky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/florida-county-commission-says-magicjack-skipped-out-on-911-fees/:
MagicJack se ocitla ve více než několik sporných konfrontace předtím, a vypadá to, že je to teď přistál v jiném s Kanawha kraj komise na Floridě, kde společnost ymax Communications je založena její rodiče. Je to vycházející z MagicJack se nepodařilo shromáždit 911 poplatky a následně uhradit finanční prostředky na kraje, které se opírá o poplatcích na financování jeho 911 nouze centrum - nebo, jak Kanawha kraj předsedy Komise Kent Carper succintly dá to, "tam je nic ' magie 'o Magic Jack. " Pro to je část, MagicJack trvá na tom, že to není "voice-over-Internet" poskytovatele, a proto není nutné platit poplatky 911, a dále dodává, že není ani schopen vybírat poplatky kvůli cestě jeho produkt je prodáván. Budeme muset počkat a uvidíme, jak dobře tento argument obstojí při MagicJack tváře státní veřejné služby komise 1. března - která, mimochodem, již popřel MagicJack žádost zamítl případ.

Florida kraj komise říká, že přeskočí MagicJack ven na 911 poplatcích původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Charleston list | Poslat | Komentáře

Nezajištěné IP kamery přístupné všem

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/axRUSEN_A_Q/story01.htm:
Orome1 píše: "V posledních několika desetiletích jsme si zvykli na myšlenku, že veřejná část našeho každodenního života, je sledoval a nahrával - v obchodech, na ulici, v institucích - že my často ani nevšimne . kamery už analogových systémů ostrahy bylo obtížné proniknout do lidí, kteří postrádali odpovídající znalosti, ale IP kamery - s vlastní IP adresy - může být poměrně snadno fyzicky nachází a jejich tok sledoval v real-time kdokoli, kdo má špetku počítače znalosti a ví, co hledat na Google. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Verizon oficiálně zabíjí New Každé dva upgrade sleva program

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/verizon-officially-kills-off-new-every-two-upgrade-discount-prog/:
Tam je již dostatek důkazů, za posledních pár týdnů zavolat tuto zámek, ale ať to prostě jít dopředu a zavřít smyčku na tohle: Verizon oficiální FAQ seznam byl aktualizován o tom, že její nový Každé dva upgrade sleva program je toast. Ve zkratce to znamená, že nové vedení služby Verizon nebudou mít nárok na slevu zařízení - které používá ke spuštění mezi $ 30 a $ 100 - po svém dva-leté smlouvy je nahoru, a lidi, kteří jsou v současné době zapsáni v NE2 -nárok plánu budou moci vykoupit slevu ještě jednou předtím, než je vzít z toho. Tento krok druh zapadá Verizon rozhodnutí o pár měsíců zpět do rána smartphone ETF do sten-indukovat 350 dolarů, a zdá se být součástí většího průmyslu trend dělat telefony wincingly nákladné nahradit. Neklesají, že Droid X , přátelé!

Verizon oficiálně zabíjí New Každé dva upgrade slevový program původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 14:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Verizon | Poslat | Komentáře

FCC schvaluje Comcast nákup NBC, ministerstvo spravedlnosti až příští

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/fcc-approves-comcasts-purchase-of-nbc-justice-department-up-ne/:
Žádné velké překvapení tady, ale FCC právě schválila Comcast nákup NBC Universal od 4-1 hlasování. Podrobnosti o rozhodnutí nejsou zatím ven, ale FCC předseda Julius Genachowski byl tlačí na silnou předpisy zakazující Comcast od řezání je zlatíčko pojednává o obsahu NBC nebo upřednostňování vlastní video provozu na potrubí, takže bychom předpokládat, že je součástí dohoda zde. Dáme vám vědět, když jsme zjistili, - a mějte na paměti, ministerstvo spravedlnosti má stále zatěžovat stejně, stále je tak toto řešení není zcela zabalené.

FCC schvaluje Comcast nákup NBC, ministerstvo spravedlnosti se vedle původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 14:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNBC | Poslat | Komentáře

Hudba Opravdu je opojný, po všech

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rPpYy5XxJcg/story01.htm:
jamie píše "Naše reakce na hudbu, které milujeme stimuluje tok dopaminu v určitých částech mozku, dochází k závěru, nová studie z McGill University. pomáhají nálezy 'vysvětlit, proč hudba je tak vysoká hodnota všech lidských společností, 'vědci poznámku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Dva zatčen za IPAD porušení bezpečnosti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/two-arrested-for-ipad-security-breach/:
Dva zatčení byly provedeny připojeny k narušení bezpečnosti, které vystavené tisíce uživatelů 'e-mailové adresy IPAD a další info v loňském roce. Daniel Spitler a Andrew Auernheimer (jo, ten chlap znovu) byla vzata do vazby a obviněni ze spiknutí s cílem získat přístup k počítači bez povolení a podvodům, pro údajně používat vlastní skript (postavený Spitler) s názvem IPAD 3G účet Slurper přístup k AT & servery T , napodobují IPAD 3G, a vyzkoušet náhodné ICC identifikátory. Po zadání správné ICC bylo zjištěno, jeden mohl sklizeň uživatelské jméno a e-mailovou adresu. Samozřejmě, že hackeři tvrdí, že to bylo všechno udělat, aby se platnost AT & T, aby v blízkosti hlavní bezpečnostní chybu , a budeme mít zájem vidět, co přesně dělá společnost, aby se věci do pořádku.

Dva zatčen za porušení bezpečnosti IPAD původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Exkluzivně: HP / Palm webOS je tablet - obrázky, plány a další

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/18/exclusive-hp-palms-webos-tablets-pictures-plans-and-mor/:

Oh, ahoj. Důvěryhodného tipovací poslal jen v těchto vnitřních omítek HP / Palm "Topaz" webOS tablet , který je jedním ze dvou tablet v současné době buduje v Sunnyvale. To je pravda, dvě tablety: 9-palcový Topaz a 7-palcový model codnamed Opal - lineup, který se hodí do pěkně za "Palm" Něco velkého, něco malého, něco slogan pro své nadcházející 9.února událost . Při pohledu na render, vidíme ne-tlačítko design bychom dříve slyšeli o (předpokládáme, že gesto oblast otáčí se na displeji), front-čelí fotoaparát, micro USB port na spodní straně, a to, co Zdá se, že VIZIO Tablet-styl tři reproduktor režim pro stereo zvuk na šířku i na výšku režimy - to je dva reproduktory na levé straně a třetí na pravé straně. (To je jen hádat, i když.)

Jsme řečeno, že jednotky se začne dorazí na Palm velitelství v červnu jako výrobní rampy se na zahájení později v tomto roce - časové osy podpořeny interní marketing snímek, které jsme obdrželi, která obsahuje WiFi-jen, AT & T 3G, LTE a Verizon verze z Opal příjezdu do září 2011, a na AT & T LTE v červenci 2012. Snímek také ukazuje, Opal bude mít konkrétní e-čtení zaměření, které dává smysl pro 7-palcový zařízení, a tam je zmínka o "prémie audio", který pěkně posiluje naše hypotéza reproduktor. Bohužel, nemáme žádné slovo o specifikace nebo ceny ještě, ale tyto věci měly být lépe balení některé vážné tepla pro levné, pokud je opravdu Palm plánuje čekat až do září, aby zahájily jim - oni si jít hlava-k- hlava s Xoom , scénáře , a pravděpodobně IPAD 2 . Jsme stále kopat za víc, tak dávat pozor - jsou věci, bude si blázen vedoucí k 9.února .

Exkluzivně: HP / Palm webOS je tablet - obrázky, plány a další původně objevila na Engadget na út. 18 leden 2011 13:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Bad Rozhovory Věda Spisovatel O * Placebo efekt NSFW *

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ho4BdXQ-AO4/story01.htm:
Guardian je špatný Věda publicista Dr. Ben Goldacre dělá stand-up rutina o medicíně, placebo efekt, a tajemství lidského těla v Nerdstock. Z vědeckého hlediska, nemohu přesně říci, jak je to legrační, protože mi bylo řečeno, bylo to skvělé, než jsem to viděl.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.