úterý 22. března 2011

Kepler Obnovuje po 144 hodin "Glitch"

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2uqFSXxicS0/Kepler-Recovers-After-144-Hour-Glitch:
coondoggie píše "Tam byl pravděpodobně dost velký úlevou v NASA Ames Research Center v tomto týdnu, zatímco skupina je hvězdou družice Kepler vrátit závada, že to vzal offline pro 144 hodin. Podle NASA závada se stalo 14. března, hned po kosmické lodi vydal síťová karta (NIC) reset příkaz k provedení počítačový program aktualizovat. průběhu resetu, NIC poslal neplatná data reakci kola letu software, který způsobil kosmická loď vstoupit nouzovém režimu, uvedl NASA. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AT & T LG Thrill 4G hands-on (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/atandts-lg-thrill-4g-hands-on-video/:
AT & T se chlubili nový 3D soubor dnes, LG Thrill 4G - také známý jako LG Optimus 3D - a jak jsme viděli dříve, 3D brýle zdarma-displej je docela legrace. Konečný design přístroje a software Android 2.2 nebyly v konečném znění - tak by to mohlo vše změnit v době, kdy se spustí v příštích několika měsících - ale bude to loď s 2,2 a ne perníku vidíme tolik v poslední době. S je start Sprint z 3D EVO jen pár hodinami jsme si myslíte 3D v mobilních telefonů nemusí být absolvování trend. Video ukázky vidět během demo - které, bohužel, budete se moci vychutnat ve všech svých tří-dimenzionální sláva - jsou docela přesvědčivý argument pro to, jak působivé tech dostal v tak krátkém čase. Užijte si zboží.

Pokračovat ve čtení AT & T to LG Thrill 4G hands-on (video)

AT & T to LG Thrill 4G hands-on (video) původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 17:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Kal v baňce dává klíč k původu života

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AofWrsvw-Hk/Sludge-In-Flask-Gives-Clues-To-Origin-of-Life:
sciencehabit píše "V roce 1950, vědec Stanley Miller řídil sérii experimentů ve kterém on sálajících plyn-naplněná baňka s elektřinou. Nejslavnější z nich, publikoval v roce 1952, ukázala, že tento proces může vést k aminokyselin, stavebních . kameny bílkovin, ale později experiment, dirigoval v roce 1958, se posadil na polici - nikdy analyzovány Miller Nyní vědci šli zpátky a analyzovány kalu ve spodní části této baňky a našel ještě více aminokyselin než dříve. - a lepší důkaz, že blesk a sopečné plyny mohou mít pomohli vytvořit život na Zemi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft Windows Phone 7 'Nodo' update začíná vyvalit, přináší kopírovat / vložit a další zábavné doplňky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/microsofts-windows-phone-7-nodo-update-starts-rolling-out-br/:
Nevadí, že za hluk v rohu - to je jen milióny Windows Phone 7 uživatelů skákat kolem bezmeznou oslavě. Po vyslechnutí, že takzvaný Nodo aktualizace bude nevyšplouchnou na WP7 telefonů na začátku února, zdá se, že kodéři Microsoftu trvalo několik týdnů navíc, aby se věci tak akorát. Dnes společnost aktualizovala své Windows Mobile historii aktualizací popisovat nové funkce, které se válí v rozložené móda telefonů po celém světě, a standout Navíc je zkopírovat a vložit funkce, které AT & T HD7S bude loď s ještě v letošním roce. Uvidíte také vaše aplikace a hry zatížení rychleji, vaše tržiště vyhledávání rafinované a vaše WiFi výkon zlepšil. K dispozici je také celá řada Outlook, zasílání zpráv, Facebook, audio a kamera zlepšení, ačkoli to zůstane nejasné jestliže řekl kameru nyní zachovává svůj natáčení preferencí i po ukončení aplikace. Vytrvejte, pokud jste ho ještě neviděli své oznámení o aktualizaci ještě ne, a ujistěte se, dejte nám vědět, jak nové výstavby Vás léčí v komentáři níže.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Microsoft Windows Phone 7 'Nodo' update začíná vyvalit, přináší kopírovat / vložit a další zábavné doplňky původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 15:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Sprint HTC EVO Zobrazit 4G hands-on (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/sprints-htc-evo-view-4g-hands-on-with-video/:
No, pokud jste drželi krok dění na Mobile World Congress , pak Sprint EVO Zobrazit 4G , kterou dnes zahájila na CTIA se může zdát docela známé HTC Flyer vás tam viděl. Tyto dva HTC zařízení jsou v podstatě stejné, jen s pár drobných kosmetických rozdílů a některé změny v UI na videu, který následuje. Jsme stále ještě není zcela jisti pero Scribe, i když je to rozhodně zábavné věc na hraní. App Evernote dělá velké použití stylusu umožňující obrazy se škrábal na a uložena, poznámky zaznamenané - s hlasem a vaše vkládání textu - a samozřejmě vše, co mohou být sdíleny. Nejsme masivní člověka zde na Engadget, a my jsme rádi, že zpráva, že zařízení může ještě zůstat vysázeny poměrně pohodlně v ruce. Standout vybavenosti je možnost poklesu aplikací z lockscreen na malý cíl, a že app otevřít ihned, spíše než muset jít najít, jakmile jste odemknout zařízení. To vše a více je jen pod okrajem.

Pokračovat ve čtení Sprint HTC EVO Zobrazit 4G hands-on (video)

Sprint HTC EVO Zobrazit 4G hands-on (video) původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 15:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Happy 80. narozeniny, William Shatner!

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5nZLvSyPL2M/Happy-80th-Birthday-William-Shatner:
. Gregg píše: "Dnes další geek legenda slaví narozeniny nejlépe známý pro zobrazovat kapitán James T. Kirk, William Shatner se stmelil se do geek sci-fi tradici navždy Dnes začíná své deváté dekádě na této planetě. - Ano, kapitán Kirk je nyní 80 let. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Tráví $ 1 milión pro Zpomalovací detekce

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/So82YkNTqZ0/Google-Spends-1-Million-For-Throttling-Detection:
foamrat píše "Google udělil $ 1 milión Georgia Tech vědci, aby mohly vyvinout jednoduché nástroje pro detekci internetových škrcení, vládní cenzuru, a jiný 'průhledností' problémy."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LG dostane oficiální s WCP-700 Bezdrátový nabíjení Pad, neposkytne ceny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:
Takže, je tu dobrou a špatnou. Samozřejmě, že budeme začínat první. Měsíc poté, co jsme si všiml tohoto charakteru plížit kolem na Mobile World Congress, LG konečně přijata (oficiální), zábaly z jeho příchozích WCP-700 Bezdrátový nabíjení Pad. Je to docela známé design - tenký (6,29 x 3,54--x 0.39-inch) indukční nabíjení pad s baterií LED diod, abyste věděli, současný stav věcí. Jsme hádat, tenhle chlápek je navržen pro práci původně s Verizon-svázal revoluce , ale vzhledem k tomu, že LG dělá žádnou zmínku o tom, co telefonů / případech bude nakonec být kompatibilní, bude to muset zůstat jen, že pro tuto chvíli. Pokud jde o špatné zprávy? No, až nevěděl, co přesně je tato jednotka pro (z hlediska kompatibility), jsme také odešel ve tmě, pokud jde o ceny a data odeslání. Ale hej, alespoň máme trojici obrázků s vysokým rozlišením na zírat.

Pokračovat ve čtení LG dostane oficiální s WCP-700 Bezdrátový nabíjení Pad, neposkytne ceny

LG dostane oficiální s WCP-700 Bezdrátový nabíjení Pad, neposkytne ceny původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 14:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Čína začíná Censoring telefonní hovory v polovině věty

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UvuTg_T_YNE/China-Starts-Censoring-Phone-Calls-Mid-Sentence:
bhagwad píše "Několik zpráv se ukázalo, že Čína je odříznutí telefonní hovory v polovině věty, když diskutabilní slova jako" jsou použity protest ". Vypadá to, že čínské drakonické cenzura režim je jít do rychloběhem s ještě dokonalejší cenzurovat. Samozřejmě, to přijde na paty Google a obvinili je z nakládání horniny kolem s Gmail stejně. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HTC EVO 3D first hands-on!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/22/htc-evo-3d-first-hands-on/:
Právě jsme dát naše tlapy na 3D EVO poprvé, a to, co se nám zdálo okamžitě je, že to není tak tlustý, objemný, nebo ohromující jako 4,3-palcový displej nebo specifikace by se vám věřit - pokud jste obeznámen s 4G Evo, budete cítit jako doma tady (a možná dokonce i příjemně překvapeni). Na obrazovce se stereoskopické 3D efekt je asi tak dobré jako to, co jsme viděli na 3D Optimus v minulosti - velmi dobrá hlava-on s klesající účinnost, jak budete pohybovat hlavou na stranu. 2D / 3D přepínání po straně je pro kameru, a ne na displeji, ale zdá se, že všechna řízení na obrazovce schopností je řízena v software sám. Podívejte se na záběry v galerii níže, nyní omluvte nás, že budeme chodit hrát s tímto monstrem víc!

HTC EVO 3D first hands-on! původně objevila na Engadget na út. 22 březen 2011 14:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře