sobota 16. července 2011

Fujitsu být první Windows Mobile telefon Mango v. .. Srpnu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/fujitsu-to-launch-first-windows-phone-mango-handset-in-august/:
Řekněme, že to tak není - je nejen telefon není zpoždění, je to skutečně v úmyslu vyjít dříve, než jeho citoval spuštění okna? Tento konkrétní zázrak, je mnohem více než výjimkou z pravidla, ale Microsoft je nejnovější operační systém Windows Mobile (přezdíval " Mango ") by mohl přijít ještě před očekávaným pádu vydání. Podle Nikkei, Fujitsu nabídne první Mango zařízení, vodotěsné telefonu s názvem IS12T na KDDI ", již na konci příštího měsíce." Telefon je k prodeji za 30.000 - 40.000 jenů (378 - 505), rozumné množství mincí, co bude pravděpodobně vyšší-end zařízení. A - pokud je to stejný telefon předvedla tento týden na Worldwide Partner Conference - růžové verze bude v prodeji. Takže, co je lákavější: Hello Kitty , ochucené Windows Phone, nebo Samsung Galaxy S II lookalike běží Mango? Je to těžké rozhodnutí.

Fujitsu být první Windows Mobile telefon Mango v. .. Srpnu? původně objevila na Engadget na So. 16 červenec 2011 16:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Nikkei (vyžaduje přihlášení) | Poslat tuto | Komentáře

Online Spolupráce pomáhá obětem útoku Mumbai

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MbEXp_XOn2Q/Online-Collaboration-Helps-Mumbai-Attack-Victims:
GillBates0 píše "CNN je hezký příběh o tom, jak on-line spolupráci rychle pomohl vytvořit centrálně organizované on-line katastrofy úsilí v bombajské útoky středeční. Indií představuje téměř jednu pětinu světových uživatelů mobilních telefonů. V době, kdy chaos panoval, a hlasových hovorů byl zaseknutý, volná spolupráce Technici, laici, a dobré Samaritáni rychle spolupracoval on-line prostřednictvím sociálních médií, Wikipedia, Google Docs a dalších online zdrojů za účelem koordinace dárců krve, pomoc, jízdy a další služby pro pomoc obětem útoku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Studie ukazuje, Programátoři si lepší s věkem

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aF9XRkSAtTA/Study-Shows-Programmers-Get-Better-With-Age:
mikejuk píše: "To je na újmu mladé a staré i podíl, ale s opačným závěrům, ovšem Young je nejlepší nebo staré, je nejlepší. - většina z nich je názor Nyní máme několik zajímavých statistik důmyslně shromažďovány a zpracovávány Peter Knego, 'velký. údajů "ve stylu, že" dokazuje "více je lépe, když jde o programování, nejméně!"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v Apple: Přechod na Lion vydání

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oUV4iOdSWn4/week-in-apple-migrating-to-lion-edition.ars:

Mac OS X verze Lion byl široce očekává pro tento týden, ale bohužel, to nebylo souzeno. Stále máme návod, jak přejít na nový Mac se lvem, bez použití Apple Migration Assistant a diskutovali Apple závazek kreativní profesionály. To bylo spolu s velkým množstvím zvěsti o next-gen MacBook vzduchu, Apple TV, iTunes a dokonce i filmy, které se pro velmi různorodé týden Apple zprávy.

Ano, pokud chcete Lion, ne Cruft: dostat čisté začít s manuální Mac migrace : S každým novým počítačem Mac a každá nová verze Mac OS X, Migration Assistant poslušně kopíruje všechny data ze starého systému na nový. Ale po téměř deseti letech, s nutkáním, aby čisté spuštění je příliš silný pro náš zpravodaj. Zde je návod, jak to udělat, ale není to pro lidi se slabým srdcem.

Po Final Cut Pro debakl, se Apple stále starají o kreativní profesionálové? : Apple Final Cut Pro sporných X verzi vytvořil nepříjemný pocit mezi Mac profesionální tvůrci obsahu. By měly být obavy o své investice do platformy Apple Mac jako hlavní proud jde? Dave Girard tvrdí, že je příliš brzy zasáhnout tísňového tlačítka.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Podzemní Slib Turntable.fm

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38ACc9lpTRc/:

Poznámka redakce: Host přispěvatel Semil Shah je podnikatelem zájem o digitální média, spotřební internetu a sociálních sítí. Ten sídlí v Palo Alto, a můžete sledovat ho na Twitteru @ semilshah .

Jeden z nejvíce plodného vinyl sbírek patří DJ, který pouze plochy tu a tam. A když to udělá, zástupy fanoušků čekat na návnadou dechu, zoufale ochutnat pivo z nejnovějších Josh Davis, jinak známý jako DJ Shadowa . DJs jako stín obvykle začínají vytvářet v podzemí. Jejich hudba je výsledkem měsíců, odběr vzorků a řezání tvořit zcela nové zvuky. Tyto nové skladby tvoří ve tmě, mimo dosah gramofonových, rozhlasových stanic, a většina posluchačů. Je to trochu idealizoval, ale je tu také hodně pravdy do podzemí tvůrčího procesu a mlčenlivý DJ bitev, které se vyskytují v reálném životě, kde ostatní DJs míru jejich vrstevníci. Pro ty, kteří byli svědky živého bitvy, to je jedinečné prostředí, kde neznámý DJ Lze si představit, na kteroukoli noc, spin záznamy lepší než profesionálové, jako je DJ Shadowa.

Ano, je to další příspěvek o Turntable.fm .

TechCrunch je Erick Schonfeld byl první, kdo se o službu zpět v květnu. Od té doby je to svlečen jako horké letní singl. Skoro každý věří, gramofon se může stát velký problém, i když stojí před nebezpečným min (viz níže) a mohou se snaží udržet na výsluní Nyní, Spotify zahájila ve Spojených státech Je to skvělý příběh o společnosti, pivot a vytvoření služby. Investoři kroužili kolem Manhattanu a společnosti řady B by měla být oznámena brzy. Každý blog a tech Quora krýt svou svah několikrát, je to technologie, stack , jak to mohl dělat peníze , jak vytvořit seznamy skladeb , živý DJ akci v New Yorku, a dokonce i tradiční hospody, jako The New York Times vážil palců Nebudu opakovat nebo sumarizovat některé z pojištění se tak daleko, ale mnoho z těchto kousků chybí klíčové body o tom, proč toto místo má tak slib. Chtěl bych svítit světlo na nich.

Za prvé, může na platformě Turntable.fm pomůže zajistit rovné podmínky pro začínající DJs a hudebníky budovat svou reputaci, své publikum, a možná dokonce se objevil. V reálném světě, DJs vytváří dráhy a boje v podzemí, vydělávat jejich pověst tím, že vykonává v různých místech, pásky obchodní mix, odkazy (či Dissing) svých vrstevníků, a začlenění nových triků do jejich snižování. Co se děje v podzemí několik let může být nyní pomalu přichází on-line, kde by někdo mohl

Elán! Larry Page volá "Soutěžící" (aka Facebook) pro nedostatek sociálních údajů přenositelnosti

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9hs231VC5Lk/:

Na konci včerejšího Google příjmy volají , generální ředitel Larry Page se o velmi zajímavý komentář k přenášení dat, Google +, a konkurenti (aka Facebook). V hovoru, analytik zeptal Page co nejvíce závažné důvody, je přechod od stávajícího sociální platformy Google +, nebo v případě, že společnost vidí budoucnost, kdy lidé mohou být součástí mnoha sociálních sítí a platforem (parafrázoval na 57 minut známky volání).

Stránka s tímto prohlášením reagoval na + Google a přejít náklady: Jsme skutečně nadšeni o Google + zlepšení celkové společenské zkušenosti a dělat to více rád, jak byste sdílet v reálném životě. To je něco jiného než to, co je tam teď. Dostáváme nadšené kritiky za to. Lidé opravdu rádi budou moci sdílet s diskrétnější skupiny snadný více intuitivním způsobem. Je tu spousta magie zabudované do výrobku, který způsobuje, že ... Google jako společnost věří uživatele vlastnit jejich vlastní data a budou moci snadno pohybovat to z Google. Někteří z našich konkurentů nevěří v to. Myslíme si, že uživatelé budou nakonec přejít na služby, které jsou v jejich nejlepším zájmu a které fungují velmi dobře pro ně.

Je zřejmé, že strana se odkazuje na Facebook ve svém prohlášení výše, které jsou notoricky uber-ochrannou (na hranici omezující) po exportu dat z jeho sítě do klientů, jako je Gmail. A už delší dobu, data přenositelnost byl prudký boj mezi Google a Facebook.

Facebook nedávno zablokovala počet kontaktních vyvážejících nástroje, které byly zaměřeny na data ze sociálních sítí pro import do jiných služeb (např. Google +). A jak bychom mohli zapomenout na neslavný Facebook, Google tam a zpět přes sdílení kontaktů.

V loňském roce Google začal blokovat Facebook API přístup ke stažení Google kontakty. Facebook hacknutý cestu kolem toho , a Google následně vydala prohlášení, že oni byli "zklamáni" . Facebook Platform inženýr Mike Vernal pak odpověděla na připomínky jedné z našich blogu o facku bojovat, bránit Facebook politiky a nazývat to "konzistentní". Krátce poté, nové chromované rozšíření bylo to, že vám umožnilo skřípání Facebook kontaktní údaje na Gmail blokován Google .

Klíčovou součástí toho všeho je vzájemnost , pocit, že Google, protože poskytují možnost exportovat Gmail kontaktní údaje na Facebook, Facebook by měl umožnit uživatelům Gmailu , aby učinili totéž. A nemají.

S Google +, vyhledávací gigant nabízí datové osvobození produkt s názvem Google vytáhnout , což vám dává možnost stáhnout všechny své údaje z profilu, tok dat, fotky z Picassa, Buzz data, kruhy a kontakty. Můžete si jej stáhnout a dělat, co chcete s daty.

Facebook vám také umožní stáhnout zip soubor fotografií, seznamy přátel, zprávy a stěny příspěvky, ale to není ve formátu třetího pa

Shaw Cable Netflix závodník obchází pásma čepice na jeho cestě k TV

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/shaw-cables-netflix-competitor-bypasses-bandwidth-caps-on-its-w/:
Zatímco američtí obyvatelé vařit na zvýšení Netflix na ceny, jsou naši sousedé v Kanadě rozrušení konkurenční filmový klub balíček Shaw Cable nabízí. 12 dolarů za měsíc služba nabízí neomezený přístup do "stovky těch nejlepších se pohybuje Hollywood", a plánuje, že ve vysokém rozlišení kanály v průběhu léta za dalších $ 5 (kabelových společností v USA mají podobný systém pod jménem Vutopia .) příčinou problému jsou sliby, že "jediným omezením je počet hodin, v den" na rozdíl od pásma omezena streaming z nejmenované služby, jako Netflix. Zatímco filmový klub sledování přes internet na PC, je tablet nebo jiné zařízení omezena stejně jako všechny ostatní služby, přístup je přes kabelové není měřeno. Toto rozlišení není zcela v souladu s účastníky a sdruženími argumentuje pro síťové neutrality, zejména pokud CRTC se ve středu po jednání na využití internetu na vyúčtování. Zatímco tomto případě nebylo rozhodnuto, naše rozhodnutí je již v a je pevně proti Shaw, nebo někdo jiný, reklamu na základě výhod, které existují jen díky politiky, které vytvořil na prvním místě.

Pokračovat ve čtení Shaw Cable Netflix konkurent obchvaty pásma čepice na jeho cestě k TV

Shaw Cable Netflix závodník obchází pásma čepice na cestě do TV původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Shaw Cable Facebook , filmový klub | Přeposlat | Komentáře

Google uvádí na trh novinky Odznaky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N0ltdHqYdpM/Google-Launches-News-Badges:
theodp píše: "Dělá vás to smutné, že jste příliš vyrostla vydělat vyhledávání zásluhy odznaky? No, díky doktorandů na Google nyní můžete začít vydělávat Google News odznaky, jak si přečíst články o vašich oblíbených témat. Čím více si, že čím vyšší pozice, budete dosáhnout,.. Bronze, Silver, Gold, Platinum a konečně, Ultimate říkají "Vaše odznaky jsou ve výchozím nastavení soukromé, ale pokud chcete, můžete se podělit o své odznaky s přáteli Řekněte jim o Vaše zprávy zájmy, zobrazí vaše zkušenosti, zahájit konverzaci, nebo prostě kecat o tom, jak dobře si ty. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Orange UK nabízí denně 30 MB pro 3 libry roaming možnost za poplatek unavené cestovatele

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/orange-uk-offers-daily-30mb-for-3-roaming-option-for-fee-weary/:
Oranžový Oh Orange UK zákazníky, je štěstí psy, si dopravce dává vám trochu odpočinout, když vstoupíme zcestovalý období. Už jste připoután k absurdním za MB poplatky za roaming, nebo zbytečné měsíční plány. Místo toho můžete vysolit 3 liber denně (asi 5) pro 30 MB dat - což je dost pro kontrolu e-mailu a dělat nějaké světlo procházející. Pokud nechcete používat žádné údaje pak nemusíte dostat účtován (sweet!), ale jít přes limit a že jsi zpátky do normálního 3,07 libry za MB sazby (není tak sladká). Je to ideální volba pro cestovatele, kteří jen tráví týden či dva v zahraničí v době, a to vyplňuje mezeru s dalšími poskytovateli UK Vodafone, který nabízí dvě libry za den, 25MB možnost. Teď, když jen jiní (obzvláště naši přátelé tady v USA ) by rozumné nabídnout roaming plány jejich vlastní.

Orange UK nabízí denně 30 MB pro 3 libry roaming možnost za poplatek unavení cestující původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Trusted Recenze , Recombu | Přeposlat | Komentáře

Firefox bude 64-bit: Co potřebujete vědět

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bNFFiwU1WTs/Firefox-Is-Going-64-Bit-What-You-Need-To-Know:
Anonymní čtenář píše: "Firefox produktový manažer Asa Dotzlera zjistil, že přijít na 64-bit nejasností kolem Firefox bude" v horní "své seznamy úkolů v létě a na podzim. Dalo by se k závěru, že Mozilla nemá tušení, v tomto místo toho, co lidé očekávají od 64-bitovou verzi Firefoxu, tak Dotzlera žádá o nějakou zpětnou vazbu. Rychlejší? Více bezpečnosti? co plug-in k dispozici? Všechny výše uvedené, prosím. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zájem o ... nekradou této knihy (TCTV)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_yUf2Iabxvk/:

"Steal této knize," napsal Abbie Hoffman v roce 1970. Takže dnes, proč bychom měli platit za našich knihách - zejména v digitálním věku, kdy intelektuální krádeže i všudypřítomná a prakticky bez rizika?

Podle Gary Shteyngart, nejprodávanější autor románů, jako je "Super Sad True Love Story" a "Absurdistán", platit za jeho knihy znamená, že nemusí pracovat u benzínové pumpy, nebo auto prodejce. Když jsme se platí za jednu z jeho knih, Shteyngart vysvětlil, když jsme mluvili na počátku tohoto týdne, že "mi umožňuje produkovat více práce." Nákup knih, trvá na tom, představuje investici do kreativity.

A kreativita - Real kreativita - může být v pojistné dnes - alespoň podle Shteyngart. Jak on tvrdí, může být internet zabíjí naši výstřednosti a transformaci nás všechny do 140 znaků konformisty. Proto v dnešním síťovém věku, jak říká, je akutní potřeba pro spisovatele, kteří upoutají naši pozornost a táhnout nás od našeho vysílání nudné já na Facebooku a Twitteru.

Jedná se o druhou v dvoudílné interview s Shteyngart. včera vysvětlil, proč v nepříliš vzdálené budoucnosti, budou všichni vědět všechno o všem.

Nekradou této knize

Jak se dostat do země William Gibson

Žárovka účinnost průchodu americké Sněmovny, blikání žárovek na oslavu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/light-bulb-efficiency-passes-through-us-house-incandescent-bulb/:
Ne jako Kongres nic víc tlačí na své desce hned, ale obleky na Capitol Hill si nějak našel čas, aby vystrkují nos v další minutě aspekt našich osobních životů - osvětlení. Všechny žertoval stranou, bylo to začíná vypadat jako ty staré, síla-hladový žárovky by mít druhou šanci na život. Pokud jste si vzpomínám, byl schválen zákon již v roce 2007 na Kill 'Em z roku 2012, ale republikáni pokoušeli zvrátit věci s cílem dát Američanům výhodná kupní opce v příštích letech. Přes 233 - 193 hlasovalo pro zrušení na počátku tohoto týdne, bylo nutné výborný většiny nebylo dosaženo. Nejsou ochotni zůstat ve tmě ty, neústupný, co se ukázalo kolem strčil ji na něco jiného, ​​jak změny v pátek pozdě, což se skutečně ach-tak-prahnul po schvalovací razítko. Překlad? GE má výrobní linky znovu aktivovat , STAT.

Žárovka účinnost průchodu americké Sněmovny, blikání žárovek na oslavu původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 13:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroj AP , Bloomberg | Přeposlat | Komentáře

Japonský vojenský vymýšlí kotrmelce, Létající koule

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4cpqKfrXeXg/Japanese-Military-Invents-Tumbling-Flying-Sphere:
thebchuckster píše: "Japonec developer vydala cool, nové koule, která je účtována jako možnost jít tam, kam lidé nemohou. koule je 17-cm, uvádí osm pohyblivých kormidel, a může vznášet ve vzduchu po dobu nejméně osm minut . Zatímco dosáhnout rychlosti až 37 kilometrů za hodinu, koule obratně se pohybuje ve vzduchu bez větší námahy. Nebere moc, aby si to do vzduchu a pohybu, a bude adept na jít do těsných prostor. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden ve hrách: EVE moncles, stolní hry, Sony HDMI

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9OUuBP22cwk/week-in-review-eve-moncles-board-games-sony-hdmi.ars:

Tento týden Zhodnotili jsme Sanctum, hra, která se mísí first-person fotografování s obrannou věží. Podívali jsme se nové desky hru s názvem Chaostle, a těšil se, že stejně. Také jsme sledovali příběh omezení Sony s vysokým rozlišením podporuje přes komponentní kabely v budoucnosti PlayStation 3s, který objasnil společnost by pouze vliv Blu-ray filmů prohlížení.

Mluvili jsme o virtuální nepokojů v EVE, reakce na microtransactions prodávat položky marnosti, a podíval se na tom, jak ČKS uklidnil situaci. Byla to legrace týden, tak se podívejte na příběhy, které jste zmeškali.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Pandora Radio HTML5 redesign praktické

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/pandora-radios-html5-redesign-hands-on/:
Začátkem tohoto týdne, Pandora oznámil, že by nakonec klesá jeho dlouholetý podporu Flash ve prospěch HTML5. Tento krok je jeden kus velký redesign pro web, ten, který začne vyvalit na Pandoru One (36 dolarů / rok premium verze) účastníků v kusech, v rámci omezeného zkušebního období, než bude k dispozici ke službě celého masivní uživatelskou základnu.

Načasování nemohlo být víc ideální, samozřejmě. Den po oznámení, Spotify rychle popadl pozornost, než po on-line hudebního průmyslu formálně zahájila ve Spojených státech. Je důležité si uvědomit, hned bat, nicméně, že tyto dvě služby nejsou opravdu přímými konkurenty, přestože, jak by si někteří mohli točit to. Spotify je all-you-can jíst předplatné služby, což je více podobný likes Rhapsody a Napster. Pandora, na druhé straně, je postaven z velké části po pasivní hudební objev. Přihlásíte-in, zadejte umělce, a necháte hudbu k vám přicházejí. Tato rekonstrukce se, že snadnost použití na zcela novou úroveň. Podívejte se na naše dojmy níže.

Pokračovat ve čtení Pandora Radio HTML5 redesign praktické

Pandora Radio HTML5 redesign praktický původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 12:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře