čtvrtek 28. července 2011

Senators Chcete Secret neoprávněným napíchne prodloužení

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Lw_QjlwbMEk/Senators-Want-Secret-Warrantless-Wiretap-Renewal:
Anonymní čtenář píše: "Skupina senátorů se sejdou v tajnosti dnes, zatímco většina lidí se soustředí na" dluh strop "problému, s cílem pokusit se spěchat přes obnovení FISA změně zákona, která výslovně povoleno neoprávněným odposlechům v USA zákon není nastaven vyprší až příští rok, ale někteří mají pocit, že dluh strop krize je dobré rozptýlení projít rozšíření, aniž by k diskusi o problému na veřejnosti. Schůzka se koná v tajnosti, ale není klasifikována , takže lidé mohou požadovat, aby věděli, jak jejich senátor hlasoval. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AUO VP říká, že velké OLED televizory nebude možné pro komerční využití až do roku 2014

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/auo-vp-says-large-oled-tvs-wont-be-feasible-for-commercial-use/:
Dočkat, až si ruce na velké obrazovce televizoru OLED? Pak to vypadá, že možná budete muset počkat ještě několik let - alespoň podle Paula Peng, výkonný viceprezident pro výrobce grafického AU Optronics (jinak známý jako AUO ). Zatímco technologie je stále levnější a efektivnější jak pozdní, říká, že výrobní náklady jsou stále příliš vysoké a výnos sazby příliš nízké pro velké televizory OLED proveditelné pro komerční využití kdykoliv do roku 2014. Samozřejmě předpokládáme, že vše záleží na definici "proveditelné." Naposledy jsme slyšeli, LG se stále plánuje propuštění 55-palcový OLED TV v polovině roku 2012 - pro přesto-k-být-zveřejněny ceny.

AUO VP říká, že velké OLED televizory nebude možné pro obchodní účely až do roku 2014 původně objevila na Engadget na čt. 28 červenec 2011 15:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OLED-Display.net | zdroj DigiTimes | Poslat tuto | Komentáře

Lockheed Martin je Hale-D vzducholoď se učí létat, je nouzové přistání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/lockheed-martins-hale-d-airship-learns-to-fly-makes-a-crash-la/:
Vzhledem k tomu, vzducholodě byly tak skvělý nápad první, zcela bez katastrofální čas kolem, Lockheed Martin a americká armáda se spojili a přivést kuriózní technologií zpět do našich hyper-moderní éry. Lehčí než vzduch vůz dostal novou chuť do posádky letu život, když zahájila včera ze své základny v Akron, Ohio. Vysoká nadmořská výška dlouhé vytrvalostní-Demonstrator (Hale-D v krátkosti) dosáhl 32.000 stop při své první plavbě do technické potíže střih test krátký a přinutil k nouzovému přistání v hlubokých lesích jihozápadní Pennsylvánii. Přes letu umělého přerušení škytavka, globální bezpečnostní firmy je samý úsměv, s odvoláním na úspěšnou demonstrací "komunikační spojení, [] unikátní pohonný systém, solární elektřiny pole [i] dálkového pilotování komunikace." Budoucí reálné verze Hale-D by mohl sloužit jako vojenské "telekomunikační systém, relé" ve vztahu k zahraničním terénu - například v Afghánistánu - kde rádiové signály nemohou pronikat. Ministerstvo obrany dodavatelem je v současné době načítání vzducholoď z podložky foresty pádu, ale můžete se vsadit, některé místní již nazval blízkého setkání se do místních novin. Přejít přes přestávku Archer je přijmout naši vládu nejnovější vzduchu úsilí.

Pokračovat ve čtení Lockheed Martin v Hale-D vzducholoď se učí létat, je nouzové přistání

Lockheed Martin je Hale-D vzducholoď se učí létat, je nouzové přistání původně objevila na Engadget na čt. 28 červenec 2011 15:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmag | | Poslat tuto | Komentáře

Další mobilní telefon, objeví studii zhoubných nádorů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hDbW5iLvv5I/Another-Cell-Phone-Cancer-Study-Emerges:
oxide7 píše "Od příchodu mobilních telefonů, vědci uvažovali, zda existuje spojení mezi použitím mobilního telefonu a rakovinou mozku. Nové důkazy vždy zdá se, že k podpoře nebo vyvrátit tento odkaz. Ve středu, další studie přidána do seznamu. Evropská studie, která zahrnuje téměř 1000 účastníků nalezeno žádné spojení mezi používáním mobilních telefonů a mozkových nádorů u dětí a dospívajících. této značky 3. studovat tento měsíc a 4. hlavní jedna v letošním roce, všechny s různým závěrům "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dívky Přejít Geek znovu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QTaCz7Dbgtw/Girls-Go-Geek-Again:
nessus42 píše: "Informatika byl vždy muž-ovládal oblasti, ne? Špatně. roce 1987, 42% vývojářů v Americe byly ženy. a 34% systémových analytiků v Americe byly ženy. Ženy začaly zaplavovat informatiky v polovině roku 1960, během prvních dnů na počítači, kdy muži byli již ovládat ostatní technické profese, ale ještě ovládnout svět výpočetní techniky. dobu asi dvaceti let je podíl žen, které si vydělal informatiky stupňů trvale rostla, vrcholit u 37% v roce 1984 .... A pak ženy odešel. houfně. ... vypadá to, že ženy se nyní vrací k vědě o počítačích. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Oracle oznamuje Java SE 7

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7youEX9HuF0/Oracle-Announces-Java-SE-7:
vivin píše: "Oracle oznámila vydání Java SE 7. Toto je první verze Javy pod správcovstvím Oracle."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


35 milionů SK Telecom účty ukradl čínští hackeři

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f_abviUwJWU/35-Million-SK-Telecom-Accounts-Stolen-By-Chinese-Hackers:
eldavojohn píše: "Jižní Koreje SK Telecom ukázal, že tento týden hackeři ukradli třicet pět milionů údajů o účtu, ze dvou míst. portál nazvaný Nate portál, který uvedenou e-mailové služby a sociální sítě tzv. Cyworld byly dva cíle hackerů, kteří, SK Telecom tvrdí, používá IP adresy, původem z Číny. Z článku "ukradených dat včetně ID uživatele, hesla, rodná čísla, jména, čísla mobilních telefonů a e-mailové adresy. Nate řekl, že rodná čísla a hesla jsou šifrována, aby se nejsou k dispozici pro nelegální používání. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Textové zprávy války Umožňuje Hackeři odemkne dveře auta Přes SMS

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GO-IQCou4Ds/War-Texting-Lets-Hackers-Unlock-Car-Doors-Via-SMS:
alphadogg píše "software, který umožňuje řidiči odemknout dveře auta a dokonce začít jejich vozidel pomocí mobilního telefonu může nechat zlodějů aut to ten samý, co, podle výzkumníků počítačové bezpečnosti v Partneři ISEC. Bailey Don a kolegy ISEC výzkumník Mathew Solnik říkají, že přišel na to, protokoly, že některé z těchto výrobců softwaru používají na dálkové ovládání auta, a že jsem vytvořil video ukazující, jak mohou odemknout auto a zapněte stroj na Via notebooku. Podle Bailey, trvalo jim dvě hodiny přijít na to, jak zachytit bezdrátové zpráv mezi autem a sítě a pak je znovu vytvořit ze svého notebooku. Bailey se bude jednat o výzkum na příští týden konferenci Black Hat v Las Vegas, ale on se nebude jmenovat produkty, které si hacknutý - Už se podíval na dva tak daleko -. nebo poskytnout úplné technické údaje o své práci, dokud se tvůrci softwaru je oprava je "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Logitech ztratí Velký Google TV Revue snížení cen od $ 250 do 99 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4kEPMfzPUqI/:

Já si jen říct: Google TV se potápí a při jeho posádka se s ní. Služba slíbil vnést nový život do HDTV, když uvedla na trh loni v říjnu. Ale to se nestalo. Big media se ujistil o tom, že blokuje přístup k jejich online streaming, zdá se, že se odstraní Google TV je nejvíce novinkou. Bez on-line streaming, je Google TV je úžasné vyhledávací nástroj zmrzačil a systém je jen předražený DLNA klienta a Netflix stuha.

Logitech trochu naznačil konec této platformy dnešního života, ale sekání cena Revue jednotky až na 100 dolarů. To je jen několik měsíců poté, co generální ředitel uvedl, se v roce 2010 4. čtvrtletí zisk, že jsou nadšeni Google TV i při pouhých 5 milionů tržeb v posledních posledních prázdnin. Dnešní snížení cen státy hlasitě a jasně, že Google TV je na kahánku, a jeden z jeho spuštění partnerů se snaží vše, co se zbavit zpět zásob.

Google TV zahájil jako typický produkt Google. Nazval jsem to nedomyšlené , jak se cítil, jako beta produktu. Pak zpět v květnu, Google demo'd next-gen verzi na I / O, a slíbil, že bude se někdy v létě. Také jsem mluvil s týmem TV Google počátkem tohoto roku, a když byl dotázán na Android Market, uvedly, že by se do konce tohoto roku. Obě tyto položky jsou potvrzeny na letní uvedení v účetní závěrce společnosti Logitech a nemohl přijít v lepší čas. Revue krvácí Logitech suchý.

Logitech 1. čtvrtletí vykázala Finanční dnes a společnosti Google televizoru byl populární projednávaným bodem hlavně proto, že jeho zoufalou výkonnost. Společnost jako celek vykázala čistou ztrátu $ 30M, způsobený z části Revue. Zřejmě společnost viděla více vrací do prodeje Revue v prvním čtvrtletí, který podnítil dnešní snížení ceny od 249 dolarů na 99 dolarů. hlouběji ve zprávě , bude Logitech uvádí, že masivní Revue cenu snížit náklady společnosti, někteří 34000000 dolarů, ale lepší pozici jednotky v rámci trhu, a doufejme, že pomůže s 13% nárůst na straně zásob neprodaných způsobené revue.

Logitech se riziko s tím, že je Google jedním ze dvou partnerů Google spustit TV. Jako další partner, Sony vypustil Google TV HDTV a Blu-ray přehrávač ve stejné době jako Revue a pokračoval ukázat podporu pro platformu s obrovským displejem TV Google stánku na veletrhu CES. Všechny tři výrobky se značným množstvím humbuk před tím, než trh, ale pak se rychle velké mediální rozruch zabit tím, že omezí přístup ke všem on-line sledování míst.

Google sliboval TV na světě a vydán. Svět prostě nebyl připraven. Původní záměr Google TV sedící mezi kabelové TV a sloužit jako univerzální nástroj pro vyhledávání a on-line stuha je génius. To bylo nikdy měl nahradit kabely . Fungovalo to tak, jak výrobce do velké mediální stáhli své karty. Tak tady je Google TV, tu sedí jako vedlejší produkt, ochromený, která je zdrojem obsahu Bylo snaží podporovat všechny, zatímco Logitech je v rohu kývání sem a tam, s hlavou mezi koleny.


Zobrazit Engadget - 023: My tour továrny sluchátka, mluvit nahrávací společnosti, a podívejte se na ty by mohli být obři "oblíbené gadgets

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/the-engadget-show-023-we-tour-a-headphone-factory-talk-recor/:

Zobrazit Engadget je zpět, a tentokrát jsme v plné výši, v režimu rocková hvězda. My Kick věci se s výletem do Engadget laboratoře, kde Brian a Terrence vyzkoušet některé dílčí 100 dolarů na sluchátka kvarteto morčat. Myslíte si opravdu, co si zaplatí, když si koupíte pár sluchátek z místní Big Box prodejce?

Věci se trochu ritzier když Darren turné Westone v laboratořích v Coloradu, aby zjistil, jak jsou pár 950 dolarů sluchátka do uší. Upozornění: Jedná se stříká silikonu do našeho vedoucího redaktora uši a spoustu písku.

Další na řadě jsme se zastavit recenze tabulky, kde Tim a Brian se podívat na tento měsíc nejvíce vzrušující gadgets, včetně nového MacBook Air , Sony VAIO Z , Toshiba daří , a Droid 3 .

John a John Flansburgh Linnell se oni by mohli být obři navštívit Engadget ředitelství předvést některé své oblíbené lo-fi muzikál gadgets, včetně Stylophone a jističe ohnuté mluvit a kouzlo. Také, pokud jste se někdy nad tím, co dlouho vládnoucího krále podzemí rocku geek by znít Vzhledem k tomu, T-Pain léčby, jedná se o segment, který už nebudeš chtít nechat ujít.

Universal Republic Records "VP Digitální Colleen Quill také zastávky diskutovat o roli hlavních štítku na světě Twitter, iTunes, Spotify, a podobně. A my zabalit věci s výkonem vlastní v New Yorku Cookies .

Video stream přehlídky je nahoře, a také můžete stáhnout nás HD níže. Jo, a pokud jste stále čeká na nějakou Spotify zve, nebojte se - my jsme tím, co hledáte .

Hosté: Tim Stevens, Brian topení
Speciální hosté: Terrence O'Brien, oni by mohli být obři , Colleen Quill

Amazon stávky video streaming řešení univerzální, dodává "Strach a hnus" pro dopravu zdarma

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/amazon-strikes-movie-streaming-deal-with-universal-adds-fear-a/:
Amazon dnes mluví svou novou dohodu s NBCUniversal domácí televizní distribuce, který bude několik filmů Universal k dispozici předsedovi předplatitelům bez příplatek. Seznam filmů včetně likes Strach a hnus v Las Vegas, Being John Malkovich a Fletch. Toto oznámení navazuje na podobné partnerství s CBS, která byla zveřejněna minulý týden . Tisková zpráva po přestávce, Malkovich, Malkovich.

Pokračovat ve čtení Amazon stávky filmu streaming řešení univerzální, dodává "Strach a hnus" pro dopravu zdarma

Amazon stávky video streaming řešení univerzální, dodává "Strach a hnus", aby doprava zdarma původně objevila na Engadget na čt. 28 červenec 2011 12:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Bloomberg | | Poslat tuto | Komentáře

Sniffer unese SSL provoz z unpatched iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UVMaf9z9Ork/Sniffer-Hijacks-SSL-Traffic-From-Unpatched-IPhones:
CWmike píše: "Téměř každý může odposlouchávat zabezpečený přenos dat z neopravených iPhone a Tablety s použitím nedávno revidovaná devět-rok-starý nástroj, výzkumník řekl naléhal na majitele, platí Apple nejnovější iOS opravit. IOS Pokud zařízení nejsou oprava, Útočníci mohou snadno zachytit a dešifrovat bezpečné komunikace - druh střežené SSL, který je používán bankami, internetových obchodů a dalších míst. - na veřejných Wi-Fi hotspot, řekl Chet Wisniewski, bezpečnostní výzkumník Sophos "Toto je devět-rok-starý problém, který Moxie Marlinspike zveřejněny v roce 2002, "řekl Wisniewski Computerworld ve středu. V pondělí Marlinspike vydal snáze použitelné revizi jeho dlouholetý k dispozici" sslsniff "provozu šňupání nástroj." Moje matka by mohla skutečně využít to, "řekl."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.