sobota 1. října 2011

AT & T Začíná Škrtící Heavy Bezdrátový přenos dat Uživatelé

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ggBDqS4u7zE/ATampT-Starts-Throttling-Heavy-Wireless-Data-Users:
tekgoblin píše: "AT & T začala házet z varování pro uživatele, kteří se dostanou do top 5% uživatelských dat na bezdrátové síti. AT & T oznámil tuto změnu v červenci a nyní se začíná skutečně vynutit si to."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Michael Nielsen Free Video On Courseware kvantová práce na počítači

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0a3Mzt0QSI/Michael-Nielsens-Free-Video-Courseware-On-Quantum-Computing:
Nové předkladatel quax píše: "Michael Nielsen, který je spoluautorem knihy o kvantová práce na počítači, vydala řadu krátké video přednášky na svém blogu v létě (odkaz na vyrovnávací Google). Dělají velký úvod do předmětu. Ale tady je háček : Vzhledem k jiné pracovní povinnosti, se zastavil před absolvování kurzu, a jen úplný, pokud vidí dost zájmu na videa Ukažme mu některá čísla. ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mozilla vyvíjí Gladius 3D Game Engine

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qzVgPQjiMNA/Mozilla-Develops-Gladius-3D-Game-Engine:
Anonymní čtenář píše: "Mozilla se vyvíjí vlastní 3D engine nazvaný Gladius jako součást širšího Paladin projekt, jehož cílem je přinést 3D na webu. Protože programátoři vědí, že nejlepší způsob, jak naučit, je experiment, a to je přesně to, co Mozilla dělá. Aby se vytvořil Gladius se tým rozhodl vytvořit hru s názvem RescueFox (nejlépe hraje ve Firefoxu). Jedná se o velmi základní prototyp, a Mozilla nemá žádný zájem na to dále, ale účel to sloužilo bylo upozornit na to, co je ještě třeba udělat, aby Gladius solidní webový prohlížeč 3D engine řešení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


"Pro ty, kteří nechtějí věřit"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HJhWPJC1r1I/:
anonymous

Cítím se nepříjemně, jako prorok. V lednu a opět minulý týden jsem psal o možnosti bezpilotní letouny používané jako zbraní ze strany teroristů; včera muž, který byl zatčen v srpnu "plánoval útok na Pentagon prostřednictvím" malých bezpilotních letadel "naplněná výbušninou a řízené pomocí GPS." Psal jsem o všudypřítomné mobilní telefony obrátí svět do věznice , dnes je NYT má článek o obyčejných Korejců od státu, aby na zlatonku scofflaws s důkazy fotografií. Minulý rok jsem napsal kousek za Mrož o zásadní význam on-line pseudonymity pro bloggery zpráv o mexické drogové války, se, že tradiční média tam byl strach do naprosté ticho , včera bezhlavou mrtvolu jednoho takového novináře, jmenoval ženu Marisol Macias Castaneda, bylo zjištěno, vedle načmáral zprávu lidí varování psát o drogových kartelů na stránkách sociálních médií.

Nejedná se o tři samostatné subjekty. Levné a / nebo všudypřítomné kamery a rozpoznání obličeje, aby sledování stále všudypřítomná, že nebezpečí a nejistoty dalších nových technologií, jako fanda UAV, vedou k volání po ještě větší kontrolu, a nakonec i on-line anonymity / pseudonymity bude jediný druh existuje. To není tak úplně špatná věc. Je to kvůli crowdsourced dohledu, že New York policejní poručík Anthony Bologna čelí dvěma vyšetřování poté, co zdánlivě bezdůvodně pepř stříkání demonstrantů. Ale to znamená schopnost udržet pod pseudonymem on jen stále více a více důležité v příštích letech.

Do služeb, které spojují lidi on-line Zdá se, že si to uvědomují? Bohužel, odpověď většinou pohybuje v rozmezí od "Ne" a "To ne." Twitter je jen hlavní sociální síť, která nemá reálný jméno politika, a jen jeden s historií bude BAT pro své uživatele " Ochrana osobních údajů. Ale zatímco on-line novinářům v Mexiku, kteří se odvažují zprávu o brutální drogové války je beheaded po odhalení jejich skutečné identity jsou spojeny s jejich on-line bylines, zatímco Aramejci zatčen a vyšetřován , protože jejich účty Facebook, Vic Gundotra se idiotsky oproti Google Plus v reálném jméno politika "na sobě tričko do restaurace," a to jak Eric Schmidt a Mark Zuckerberg sestra Randi si volal po skutečné identity mají být připojeny ke všem on-line aktivity.

Je tu opravdu není moc se dá dělat, že úroveň monstrózní cluelessness. I své stinné stránky on-line pseudonymity, to ano, ale ty jsou silně převažuje nad výhodami. Bohužel, ten druh lidí, kteří stojí v čele významných on-line služby, žije jako v

Fiddy Cent se dostane do hry sluchátka s SYNC o 50, odpočítávání, aby soud Ford začíná ... nyní

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/fiddy-cent-gets-into-the-headphone-game-with-sync-by-50-countdo/:
SYNC o 50
No, po ukončení v 50 Cent je vyrovnání s elegantní , to bylo jen otázkou času, než je rapper SMS Audio společnost vyplnil prázdno. (Koneckonců, jak víte, vaše konzervy jsou kvalitní, pokud nebyly schváleny muž, který byl výstřel devětkrát a přežil.) Nevíme-li bezdrátový SYNC o 50 sluchátka dorazí, nebo kolik " bude stát, ale můžete se vsadit, že na částečný úvazek, herec a podnikatel bude dělat kola , snaží se nám prodat na 40mm, 50-noha rozsahu, "odborně laděné digitální EQ" a šumu. Zatímco integrované ovládání hudebních funkcí jsou pěkné, možná naše oblíbená funkce je možnost připojení čtyř sad synchronizaci stejného zdroje. Podívejte se v galerii níže a několik vybraných specifikace z listu po přestávce.

Galerie: SYNC o 50

Pokračovat ve čtení Fiddy Cent se dostane do hry sluchátka s SYNC o 50, odpočítávání soudu Ford začíná ... nyní

Fiddy Cent se dostane do hry sluchátka s SYNC o 50, odpočítávání, aby soud Ford začíná ... se původně objevila na Engadget na So. 01.10.2011 13:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Web hostitelé - One-Stop-Shops pro Mass Hacking?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DKWD8vv08SQ/Web-Hosts-mdash-One-Stop-Shops-For-Mass-Hacking:
jjp9999 píše: "více než 70.000 internetových stránek byly ohroženy v nedávné porušení INMOTION. tisíc webových stránek bylo poškozeno a jiní jeho změny, aby uživatelům těžké přístupu k jejich účtů a stanovení škody. podobný útok hit JustHost již v červnu, a k porušení australských DistributeIT webhostingu těsně před tím, hackery úplně odstranit více než 4.800 webových stránkách, že společnost nebyla schopna obnovit. incidenty vyvolávají obavy, že hackerské skupiny obcházejí jeden cíl a zasáhnout webhostingu přímo, což jim umožní přístup k desítkám tisíc internetových stránek, spíše než jeden cíl. Zatímco útoky způsobené škody, které nebyly tak nebezpečné, jak by mohly být. Spíše než znehodnocení a odstranění by hackeři mít klidně zasadil malware na webech nebo odcizení zákaznických dat. webu hostingové společnosti by mohlo být jedním z největších děr v nestátních kybernetické bezpečnosti, protože škodlivé hackeři mohou získat přístup otvory odešel webhostingu, bez ohledu na bezpečnost v daném místě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Radio Shack inventáře kolíčky 5 pro iPhone Sprint

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/radio-shack-inventory-screen-pegs-iphone-5-for-sprint/:
Mohlo by to být? Jsou zvěsti pravdivé? Pokud toto screenshot, zřejmě vybrané z systém evidence Radio Shack je, jakýkoli náznak, bude Sprint skutečně mezi dopravci nabízejí iPhone 5. To se seřadí akorát s předchozími zprávami z Bloomberg a Wall Street Journal , břidlice telefon hit Nyní sítě v polovině října. Neexistuje žádný údaj o skutečné datum v tuto chvíli, ale pokud stále Sprint Apple next-gen iPhone, jsme hádat, budeme vědět víc o tom v úterý .

[Díky, Anon]

Radio Shack inventáře kolíčky 5 pro iPhone Sprint původně objevila na Engadget na So. 01.10.2011 14:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Nokia Preps Linux OS pro low-end smartphone

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qpwmQ7bWTV0/Nokia-Preps-Linux-OS-For-Low-End-Smartphones:
itwbennett píše "Nokia se děje po low-end smartphone na trhu s OS na bázi Linux krycím názvem" Meltemi. " . Telefonů se očekává, že cena pod 100 dolarů bez dotací Mluvčí Nokie no-komentář komentář šla takhle:. "Samozřejmě, že se nemůže vyjádřit k budoucí produkty nebo technologie se však mohu říci, že naše mobilní telefony tým má několik zajímavých projektů v pracích, které pomohou připojit další miliardu spotřebitelů k internetu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon ztratit $ 10 za Kindle požáru

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pQiejOvXqCY/Amazon-To-Lose-10-Per-Kindle-Fire:
Anonymní čtenář píše: "Podle výrobních rozpis nákladů, jak se ukazuje Amazon je ochoten prodat svůj nový Kindle Požár na 10 dolarů ztráty. Analytik odhaduje, že Kindle Fire, ceněný u $ 199, ve skutečnosti stojí 209,63 dolarů na výrobu. To znamená, že zařízení je pravděpodobně mnohem cennější Amazon v obsahu prodeje a schopnost řídit větší nákupy prostřednictvím svých internetových stránek. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Koupit tento film nebo právně Stáhnout si jej zdarma: hovorů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rC3ZesqR6Os/:
PressPausePlay

PressPausePlay , oceněný dokumentární film o naší nové digitální kultury, měl premiéru na SXSW v letošním roce. Jedná se hraje na festivalech a můžete si koupit na iTunes , Amazon , a další digitální placených stránek. Pokud si nechcete platit za to, si nyní můžete stáhnout přes torrent zdarma. Tato bezplatná možnost byla zásadní pro filmaře. Jak Seth Godin říká ve filmu, myšlenky, které jsou volně šířit rychleji.

Film zkoumá vliv dnešní technologie záloh na naši kulturu a digitální umělci, hudebníci a filmaři, kteří jej vytvářejí. Ve filmu, Godin říká: "Nikdy nebyl lepší čas být umělcem." Vzhledem zcela jiný názor, technologie pesimista, Andrew Keen , hostitel "TechCrunch TV Keen On ", říká:" Jsme může být na pokraji nového temna ..., kde je kreativní svět zničen. "

Sledování části filmu, jsem myslel, že jsem se díval Apple propagační video, ukazující sílu toho, co umí Mac. Hudby a videa, které lze vyrobit na počítači, téměř výhradně Apple počítačů, v tomto filmu, je prostě úžasná. Jako hudebník Moby říká, protože software, "nyní žádné dítě ... asi za 5 minut může dělat, co se 6 měsíců nebo let, před 20 lety."

Ale to neznamená, že je to k ničemu. Viz Rebecca Černý . Moby dodává: "Když všichni je hudebník a každý dělá průměrná hudba, případně na světě je jen pokryta mediocracy."

Jako tvůrci říkají, že "digitální revoluce v posledním desetiletí rozpoutala kreativity a talentu lidí v bezprecedentním způsobem, rozpoutávat neomezené tvůrčí možnosti." Ale, Keen na otázky, zda je mladý Hitchcock nebo Scorsese by to dnes, protože "plácnutí své rané věci na Facebook, na YouTube, by se ztratila v moři odpadků. "

Film se rovněž zabývá trápí dichotomii, že stejnou technologii umělci použít k vytvoření jejich práce také umožňuje snadnou pirátství a ničí existující obchodní modely. Dokument neposkytuje žádné jednoduché odpovědi, ale vyvolává důležité otázky o dopadu na naši kulturu.

Najdete zdarma ke stažení v hotelu presspauseplay.com , včetně interaktivní verze Adobe Air se vymazal scény a další a delší klipy s rozhovory. Pro standardní stažení, dostanete. Torrent soubor a používat svobodný software, jako je BitTorrent získat soubor videa. Doposud tam bylo 4000 ke stažení.

Proč mají oba bezplatnou verzi (s ještě více interaktivní obsah), a placená verze ve stejnou dobu, s odkazy jen pár centimetrů od sebe? Když se filmaři podepsali distribuční smlouvu, oni říkají, že to bylo vždy svůj záměr nakonec dát film zadarmo online. Cílem bylo, aby se peníze nikdy, ale místo toho, aby film lidé sdílejí a přemýšlet.

Andrew Keen byl dotazován pro film, ale dostal se obrátit na kamery kolem filmaře v Austinu. Zde je rozhovor Keen se se švédským spolupráci režiséry Davidem Dworsky a Victor Kohler, na SXSW:

Sony PS Vita čepice 3G stažení na 20MB, podporuje rozsáhlé mini hry

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/sony-ps-vita-caps-3g-downloads-at-20mb-encourages-extensive-min/:
Jen dva měsíce jít, a hráči na přesvědčování Sony se mohou dostat do palec na PS Vita . Zatímco jsme se dostat pohodlný k dispozici seznam této nástupce PSP DOS a co nedělat , se přijde další informace k dešti na našeho předpokládané Suite PlayStation průvod. Podle zprávy z ASCII, budou hry ke stažení přes 3G připojení je omezena na maximálně 20 MB. Co to znamená pro vás, potenciální kupec? No, polibek, 500 - 600 silný knihovna titulů PSP Sbohem, a pozdravit katalog minis. Jistě, můžete se připojit k nějaké slušné WiFi koupit a hrát ty staré oblíbené přerušení, ale tento druh porážky tohoto přenosného on-the-go design. Ujišťujeme vás, mohlo by to stáhnout SZP ještě změnit dříve, než handheld trh v USA a Velké Británii . A vůbec, vy si nemyslel, že jsi chtěl se dostat daleko, že na tři až pět hodina nabíjení, teď jste?

Sony PS Vita čepice 3G stažení na 20MB, podporuje rozsáhlé mini hrát původně objevila na Engadget na So. 1.10.2011 08:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq , Andriasang | zdroj ASCII (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

Odhad věku 3D kamery Kinect je k filtrovat obsah

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cl2HT5zLjL0/Estimating-Age-With-Kinects-3D-Camera-To-Filter-Content:
theodp píše "Hal v roce 2001:" Je mi líto, Dave Obávám se, že nemůže dělat, že [otevřít dveře zátoky pod].. " Kinect v roce 2011: "Je mi líto, Dave Jr. Obávám se, že nemůže dělat, že [naladit kanál Spice]." Patent Microsoft podání zveřejněny tento týden hodlá omezit přístup k televizi, filmy a videohry pomocí 3D depth kamery odhadnout věk diváků založený na rozměry a proporce lidského těla, jako je například hlava šířky šířku ramen, a trup délky k celkové výšce. dospělých s krátkými pažemi a jiné zdánlivě dětské proporce, lze nastavení přepsána někoho, kdo heslo správce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mobilní Sborník: týden 26.září 2011

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/mobile-miscellany-week-of-september-26-2011/:
Tento týden byl Balíčky s novinkami na mobilní frontě, takže bylo snadné přehlédnout několik příběhů sem a tam. Zde je několik dalších věcí, které se stalo v širém světě bezdrátových na týden ze dne 26. září 2011:
  • Minulý týden jsme slyšeli zvěsti, že Sprint by měla zahájit BlackBerry Curve 9350 2. října, a my jsme konečně obdrželi oficiální potvrzení . Přístroj se bude bít obchodech zítra za $ 80 s dvouletou smlouvou. [ PhoneArena ]
  • Motorola Photon WiMAX, jen Photon 4G v USA, je nyní razí svou cestu do Japonska jako KDDI uvedl na trh zařízení, letos v pondělí. [ Motorola ]
  • Verizon Wireless zahájila Pantech žert 2 tento týden, což je funkce, telefon s výsuvnou QWERTY klávesnicí. [ Verizon Wireless ]
  • Samsung Galaxy Y je nyní uveden jako "coming soon" na webových stránkách O2, což z něj činí druhého dopravce oznámit nadcházející dostupnosti ve Velké Británii. Skutečné datum vydání, nicméně, je ještě neoficiální. [ O2 ]
  • Softbank (Japonsko) vypadá připraven k zemi ZTE Pán V882, který vypadá, že zařízení se systémem Android na Gingerbread, a je vybaven 1GHz CPU, 512MB RAM, 3,8 palcový LCD displej v rozlišení WVGA a 5MPx fotoaparát. [ LandofDroid ]
  • NTT DoCoMo a Orange se spojili a nabízí Sharp AQUOS SH80F, který je vybaven dvěma 8MP stereoskopické kamery a prohlašuje, že je svět je první Android zařízení schopné přeměnit 2D do 3D obsahu v reálném čase. To bude nejprve uveden ve Francii 6. října a bude následovat do dalších evropských a asijských zemí krátce poté. [ Firefoxu Doplňky Firefoxu ]
  • Možná, že Microsoft Kanadě jen předpokládat, nikdo vlastně čte podmínky, protože společnost outed jména několika připravovaných Windows Phones v T & C pro vývojáře soutěž: Nokia Sabre a duo Samsung s názvem Yukon a Wembley. Nokia Searay byl také jmenován do seznamu s označením Sabre je druhé zařízení běžící na Mango. [ Nokia HDBlog (přeloženo) ]
  • V rámci přípravy na debut Windows Phone je Nokia také rumored být představovat nový hlasový navigační systém s 3D mapami, podle některých unikly marketingové materiály. [ WinRumors ]
  • Zde je ztvárnění designu HTC EVO 4G, také známý jako království, nebo hrdina

State Dept vyšetřován pro zaměstnance, které odkazují na WikiLeaks

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1O-zrNv7iLM/State-Dept-Employee-Investigated-For-Linking-To-WikiLeaks:
Nové zadavatel Jimme Modrá píše "zaměstnanec ministerstva zahraničí, je předmětem vyšetřování, a může být vyhozen za" odhalení utajovaných skutečností. " Nebo, jak jiní by mohli říkat, posílat odkazy na WikiLeaks. "Jeho zločin, řekl, bylo spojení se zveřejněny 25. srpna na blogu diskutují o pokrytectví nedávných opatření USA proti Libyjský vůdce Muammar Kaddáfímu ukázala. Odkazu šel do 2009 kabel o prodeji americké vojenské náhradní díly pro Kaddáfímu ukázala přes portugalský prostředníka. ... Vyšetřovatelé ministerstva zahraničí, řekl, chtěl vědět, kdo mu pomáhal s jeho blog a řekl mu, že každý blog post, Facebook post, Tweet a státní zaměstnanci oddělení muselo být předem vyklizena oddělení před zveřejněním. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.