neděle 28. listopadu 2010

iRacing mistr světa dostane šanci na Real Thing

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2CnADtUlKng/story01.htm:
jamie zaslány odkaz na příběh o iRacing mistr světa Greger Huttu, který upoutal pozornost Top Gear a kluci dostali šanci řídit skutečnou Star Mazda závodník. IRacing je realistický jízdní simulátor, který obnoví přesné fyziky závodních vozů a tratí z celého světa a nikdo je lepší než Greger. Top Gear chtěl vidět, jak se virtuální vítěz by si s skutečnou věc. I když byl nakonec schopen smířit s fyzickou náročnost, Greger jel opravdu dobře.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

iPhone 3G, 3GS dostat IOS 4.2.1 odemknout pomocí riskantní řešení ultrasn0w

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/iphone-3g-3gs-get-ios-4-2-1-unlock-using-risky-ultrasn0w-worka/:
Nelze čekat další minutu pro váš iPhone 3G či iPhone 3GS se dopravci-uvolnit ještě jednou? Tehdy a jen tehdy, pokud jste již běží nejnovější firmware, můžete skutečně ukrást trochu IPAD kódu vybrat požadovanou zámků - i když tam jsou některé vážné riziko při tom. IPhone Dev Team má nové verze PwnageTool , který používá 6.15.00 pásmu od IPAD firmware 3.2.2, který který jen tak náhodou běží perfektně na iPhone 3G a 3GS protože oba telefony a tablet té doby používají stejné Infineon rádio čip . Pokud víte, vaše cesta kolem IPSW a pravidelně bench-pressu ShSh kuličky, můžete si stáhnout veškerý software, co potřebujete právě teď - ale pokud nemáte, budete možná chtít vyhýbat řízení v současné době. Mluvili jsme o rizicích před chvílí, a v tomto případě existuje poměrně málo - jako neschopnost downgrade z pásma 6,15 nebo někdy dělat úplné obnově znovu, a to je docela pravděpodobné, že Apple nebude vypadat laskavě na záruky, pokud najdou vám běží IPAD software. Je to zlomí, chlapče.

iPhone 3G, 3GS dostat IOS 4.2.1 odemknout pomocí riskantní ultrasn0w řešení původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 17:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ MuscleNerd (Twitter) | zdroje Dev-Team Blog | Poslat | Komentáře

Čína politbyro Za Google Cyber-Attack?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OQPJVReXDOk/story01.htm:
theodp píše "Zatímco Wikileaks sám je pod útokem DoS, podrobnosti o vedení amerického ministerstva zahraničí získané WikiLeaks začínají vyjít prostřednictvím mainstreamových médií. Mezi nejvíce ničím novým, zprávy TechCrunch je Erick Schonfeld, je jeden soubor, který se zabývá masivní počítač útok na Google a další společnosti, které byla poprvé odhalil loni v lednu. Podle NY Times, některé nové unikly kabely bod přímo na politbyra čínské za podněcování k původní útoky, které by mělo vrhnout více světla na důvod, proč do Bílého domu a stát Ústav couval Google tak hlučně v té době. Rozvojové jako dříče s oblibou říká. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Jak Apple Spektakulární rok

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wiLZlpJLKTE/story01.htm:
Hugh Pickens píše "John Boudreau píše v Mercury News, že během jeho právě dokončil-fiskálního roku, Apple zlomil čtyři po sobě jdoucí čtvrtletní tržby a zisk záznamy a uprostřed nejhorší recese za několik desetiletí, najal tisíce zatímco jiní snižování pracovních míst, ale to, co nejvíce odlišuje Apple že zatímco ostatní tech Titans strávil 2010 snížení nákladů a získání nových technologií prostřednictvím fúzí, to 65000000000 dolarů společnost byla neúprosná ve inovace jako spouštěcí a nemilosrdný v podpoře technologií, které narušují jeho vlastní výrobní linky. '"Bylo to úžasné období. Frekvence nových věcí právě vrávorá mysl, "říká Charles Wolf, analytik Needham & Co" Neexistuje žádná společnost, která se vzdáleně blíží tomu, co Apple dělá. . Jsou Energizer Bunny "V září roku 2005, Apple odrovnal populární iPod Mini dělat cestu pro iPod nano, Apple otevřeně připouští, že iPhone je vybrakovat jeho iPod - a nezdá se, že péče, a IPAD tablety může v konečném důsledku ohrozit jeho jádro laptop podnikání. "[Apple] má různé kulturní mysl-soubor," uzavírá Wolf. "Chovají se jako startup, ačkoli oni se stávají výši 100 miliard dolarů společnost." '

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




AMOLED nedostatek, aby se stal v roce 2011 přebytek

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/amoled-shortage-to-become-a-surplus-in-2011/:
AMOLED nedostatek, aby se stal v roce 2011 přebytek
Samsung krásné Super AMOLED panely jsou stále více a více obyčejný v mobilních zařízeních, ale nejsou tak běžné, jak by mohly být, kdyby bylo více věcí, létání z továrny Samsung Mobile Display. Jak se dalo očekávat, že je nastavena na změny v roce 2011, s SMD plánuje splnit svůj slib a přinést další výrobní zařízení on-line, zatímco ostatní konkurenti v Koreji, Tchaj-wan, Singapur a bude rozjet vlastní AMOLED zařízení v příštím roce. Mezitím je Čína řekl, že pracuje na jeho OLED dodavatelského řetězce, tedy ty, displeje pasivní matice odrůdy budou také létající z montážních linek brzy. Takže května 2011 ještě není rok kuře v každém hrnci, ale může to být rok glowy organické limonády v každém telefonu.

AMOLED nedostatek, aby se stal přebytek v roce 2011 původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhoneArena.com | zdroje Digitimes | Poslat | Komentáře

WikiLeaks Podle typu Denial of Service Attack

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VTZt3qiagec/story01.htm:
wiredmikey píše "WikiLeaks oznámila, že jeho web je v současné době v rámci hromadného distribuované odmítnutí služby útoku. útok přichází v době očekávaného uvolnění utajovaných dokumentů, státní oddělení, které říká, že Obamova administrativa bude klást 'nespočet' ohroženo , ohrožují globální protiteroristické operace a ohrozit americké vztahy se svými spojenci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kinect slouží k ovládání Super Mario na PC, redefinovat konvergence (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/kinect-used-to-control-super-mario-on-a-pc-redefine-convergence/:
Pokud se, stejně jako my, na který jste čekali vidět Kinect kontrolu nad skutečně stanu hru, si počkejte, teď přišel konec. Stejný chlapík, který přinesl nám lightsaber Kinect se vrátil s hack umožňující touží nostalgics těšit záchvatu Super Mario ovládat pouze jejich těla zkroucení. OpenKinect byl použit pro získání pohybu-snímání periferní - původně určeny výhradně pro použití s Xbox 360 - komunikovat se svým počítačem, zatímco jednoduchý emulátor nespecifikované se postaral přináší 25-letý instalatér k životu. Video čeká po přestávce.

Pokračovat ve čtení Kinect slouží k ovládání Super Mario na PC, redefinovat konvergence (video)

Kinect slouží k ovládání Super Mario na PC, redefinovat konvergence (video) původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget německé | zdroje yankeyan (YouTube) | Poslat | Komentáře

Linux rozhlasu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i5UEM5LTCiA/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "To by mohlo velmi dobře být nerdiest místě budeme někdy setkat ... Linux rozhlas je on-line rozhlasová stanice vysílat Linuxového kernelu! Pokaždé, když někdo navštíví stránky, je náhodný zdrojový soubor vybrán a číst nahlas Virtual Speaker zhmotnil přes otevřené zdrojové syntezátor řeči eSpeak. Bude to být užitečné každému, kdo je asi těžká otázka, ale za předpokladu, vzrušení stojí za zažívá alespoň jednou. Nicméně, toto pojetí potvrzuje ještě jednou výhody open source přes proprietární software, že takové úspěchy nemožné: Kdo se zdravým rozumem by chtěl poslouchat binární soubory hlasitě? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Peter Jackson NABS třicet RED EPIC kamery k filmu Hobbit, svádět vás k ránu své úspory

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/peter-jackson-nabs-thirty-red-epic-cameras-to-film-the-hobbit-t/:
Jsme stále trochu zklamaný, že Peter Jackson nikdy Halo , ale to by mělo dát věci do pořádku tad - Pán prstenů režiséra bude film Hobbit v 3D zcela na třicet ručně obráběné- epický RED kamery, od začátku příštího roku. To je zpráva přímo z RED zakladatel Jim Jannard, ale to není všechno, jak omezený počet balení pre-produkce EPIC bude k dispozici pro rychlé zavedení stejně. 58.000 dolarů kupuje své hluboké-přivlastnil nadějný režisér obráběné EPIC-M tělo, PL titanu montáž, Bomb EVF a 5-palcový dotykový displej LCD, REDmote, čtyři-balení baterií, nabíječkou a pevné úložiště modul s čtyři- balení 128gigabajt SSD. Jannard očekává, že ruka-montáž, že první várka 5K termokamery v prosinci nebo v lednu, začátek skutečné montážní linky měsíc po tom, a doufejme, že mají širokou dostupnost na NAB v dubnu, i když to není dělat žádné sliby tam. Takhle RED rolích . PR po přestávce.

[Díky, Patrick]

Pokračovat ve čtení Peter Jackson NABS třicet RED EPIC kamery k filmu Hobbit, svádět vás k ránu své úspory

Peter Jackson NABS třicet RED EPIC kamery k filmu Hobbit, svádět vás k ránu své úspory původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 11:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje REDUSER.net (1) , (2) , (3) | Poslat | Komentáře

USCG žaluje Copyright obhájce

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jW-U4BagpBA/story01.htm:
ESRB píše "US Copyright Skupina žaloval Graham Syfert, právník, který vytvořil balíček sebe-reprezentace papírování pro jednotlivce, žalován pro sdílení P2P některých filmů a posune tak, aby sankce umístěny proti obhájce. Syfert prodává tyto pakety za 20 dolarů, a USCG tvrdí, že 19 osob, které se používají mít stálo přes 5000 dolarů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.