úterý 28. června 2011

3M Reader koncept vypadá povědomě, prosí vás, abyste soudit podle obalu ebook

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/3m-reader-concept-looks-familiar-begs-you-not-to-judge-an-ebook/:
Tento obraz, která se prohlásí současnou koncepci designu pro nadcházející eReader 3M vypadá strašně znát. Ve skutečnosti, podobnost se čtenář txtr jsme viděli pár let zpátky, jsou dost podivný - a jsou to zřejmě nejen na povrchu kůže, vidět jak jak 3M byla investice do společnosti. Je tu slušná šance, nicméně, že zařízení bude hit na trhu hledá trochu jinak - a doufejme, že s několika dalšími změnami na palubě, protože čtenář txtr je nyní trochu staré. Jedna věc se zdá docela pravděpodobné: zařízení bude pravděpodobně hrát dobře s nedávno oznámila, 3M Cloud knihovna výpůjční služby. Jste neočekávali 3M nechat ostatní společnosti mají všichni legraci, že?

3M Reader koncept vypadá povědomě, prosí vás, abyste soudit podle obalu ebook původně objevila na Engadget na út. 28 červen 2011 13:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Digital Reader | Přeposlat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale UK se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

San Francisco považuje zákaz veškerého prodeje zvířata

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oGHA7OJgHnA/San-Francisco-Considers-Ban-On-All-Pet-Sales:
Hugh Pickens píše "The Los Angeles Times, že humánní Zvíře Akvizice Návrh je na cestě do dozorčí rady v San Francisku by zákaz prodeje jakékoli zvíře, které chodí, létá, plave, leze a plazí -. Pokud máte v plánu jíst. zástupci dolarů, 45-miliard na $ 50 miliard let pet průmyslu volání San Francisco návrh "zdaleka nejvíce radikální zákaz jsme viděli" celostátní a tvrdí, že by síla malých podniků zavřít. živočišné aktivistům říkají, že to zachrání malý, ale důležitý život, spolu s penězi daňových poplatníků, a na konci zbytečné utrpení. "Od Descartes nahoru, v západním myšlení, ryby a další nelidská zvířata nemají pocit, že nemají emoce, můžeme dělat, co chceme s nimi, "říká Philip Gerrie, spoluautor návrhu." Když jsme uvažovali o nich žijících bytostí, bychom se s nimi vypořádat jinak. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dokažte hesla Předvídatelné

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AaYcDXf5Y7w/Passcodes-Prove-Predictable:
mikejuk píše: "Průzkum odhalil něco, co všechny podezřelé, ale nemohl dokázat - v čtyřmístného PIN nejpopulárnější první číslice je jeden, nejpopulárnější jsou dvě druhá číslice Entropy jen opravdu kopne ve třetím a čtvrtém číslice Co je to.. Při pohledu na více frekvencích čtyřmístný skupiny jen 10 různých hesel by stačilo odemknout jeden ze sedmi iPhone! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chromozom končí vázané na historii života, chronická onemocnění

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/PWxgLMM-k1Q/chromosome-ends-tied-to-life-history-chronic-diseases.ars:

University of Liz Blackburn California-San Francisco má její nositel Nobelovy ceny za studie, které identifikoval specializované bit strojů, nazvaný telomeráza, který udržuje konce chromozómů, který by jinak byl čekal zmenšit pokaždé buňka se dělí. Smrštění, že je myšlenka stanovit limit na počet buněčných dělení, které se mohou objevit v normálních buňkách, a cena uznal, že jeho opětovné vypadá, že je nutný krok v transformaci na rakovinné bujení. Blackburn ale používá ji mluvit Lindau laureátů Nobelovy ceny jednání tvrdili, že všechny druhy nemocí byly spojeny se změnami aktivita telomerázy, a že chromozom končí poskytovat odečet osobní životní příběh. A ona má robot, který je zaneprázdněn generování dat k zálohování ji.

Bakterie a Archea mají kruhové chromozómy, který zajistí, že DNA nemá žádné volné konce v těchto buňkách. Komplexní buňky eukaryot mají lineární chromosomy v jádře. To vytváří dva problémy. Schopnosti reparace DNA buněk by měl na konci, nebo telomery, z chromozomů jako místo, kde chromozom porušil, a snaží se ho opravit. Kromě toho, enzymy, které kopie DNA nejsou schopni začít kopírovat na konci kousek DNA. A tak, když buňka kopírování DNA, bude kopírování nutně ignorovat některé z konců chromozomů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Capcom drtí opakování hodnoty nové hry tím, že uložené pozice trvalého

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mt7JwUyArwk/capcom-crushes-replay-value-of-new-game-by-making-saved-games-permanent.ars:

Při otevření zbrusu novou kopii Resident Evil: The Mercenaries 3D Dnes můžete najít něco zajímavého v manuálu. "Poznámka: Uložená data o tomto software není možné obnovit," vy jste varováni. Když hrajete hru a váš postup je uložen, není tam žádný způsob, jak vzít zpět. To je vaše hra navždy.

Dovolte mi vysvětlit, proč tomu tak je k vzteku, pokud jste jasné, na jak nepřátelská je to pro hráče. Poté, co jste porazili hru, nemůžete smazat váš postup a začít znovu. Pokud chcete úvěr hru příteli, nebudou moci spustit vlastní hru od začátku. Můžete být schopni obchodovat hru do obchodu, nebo prodat, ale já bych navrhnout si ho koupím od někoho použít, protože nebudete moci začít od začátku a odemknutí všech obsahu sami.

"Pasivní hra prodeje nebyly faktorem v tomto rozhodnutí vývoje, takže doufáme, že všichni naši spotřebitelé budou moci využívat celý rozsah přežití akce zkušenosti, že hra se nabízejí," Capcom uvádí se v prohlášení dané obří Bomb .

"V Resident Evil: The Mercenaries 3D, je celá mise pokrok uloženy přímo na Nintendo 3DS kazetu, kde to není možné obnovit," se v prohlášení. "Podstata hry zve vysokou opakovatelnost, aby se zlepšila misi skóre. Navíc, tato funkce není odstranit jakýkoliv obsah k dispozici pro uživatele."

Není-li to ublížit prodávat hodnotu, proč by jinak to udělat? Také to bolí každý, kdo si koupí kopii hry a výrazně poškozuje dlouhodobou opakovatelnost titulu. Často jsem vymazat soubory uložené hry z mých přenosnou herní konzoli spustit nové a nové "funkci", je to nemožné.

Takže díky, Capcom. Udělal jsi mé rozhodnutí o nákupu mnohem jednodušší.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Zynga plánování podat návrh na IPO již zítra, zvýší 1,5 dolarů na $ 2B, 15 dolarů na $ 20B ocenění

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XaRwf8Y4a1E/:
Řada

Inkd zvyšuje 3,5 milionu dolarů pro publikování na webu Mobile App Zapd, Rob Glaser připojuje představenstva

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_JWVKEuQ-ds/:
Řada

Mozilla spouští program inkubátoru Open Web

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NcusPEcUnwg/:
Řada

Nokia N9 kamera: ukázkové snímky a videa

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/nokia-n9-camera-sample-images-and-video/:
Naše první setkání s Nokia N9 může být jedenáct různých druhů úžasné, ale věděli jsme, že je to jen škrábnutí na vysoce kvalitní povrch z polykarbonátu. Jednou z klíčových částí funkčnosti jsme neměli šanci oslovit tehdy byla kamera, a poté, co Nokia se rozhodla, že troubení rohu v poslední době - řekl mimo jiné, že je " nejrychlejší snímání obrazu telefon ", ale - jsme se rozhodli, museli jsme se vrátit na druhé průletu.

Z hlediska výkonu, Nokia aplikace fotoaparátu určitě žije až do vlastních humbuk, s téměř okamžité zachycení a stejně tak svěží vrátí do stavu připravenosti pro více image-brát. Při natáčení videa, jsme si všimli, že zvukový záznam začíná o něco později než video, takže v první polovině druhého a to bez zvuku. To není neobvyklý problém (jsme viděli, že na jiných telefonech a tablets) a můžete vidět v našem videu vzorku po přestávce. Nyní by mohl být ten správný čas, aby také zmínit, že N9s jsme testovali se dnes všichni prototyp jednotky, takže se nedotýkají Nokia finále hardware na základě toho, co zde vidíte. Pokud váš předčasný úsudek je pozitivní, jsme pochyb o tom, že k tomu, že Nokia.

Tak či onak, jsme se projít kolem společnosti kanceláří, doprovázený skupinou neozbrojené, ale jistě smrtící finské ninjas, přičemž záběry na okolní panorama, jak jsme šli. Výsledky ukazují, N9 zvedne spoustu detailů a řízení hluku obdivuhodně, zatímco nemnoho improvizované ThinkPad hands-na fotkách nás přesvědčil, že umí docela hvězdnou práci s closeups stejně. S podobným názvem jako N9, nicméně, to bylo zřejmé, který telefon jsme potřebovali porovnat Nokia Lone Wolf MeeGo sluchátko, a tak se přišel náš věrný N8 s jeho svět-bití 12 megapixelovým snímačem. Bohužel, přesto, že na clonu F2.2 N9, Nokia se nepodařilo zopakovat hrdinství svých dřívějších zařízení: N8 ukazuje svou výhodu v důsledně vybírali lepší vyvážení barev a také být ostřejší celém rámu. To je N9 se obrazy vypadají, jako by oni byli stříleni skrz mlhu, když jsme dodat, že toto by mělo být považováno za sílu starších telefonů spíše než hlavní selhání nového. Kromě toho, N9 trpí typicky úzkých dynamický rozsah fotoaparátu smartphone senzory, které je příčinou trvale BL

LeapFrog LeapPad Explorer tablet hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/leapfrog-leappad-explorer-tablet-hands-on-video/:

Pokud máte děti a vlastní tablet, je pravděpodobné, že jste podal ji na zadní sedadlo příležitostně, ptejte se pět let starý, který vám pomůže orientovat na pláž, nebo porazit jinak beznadějně úrovni Angry Birds . Nyní můžete odměnit tablet jejich vlastní. K dispozici v zelené a růžové, $ 100 LeapFrog LeapPad Explorer obsahuje 5-ti palcový, 480 x 272 pixelů (16:9) displej, 2 GB vestavěné skladování a trvalé bydlení - ale vaše 5-9 roky starý Není "t bude uvíznou na specifikace. Budou si všimnete na vestavěný fotoaparát (s zachytávání videa), mikrofon, stylus a akcelerometr, ale - všechno, které umožňují vlastní dítě-přátelský aplikací a vzdělávací hry, včetně Disney Animation Studio, interaktivní čtenář, a kompatibilitu s více než 100 aplikací ke stažení a LeapFrog kazety, které se pohybují v ceně od $ 5 do 25 dolarů.

Jsme samozřejmě daleko mimo cíl demografický LeapPad, ale my jsme šanci jít hands-on s přístroji dneska, a cítil, že tablet byl pevně stavěný, s dobře-obešel sadu funkcí a dostatečné možnosti rozšíření - pro děti hračku, samozřejmě. Hry a aplikace využili Pad rysy, jako je Roly Poly piknik, který používá akcelerometr se procházet bludiště, hláskovat jednoduché, tři-slova dopisu na cestě (stejně jako všechny aplikace a hry, piknik je nastavitelná na základě vašich malý věk a dovednosti). K dispozici je také přehrávač videa (v současné době omezen na 4:3 obsahu), fotografie, a aplikace pro zachytávání videa. Poštovné 15. srpna přístroj nemá spoustu koní pod kapotou - procesor 400MHz znamená, aplikace se nespustí s rychlostí a milost iPad 2 - až na 100 dolarů hračku, bude dělat jen LeapPad dobře. PR a hands-on video se po přestávce.

Pokračovat ve čtení LeapFrog LeapPad Explorer tablet hands-on (video)

LeapFrog LeapPad Explorer tablet hands-on (video) původu

Budoucnost Čas: UTC a přestupné sekundy

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YVnz7G6r4hg/The-Future-of-Time-UTC-and-the-Leap-Second:
rlseaman píše "UTC (" Universal Coordinated Time "), je velmi blízké době dopracovává k již rotace Země hodiny sledovat všude - na zdi, zápěstí, telefon nebo počítač - už udržet sluneční čas" American Scientist "říká:".. Před atomové měření času, hodiny byly nastaveny na obloze. Ale od roku 1972, začal vysílat rádiové signály pro atomovou sekundy a sekundy skoku občas byly přidány, že proud atomové sekundy, aby signály synchronizované s aktuálním rotací Země. Tyto úpravy byly považuje za nezbytné, protože rotace Země je méně pravidelná než atomové měření času. V lednu 2012 by mohlo dojít Spojených národů, organizace trvale break odkaz tím, že obnovuje Coordinated Universal Time. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mortal Kombat odhaluje-pay budoucnost bojová hra DLC

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:

Mortal Kombat je jednou z nejlepších bojových her ​​má být propuštěn této generace. Hluboká seznam hráčů Oblíbené položky na obrazovce výběru charakteru, obsahu, které je radost hrát s kamarády, nebo dokonce sám, který je vzácný v bojové hry a na PlayStation 3 K dispozici je i nová 3D funkce pro hráče s potřebný hardware. Dali jsme do hry "buy" rating a stát jí, což je název, který nadchne fanoušky série i nováčky.

Z obchodního hlediska, nicméně, Mortal Kombat je jednou z prvních bojových her ​​úplně obejmout digitální kultury, ve kterém žijeme, s obsahem slíbil předprodejní, pro-pay on-line strategie, pokud si koupíte použité, a postrelease DLC přijde v pravidelném tempu . Sakra, pokud nechcete platit za znaky jeden po druhém, můžete dokonce preorder DLC ušetřit nějaké peníze. To je hra, která se snaží, aby nás zabývá (a platí), tak dlouho, jak je to možné.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Jak Seesmic Nabídky Adieu Pro RIM, UberMedia představuje 1,2 UberSocial pro BlackBerry

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e5czRqIyxSI/:
Řada

Sušenky plechovky: váš největší obranu proti průmyslové špionáži?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/biscuit-tins-your-greatest-defense-against-industrial-espionage/:
Nevíme, jaké jsou vaše Daily Grind je rád, ale my jsme neustále odvracet všudypřítomné hrozby průmyslové špionáže. Z nějakého důvodu, tady je něco, co jsme zatím vyzkoušet: obyčejná domácí sušenky cínu. Word je, že tenká kovová pečivo držák je ideální pro udržení očích potenciálních sabotérů od svého tajného, ​​skladování mobilní zařízení. AFP píše, že manažeři na německé chemické společnosti začínají nést své telefony kolem polí, aby je chránily před druhů elektromagnetického záření používá k ukrást cenné informace z mobilních telefonů. Ani slovo o tom, kolik ze zúčastněných zařízení běží Gingerbread nebo podobné pečivo-založené operační systémy.

Sušenky plechovky: váš největší obranu proti průmyslové špionáži původně objevila na Engadget na út. 28 červen 2011 11:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Textově | zdroj AFP | Přeposlat | Komentáře

Gigabyte intra Llano kompatibilní základní desky pro A75 DIY set (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/gigabyte-intros-llano-compatible-a75-motherboards-for-the-diy-se/:
Llano založené na PC jsou stále prosakují jejich cestu na trh, ale pokud jste typ podnikání stačí a vytvořit si vlastní. Gigabyte právě oznámila rodině sedmi A75 série základních desek, z nichž všechny jsou kompatibilní s spankin "AMD nové A6 a A8 Fusion čipy a čipové sady A75. Pro připomenutí, A-Fusion kombinuje jednotlivé třídy Radeon HD GPU a buď se dvěma nebo quad-core CPU na stejný umřít, ale všechny modely A6 a A8 jsou quad-core. Těchto 35 - a 45-Watt čipy jsou stereoskopické 3D, který je schopen a podpora USB 3.0, DirectX11, OpenCL / OpenGL, a to jak 1600MHz DDR3 paměti a nižší spotřebou 1333 DDR3L paměti. Co se týče základní desky, které umožňují 108dB zvuku 7.1 surround zvuk, a můžete použít Gigabyte Easy 6 Nalaďte nástroj k realizaci Fusion slib přetaktování. Oni také používají firmy DualBIOS technologie, aby se zabránilo V opačném BIOS korupce, přičemž každý USB port má vlastní pojistku, aby se zabránilo selhání portu. Hit zdroj odkaz na informaci o tom, kde nakoupit, a mosy na minulost přestávka na plné PR a krátké demo video.

Pokračovat ve čtení Gigabyte intra Llano kompatibilní základní desky pro A75 DIY set (video)

Gigabyte intra Llano kompatibilní A75 základní desky pro nastavení DIY (video) původně objevila na Engadget na út. 28 červen 2011 11:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Gigabyte | Přeposlat | Komentáře

Šťastný den Tau

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BaVOtpgsRZc/Happy-Tau-Day:
Zapomeňte na den Pi, dnes slavíme něco dvakrát tak dobrý: Tau den. Příliš dlouho, Pi byl ženich a Tau byla družička. Jak Michael Hartl poukazuje na to, v Manifestu Tau, "Pi je matoucí a nepřirozený výběr pro kruhu konstantní." On dává diskuse na California Institute of Technology na základě Manifestu, s koláč sloužil u konce. "Dvakrát tolik, kolik se dalo očekávat," říká.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.