pondělí 2. května 2011

Soud schvaluje Google nabídku na Nortel IP

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R9MyeNUHsUA/Court-Approves-Googles-Bid-For-Nortels-IP:
Mizach píše "soud schválil Google nabídku převzít vlastnictví arzenálu Nortel ze +900.000.000dolar hodnotě patentů a patentových přihlášek. Ostatní zájemci budou mít až do června 13 až podat konkurenční nabídky. Bohužel, ani akcionáři společnosti Nortel, ani zaměstnanců společnosti čeká důchod bude vidět nic z toho peníze. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dopravci zátah na Android aplikací uvazování, déšť na naše mobilní hotspot průvod

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/carriers-crack-down-on-android-tethering-apps-rain-on-our-mobil/:
Android uvazování Apps
No všichni, vypadá to, že volná jízda je u konce: dopravce ve Spojených státech začaly vážně zátah na Android uvazování aplikace. Hlava na více než na místě Android Market a pokusu o instalaci aplikace, která změní váš smartphone do hotspot WiFi - ". Této položky není k dispozici na svého operátora" tam je docela dobrá šance, budete řekl, Zkontrolovali jsme z mnoha různých uvazování možnosti a oni byli všichni zablokovaný T-mobile a AT & T, která není zcela nová . Verizon rovněž vstoupil do strany, a když to minulo alespoň jeden, který jsme spatřili, jsme si jisti, že budou všichni pryč v krátké době. Pouze Sprint se rozhodla proti zákazu takové aplikace ... nyní. Vypadá to, že byste mohli mít konečně vykašlat na uvazování, že plán jste se zoufale snaží vyhnout.

Dopravci zátah na uvazování Android aplikací, déšť na naše mobilní hotspot průvod původně objevila na Engadget na po. 2.5.2011 15:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid život | zdroje Android Market | Poslat | Komentáře

Lenovo LePad dostane LeTeardown

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/lenovos-lepad-gets-leteardown/:
Lenovo dlouho očekávaný LePad konečně dostal čínský debut již v březnu, a zatímco my nemůžeme nikdy vidět tabletu americký - ne jako LePad , tak - můžeme alespoň dostat vrchol pod kapotou. Díky teardown podle IMP3, vidíme uvnitř zařízení poprvé, a když tam není příliš mnoho překvapení tady, je to vždycky hezké vidět, co dělá tyto věci klíště. Jak jsme už věděli, LePad je balení 1,3 GHz Snapdragon čipset s integrovanou grafikou adreno 205, stejně jako interní 27Wh baterii. Je to také vypadá, že je houpací Toshiba flash paměti a Wolfson audio procesor. Takže bychom neměli moc v cestě zjevení tady, ale aspoň teď víte, co LePad, nebo světlíku , nebo cokoliv, vypadá to, pod jeho kůži.

Lenovo LePad dostane LeTeardown původně objevila na Engadget na po. 2.5.2011 16:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget čínských | zdroje IMP3 | Poslat | Komentáře

Lepší zapojení mozku souvisejí s rodinnými geny

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6QMxH6ZgvA/Better-Brain-Wiring-Linked-To-Family-Genes:
Třetí pozici vysílá tento výňatek z PhysOrg:. "Jak dobře náš mozek funguje, je z velké části založen na naší rodiny genetické výbavě, podle University of Melbourne vedla studie studie ... poskytuje první důkazy o tom, jak genetický vliv na 'náklady- efektivní 'náš mozek sítě zapojení je, vrhá světlo na některé z mozku tvoří (abstraktní). Hlavní autor Dr. Alex Fornito z Neuropsychiatrie centra na univerzitě v Melbourne řekl, že výsledky mají důležité důsledky pro pochopení toho, proč někteří lidé jsou schopni lépe k provádění určitých úkolů než ostatní a genetický základ duševních chorob a některých neurologických onemocnění. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Chrome Kanárské O narazila OS X - Chrome 16 Vzhledem před koncem roku

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2lg7VxXI7BI/:
Řada

Bin Ládin Oznámení má nejvyšší trvalé pípání Hodnotit té, bodce vyšší než Super Bowl

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lDOv85OPquI/:
Řada

EnOcean čidla domácí automatizace komunikovat přes TCP / IP, hrát pěkný smartphone s aplikacemi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/enoceans-home-automation-sensors-communicate-over-tcp-ip-play/:
EnOcean již dlouho na našem radaru díky levné lehké spínače a termostaty, které sklizeň energie ze solárních článků a tepelné rozdíly a mohou se pochlubit kůry-a-stick záda pro snadnou instalaci. Nyní, oni jsou stále napojené na TCP / IP komunikaci, což znamená vedle mluvit s každým jiný, budou majitelé domů budou moci kontrolovat jejich použití jakékoli zahradní odrůdy-web-připojené zařízení. Nastavení bude vyžadovat malou bránu, na kterém místě můžete sledovat pomocí pokoje ploše widgety a mobilní aplikace, jako je Can2Go, které jsou kompatibilní s protokolem EnOcean rádiem je (ERP). Zatím společnosti většinou dělal pokroky v maloobchodních prodejnách a kancelářských budov, ale pokud to má svou cestu, mohlo by to být příchod do nemocnice, vysoké školy dorms, a (duh) vašeho domova.

Pokračovat ve čtení EnOcean je automatizace senzorů doma komunikují přes TCP / IP, hrát pěkný smartphone s aplikacemi

EnOcean je automatizace senzorů doma komunikují přes TCP / IP, hrát pěkný smartphone s aplikací původně objevila na Engadget na Po. 02.05.2011 14:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje EnOcean | Poslat | Komentáře

IOS 4.3.3 rumored být spadající do následujících dvou týdnů s fix pro sledování polohy vydání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/ios-4-3-3-rumored-to-be-coming-within-next-two-weeks-with-fix-for-location/:
Apple slíbil, minulý týden , že by se zabývala otázkou iPhone sledování v aktualizaci softwaru v "několika příštích týdnů," a BGR je nyní hlásí, že aktualizace přichází během příštích dvou týdnů, nebo "možná dřív." A co víc, místo říká, že je to vlastně byla odeslána rané verze IOS aktualizace, a že to skutečně již zálohovat umístění databáze na iTunes - velikost databáze je také řekl, aby byl snížen, a to je zřejmě vypuštěny, když Lokalita Služby jsou vypnuty. Poněkud zejména, BGR říká, že aktualizace obsahuje některé další život vylepšení baterie také, ačkoli to také poznamenává, že nemá vlastně snažil to ještě ne - to je slibná další podrobnosti, ačkoli.

IOS 4.3.3 rumored být spadající do následujících dvou týdnů s fix pro sledování problému umístění původně objevila na Engadget na po. 02.5.2011 15:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mac Pověsti | zdroje BGR | Poslat | Komentáře

RIM BlackBerry oznamuje 7 OS

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BKNetH5N9Aw/RIM-Announces-BlackBerry-7-OS:
adeelarshad82 píše "RIM BlackBerry oznámil dva nové telefony s high-res dotykové obrazovky, 1,2 GHz procesory a nový OS, který nabízí lepší grafiku, než BlackBerry předtím. nového BlackBerry OS 7 přináší možnost 'tekuté grafiky' a '60 nabízí snímků za sekundu výkon s okamžitou akci UI / odpověď. ' Co je nešťastné, o novém OS je, že spíše než zcela nové, BlackBerry 7 je jen upgrade stávajícího BlackBerry 6 OS. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google žalován pro sledování Lokality Uživatelé '

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/88PPYh_I4BY/Google-Sued-For-Tracking-Users-Locations:
RedEaredSlider píše "Dva Android telefon uživatelé žalují Google za $ 50 milión v důsledku odhalení, že jejich telefony mohly být sledování jejich umístění. Žalobě, podané v USA okresní soud pro východní obvod Michiganu 27. dubna, se snaží třída- akce status. žalobců, Julie Brown a Kayla Molaski, jsou obyvatelé Oakland County. Oba říkají, v obleku, že Google Zásady ochrany osobních údajů neřekl, že telefony vysílají své informace o umístění. Dále, oni říkají, Google věděli, že většina uživatelů by se pochopit, že zásady ochrany osobních údajů by umožnilo Google sledovat umístění uživatelů '. " Apple byl žalován pro jejich umístění sledování minulý týden. Podle Genius Boy zprávě, bude IOS sledování je třeba řešit ve verzi 4.3.3, která je splatná v rámci několika týdnů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MSI klusu ven 20-palcová Wind Top AE2070 s USB 3.0, Wind Touch UI 4

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/msi-trots-out-20-inch-wind-top-ae2070-with-usb-3-0-wind-touch-4/:
MSI, zda drží sám plné ruce práce s all-in-one v těchto dnech. Levný Wind Top AE2050 přijel americký před měsícem a nyní společnost je zpět s Wind Top AE2070, více napálil-out 20-incher. Tato iterace má také 1600 x 900 displej, ale kroky k USB 3.0 a lze rozšířit až na 3.1GHz procesor Core i3 a NVIDIA GeForce GT540M grafiku. Ostatní specifikace jsou 500 GB 7200 ot. / min pevný disk, dva tři-watt reproduktory, DVD vypalovačka, a 6-v-1 čtečku paměťových karet. Software-moudrý, že běží Windows 7 spolu s nejnovější verzí MSI Vítr Touch UI na vrcholu, který zahrnuje Facebook a Twitter tlačítky v prohlížeči, vyhrazené okno pro prohlížení fotografií a videa, poznámek, a počasí a čas widgety pro desktop. Žádné slovo přesto o cenách a dostupnosti, i když předpokládáme, že to bude víc než přátelský peněženka- to .

Pokračovat ve čtení MSI klusu z 20-palcová Wind Top AE2070 s USB 3.0, Wind Touch UI 4

MSI klusu ven 20-palcová Wind Top AE2070 s USB 3.0, Wind Touch UI 4 původně objevila na Engadget na Po. 02.05.2011 14:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Dálný východ Gizmos | zdroje MSI | Poslat | Komentáře

Tom Tom prodává GPS Info Pro nizozemského Policajti

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xffearbb3a4/Tom-Tom-Sells-GPS-Info-To-Dutch-Cops:
jfruhlinger píše "Jako smartphony s možností GPS hynout ve vyhrazené trhu GPS, prodejci jako Tom Tom potřeba najít nové zdroje příjmů. Tom Tom se rozhodl, že by bylo dobré 'podíl' (tj. prodávat) souhrnné údaje od jejich uživatelů nizozemského činných v trestním řízení. Společnost tvrdí, že předpokládal, že údaje budou použity ke zlepšení bezpečnosti dopravy a silničního stavitelství, a byl šokován, šokováni, když zjistí, že místo toho použila policie to přijít na to nejlepší místa, aby rychlost pasti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MIT Blackjack King bere SMTP veřejné

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JibYhVmdtE8/MIT-Blackjack-King-Takes-SMTP-Public:
Anonymní čtenář píše "Semjon Dukach je na to znovu. Stopovat jeho nos u zařízení, které je. Dukach, bývalý vůdce týmu blackjack MIT, vzal svůj malý podnik, SMTP, veřejná dnes v nadějích na převrácení pole o doručování e-mailů a správu. SMTP může znít nudné, ale je to poslední vozidlo v pátrání Dukach k 'dělat pár miliard, a pak se snaží pomáhat světu' (bez podpory investorů rizikového kapitálu nebo investičních bankéřů). Vzhledem k jeho dráze záznamu, by lidé nechtějí sázet proti němu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Jak sledovat svůj vlastní Využití šířky pásma?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L97AjpZk1Pk/Ask-Slashdot-How-To-Monitor-Your-Own-Bandwidth-Usage:
Vrtigo1 píše "S mnoha ISP buď již používají pásma čepice nebo mluvit o nich, byl jsem zvědav, jak ostatní čtenáři Slashdot se vedení v evidenci, kolik dat přenášených přes jejich připojení k internetu doma. Žádný spotřebitel směrovačů jsem používal Zdá se, že tyto informace snadno dostupné. Rád bych nějaký způsob, jak přesně zjistit, kolik dat bylo odeslaných a přijatých na WAN port, kterým čelí můj modem ISP, takže mohu porovnat čísla jsem si s čísly, které mi. Nemám chtějí platit za jejich aktualizace firmware modemu a jiných síťových řízení provozu, tak bych chtěl vidět, jak dvě čísla line up. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rysy, které činí každý webový prohlížeč Unique

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zdy5oumKKts/The-Features-That-Make-Each-Web-Browser-Unique:
snydeq píše "InfoWorld Peter Wayner nabízí pohled na 13 slibně rysy, jedinečné pro jeden prohlížeč. od podpory Chrome pro SPDY, aby důraz IE9 o energetické účinnosti, aby Firefox Sync, prohlížeč prodejci se snažíme zjistit žádné hrany, které by mohly přilákat více uživatelů jejich stoh kódu. A zatímco rychlost a kompatibilita HTML5 i nadále klíčovou úlohu v bitvě u webových prohlížečů, jedinečné rysy často ukazovat cestu vpřed. 'Vzhledem k tempu aktualizací prohlížeče v těchto dnech, nebuďte překvapeni, najít nejlepší banda kopírování konkurenty brzy, 'Wayner píše.' Vždyť včerejší prohlížeč zvonky a píšťaly jsou dnes musí mít-funkce. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.