neděle 27. března 2011

Cizinci v ráji

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5ilrFjzVNTY/:
Řada

Obrázek vydá za tisíc bodů: Topguest Háčky Až se Instagram

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z8qaZEZZPUU/:
Řada

5 let později, první případ P2P se pokusil ještě supění podél

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vs4GyCBZzss/5-years-later-first-p2p-case-to-be-tried-still-chugging-along.ars:

Ano, první soubor-sdílení případ v USA jít celou cestu k soudu, je stále ještě probíhá. Podané dne 19. dubna 2006 a postupuje přes pozoruhodné třech studiích, nahrávací průmysl případ proti bydliště Minnesota Jammie Thomas-Rasset hoří dál přes pokladní a soudní pozornost.

Thomas-Rasset byl v první hit s 222.000 dolarů pokuty v roce 2007, který byl zrušen v roce 2008. Dalším porotou v roce 2009 skončila s 1,92 milionu amerických dolarů rozsudku , který byl zrušen v roce 2010. V listopadu 2010, třetí skončil proces s +1.500.000dolar verdikt , který soudce je nepravděpodobné, aby (jeho předchozí objednávky navrhl, že několik tisíc dolarů za skladbu by byla maximální přípustná náhradu škody). V současné době se obě strany jsou ještě dohadovat o vhodnosti, že 1,5 milionu amerických dolarů náhrada škody.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Panasonic Lumix GH2 recenzi Roundup: působivé video záznam, kalné statických snímků

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/panasonic-lumix-gh2-review-roundup-impressive-video-recording/:
V případě, že jste ještě zeptat, jestli Panasonic mirrorless Lumix GH2 stojí za 900 dolarů, jsme zaokrouhlena hrstka hostů, aby ukazatel pro váš další velký nákup. Zatímco většina recenzentů se dohodly, že tato Micro Four Thirds fotoaparát se zdá být velmi podobný svému předchůdci , se všeobecně chválí jemně lepší ergonomii, rychlé Liveview autofokusu, a rafinované kvalitu obrazu, a to zejména s jeho 1080p nahrávání videa ve formátu AVCHD (ačkoli Digitální fotoaparáty strana zdroje se Oznámení některé artefakty v jeho klipy). Hluk je také non-záležitost na cca ISO 800 nebo 1600, i když je zřejmé, že 16 megapixelové fotografie jsou poměrně nudné a, stejně jako z mnoha jiných MFTs, nejsou zcela na stejné úrovni s DSLRs - očekávat spoustu ručního zpracování Pracují zde, jak demoed na dobré lidi přes u digitální fotografie Review. Všichni ve všech, GH2 je skvělá souprava pro kvalitní záznam videa, svázaný s docela dobrý výkon, který ještě vyžaduje nějakou extra TLC poté - trochu ironicky v cestě, ale hej, to není problém pro milovníky videa bokeh. Přes hlavu na níže uvedené odkazy pro některé in-hloubkové analýzy a procházka-přes před odjezdem malý důlek na vašem bankovním účtu.

Přečtěte si - Digitální fotografie Recenze
Přečtěte si - Fotografie Blog
Přečtěte si - Fotoaparát Labs
Přečtěte si - Digitální fotoaparát strana zdroje
Přečtěte si - Pojďme digitální

Panasonic Lumix GH2 recenzi Roundup: působivé video záznam, kalná statických snímků původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 16:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Jak Zobrazení "Virtual You" vám může pomoci ušetřit

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8z4HU_GhRaQ/How-Viewing-a-Virtual-You-Can-Help-You-Save:
Hugh Pickens píše "WSJ zprávy, že počítačoví odborníci, ekonomové, neurologů a psychologů se spojovat se najít inovativní způsoby soustružení impulsivní výdaji na pacienta střadatelů. Jedním ze způsobů, šok Američany do více šetřit na důchod, je software, který uživatelům umožňuje dívat do Fotoaparát ve virtuální reality-laboratorní a vidět obraz hledí se o tom, jak bude vypadat v roce 2057. Tím, že mladí vidět sebe tak, jak budou, když jsou staré, virtuální realita-technologie mohou přeměnit své nutkání utrácet za dnes do ochota spořit na zítřek, protože do té míry, že lidé mohou více živě představit, jak moc se budou cítit v budoucnu s malý k žádné spoření na důchod, mohou být motivováni, aby více šetřit peníze teď. U jedinců jedna zkouška experimentální, kdo viděl přesvědčivé vizuální analogový 70-letý verze sebe morfování tvar a strukturu svého avatara simulovat proces stárnutí oznámilo, že by mohla ušetřit dvakrát tolik jako ti, kteří neměli (PDF). 'zaměstnance ID fotografie mohly je věk-morphed a umístil se na výhody sekci internetových stránkách společnosti, 'říká Dan Goldstein z London Business School.' Odtud jsme jen pár kliknutí a pár minut od někoho, aby trvalé rozhodnutí, které může být hodnota tisíc [dolarů]. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia pokračuje reinvention, detaily nové fonty a značkování

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/nokia-continues-reinvention-details-new-font-and-branding/:
Nokia aktuální písmo - Nokia Sans - cítí se jako jeden z velkých konstant v oboru spotřební elektroniky, design, který okamžitě křičí "Nokia" chvíli vidíte, že (pro lepší nebo horší). Tento druh silné, pevné značce z něčeho jako základní a jednoduché jako postava na obrazovce opravdu není něco, co si můžete koupit - je třeba vybudovat a kultivovaný po mnoho, mnoho let - a tak jsme si jisti, Espoo, že je rozhodnutí zahodit a začít s čerstvým nebylo bráno na lehkou váhu. Ve skutečnosti, jsme si jisti, to nebylo bráno na lehkou váhu, protože společnost vydala 800-plus slova vysvětlení a obhajobu své rozhodnutí odrovnat Nokia Sans a nahradit ji Nokia Pure, písmo je popisuje jako ztělesnění " krásu v nejvyšší použitelnost. "

Samozřejmě, že to není náhoda, že písmo změna přijde, stejně jako Nokia se snaží vrátit zpět na rýsovacím prkně, a to jak s jeho pronájmem outsidera Stephen Elop a jeho rozhodnutí odstranit Symbian a přidat Windows Phone do mixu, jistě dost, Společnost říká, že hodlá využít Pure na svém zařízení a že "byl navržen speciálně pro mobilní telefony a digitální prostředí." Co si myslíte?

[Díky, Esko]

Zobrazit anketu

Nokia pokračuje reinvention, detaily nové fonty a značkování původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 15:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nokia Konverzace | zdroje Nokia | Poslat | Komentáře

Microsoft sniffs Z Nevyužité Bezdrátové spektra

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2M2-NKL5uM8/Microsoft-Sniffs-Out-Unused-Wireless-Spectrum:
alphadogg píše "Výzkumní pracovníci společnosti Microsoft navrhli systém pro měření, zda licenci rádiových frekvencí, jsou skutečně používány tak nelicencované zařízení mohou používat to, něco to může být nutné v poptávce po bezdrátových aplikacích roste. architektura, tzv. SpecNet by smysl a mapu, kde spektra je používán a zejména tam, kde to není - tak-zvané bílých míst, v závislosti na papíru předloženo příští týden na USENIX sympozium o síťových systémů Návrh a implementace v Cambridge, Massachusetts "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vakcína úspěch ostruhy černému kašli comeback

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tkRIAG6MWFc/whooping-coughs-comeback-not-only-due-to-vaccination-rates.ars:

Došlo k poklesu proočkovanosti v reakci na obavy neopodstatněné bezpečnost , ale tam to bylo trochu jiné dynamické, když přijde na jeden konkrétní onemocnění: černý kašel, způsobený Bordetella pertussis. V oblastech, kde očkování je nevyzpytatelný, jako je Afrika, je černý kašel odhaduje, ze způsobí tolik jako 170.000 úmrtí ročně, mnoho z nich u dětí. Nicméně, ve většině rozvinutých národech, agresivní očkovací programy, přinesl nemoc pod kontrolou 1970. Ale asi o deset let později, ceny začaly opět růst, a tam to bylo trochu nad tím, proč argument.

Autoři studie, která byla zveřejněna tento týden PNAS na vědomí, že tam bylo něco neobvyklého o nemoci oživení. Před očkování, onemocnění zasáhlo především děti do 10 let, od jeho návratu, ale vrchol doby infekce byl 13, a lidé ve věku 20 až 50 let jsou nyní smluvními onemocnění i přesto, že bylo očkováno.

Práce ukazuje, že tři vysvětlení bylo navrženo pro tento posun: lepší diagnostika, vývoj kolem vakcíny B. černý kašel, a časové zpoždění, po kterém se vakcína účinnost postupně klesá. Autoři pro poslední z nich, protože předchozí práce ukázaly, že se u očkovaných jedinců, když jsou vystaveny B. kašli, může ukázat zvýšení protilátek proti ní, aniž by vlastně rozvoj příznaků. Tak, oni používali matematický model ukázat, že pokles v účinnost vakcíny může produkovat druh chování vidět v reálném světě.

Co se vlastně stane, je, že zatímco očkování ceny jsou mírné, je tu dost patogenu kolem důsledně re-vystavit očkovaných jedinců, poskytuje jim podporu. Poté, co se stane důkladné očkování dost, nicméně, to příležitost pro zvýšení zmizí, takže děti náchylné, pokud se dostanou vystaven v pozdějších letech. V jejich modelu, vědci zjistili "velké-amplituda víceletých cyklů", což znamená ojedinělé ohnisek druhu, které jsou vidět na středních školách.

V reakci na tyto trendy, Massachusetts se stal jedním z prvních států, kdo vyžaduje přeočkování dětí na střední škole ve věku. model autorů 'znamená, že by to mělo být účinné na snížení celkové incidence, ale bude dělat jen málo pro ochranu nejzranitelnějších osob: pre-očkování dětí, kteří mohou vyzvednout nemoci od rodičů. Autoři naznačují, že dává náplň na nastávající rodiče mohou být lepší přístup, pokud peníze, nebo zdroje nejsou k dispozici dělat obojí.

PNAS, 2011. DOI: 10.1073/pnas.1014394108 ( O DOI ).

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


(Zakladatel příběhy) Lauren Leto: texty z poslední noc byla Million Dollar Idea, Bnter je vedle

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/l9eFFycWDPo/:
Řada

3DS je zde: náš průvodce, aby zahájily pokrytí, hry, hardware

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TVkpNO7GEFc/the-3ds-is-here-our-guide-to-launch-coverage-games-hardware.ars:

Právě teď si můžete zajít do své oblíbené obchod s elektronikou a nákupu značky-nové Nintendo 3DS ... za předpokladu, že můžete najít na pultech obchodů. Systém je nyní oficiálně na trhu ve Spojených státech, které nám dává dokonalou výmluvu, aby pochytali všechny naše pokrytí amerického systému, stejně jako vám několik rad na to, co potřebujete koupit, a co může být bezpečně vyhnout.

Zde je to, co si myslíme o systému a spuštění hry, ale my bychom rádi slyšet vaše myšlenky zahájit den a nákupních rozhodnutí v komentářích.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Weird Science táhne all-nighter ke studiu, skončí hloupější

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tqp-ROS7vPU/weird-science-pulls-an-all-nighter-to-study-ends-up-dumber.ars:

Když jste málo spánku, to vše vypadá dobře: mám trochu rozmrzelý, když jsem nedostal dostatečné množství spánku, ale viděl jsem lidi, kteří si trochu závrať místo. Tato druhá reakce je zřejmě normou . Po záchvatu spánku, výlet do MRI ukazuje, že subjekty mívají nadměrně systém odměn, což je více náchylný k soudci emocionální podněty, jak příjemné je ve srovnání s kontrolními jedinci. Toto riziko zde je, že někdo se snaží vydělat na rozhodnutí po tahání all-nighter budou náchylné na převzetí vše dopadne dobře.

"Na základě tohoto důkazu, já bych se týká lékař pohotovosti, kdo byl až po dobu 20 hodin přímo racionální rozhodnutí o mé zdraví," řekl papíru autor. Také bych nutně věřit spánek-zanedbaný hrát významnou zkoušku.

NFL aktualizace jsou násilně zneklidňující: To je docela divné studie : shromáždit všechny zprávy o násilí v době kolem fotbalového utkání a jejich korelaci nejen s konečným výsledkem, ale s kurzy Vegas na hru. Cílem bylo zjistit, zda je neočekávané ztráty ztráty-li oddsmakers očekávané vítězství-byly více pravděpodobné, že jsou spojeny s post-hry násilí. Ve srovnání s vyhrát nebo očekávané ztráty, oni byli. Podle autorů byla situace ještě horší, když domácí tým byl ještě v playoff tvrzení nebo hrál jeden z jeho tradiční soupeři.

Některé z těchto účinků byly dost subtilní, a někteří srovnání byly provedeny proti dny bez her, takže bych nutně očekávat, že budou držet se ve větších studiích. Přesto, rozrušení vs očekávané ztráty srovnání se zdá docela solidní.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Verizon Samsung 4G LTE Mobile Hotspot spustí 31.března

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/verizons-samsung-4g-lte-mobile-hotspot-launches-march-31st/:
I když to nebude první Verizon LTE zařízení podělit se o své bílo-horký připojení přes WiFi (ta čest jde do nedávno-vypustil Thunderbolt ), Samsung SCH-LC11 - oznámil zpět na CES - je tvarování až bude síť je nejprve věnována hotspot k hitu maloobchod. Jsme právě spadl dopravce vnitřní vybavení průvodce ukazuje datum startu ve všech kanálech (obchody, teleshoppingu, a on-line) letos čtvrtek 31.března, cena je otevřená otázka, ale dopravci mají tendenci cena těchto modemy dost agresivně na zakázku protože vědí, že budeš jíst vás živý s údaji plán na další dva roky. Samozřejmě, v tomto případě jsme víc než ochoten se dostat jeden živý jestliže to znamená, máme 20Mbps WiFi připojení v naší kapse za všech okolností.

[Díky, anonymní sázkař]

Verizon Samsung 4G LTE Mobile Hotspot spustí 31.března původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Zapnutí E-Reader Do Levné Tablet

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nmXW9ccX3lQ/Turning-Your-E-Reader-Into-a-Cheap-Tablet:
grahamsaa píše "NPR Víkend Edition vysílal příběh dnes o tom, jak zakořenění kout Barva může proměnit v plnohodnotného a relativně levný tablet Android. příběhu tvrdí, že proces trvá asi půl hodiny, a vyžaduje pouze nákup kout a karty microSD, a upozorňuje posluchače na YouTube návod, jak kořenové zařízení. Mohlo by to signál ke změně ve způsobu, jakým uživatelé mohou vidět tradiční zařízení, jako je tento? Mohl zakořenění Android zařízení, jako kout někdy stane hlavní proud? " Běželi jsme příběh o tom v prosinci, a já jsem neviděl záplavu hacknutý čtenářů nikde, takže pochybuji, že tableta tvůrci čeho bát.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dobrou noc, Swoopo: Pay-Per-nabídky Aukce stránek je mrtvá

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tnl2WS5TBbk/:
Řada

Přátelé Don't Let Geek Přátelé práce v oblasti financí

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YdpBj1fWolA/Friends-Dont-Let-Geek-Friends-Work-In-Finance:
theodp píše "Pokud Vivek Wadhwa předělaný Pinocchio, místo Vozka láká zlobivé chlapce Pleasure Island, aby se zapojily do škodlivý chování a být přeměněna na osly, možná zjistíte, generální ředitel Goldman Sachs Lloyd C. Blankfein láká světlé inženýrství grads na Wall Street, aby se zapojily do škodlivý chování a být přeměněna, dobře, osli. Zatímco praxi pytláctví inženýrských talentů zpomalil po ekonomika izolovala v roce 2008, Wadhwa je zděšená ke zprávě, že díky sto-miliard-dolar daňový poplatník sanace, se zotavily investiční banky a vrátil se ke jejich staré, chamtivé způsoby, zaseknutí inženýrství grady, kteří by jinak vyřešit problémy světa, což je finanční nabídky, které nemůže odmítnout, a morfování do kvant, investiční bankéři a konzultantů managementu. 'Nejen že jsou investiční banky odčerpává stovky miliardy dolarů z naší ekonomiky s finančními triky, jako CDO, 'píše Wadhwa,' oni používají naši nejlepší absolventi technických vysokých škol [25% grads MIT v 06], které jim pomohou udělat. To je talent, že naše země má tak investoval hodně zdrojů při výrobě. ' Dochází k závěru: 'Pojďme zachránit svět tím, že drží naši technici z financí Musíme jim, namísto toho, vyvíjet nové typy zdravotnických zařízení, obnovitelné zdroje energie, a způsoby, jak pro udržení životního prostředí a čištění vody, a začít společnosti, které pomáhají. Amerika udržet své inovativní hrana. ' Amen, ale jak 'ya budu držet' em dolů na farmě inženýrství poté, co jsem viděl na Wall Street? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Proč Startups Potřebujete Blog (a co mluvit ...)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zVO9-gpuiSg/:
Řada

Mobile Messaging března Madness

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1S7jNax4170/:
Řada

CTIA 2011 zábal-up: EVO 3D, G2x, hubená nové Galaxy Záloľky a další

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/ctia-2011-wrap-up-evo-3d-g2x-skinny-new-galaxy-tabs-and-more/:
Právě jsme se vrátili domů z tohoto malého masivní USA mobilního průmyslu události, které jste slyšeli o tzv. CTIA Wireless . To se konalo v Orlandu na tento rok (namísto Las Vegas jako obvykle) a můžeme s jistotou říci, že Sprint byla hvězdou přehlídky s HTC EVO 3D , HTC EVO Zobrazit 4G , a Google Voice integrace. Samsung dodávají také nějaké dobroty s Galaxy 8,9 Tab , přebudovaný Galaxy Tab 10,1 , Google Nexus S 4G pro Sprint a Android-poháněl Sidekick 4G T-Mobile. LG re-badged Optimus 2x jako G2x na T-Mobile, a Optimus 3D jako Thrill na AT & T. HTC HD7 vrátil se na scénu jako Super LCD-vybavené HD7S na AT & T a společnost Nokia nám dal ohromit , rozená C7, u T-Mobile. Samozřejmě, to je jen špičkou ledovce - takže pokud jste vynechal akci minulý týden, máme vás vztahuje se všemi natvrdlý kostrbatý v níže uvedené odkazy.

Hlavní zprávy / verzí produktů: Hands-on / náhledů:

Umělé mraky Cool Katar Stadiony mistrovství světa

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RN2LyI-_y0o/Artificial-Clouds-To-Cool-Qatar-World-Cup-Stadiums:
Anonymní čtenář píše: "V očekávání extrémní teplo během 2022 mistrovství světa v Kataru, vědci a inženýři v Kataru University vyvinuli sluneční-poháněl plyn-naplněná mraku, který se bude stín diváků a sportovci z intenzivní slunci. 500.000 dolarů umělé mraky mohou být umístěna v kterémkoli z stadionech v Kataru a lze manévrovat s dálkovým ovládáním ze země, aby procházející ne. mimo pole. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.