pátek 7. října 2011

Skutečné Racing 2 ukazuje iPhone 4S "grafické kotlety, přináší rozdělené obrazovce hry na IOS (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/real-racing-2-shows-off-iphone-4s-graphical-chops-brings-split/:

Chovu, aby co nejvíce z iPhone 4S "nové AirPlay kompatibilitu ? Jak se o streaming nejen jednoho zařízení na velké obrazovce, ale čtyři? To je nastavení Firemint škádlení je pro jeho další velké aktualizace v reálném Racing 2 : čtyři hráče streaming přes airplay. Připravované aplikace "Party Play" funkce umožňuje iPad 2 nebo iPhone 4S hostí až tři další iOS zařízení se systémem hry, potrubí stream pro všechny čtyři, aby vaše prsa trubky přes Apple TV. Tato aktualizace také slibuje, že většina iPad 2 a iPhone 4S " A5 procesor , grafika kopat do zářezu. Nyní si můžete oživit ty líné letní dny hraní Mario Kart v garáži své přátele, i když s rychlejší auta a minus ty nesnesitelné modré mušle.

Skutečné Racing 2 ukazuje iPhone 4S "grafické kotlety, přináší rozdělené obrazovce hry na IOS (video) původně objevila na Engadget na Pá. 07.10.2011 07:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroj Firemint | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat