neděle 6. března 2011

Plug V Launcher pro Android dělá věci se stávají, když se připojíte USB nebo sluchátka

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/plug-in-launcher-for-android-automatically-makes-apps-happen-whe/:
Plug V Launcher je zdarma Android app, který dělá jen jednu věc, a dělá to dobře - je to spustí všechny aplikace dle vašeho výběru, když zjistí, výkon nebo připojení sluchátek. Ve skutečnosti, to může pár jeden app do telefonu je 3,5 mm jack pro sluchátka a druhý pro USB portu, nechat ho spustit, řekněme, hudební přehrávač, když připojíte sluchátka, a možná i budík, když jste to nabíjení přes noc, ušetříte stisknutí tlačítka (pozn.: "Přejete si spustit" zpráva je volitelný) pokaždé. Všechny se zeptá na oplátku je pár běžících procesů, které jedí až 5,7 megabajt paměti (jak tohoto psaní) a schopnost obnovit sám, když jste reset telefonu. Jistě, app je trochu omezené ve srovnání s kontextu-vědomý apartmá jako Národní nebo Nokia situace , ale zdarma je zdarma, a tohle je užitečné.

Plug V Launcher pro Android dělá věci se stávají, když se připojíte USB nebo sluchátka původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 17:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Lifehacker , návykové tipy | zdroje Android Market | Poslat | Komentáře

Turecko Zákazy Google Blogger Over Soccer pirátství

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AFpd3UFtEmw/Turkey-Bans-Googles-Blogger-Over-Soccer-Piracy:
Anonymní čtenář píše "místní soud zakázal Google Blogger služby v Turecku v reakci na stížnosti firmy satelitní televize Digiturk, že multimediální zdroje z místní fotbalové hry byly uvedeny na více profilů Blogger. Překvapením, Google kritizoval pohyb, vzhledem k tomu, že každý trpí kvůli nelegálnímu pár lidí je akce. autorských práv by měli zaměřit na jednotlivce, kteří jsou rozdělení obsah porušující autorská práva prostřednictvím sídlem stížností spíše než mít nadřazeného webu zakázána. odhadů 600.000 Turků využít služeb blog o čemkoli od denních ramblings, aby koníčky, udržet své čtenáře aktualizován se zprávou. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sprint oznámil Nexus S 4G, 3D EVO, a EVO Zobrazit tablety na CTIA?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:
Média - Vy opravdu v ceně - se snaží zjistit, proč Sprint má rezervovanou šílený dva-a-a-půl hodiny slot na CTIA konci tohoto měsíce. To není ten druh případě, že budete házet dohromady jen odvar zařízení, které jste představil během posledního půl roku - něco se děje, a pokud se naše zdroje jsou správné, mají za lubem něco velkého.

Za prvé, jsme slyšel, že dopravce zahájí Nexus S 4G od Samsungu, a soudě podle jména, telefon by měl být něco jako Nexus S s WiMAX. Zdá se, že tohle by mohla být buď SPH-D600 nebo SPH-D720, z nichž oba mají v poslední době obdržela certifikaci od Wi-Fi Alliance, ačkoli SPH-D720 je více pravděpodobné, D600 ukazuje WPS podporu, která je k dispozici v TouchWiz -stáhl zařízení, ale nejsou na skladě Perník . Možná připomenout, že Sprint přišlo velmi, velmi blízko k zahájení vlastní verzi Nexus One před upustil ve prospěch EVO 4G loňského roku, takže možná, že jsou připraveni udělat čin tentokrát.

Dále pár, který nemáme mnoho detailů na: EVO 3D, což je ... dobře, 3D-schopné EVO nějakého druhu. 2011 je určitě tvarování až bude rok 3D telefony a tablet , takže by neměl být velkým překvapením. Jiné jednotce v mixu je EVO View, tablety, že jsme hádat, bude formovat až se něco CDMA-poháněl Flyer . Pokud toto vše pánve ven, vypadá to jako sprint mohl vlastnit tuto show. CES byl trochu zkažený pro ně, které by vás mohly připomenout - EVO Shift 4G byl jediný sluchátko oznámení tam - takže jsou po lhůtě splatnosti.

[Díky, anonymní sázkař]

Sprint oznámil Nexus S 4G, 3D EVO, a EVO Zobrazit tablety na CTIA? původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 15:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Google konečně používá vzdálené Kill Switch On Malware

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rqLFzyW3kpY/Google-Finally-Uses-Remote-Kill-Switch-On-Malware:
Hugh Pickens píše píše "Google Mobile Team oznámil, že kromě odstranění škodlivého 21 žádostí z Android Market, které byly staženy 50.000 krát, pozastavení související vývojářské účty, a kontaktování prosazování práva o útoky, které jsou vzdáleně odstranění škodlivých aplikací z postižených zařízení. 'Jsme tlačí Android Market aktualizaci zabezpečení do všech postižených zařízení, která odvolá využívá zabránit útočníkovi (y) v přístupu k jakékoli další informace od dotčených zařízení,' napsal tým na jejich blogu. 'Pro postižené zařízení, jsme přesvědčeni, že pouze informace, že útočník (y) byli schopni shromáždit bylo zařízení-specifické (IMEI / IMSI, unikátní kódy, které se používají k identifikaci mobilních zařízení, a verze Android běžící na vašem zařízení). ' Google akce přijde po četných stížnostech na tech publikacích. "Google opravdu chcete svůj Android Market získat pověst žumpy malware? 'Určitě ne,' napsal Nicholas Deleon v TechCrunch. 'Ale pak část lákadlu Android Market je, že je to otevřené, nemusíte hrát podle pravidel společnosti Google, sama o sobě, aby si na tu, jako jste vy s Apple App Store.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyp odchycených ve volné přírodě?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/sony-ericsson-windows-phone-7-prototype-caught-in-the-wild/:
Sony Ericsson byl jmenován Windows 7 Telefon partner před rokem, ale - stejně jako další bychom mohli název - zdánlivě zrušila plánované na výrobu zařízení a vybral jiného OS místo. Nebo to udělal? Obrázky, co se jeví jako prototyp Sony Ericsson s operačním systémem Windows 7 Telefon nedávno se vynořil na Lizhecomb, a to mohlo být, že SE, kteří chtějí zkusit znovu ... ale asi ne. Vidíte, říkalo, že Sony Ericsson udělal vyrábět prototyp posuvné WP7 sluchátko - Julie - podobně jako jeden nahoře, a tohle určitě vypadá trochu typický ve srovnání s moderní design. Co to může přidat až je Sony Ericsson a ASUS na stejné lodi - dva WP7 zahájení partnery, které se nepodařilo spustit, ale každý s hardwarem to stálo za to.

Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyp odchycených ve volné přírodě? původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 14:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPowerUser , Esato | zdroje Lizhecomb | Poslat | Komentáře

Arizona Tým hledá fosilních paliv Cost-Parity, využití sluneční energie Koncentrátory

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQIkYlrUhYU/Ariz-Team-Seeks-Fossil-Fuel-Cost-Parity-Using-Solar-Energy-Concentrators:
autospa píše "University of Arizona inženýrství tým vedený Rogerem Angel navrhl nový typ solární koncentrátor, který používá polovinu plochy solárních (PV) buňky používají jiná optická zařízení a poskytuje světelný výkon / koncentraci, která je více než 1000 krát větší koncentrované před tím, než udeří i buňky. To je výsledkem širší cíl, aby se solární energie náklady konkurovat fosilním palivům (target = 1 $ / W), aniž by 'potřeba státních dotací.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Android vyletí kill switch, ničí šarže škodlivých aplikací

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/google-flips-android-kill-switch-destroys-a-batch-of-malicious/:
Když 21 rogue aplikací začal odčerpává identifikační údaje z Android telefonů a instalaci bezpečnostní díry, Google strhl mnoho z Android Market , a vyzval úřady, aby bota. Ale co 50.000 výtisků již stažené bezděčný uživatelů? To je to, co Google, zabývající se tento týden, díky využití Android je vzdálený kill switch je odstranit přes vzduch. Ale to není všechno, protože tentokrát společnost není jen odstranění pochybných balíků , ale také instalace nového kódu. "Android Market Security Tool března 2011" bude vzdáleně přidán do postižených telefonů odčinit využívat a udržovat ji v odesílání dat ven, stejně jako se budete divit, kolik dálkové ovládání Google má přes naše telefony. Ano, vítáme naše nové vyhledávače suverény a tak dále, tak dlouho, dokud mám naše nejlepší zájmy na srdci, ale je tu jisté ironie v Google odstraňování backdoor zneužít pomocí backdoor využívat své vlastní - i ten, který (v tomto případě) vám e-mail pro zprávy, co to udělá.

Google Android vyletí kill switch, ničí šarže škodlivého aplikace původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 13:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Scoop | zdroje Google Mobile Blog | Poslat | Komentáře

Spamování právník dostane odsouzen na 40 měsíců

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m8ejUGSROlk/A-Spamming-Attorney-Gets-Sentenced-To-40-Months:
www.sorehands.com píše "Zatímco jeden spammer, Robert Soloway, dostane propuštěna, federálové posílat další, Robert Smoley, aby Slammer za 40 měsíců. Vím o Smoley, protože jsem sledoval ho, a porazil ho u soudu. Nejen on byl právník, on stále neztratil svůj řidičský průkaz, ale přesto. IRS mě kontaktoval jako výsledek vidět mé webové stránky, a já jsem rád pomáhal IZS při sledování jeho činnosti. On ne jen odrazil kontrolu na mě, ale ztuhlé jeho místní zástupce a jeden z jeho ISP. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tchajwanský výrobce OEM Zvažte ARM produkty pro Windows 8

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ptmCsiNoJ7M/Taiwanese-OEMs-Consider-ARM-Products-For-Windows-8:
siliconbits píše "Na veletrhu CeBIT 2011, šli jsme kolem stánků z některé z největších výrobců součástek na světě, a zeptal se jich na jednoduchou otázku, měli byste zvážit podání z ARM produkty (barebone, notebooky, tablety, základní desky) pro Windows 8? Odpověď byla jednomyslné ano, jako Microsoft, jsou stejné firmy, která byla věřící Intel a AMD partnery let připravena zkoumat další území, jakmile Windows 8 půjde žít ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Meth prodejce Tváře ztrátu jeho komické knihy kolekce

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rSGAP_bJYKo/Meth-Dealer-Faces-Loss-of-His-Comic-Book-Collection:
cultiv8 píše "Podle článku z The Smoking Gun: 've velkém měřítku metamfetamin obchodník, který údajně pral s drogami zisky tím, že koupí cenné komiksů je v nebezpečí ztrácet jeho 18753-hlasitostní sbírka na strýčka Sama, podle nového soudního podání. Federální státní zástupce včera podal americký okresní soud stížnost směřující vlastnictví komické knihy držení Aaron Castro, 30 let, kteří stojí před soud května v Coloradu o omamných látkách a distribuci zbraní poplatků. komiksy jsou oceněny v přemíře $ 500,000. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple JointVenture Pro firmu dostane oficiální

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JvIm2Hncd2g/:
Řada

JD Power: Verizon má nejlepší kvalitu hovoru celostátní, T-Mobile stále pod průměrem

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:
JD Power, která dobře znám arbitra lidských mínění ve Spojených státech, právě vydala své nejnovější studii o spokojenosti zákazníků s bezdrátovým dopravci. Zabývá se takové věci jako (nedostatek) klesl hovorů, selhání a spojte se, hlasové zkreslení, ozvěny, statické, a pozdní-přijíždějící textové zprávy, a nakonec z konve hodnocení z pěti hvězd ve srovnání s regionálním průměrem a dalších nosičů. Při testování provádí od července do prosince loňského roku, Verizon měl nejlepší nebo svázané za nejlepší uspokojení hodnocení v pěti ze šesti studovaných oblastí, zatímco AT & T a Sprint obchoduje rány na druhého a T-Mobile musel přiznat porážku jako opozdilec z čtyři nejlepší. US Cellular podařilo vstřelit nejvyšší v regionu na sever centrální, ale JD Power Celkové hodnocení není příliš růžová pro žádný z dopravců - statistiky sběratel říká, že rostoucí používání smartphone, těžké textových zpráv a další vnitřní hovory jsou kolektivně způsobují kvalita hovoru stagnovat , a dokonce varuje, že "zvýšení přijetí smartphonů a bezdrátové tablety mohou i nadále vliv na kvalitu síťových služeb."

Pokračovat ve čtení JD Power: Verizon má nejlepší kvalitu hovoru celostátní, T-Mobile stále pod průměrem

JD Power: Verizon má nejlepší kvalitu hovoru celostátní, T-Mobile stále nižší než průměr původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 11:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje JD Power | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Grafy zobrazují Náklady na sekvenování DNA Klesající Přímá

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/siztkusQ280/Graphs-Show-Costs-of-DNA-Sequencing-Falling-Fast:
kkleiner píše "Možná víte, že náklady na sekvenci lidského genomu klesá, ale pravděpodobně máte tušení, jak rychle, že cena je sestupuje. lidského genomu Národní výzkumný ústav, který je součástí amerického Národního institutu zdraví, vypracoval rozsáhlé Údaje o nákladech na sekvenování DNA za posledních deset let a používá tyto informace k vytvoření dvou skutečně čelist-svržení grafy. NHGRI výzkum ukazuje, že jsou nejen sekvenování náklady klesají, jsou překonávat exponenciální křivky Mooreova zákona. By velké rozpětí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.