pondělí 7. března 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Facebook může rozejít se SMS Zisk Cartel

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-N5sZWyaPEw/Facebook-May-Bust-Up-the-SMS-Profit-Cartel:
AndyAndyAndyAndy píše "Fortune měl zajímavý článek v poslední době o bezdrátových poskytovatelů a jejich přemrštěné marže pro manipulaci SMS, a to zejména při pohledu na moderní datové tarify 'Za mobilní telefon průmyslu je zvláštní cenový systém, stahování dat na váš smartphone je úžasně levné -. Ledaže údaje se jedná se stane být textové zprávy. V takovém případě je cena ke stažení skoků zhruba 50000-krát, z jen pár halířů za megabyte dat monstrózní 1000 dolarů nebo tak nějak za megabyte. ' Mladý trochu aplikace s názvem Beluga upoutal pozornost Facebook, který koupil společnost ve čtvrtek. App si klade za cíl přinést chatu pod deštníkem plány dat, a představuje skupinu zpráv, obraz a video messaging, a integrace s dalšími aplikacemi. Autora tvrdí, že v případě úspěchu Beluga (nebo cokoliv Facebooku skončí volá to) by mohlo být potenciálně Skype / Vonage nebo Netflix-typ konkurentem staré školy-buněčných nosičů a jejich prudké cenové plány. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vědec Záznamy prvních 5 let životě jeho syna, analyzuje vývoj jazyka

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yQEuQBfPS1k/Scientist-Records-First-5-Years-of-His-Sons-Life-Analyzes-Language-Development:
jamie tipy příběh o kognitivní vědec MIT Deb Roy, který začal před pěti lety projekt, na přinášet jeho novorozeného syna z nemocnice domů, k záznamu jeho rodiny pohyb a řeč uvnitř jejich domu. Od té doby, Roy používá různé techniky pro analýzu a pálit 200 terabajtů surových dat do užitečné a zajímavé vizualizace. "Například, Roy byl schopen sledovat délku každé větě mluvil k dítěti, v níž zejména slovo - jako 'vodu' -. Byl zařazen Právo zhruba v době, dítě začalo říkat slovo, co Roy volá 'slovo narození, 'něco pozoruhodného nestalo.' Pečovatel řeč ponořil na minimum a pomalu vystoupal zpátky ve složitosti. ' Jinými slovy, když máma a táta, a chůva se poprvé dozvěděli o dítě mluvit slovo, oni podvědomě stres tím, že opakuje to zpátky k němu zcela sám, nebo ve velmi krátkých větách. Potom, když dostane slovo, věty prodloužit znovu. kojenecké tvary chování pečovatele ', aby se lépe učit. " Roy také sestavují videa ukazující pokaždé, když jeho syn používá určitá slova po dobu mnoha měsíců, jasně ilustruje, jak tyto části dítěte jazykových schopností v průběhu času vyvíjely.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Posádky staví dům Létající modeled po <em>UP!</em>

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ceXHSoW_G8/Crew-Builds-a-Flying-House-Modeled-After-emUPem:
Lidé v National Geographic postavili dům modeled po jedné ve filmu UP! pro nový televizní seriál volal, jak těžké to může být?. Domu letěl asi hodinu a dosáhl 10.000 stop. Tam byla žádná zpráva o nikoho nanášení bestie Paradise Falls.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Přejít ji na čtvrté dolů? Zeptejte se trenéra Watson

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-5Tz9fBCdc8/Go-For-It-On-Fourth-Down-Ask-Coach-Watson:
jbrodkin píše "Pokud se lidé nemohou porazit počítač 'Riskuj!' proč bychom měli důvěřovat jim, aby činili správná výzva na fourth dole v Super Bowl? To byla zásadní otázka některými výzkumníky na nedávném MITSloan Sport Analytics konference. S tisíci proměnných, aby zvážila na basketbalovém hřišti nebo v jiných oborech hry , to má smysl pouze nechat počítačů zvládnout otázky strategie, "říká Kamil Tarek, jehož společnost vybudovala čip-obsahující basketbal, který bere 6.000 měření za sekundu. 'Padesát let od nynějška budeme smát, jak jsme byli zvyklí dávat trenéři to velká zodpovědnost, 'říká. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Software zápasy Policie skic až po mugshots

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/57xxQLbOx8M/Software-Matches-Police-Sketches-To-Mugshots:
Zothecula píše "Viděli jsme, že v četných televizních pořadů a filmů - svědek trestného činu dívá skrze knihu policejní fotografie, pak se pracuje s umělcem policejní nákres přijít s podobu ošklivé osoby viděli Po pohledu. prostřednictvím stovek policejní fotografie, ale je možné, že unavený-mozkem svědek mohl podívat přímo na fotografii viníka a nepoznala. Je také možné, že tam je hrnek výstřel z trestního na databázi někde tam venku, . ale, že tento konkrétní svědek nikdy vidět, že počítačový systém byl průkopníkem na Michigan State University, však může být řešením těchto problémů - to automaticky zápasy tváří v policejní skic až po policejní fotografie ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pirátství v rozvojových zemích řízený vysokými cenami

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_P8GlYuMUng/Piracy-In-Developing-Countries-Driven-By-High-Prices:
langelgjm píše "Social Science Research Council, nezávislá, non-ziskové organizace, dnes vydala zásadní zprávu o hudbě, filmu a softwarového pirátství v rozvíjejících se ekonomikách. Jedná se o produkt tři roky práce, a autoři k závěru, že pirátství je v první řadě tažen příliš vysoké ceny, a že anti-pirátství vzdělávání a prosazování snahy ztroskotají. Přesto, šéfredaktor Joe Karaganis se domnívá, že podniky mohou přežít v těchto vysokých pirátství prostředí. zpráva je zdarma ke čtenářům v nízkých-země příjmu, ale za paywall pro některé vysoce-země příjmu, i když poznámky SSRC, 'Pro ty, kteří musí mít to zadarmo tak jako tak, pravděpodobně víte, kde hledat.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


William Shatner se probudí Posádka Discovery na závěrečné mise

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jm8j3YuK32Y/William-Shatner-Wakes-Up-Crew-for-Final-Discovery-Mission:
Raketoplán Discovery opustil Mezinárodní vesmírné stanice se dnes ráno za poslední dobu. Pro připomenutí lodi úspěchy více než 27 let služby, byla posádka pozdravil na ranní probuzení-up zprávy z kapitán Kirk. "Prostor, konečná hranice," řekl Shatner v prerecorded zprávy. "Ty byly výpravy raketoplánu Discovery se jí 30-leté mise:. Hledat nový vědní obor, stavět nové základny, aby národy dohromady na poslední hranici, aby se odvážně jít a dělat to, co žádná kosmická loď předtím. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hackeři Cílová francouzská vláda Počítače pro G20

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K1w6_ispv4Q/Hackers-Target-French-Government-Computers-For-G20:
Anonymní čtenář napsal, aby řekl, že "IT personál strávil víkend v masivní čištění snaze odstranit stopy 'podívané' útok na počítačích v Bercy, sídlo francouzského ministerstva hospodářství, financí a průmyslu, ministr vlády řekl v pondělí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Firefox 4 RC Vs. IE9 RC: První Duel

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ORCeiC-wDa8/Firefox-4-RC-Vs-IE9-RC-the-First-Duel:
Anonymní čtenář píše "Firefox 4 vs IE9 bude epické bitvy v prohlížeči probudila válka, v níž Microsoft chce, aby jeho IE být viděn jako schopný prohlížeč znovu. Mozilla se snažil držet krok s Chrome a IE9, ale je chystá vydat první release candidate, což se očekává, že bude finální verze Firefoxu 4 také. Tato první revize JavaScript, Flash a HTML5 tests naznačuje, že oba prohlížeče jsou asi i na spodním řádku, zatímco Firefox JavaScript hrany a IE čeká ve výkonu HTML5. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Maďarsko Používá IPAD na návrh nové ústavy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1V0FAvlE4oo/Hungary-Uses-iPad-To-Draft-New-Constitution:
Anonymní čtenář píše "Maďarsko je vypracování nové ústavy tak, věřte tomu nebo ne, IPAD. József Szájer, maďarský politik a člen Evropského parlamentu, napsal nadšený blogu minulý týden podrobně popisující, jak je to s použitím Apple tablet zařízení na maso z nové ústavy Maďarské republiky, země je první od roku 1949. Nejen, že je Szájer pomocí iPad chrlit nové ústavní návrhy, ale on je také používat to, aby přezkoumala návrh nové návrhy. Zřejmě všechny aspekty nové maďarské ústavy jsou prověřeni přes IPAD v té či oné podobě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.