čtvrtek 14. července 2011

NC State University vědci vytvoří měkkou paměti počítače, stačí přidat vodu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/nc-state-university-researchers-create-soft-memory-machine-just/:
Nejsme velcí fanoušci slova vlhký, ani objekty, které obvykle popisují. Ale pokud říkáte, že sentimentální, slap některé ukládání dat do ní a rozvíjet ji v North Carolina State University Lab - No, tak jsme všichni úsměv. Což je přesně to, co vědci ve škole dosáhli s jejich "podobně jako lidský mozek" paměťové zařízení (mmmm. .. mozek). Známý jako memristors tyto biokompatibilní elektroniky jsou ideální pro tvrdé, vlhké prostředí, které ostatní wussier tech neodváží vstoupit. Zralé s vratkou "vlastnosti želé," rozmačkaný gel na vodní bázi gallium domů a iridium slitiny, které se pohybují mezi on / off elektricky vodivé a odporové státy - to je 0 a 1, resp. Kapacita pro želatinové vynález ještě není optimalizován pro významné reálné využití, ale můžete se vsadit, to thing'll bude dělat jeho cestu do Exo-suit Kdykoliv Krang nyní. Bill Cosby schválila PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení NC State University vědci vytvoří měkkou paměti počítače, stačí přidat vodu

NC State University vědci vytvoří měkkou paměti počítače, stačí přidat vodu původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 17:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Akustické Superlens postaveny z plechovky od limonády

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/waJMEoeulJ8/Acoustic-Superlens-Built-From-Soda-Cans:
Freddybear píše "Výzkumní pracovníci ve Francii sestavil akustické superlens z řady plechovky od limonády. Plechovky působí jako rezonátory, a vzrušující pole s na míru zvukové vlny, Hlasitost můžete být na vrcholu v určité množství méně než několik centimetrů široká. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon plány iPad soutěžícího (a 2 nové rozněcuje)

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jOd6G9jb0gA/Amazon-Plans-iPad-Competitor-and-2-New-Kindles:
destinyland píše: "Někdy v příštích 10 týdnů, bude Amazon vydat novou Android tablet zařízení, které budou přímo konkurovat iPad Apple je podle Wall Street Journal doufá, že Amazon využít digitálního obsahu, které už k dispozici on-line. - digitální video, hudbu a knihy, stejně jako jejich nové App Store pro zařízení Android. Přístroj bude dodáván bez vestavěný fotoaparát, pobízet jeden tablet Watcher ke zprávě, že "to vypadá, Amazon se snaží, aby se svlékli ji a přinést ho za co nejnižšími náklady. " Amazon bude také uvolní dvě nové verze Kindle. - Jeden s dotykovou obrazovkou, a jeden za nižší cenu " Teď už jen, že si z ní činí vlastní e-reader od Pixel Qi, včetně (nebo podobný) na denním světle čitelný displej, byl bych prodal.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget Podcast, žijí v 5:00 pm ET!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
Tým je zpět a překvapivě dobře odpočinul, a jsme připraveni na dobrý, staromódní partycast. Tentokrát se bude Tim a Brian se připojí - si to - Darren Murphy, Dana Wollman, a Richard Lawler. Velmi limity podcasting techniky budou testovány dnes večer v sedmnáct hodin ET!

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žijí v 5:00 pm ET!

Engadget Podcast, žijí v 5:00 pm ET! původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 16:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Best Připojení schéma pro 2-ISP domácnosti?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZZisnVgnaac/Ask-Slashdot-Best-Connect-Scheme-For-a-2-ISP-Household:
c_petras píše: "Právě jsem si DSL instalaci (19.000 stop run - Woo Hoo). sloužit jako záloha na mé regionální WiFi připojení Jak mám nakonfigurovat domácí síť, takže nemám vyměnit kabel z jednoho routeru ISP druhé pro udržení dobré spojení? Je to tak jednoduché, jak získat další router a připojením dvou ISP v? Je elegantnější řešení, které nebude vyžadovat použití tří samostatných boxů a související zdi bradavice? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


V případě Číny Weibo Beats Facebook a Twitter

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwlP1oFbU6Q/Where-Chinas-Weibo-Beats-Facebook-and-Twitter:
HansonMB píše se tento úryvek: "zahájen v roce 2009, je mikroblogování službu vlastní čínské interweb Behemoth Sina Corp, který se stane být stejná společnost, která spolupracuje s Google před zabývá skvěle zmítal (viz ty úzkosti) a Google se hightailed Číny (před vrací samozřejmě). Weibo je často popisován jako Facebook, Twitter hybrid, ale každý, kdo se blíže může snadno vidět, že je to jiné zvíře úplně. Vlastně bych se tvrdit, Weibo je lepší než oba. Zde je rozpis standout vlastností, z nichž některé Google Plus již v ceně, a jiné, které bych rád viděl součástí brzy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Podmořský kabel mapa ukazuje, kde jsou data potrubí se

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tF1STiqmbPU/Undersea-Cable-Map-Shows-Where-The-Data-Pipes-Are:
overThruster píše se zprávou TechCentral, že "Greg Mahlknecht vybudovala zdarma mapu s vyznačením světa podmořské systémy telekomunikačních kabelů. mapa, která se Mahlknecht několik měsíců, je zdarma a tak to zůstane." (přinejmenším dokud to bude vypnut za bezpečnostní hrozbu.)

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


34% majitelů iPhone si myslí, že 4 je 4G

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eUjftrywlYc/34-of-iPhone-Owners-Think-the-4-Is-4G:
tekgoblin píše: "zajímavou studii byl právě propuštěn Retrevo což naznačuje, že překvapivý 34% iPhone 4 vlastníci jsou zmateni, co 4" ve skutečnosti znamená. iPhone majitelé, kteří věděli, že iPhone 3G 3G skutečně kandidoval na 3G, tak, aby se , kde se zmatky pocházel z. iPhone 4 majitelé si myslí, že 4 znamená, 4G. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Netflix odchýlí Rage přes zvýšení cen

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VNvnxpEVT9s/Netflix-Deflects-Rage-Over-Price-Increase:
oxide7 píše: "Netflix vyvolal nebývalý vylití odporu přes internet, protože společnost odhalila plány na zvýšení cen svých služeb filmového pronájmu. společnost oznámila, že Netflix zvýšit Internet plus DVD-in-the-mail plánu z 9,99 dolarů za měsíc na 15,98 dolarů za měsíc pozdě protesty úterý jiskření a vzteku přes předplatitelů. Netflix oprášil kritiky však. "Věděli jsme, že by se někteří lidé, kteří by byl rozrušený," mluvčí firmy Steve Swasey řekl. "Pro většinu lidí je to latte nebo dva, "dodal."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gogo spouští ve vzduchu multimediální platformu, podrobnosti mezinárodní plány rozvoje

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/gogo-launches-in-air-multimedia-platform-details-international/:
Je to nejméně šest měsíců pozadu v tomto místě, ale asi pozdě je lepší než i později. Rádi bychom věděli, že Aircell Gogo (jo, je to oficiálně změnil!) Bylo cílem dostat se do in-flight entertainment podnikání, a dnes je to servíroval skutečné nečistoty. To je doufal, že "rozšíření společnosti za připojení k internetu", a zřejmě to znamená, že zavedení ve vzduchu multimediální platformy. Na společnosti, bude to umožní uživatelům využít "v reálném čase informace o cestování, cíl obsahu, Novinky / Informace a exkluzivní nákupní zabývá" právo ve svém webovém prohlížeči, a bude to také poskytla leteckým společnostem možnost nabídnout cestujícím přístup do nejnovější filmy a televizní pořady prostřednictvím nových Gogo je streaming videa produktu. Jsme hádat, že poslední kousek je to, co uděláme dědictví oblečení dvakrát rozmyslí, než ostřelování z další kolo Panasonic v sídle jednotek hlavy , zejména proto, že není žádný vzduch-země potřebné připojení.

Dokonce i dnes, kdy průměrná JPEG komprimovány stažení, upload, takže je téměř nemožné pro lidi, kteří skutečně pracují s obrázky, aby se něco dokončena v nebi. Po vyslechnutí svého původního plánu, jsme si říkali jednu věc: Pokud Gogo nemůže zvládnout nekomprimovaný JPEG, jak to sakra je vaše streamované video bude vypadat s každým jiný Middle-místné pokusu o načtení poslední epizodě plevel? Naštěstí se naše obavy vytlačila po vyslechnutí že část IFE (čti: servis, který poskytuje multimediální), bude na místě na rovině, s neznámým protokolem tlačí materiál z kokpitu do displeje. Vedení potvrdil, že cílem je sloužit celé letadlo, ale zní to jako v případě, že bude určitě nějaké omezení na místě první - i když, pokud se celé letadlo chmele na palubě s novým programem v den 1, to asi nebude stát problémem.

Přečtěte si o více ...

Pokračovat ve čtení Gogo spouští ve vzduchu multimediální platformu, podrobnosti mezinárodní plány rozvoje

Gogo spouští ve vzduchu multimediální platformu, podrobnosti mezinárodní expanzi plánuje původně objevila na Engadget na čt. 14 červenec 2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Build Your Own Time Capsule Pracovní Alike za 200 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/reGEkc4w_A8/Build-Your-Own-Time-Capsule-Work-Alike-For-200:
Anonymní čtenář píše: "Pokud jste uživateli Windows nebo Linux, nebo prostě uživatel Apple, která nemohou ospravedlnit 500 dolarů cenovka na ty krásné kapsle 3TB čas, tak proč budovat svůj vlastní? S bezdrátovým směrovačem, externí USB pevný disk a trochu nastavení, můžete si vytvořit svůj vlastní bezdrátové sítě, připojené zálohovací zařízení pro zhruba 200 dolarů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone na trhu cenu, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Sub-centimetr polohy příchodu na mobilní telefony

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nuJWC21Sek0/Sub-Centimeter-Positioning-Coming-To-Mobile-Phones:
Oooskar píše "SLAM (současné lokalizace a mapování), techniku ​​vynalezl NASA, definuje pojem stavby 3D mapu životního prostředí a současně na počítači pozici v něm. Základě Slam, švédské startu 13. Lab provádí v reálném čase sub-centimetr místní 3D polohovací pouze pomocí senzorů, především kamera, již ve většině mobilních zařízení (ukázkové video). technologie bude k dispozici jako softwarové platformy pro vývojáře (zaregistrovat beta). První aplikace demonstraci technologie byla právě uvolněna pro iPad2. technologie by měla být k dispozici na jiném zařízení podobné výpočetní výkon brzy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


McCain žádá Výbor pro Wikileaks, Anonymní

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9FfXUBwg32w/McCain-Asks-For-Committee-On-Wikileaks-Anonymous:
Trailrunner7 píše "Tváří v tvář pokračující útoky na federální agentury a dodavatelé jako Booz Allen Hamilton a IRC federální, které se velmi citlivé bezpečnosti práce pro vládu USA, senátor John McCain požádal senát, aby jmenoval vůdce užší výbor se podívat do útoky a úniky dat, které trápí Washington v celém roce 2011. V dopise Republican vůdce Harry Reid a senátní většinový vůdce Mitch McConnell, McCain (R-Ariz.) uvedl, že dočasný výbor Senátu, je nezbytné získat handle na všech různorodých návrhů legislativy počítačové bezpečnosti a na řešení hrozby skupin, jako jsou anonymní, a LulzSec Wikileaks. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.