středa 19. října 2011

Zbraně na Serious Sam 3: BFE-všichni

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VeNpdI3zzL0/the-weapons-of-serious-sam-3-bfe-all-of-them.ars:

Serious Sam 3: BFE je hra, která si cení množství, a to jak z hlediska své zbraně a nepřátele na druhém konci hlavně. Vzhledem k tomu můžete nosit všechny zbraně ve hře najednou a přepínat mezi nimi dle libosti, mysleli jsme si, že by bylo zábavné se podívat na každou zbraň ve hře. Developer Croteam dokonce posílal přes několik poznámek o tom, kdy použít každý.

Mějte na paměti: Jsou to jen přátelské návrhy. Můžete použít cokoli zabít cokoliv kdykoliv. To může skončit špatně pro vás k použití raketomet v těsných chodbách, ale hej, to je Amerika. Pokud chcete vyhodit se s vaší zbraně a výbušniny, nemůžeme zastavit.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Funkce: "Myslím, že jsou šílení": Uvnitř 48 hodin boj o co nejlepší videohru

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3z_jAkhyxW4/i-think-theyre-mad-inside-the-48-hour-battle-to-build-the-best-video-game.ars:

Proč by někdo kódování týmu disk sám na okraj vyčerpání vytvořit plnohodnotné videohry, jeden představovat jezevce, v průběhu jednoho víkendu? Proč by 20? Jsme poslali naše muže v Austrálii v délce 48 hodin "hra jam", zjistit, a vrátil se s úžasným 24.000 slovo odpověď. Je-li číst tento kousek neznamená, že se chcete vytáhnout notebook a dělat něco kreativního, můžete být mrtvý uvnitř. Zde je tedy první část ze tří částí epos, který zahrnuje hru Jam je první večer, druhé a třetí části bude následovat v příštích dvou dnech.

Tyto tři slovíčka

"Je to všechno o jídlo," říká Truna.

Je pátek odpoledne. Jsem na Queensland University of Technology (QUT) je Kelvin Grove areálu v Brisbane v Austrálii, kde se 120 amatérských i profesionálních herních vývojářů se chystáte provádět vyčerpávající test vytrvalosti, nervy a duševní zdraví. Za pár minut, v šestnáct hodin, obdrží tři slova. Pak, v následujících 48 hodinách, musí vymyslet, prototyp, a vytvořit plně hratelné na základě těchto slov.

Truna je duchovní otec této malé soutěže-cum-sociální experiment, jak se vymanit člověka úplně. Ona je Brisbane Mezinárodní asociace herních vývojářů kapitoly "tetičky" a designu odborný asistent na QUT. Dá se bez nadsázky říci, že je pro místní společenská hra dev. Dnes, ona je závrať na tvůrčí energie kolem ní.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


T-Mobile vnitřní doc úniky, baterka BlackBerry 9810 s lukem v listopadu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/t-mobile-internal-doc-leaks-blackberry-torch-9810-to-bow-this-n/:
Překvapení zmrzlina Sandwich telefon není - na to zprávy, budete muset počkat, až později večer . Ne, RIM portrét QWERTY slider není nejčerstvější kousek kit smartphone aréně, ale pro ty, určené CrackBerry pár na T-Mobile, je to 14.4Mbps rychlosti to může být dost. Unikly screenshot převrátil na TmoNews ukazuje baterka 9810 , v současné době k dispozici na AT & T, vedle seznam svých známých specifikací. Kromě přidání volání WiFi a nové Magenta vykopávek, moc tady změnilo. Kapacitní dotyková obrazovka stále opatření na 3,2 palců a RIM dosud narazil na kvalitu svých 5 megapixelovým fotoaparátem, ani zadní telefonu 8 GB paměti. I když tento vnitřní pic není tip od nás na blížící se vydání okna, jsme si jistý, že se jedná o stejnou 4G "Dumoine" telefon od pádu unikly plán , což naznačuje potenciální 9.listopadu startu. Ano, bude tento trend si dokola, dokud RIM dostane BBX ven do volné přírody nebo bezdrátové jste na trhu něco trochu ostřejšího ?

T-Mobile vnitřní doc úniky, baterka BlackBerry 9810 s lukem v listopadu? původně objevila na Engadget na st. 19.říjen 2011 04:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TmoNews | Přeposlat | Komentáře

Instapaper dostane iPad refresh: více přátel, více číst

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/instapaper-gets-ipad-refresh-more-friends-more-reading/:

Instapaper , internet ekvivalent záložky, dostal nejvyšší až k patě člověka na jeho poslední výlet na iPad. Nebojte se, vaše čtení materiály zůstávají snadno čitelné (a ad-free), ale verze 4, byla urovnal tlustou vrstvou tablet lesku. Navigace je prováděna pomocí panelu na levé straně, a zůstává k dispozici pro popichování, jak si přečíst váš článek výběru. Upgrade také přidává možnost předplatného pro vyhledávání všechny předchozí čtení, stejně jako lepší sociální dovednosti, s možností vyzvednutí a ukládat články a příspěvky sdílet své kamarády Twitter - zajistí, že budete pravděpodobně nikdy nedojde čtení materiál.

Instapaper dostane iPad refresh: více přátel, více číst původně objevila na Engadget na st. 19 říjen 2011 03:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroj Instapaper 4 | Přeposlat | Komentáře

Galilea bude v Evropě odpovědí na americký GPS

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/US7lkKzWMSg/galileo-to-be-europes-answer-to-us-gps:
judgecorp píše: "Dva Galileo družic, které budou znamenat začátek odpovědi Evropské unie na americký Global Positioning System bude vypuštěna na oběžnou dráhu ve čtvrtek na palubě ruské rakety Sojuz Je to pomocí lodi Sojuz, protože je to levnější, než francouzská Ariane. - a satelitní Systém má svobodnou Evropu od závislosti na USA řízené polohovací systém. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


PlayStation Vita dostane NA, EU Datum spuštění

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7cNpQNVMaF0/playstation-vita-gets-na-eu-launch-date:
Sony nadcházející přenosné herní konzole nyní dostal pevné datum startu. Po příjezdu v Japonsku 17. prosince, bude PlayStation Vita přišel do Severní Ameriky a Evropy 22. února. "Obě verze konzole - jeden s Wi-Fi pouze s oběma Wi-Fi a 3G připojení - bude stanovena na 249,99 dolarů a 299,99 dolarů, respektive, v Kanadě i ve Spojených státech cena startu v Evropě bude. € 249.99 € 299.99 a. " Uživatelé budou omezeny na stahování her, ne větší než 20 MB přes 3G - větší hry, která může trvat až 4 GB úložného prostoru, bude muset jít přes Wi-Fi připojení a instalaci z paměťové karty. Přes opouští UMD, Sony údajně "plán", aby nějaký přenos PSP hry Vita, ale to bude pravděpodobně stát peníze.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Android paprsku nás přivádí k další těsné blízkosti, výměna dat (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/android-beam-takes-us-to-the-future-of-close-proximity-data-exch/:
Android paprsku nás přivádí k další těsné blízkosti, výměna dat (video)
Pamatuji si, když HP předváděl přenos webových stránek z TouchPad tablet na před 3 pouhým dotykem? Vzpomínám si "Wow, to by skvělé, kdyby Vlastně jsem měl touchpad a před 3?" Android Beam je odpovědí na tento problém, verze, která velmi stejnou funkci, která pracuje přes NFC, zařízení se systémem zmrzlinou sendvič - a to, Samsung Galaxy Nexus. Jsme dostali šanci zahrát si s několika telefony, které příslušný software vyrábí a baterie, a našel funkce je rychlé a užitečné - pokud to nebylo shazovat. Více po přestávce.

Pokračovat ve čtení Android paprsku nás zavede do budoucnosti blízkopohledového výměnu dat (video)

Android paprsku nás přivádí k další těsné blízkosti, výměna dat (video) původně objevila na Engadget na st. 19 říjen 2011 02:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Google a Samsung představí Galaxy Nexus, Android 4 na akci

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/UGF2FS4HLbo/google-and-samsung-unveil-galaxy-nexus-android-4-at-event.ars:

Na speciální akci v Hongkongu ve středu, Samsung a Google společně oznámily Galaxy Nexus a představil Android 4 s kódovým označením zmrzliny Sandwich (ICS), další hlavní verze mobilního operačního systému Google. Hardwarová specifikace jsou působivé a platformy aktualizace nabízí některé nové zajímavé funkce.

Google nejprve oznámil plány na ICS během Google I / O konferenci zpátky v květnu. Vyhledávací gigant uvedl, že aktualizace bude pravděpodobně skončí ve čtvrtém čtvrtletí, a že by se spojit tablet Android smartphone a prostředí, v soudržné uživatele. Velké odhalení byl čekal, že se místo vedle CTIA začátkem tohoto měsíce, ale bylo odsunuto na tento týden přestěhoval do Hong Kongu po boku AsiaD konference.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Vidět skrz zdi

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ksjxJByAKwM/seeing-through-walls:
Anonymní čtenář píše: "Vědci z Lincoln Lab MIT vyvinuli novou radiolokační techniky, která poskytuje real-time video o tom, co se děje za pevné zdi zařízení" vědců je nenáročný pole antény, uspořádaných do dvou řad. - Osm příjem prvků na vrcholu , 13 přenos z nich níže. - a některé výpočetní techniky, vše umístěno na pohyblivé vozík, ale má silný dopad na vojenské operace, a to zejména "urban bojových situací," říká Gregory Charvát, technický personál Lincoln Lab a vedoucí projektu. " ... Pokaždé, když se vlny narazil do zdi, betonové bloky více než 99 procent z nich prochází od A to je jen polovina bitvy:. Jakmile vlny se odrážejí od jakéhokoli cíle, musí projít zadní stěnou dosáhnout radaru přijímače -.. a opět 99 procent neumožňují V době, kdy se dotkne přijímače je signál snížena na zhruba 0,0025 procent své původní síly, ale podle Charvát, při ztrátě signálu ze zdi není ani hlavní výzvou ". [signál] zesilovače jsou levné," říká. Co bylo obtížné po-stěnové systémy radar je dosažení rychlosti, rozlišení a rozsah nutné, aby byly užitečné v reálném čase (PDF). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Lékaři doporučují vyhnout TV pro děti do 2

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tE3iwTeCd80/doctors-recommend-against-tv-for-kids-under-2:
Anonymní čtenář píše: "The American Academy of Pediatrics vydal doporučení, aby rodiče, že děti do dvou let by měla být omezena ve své době sledování televize a práce s počítačem. Říká se, že tam" žádná taková věc ", jak vzdělávací programy pro děti, že mladí , a že těžit mnohem víc od skutečných lidských interakcí (PDF). psycholog Georgene Troseth řekl: "Víme, že někteří učení může probíhat z médií, ale je to mnohem nižší, a to trvá mnohem déle." Článek pokračuje: "Na rozdíl od dětí školního věku, u kojenců a batolat" prostě nemají tušení, co se děje ", bez ohledu na to, jak dobře udělal video, Dr. Troseth řekl, že nová zpráva silně varuje rodiče před uvedením TV ve velmi. . mladých dětský pokoj a radí jim, aby se s vědomím toho, jak moc své vlastní užívání médií je neodvádí pozornost od hraní v některých průzkumů mezi 40 a 60 procent domácností, hlásí, že má televizi pro většinu dne - která odvádí děti i dospělé, výzkum naznačuje. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung Galaxy je Nexus dostane oficiální: Android 4.0, 4,65 palce HD Super AMOLED displejem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/samsungs-galaxy-nexus-gets-official-android-4-0-4-65-inch-hd/:
Počkejte, nic víc. Google a Samsung právě z dlouho očekávané Galaxy Nexus (ne delší Nexus vlády , jak jsme kdysi slyšeli) Úřední zde v Hong Kongu a specifikace jsou naprosto slintat-hodný. Ti, kdo mají ruce Bantam nemusí platit, protože to 4,65 palce monstrum je povinen přivézt mluvit o Sidetalkin ". Samozřejmě, že zmrzlina Sandwich je na palubě, se Google konečně odhalil verzi číslo 4.0. Ostatní specifikace jsou HD Super AMOLED displej (1280 x 720), 1.2GHz dual-core procesor, 5 megapixelový fotoaparát vzadu (s LED bleskem), 1,3 MPix kamera front-čelí, 1080p30 Nahrávání a přehrávání videa, hypermoderní panorama mód , 3,5 mm jack na sluchátka a Bluetooth 3.0. Najdete zde také USB 2.0, WiFi 802.11a/b/g/n, vestavěný modul NFC, akcelerometr, kompas, gyro, senzor přiblížení a dokonce i barometr - Jo, barometr . Povrchová úprava věci, zde je 1 GB RAM, 16 nebo 32 GB vnitřní úložný prostor a 1750 mAh baterii. Co se týče rádia? K dispozici je HSPA + modelu na čepu, zatímco LTE verze "bude k dispozici v závislosti na regionu." Je tu ani jeden nemá zmínka o dopravce v tiskové zprávě držíme, ale na základě dříve úniky, 4G stavět na Verizon Wireless se zdá zámek.

Zaměření na Sandwich Zmrzlina pro klíště, bude Android 4.0 přinese "zcela nový vzhled a pocit Android", který se může pochlubit novým designem uživatelského rozhraní, podpořen multitasking / oznámení, full-na NFC podporu a nové lidi aplikaci, která umožňuje uživatelům Lidé s přáteli, rodinou a spolupracovníky fotografie ", zatímco pokukování jejich stav aktualizace od společnosti Google +. ICS také představí tvář Unlock, který proniká do obličeje uznání protokolů pro odemknutí telefonu. A pak je tu Android Beam, založené na NFC technologie, která umožňuje, aby "rychle sdílet webové stránky, aplikace a YouTube pouhým poklepáním dva telefony dohromady." Podle Goog, "zamčené obrazovky, domovské obrazovce telefonu aplikace a všechno mezi tím byl přepracován a znovu zvážit," a je to docela hnusný telefon spustit se. Jsme stále ještě čeká na slova o tom, kdy bude ICS se válí na jiné telefony (a ty, které budou podporovat), tak aby to zamčené zde více jak liveblog rozvíjí - zkontrolujte níže pro více obrázků a po přestávce na tisková zpráva.

Samsung Galaxy Nexus dostane se ovládal na video

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/samsung-galaxy-nexus-gets-handled-on-video/:
Jsme ještě několik hodin jízdy od společnosti Samsung velkých zmrzlina Sandwich akce , ale vypadá to, že společnost prostě nemůže udržet Galaxy Nexus pod pokličkou. Nejprve se objevila na firemních stránkách, a teď tady je stále člověk ovládal pan Blurrycam. Stopáž je trochu tmavý a těžko vidět, ale rozhodně vypadá jako sendvič zmrzlinu běží tam - a zřítilo se čas od času. Video vyskočila na YouTube a byl ihned natažený - ale nebojte se, jsme stále kopii. Užijte si, že po přestávce, a houpat se na záda tu za pár hodin liveblog .

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy Nexus dostane se ovládal na video

Samsung Galaxy Nexus dostane se ovládal na video původně objevila na Engadget na út. 18 říjen 2011 19:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AndroidCentral | | Poslat tuto | Komentáře

iPhone Keylogger může odposlouchávat Desktop psaní

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/97f2BTkcEW8/iphone-keylogger-can-snoop-on-desktop-typing:
Anonymní čtenář píše: "Vědci z Georgia Tech ukazují, že mobilní telefon v blízkosti klávesnice, můžete použít jeho zrychlení obnovení textu zadali do cíle." Tato technika pracuje přes pravděpodobnosti a tím, že zjišťuje dvojice kláves, spíše než na jednotlivé klíče (který ještě je příliš obtížné dosáhnout spolehlivě, řekl Traynor). modeluje "události klávesnice" v párech, pak určuje, zda pár stisknutých kláves je na levé proti pravé straně klávesnice, a zda jsou blízko u sebe nebo daleko od sebe. Po Systém je určen těchto charakteristik pro každou dvojici klíčů v depresi, ale porovnává výsledky s předinstalovaným slovníku, každé slovo, které byly rozděleny podle podobných měření (tj., jsou písmena vlevo / vpravo, blízko / daleko na standardní QWERTY klávesnice). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.