středa 2. února 2011

Texas student navštěvuje školu jako robot

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oUA8dtcK-78/Texas-Student-Attends-School-As-a-Robot:
kkleiner píše "prvák Lyndon Baty imunitní systém je tak křehký, že nemůžeme riskovat je obklopen lidmi svého věku, ale on navštěvuje třídy na jeho vysoké škole v Knox City, Texas každý den. Vše díky robotu. TelePresence VGO platforma je čtyři nohy vysoký bot na kolečkách s malou obrazovkou, kamery, reproduktory a mikrofonem v horní části. Baty přihlásí do robota dálkově ze svého domova, používat jeho PC a webovou kameru na telekonferenci do jeho třídy. Baty může řídit VGO kolem jeho školy, přepínání mezi třídami stejně jako normální studenti. Pro chlapce, který strávil většinu svého života nemocných a izolovaný od jeho vrstevníků, VGO představuje nejen šanci na lepší vzdělání, je to také příležitost pro svobodu a kamarádství. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Luxusní herní ovladač je ručně sestaven v Paříži, zbytečná všude jinde

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/luxury-game-controller-is-hand-assembled-in-paris-overkill-ever/:
Ostentativní pocit, že ne? Tento luxusní herní zařízení (ano, čtete správně) je ručně sestaven v pařížské dílně a má lakovanou dubového dřeva joystick, pštrosí kůže krytiny a elektronika zdvořilost Sanwa . Nemáme ponětí, kolik to bude stát (a my jsme upřímně bojí se zeptat), i když bychom měli vědět, kdy to bude k dispozici na 18. tohoto měsíce. Kompatibilní s PS3, Xbox 360 a PC, je to bytí přinesené do světa od francouzské společnosti s názvem Hoon. Hit zdroj odkaz na start plýtvání penězi.

Luxusní herní ovladač je ručně sestaven v Paříži, přemíra všude jinde původně objevila na Engadget na St. 02.2.2011 16:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Highsnobiety | zdroje Hoon | Poslat | Komentáře

Asus, Gigabyte nahradí všechny Sandy Bridge desky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-BBeylG_3ME/Asus-Gigabyte-To-Replace-All-Sandy-Bridge-Boards:
J. Dzhugashvili píše "V návaznosti na oznámení společnosti Intel, že všechny stávající Sandy Bridge čipové sady mají chybu, která způsobí degradován Serial ATA výkonnosti, top-tier základní deska Asus a Gigabyte tvůrci udělali veřejná prohlášení, pokud jde o jejich návratové politiky pro postižené desky. Asus je slibná 'hádka-drzý návratu a / nebo náhradní', zatímco Gigabyte říká vlastníky dotčených desky mají nárok na plnou náhradu nebo náhradní-a doporučuje, aby uživatelé hledají náhrady. Obě společnosti jsou uživatelé radí obrátit se na původní místo nákupu postupovat. Na příbuznou notu, Gigabyte oznámil, že nový Sandy Bridge desky s bug-bez čipové sady budou k dispozici v objemu v dubnu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung Galaxy SL kapky AMOLED pro Super Clear LCD, Kolibřík pro OMAP3

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/samsung-galaxy-sl-drops-amoled-for-super-clear-lcd-hummingbird/:
Jsi Samsung, a chcete se ujistit, že máte dost omezený ještě-S-AMOLED displejů pro nadcházející Galaxy S 2 , ale nechcete přerušit původní Galaxy S. Co dělat? No, mohl jste vždy brát příklad z Galaxy S-založil ruský Nexus S a použití LCD místo - a tak tu máme Galaxy GT-i9003 SL, který je určen k hitu na Středním východě av Asii s oběma Super jasný LCD displej a procesor swap z Humingbird Sammy k 1GHz TI OMAP 3630, spolu s kodrcat v tloušťce a hmotnosti, která vznikla o něco větší baterii. Kromě toho je to skoro jen Galaxy S, celou cestu až k zbláznění stagnaci na Android 2.2 - ale hej, dejte nám 2,3 (nebo i 3,0) na Galaxy S 2 a budeme všichni úsměvy a chichotání.

Samsung Galaxy SL kapky AMOLED pro Super Clear LCD, Hummingbird pro OMAP3 původně objevila na Engadget na St. 02.02.2011 15:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Newtechnology.co.in | zdroje Samsung | Poslat | Komentáře

WikiLeaks Nominace Pro rok 2011 Nobelovu cenu za mír

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sYZwGyW5mXs/WikiLeaks-Nominated-For-2011-Nobel-Peace-Prize:
MVAr píše "whistle-blower místě WikiLeaks byl nominován pro rok 2011 Nobelovu cenu za mír s norským politikem, který citované svou roli ve svobodu projevu, tisková agentura NTB hlásil ve středu. 'WikiLeaks je jednou z tohoto století nejdůležitějších přispěvatelů ke svobodě projevu a transparentnosti, 'poslanec Snorre Valen řekl ve své nominaci. Valen uvedený WikiLeaks' podílejí na odhalování majetek bývalého prezidenta Tuniska Zine El Abidine Ben Ali a jeho nejbližší rodina, což přispívá k protestům, které nutili do vyhnanství. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


News Corp. a Apple prozradit <em>Denní</em>

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ojzaZNDXaOM/News-Corp-and-Apple-Unveil-emThe-Dailyem:
RedEaredSlider píše "The Daily, digitální publikaci určenou speciálně pro IPAD Apple, je nyní k dispozici na App Store. Publikace startu přišel během tiskové konferenci v Guggenheimově muzeu v New Yorku. News Corp. generální ředitel Rupert Murdoch a Apple Vice President internetových služeb Eddy Cue přibyla Editor Daily-v-šéf Jesse Angelo. Daily, který kopíruje vzhled a dojem z novin a časopisů, je zaměřen na komplexní multimediální schopnosti IPAD Apple. Rupert Murdoch řekl, že 'The Daily nabízí nemyslitelné inovace 'do světa vydavatelství. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola Xoom první standard: 1823 v kvadrantu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/motorola-xoom-first-benchmark-1823-in-quadrant/:
Jsme nestoudné spec feťáci zde na Engadget, a můžete obviňovat nás? Tam jsou hory nových zařízení každý rok, a je dobré mít kulku bodů a číselné odlišnosti proplout chmýří. Proto jsme rádi, že jsme dostali možnost spustit benchmark kvadrantu na to Tegra Motorola 2-poháněl Xoom , a číslo, které srovnávat je s mnoha konkurenty Ujistěte se, že koncem pánevním Android je luk brzy. 1823 je magické číslo - což není úplně srovnávat s LG Optimus 2X - ale to je s non-optimalizovaná smartphone verzi kvadrantu běžící aplikace na tabletu značný 1280 x 800 displej, nic méně. A co víc, Quadrant objasnilo některé codename zmatku jsme viděli z Moto jak pozdní, jak to dopadá Xoom také pozná sebe jako oba Trygon a Stingray . Je dobré vědět!

Motorola Xoom první standard: 1823 v kvadrantu původně objevila na Engadget na st. 02.02.2011 15:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Android in-app nákupy hands-on (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/android-in-app-purchases-hands-on-video/:
Google dnes oznámil, že v Android-app nákupy přicházejí na platformu a byli jsme schopni dostat demo Paul Sebastien Disney. Ukázal nám, jak si koupit Track Pack (Dálném východě Hnutí pro ty, kteří péči) v Tap Tap Revenge 4 přes 3G na Nexus S , a za použití falešné kreditní karty! Je zajímavé si všimnout, že in-app koupi UI odpovídá vzhled a dojem z nového Android Market a vývojáři mohou implementovat funkce v několika jednoduchých krocích. In-app nákupy by měly začít kolejových v různých aplikací Android letos na jaře. Do té doby, podívejte se na naše video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Android in-app nákupy hands-on (video)

Android in-app nákupy hands-on (video) původně objevila na Engadget na st. 02.02.2011 15:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

<em>Google Art Project</em> Přináší Galerie k počítači

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QuyBy9vITkU/emGoogle-Art-Projectem-Brings-Galleries-To-Your-PC:
Zothecula píše "Google oznámil spolupráci s 17 ze světově nejuznávanějších uměleckých muzeí, která umožňuje lidem pohled více než 1.000 vysoce obrázky res kresby a 17 gigapixel obrázky, přičemž virtuální procházku jejich galerie pomocí funkce Street View technologii. Zatímco se nic nemůže porazit vidět umělecké dílo osobně, mohl by Google umělecký projekt bude příští nejlepší věc pro ty, kteří nemají čas a peníze k popu na rovině a obchodu lokty s davy turistů, kteří chtějí spatřit to, co některé z nejlepších muzeí má v nabídce . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Společnost Microsoft vydává H.264 plug-in pro Google Chrome, slibuje podporu WebM video v IE9

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/microsoft-releases-h-264-plug-in-for-google-chrome-vows-to-supp/:
Těžko uvěřit, že neslavný " fragmentace "termín je nyní roznášeno v prohlížeči světě internetu, ale určitě dost, to je Microsoft používat termín dnes popsat odvážný nové oblasti žijeme palců Pokud budete vzpomínám, Google obhajoval své rozhodnutí nezahrnuje podporu H.264 nativně v Chrome, ale tvrdil, že WebM plug-iny byly přicházející do Safari a Internet Explorer 9 . Dnes, Microsoft trochu-sorta oplatil. Po vybavení na vydání Firefoxu add-on přinést plnou podporu Windows H.264 stroje, vybavení je uvolnění plug-in pro prohlížeč Chrome (pouze ve verzi pro Windows nyní), který poskytuje podporu pro H.264. Navíc, je to zavázala k podpoře třetího-party WebM video plug-inů, citovat, uživatelé "bude moci hrát WebM videa v IE9." Je to docela zřejmé, že Microsoft s touto jedinečnou příležitost prosadit svůj prohlížeč jako jeden, který podporuje vše, co (spíše než jen jeho vlastní preferovaný formát), ale bez ohledu na motivy, jsme jen rádi, že vidí rozdíly odložit a kompatibilitu zjištění priority.

Společnost Microsoft vydává H.264 plug-in pro Google Chrome, slibuje podporu WebM video v IE9 původně objevila na Engadget na St. 02.02.2011 14:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashgear | zdroje MSDN | Poslat | Komentáře

Apple eBook Pravidla Změna Pro prodejce

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z50OB9CHaro/Apple-eBook-Rules-Changing-For-Sellers:
Anonymní čtenář píše: "V 'modlit se mi nemění to znovu' okamžik pro eBook prodejců na jablko IPAD a iPhone zařízení Apple je nyní příslušníkům třetích stran-eBook sellers jako Amazon se také, aby jejich tituly dostupné prostřednictvím obchodě Apple, . wherein říše bude trvat dalších 30% snížení 'Apple potvrdil úterý, že to bude vyžadovat app vývojáři, které prodávají e-knih, mimo jejich IPAD a aplikací pro iPhone - prostřednictvím webu, například - také prodat knihy uvnitř těchto aplikací . A nákupy, které vznikají v app musí být provedeno prostřednictvím společnosti Apple, který drží 30 procent snížit. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Android Market dostane internetového obchodu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/android-market-gets-a-web-store/:
Google Android Market má nyní webového klienta. Konečně! A hádejte, co jiného, je to už žít. Hit zdroj odkaz níže dostat zkoumání.

Rozvoj ... podívejte se na náš liveblog ze je voštinová akce Google pro nejnovější.

Android Market dostane internetového obchodu původně objevila na Engadget na st. 02.02.2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje market.android.com | Poslat | Komentáře

Onkyo tableta plán ukazuje výběr Android a Windows zařízení v různých velikostech

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/onkyo-tablet-roadmap-shows-a-selection-of-android-and-windows-de/:
Onkyo tableta plán ukazuje výběr Android a Windows zařízení v různých velikostech
Onkyo nám dává ochutnat co dál, odhaluje své plány pro budoucí tablet nápor, že opustí žádný operační systém nedotčené - dobře, Android a Windows tak jako tak. Pro milovníky Windows 7, společnost je tři SlatePC tablety, TW317A5, TW217A5 a TW117A4 jsou všichni uvidí aktualizace přes rok, včetně Oak Trail moci od Intelu někdy do června. Mezitím bude 10-palcový Android SlatePad TA117C1 a TA117C3 přijímat vestavěný 3G a budou spojeny s 7-palcový, ARM-poháněl model později v tomto roce. Odolná tablety jsou uvedeny taky, ale žádné plány na vydání v USA na každém z nich. Žádné překvapení.

Onkyo tableta plán ukazuje výběr Android a Windows zařízení v různých velikostech původně objevila na Engadget na st. 02.02.2011 12:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Netbooknews | zdroje Zapůsobit | Poslat | Komentáře