čtvrtek 21. července 2011

Proč Netflix musel zvýšit své ceny

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U5AjAEpdY8A/Why-Netflix-Had-To-Raise-Its-Prices:
sperlingreich píše: "Minulý týden, poté, co film streamování Netflix zvýšila ceny o 60% zákazníků společnosti se do blogů a sociálních sítí ve vzpouře, hrozí, že zruší své předplatné. Ovšem mezi náklady na poštovní DVD a věnovat zvýšenou licenční poplatky za obsah kurzu Netflix sazeb bylo nevyhnutelné. Je to pořád skvělý film výhodné? Jaké jiné služby jsou k dispozici? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft ve 4. čtvrtletí FY11: příjmy, příjmy a zisky všechno, bití očekávání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-q4-fy11-revenue-earnings-and-profits-all-up-beatin/:
Microsoft ve 4. čtvrtletí FY11: příjmy, příjmy a zisky všechno, bití očekávání
Zprávy nebylo tak dobré pro Nokia dnes ráno , ale nová bedmate je mnohem, mnohem lepší kondici. Microsoft se ve 4. čtvrtletí zisk za fiskální rok 2011 byly zveřejněny, ukazují tržby ve výši 17,37 miliard dolarů - až osm procent oproti stejnému období loňského roku, a besting 16,43 miliardy dolarů 3. čtvrtletí rekordní . , Který jel 5,87 miliardy dolarů čistého zisku, což je neuvěřitelných 30 procent stoupání za rok předchozí. Při zpětném ohlédnutí za celým rokem, příjmy zlomil další rekord, píchat si na 69,94 miliardy dolarů, o 12 procent více než v předchozím roce.

Proč všechny dobré zprávy? No, zábavy a zařízení divize vidělo 30 procent tržeb skok v tomto čtvrtletí 45 procent více než rok, Xbox 360 a Kinect nadále prodávat jako gangbusters. Bing a on-line služby měl také dobré zprávy, 17 procent tržeb ve druhém čtvrtletí díky odvážný vyhledávače získávají stále větší plochu oproti konkurenci. Ale ne vše je růžové, s Windows, související výnosy pobytu bytu. - Se v tomto čtvrtletí o jedno procento, dvě procenta více než v roce Windows 8 bude jistě věci otočit na tomto poli, i když, ne?

Microsoft ve 4. čtvrtletí FY11: příjmy, příjmy a zisky všechno, bití očekávání původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 16:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WinRumors | zdroj Microsoft | Přeposlat | Komentáře

Windows XP v prohlížeči

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pizTdKGL9yY/Windows-XP-In-a-Browser:
Anonymní čtenář píše: "JPC - čistý java emulátor PC - je nyní aktualizován na JPC2, a může běžet WindowsXP v sandbox Java applet."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vyznat se NoSQL standouts

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YCVxLFj1lzo/Making-Sense-of-the-NoSQL-Standouts:
snydeq píše "InfoWorld Peter Wayner poskytuje přehled přesvědčivější ukládá data NoSQL v nabídce dnes v naději, že pomáhají IT profesionálům začít experimentovat s těmito mocnými nástroji. od Cassandra, aby MongoDB, aby Neo4J, každému se zdá zaměřené na konkrétní sadu typy aplikací, poskytuje správcům databází s množstvím příležitostí k experimentování, a míra zmatku při hledání správné nástroje pro jejich prostředí. "Existuje velké výhody tohoto Babelization v případě potřeby vašeho projektu FIT schopnosti jednoho z nových databází . Pokud se line up dobře, může být zvýšení výkonu je úžasné, protože projekt vývojáři se nesnaží vybudovat jednu Dreadnought vyřešit každý problém, "píše Wayner." experimentování je zábava, protože konstruktéři se necítí nucen že jejich úložiště dat je snadno nahradí, která mluví SQL jako domorodec. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


FPGA Bitstream Bezpečnost Nefunkční

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WvlX8l6EnAg/FPGA-Bitstream-Security-Broken:
NumberField píše "Výzkumní pracovníci v Německu vydal pár článků dokumentování závažné zranitelnosti moc analýzy bitstream šifrování více Xilinx FPGA. Problém vystavuje produkty s FPGA na klonování, hardware Trojan vložení, a reverzní inženýrství. Bohužel neexistuje žádný jednoduchý fix ke stažení , jak změny hardwaru jsou povinné. Tyto dokumenty jsou také připomínkou toho, že rozdíl výkonu analýza (DPA), zůstává silný hrozbou pro nechráněné hardwarových zařízení. Na přední FPGA, pouze Actel se zdá být řešení problému DPA dosud, ačkoli jejich FPGA jsou mnohem menší, než je Xilinx. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft odhaluje Droid-themed Xbox 360 balíčku pro Star Wars Kinect

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-reveals-droid-themed-xbox-360-bundle-for-star-wars-kin/:
Ano, to je R2-D2-themed Xbox 360 a doprovodných zlato C-3PO řadiče, které jsou součástí nového Star Wars Kinect balík Microsoft oficiálně oznámil, že na Comic-Con dnes. Jak vidíte, balík obsahuje také odpovídající bílé Kinect senzor, stejně jako 320GB pevný disk, a to jak Star Wars Kinect a Kinect Adventures - vše za 449 dolarů. Zmínili jsme se také některé vlastní konzoli zvuky? Podívejte se na to, aby země na podzim, s pre-objednávek od dnešního dne.

Microsoft odhaluje Droid-themed Xbox 360 balíčku pro Star Wars Kinect původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 14:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Joystiq | Přeposlat | Komentáře

Wolfram uvádí Výpočetní Document Format

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z9erh6gQGlg/Wolfram-Launches-Computational-Document-Format:
Barence píše: "Wolfram Research spustila svůj vlastní formát dokumentu, který to tvrdí, je" jako každý den jako dokument, ale jako interaktivní aplikace. " Výpočetní Document Format (CDF), umožňuje autorům vložit interaktivních grafů, diagramů a grafiky do dokumentů, což umožňuje čtenáři přizpůsobit proměnné, jak rostoucí ceny ovlivní zisky, například, nebo zobrazit různé části mozku. Wolfram si klade za cíl aby se formát snadné pro non-programátory k použití, založené na jazykové příkazy používané ve vyhledávači. "[V současné době] každý, kdo může Excel makra by snadno měly mít možnost interaktivity pro CDF," říká Conrad Wolfram. " Kde bych chtěl dostat, je, že každý, kdo může grafu aplikace Excel může interaktivitu CDFS. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Eliza je Doe očima, elegantní taneční stroj, chybí maniakální kvality na zem (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/eliza-is-a-doe-eyed-graceful-dancing-machine-lacks-maniacal-qu/:
Eliza
Na rozdíl od poslední dávky z roboty jsme viděli, Eliza je vlastně docela elegantní. Cartoonish humanoidní dostal jeho začátek jako průvodce, pendlovat lidi kolem nákupních středisek a Guangzhou Asijské hry 2010 Experience Center. Teď je to konečně dostává šanci předvést, co to má - a to někteří nemocní taneční pohyby. Tyto čtyři Doe očima stroje točit, provádět složité choreografie ruku v dokonalé synchronizaci, a pauza se představují v tomto eposu číslo. Je jasné, že dalším krokem je pro někoho učit, jak se Dougie. Podívejte se na videa, po přestávce.

[Díky, Robotbling]

Pokračovat ve čtení Eliza je Doe očima, elegantní taneční stroj, chybí maniakální kvality na zem (video)

Eliza je Doe očima, elegantní taneční stroj, chybí maniakální kvality na zem (video) původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 13:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj PlasticPals | Přeposlat | Komentáře

Mozilla oznámila Enterprise User pracovní skupiny

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UbyUtQnW5g8/Mozilla-Announces-Enterprise-User-Working-Group:
Lennie posílá tento citát z hlášení v Mozilla blog: "V poslední době se hodně diskutovalo o podniků a rychlé zprávy on-line život se vyvíjí rychleji, než kdy jindy a je to naprosto nezbytné, aby Mozilla zlepšit poskytování webu a Firefox rychleji. v tomto smyslu. To vytvořilo výzvy pro oddělení IT, které se nabízí mnoho kritických aplikací přes Firefox. Mozilla je v podstatě o lidech a staráme se o naše uživatele, ať jsou kdekoli. Za tímto účelem jsme re-založení Mozilla Enterprise Uživatel pracovní skupiny jako místo pro podnikání vývojáře, IT pracovníky a vývojáře, Firefox diskutovat problémy, nápady a nejlepší postupy pro nasazení Firefox v podniku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Verizon otočí vypínačem na 28 nových trzích LTE, Louisville Sluggers nyní k dispozici s 4G

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/verizon-flips-the-switch-on-28-new-lte-markets-louisville-slugg/:
Verizon otočí vypínačem na 28 nových trzích LTE, Louisville Sluggers nyní k dispozici s 4G
3G bezdrátové připojení je nyní méně oprávnění, než právo, a při troše štěstí a naší 4G sítí bude podobně jako samozřejmé brzy. Verizon pracuje na své části, Přehodit výhybku na 28 nových trzích LTE dnes. To zvyšuje celkový počet pokrytých oblastí do 102. Přidáno Jedná se zejména o: Colorado Springs, Colorado, Augusta, Georgia, Louisville, Kentucky, a Hilo, Hawaii. Mezitím si lidi v Phoenix, Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Dallas, San Antonio, Seattle a nyní pohybovat o něco dál od centra města, aniž byste ztratili LTE. Úplný seznam je po přestávce, ale pokud máte pocit, štěstí, prostě jít dopředu a umožňuje vše, co na vašem telefonu. Máme palce pro vás.

Pokračovat ve čtení Verizon otočí vypínačem na 28 nových trzích LTE, Louisville Sluggers nyní k dispozici s 4G

Verizon otočí vypínačem na 28 nových trzích LTE, Louisville Sluggers nyní k dispozici s 4G původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 11:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Motorola Droid 3 hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:
Třetí pokračování trilogie je obvykle nejvíce vyhovuje. Říše Falls, Frodo zničí prsten, Popelka se vrací zpět v čase. (Dobře, to je úsek.) Naše protagonista v tomto příběhu je Droid 3, který nese zvláštní podobnost k jeho táta a děda - ale Verizon přidal několik nových prvků a dělal drobné konstrukční vylepšení ve snaze zlepšit celkový dojem .

Jsou tyto úpravy dost zachránit sérii? Původní Droid zahájila s velkou slávou, zařízení, které řízené Motorola zpět na cestu úspěchu z post-RAZR Hades. To mělo osvěžující zlaté Ládin design, který tekla elegance, top-of-the-line specifikace pro jeho čas, a byl průkopník, který pomohl ohlašovat Google pro mobilní OS do nové éry. Každá nová iterace je věnována menší pozornost než dříve, nicméně, a Droid 3 zažil takové klidné startu , že bychom zamrkal a téměř minul. Bez ohledu na to, i když - pokud telefon může mluvit za sebe, není třeba konfety doprovázet to. Ale je potřetí jiné kouzlo pro Droid? Nebo to bude pohřben jinými těžkými jako Droid Bionic nebo Samsung Galaxy II S funkcí ? Přidejte se k nám po přestávce zjistit.

Pokračovat ve čtení Motorola Droid 3 hodnocení

Motorola Droid 3 Přezkum původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Proč je odsouzen k zániku všechny konkurenční Whois registru Model

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FTBCaVbKE-w/Why-Any-Competing-Whois-Registry-Model-Is-Doomed:
CowboyRobot píše: "V posledním eseji Pavla Vixie, on tvrdí, že alternativou k modelu registru Whois je chybná a že bychom se měli učit z chyb minulosti navrhovaných alternativ k DNS." Návrh na konkurenčních modelů registru WHOIS jak odsouzený úmyslně a osud jako každý systém alternativní DNS. I když se to podaří na první, bylo by to selhání po copycatting došlo. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


UK vládu, aby Sdílení souborů Omezení v cloudu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBJsA9Z9jGQ/UK-Government-To-Share-Restricted-Files-In-the-Cloud:
twoheadedboy píše: "Britská vláda chce využít cloud pro sdílení souborů omezené. Vzhledem k obavám kolem mraku a bezpečnost, bude to nějakou starost. Nicméně, dohoda mezi službami rameno Ministerstvo zahraničních věcí (MZV) a poskytovatele SaaS choulí je napsal. službu SaaS bude probíhat v interní cloud FCO, známý jako vláda Secure aplikačního prostředí (GSAE). To umožní státní úředníci, diplomaté a další státní zaměstnanci sdílet dokumenty do tajemství na úrovni L3, nebo omezeno. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.