středa 6. dubna 2011

NationBuilder Je One Stop Shop Pro vytvoření webových stránek pro politické kampaně

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8OsWwUy7Xhc/:
Řada

Samsung potvrzuje, WiFi-pouze Galaxy Tab dostupnost: 10. dubna 350 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/samsung-confirms-wifi-only-galaxy-tab-availability-april-10th/:
Už jsme viděli, že zase až na několik maloobchodních míst, ale Samsung má nyní konečně oficiálně potvrdila uvedení podrobností jeho WiFi-pouze Galaxy Tab . Bude k dispozici online a na maloobchodní prodejny v USA 10. dubna za 349,99 dolar. Jinak specifikace zůstávají stejné jako verze 3G, včetně 7-palcový displej 1024 x 600, 32 GB interní paměti (s microSD slot pro paměťové karty až o dalších 32 GB), zadní a přední-stát před kamerami, a Android 2.2 s podporou pro Flash 10,1 - z toho, jak vypadá věcí, to je také k dispozici pouze s bílým zpět. Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung potvrzuje, WiFi-pouze Galaxy Tab dostupnost: 10. dubna 350 dolarů

Samsung potvrzuje, WiFi-pouze Galaxy Tab dostupnost: 10. dubna 350 dolarů původně objevila na Engadget na St. 06.04.2011 16:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje Samsung | Poslat | Komentáře

Dell Streak 10, aby zahájila v polovině-červen s voštinová, možná změna názvu na stavební práce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/dell-streak-10-to-launch-mid-june-with-honeycomb-possible-name/:
Dell Windows 7 Rosemount tablety nemusí dělat to na pláž s vámi letos v létě, ale to neznamená, že společnost nebude mít Android alternativa, když je čas začít používat opalovací krém. Podle Forbes, 10-palcový Android-poháněl břidlice jsme dostali oh-so-rychlý pohled na veletrhu CES by měla být připravena zasáhnout na trhu někde kolem střední-červen, jen trochu později než bychom předtím slyšel . V publikaci také naznačuje, že tablety dosud jen Streak 10 nesmějí ponechat, že přezdívku, když je čas startu, ale bude to zcela určitě bude spuštěn voštinová , i když nejsme jisti, zda to bude držet etapy UI. Ať tak či onak, v létě 2011, je tvarování až bude sezóna včelí plástev, a jsme rádi, že vidí jen to, co každý výrobce se bude dělat, aby se odlišili ve stále-přeplněném prostoru.

Dell Streak 10, aby zahájila v polovině-červen s voštinová, možná změna názvu na stavební práce původně objevila na Engadget na st. 06.04.2011 17:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Forbes | Poslat | Komentáře

Smithsonian dostane Tiny Roboty

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bbZ06psXixw/Smithsonian-Gets-Tiny-Robots:
CWmike píše "Smithsonian muzeu americké historie v úterý přidal několik robotických technologií pro sběr, včetně toho, co může byli jeden z nejmenších robotů na světě. Robot známý jako Marv, krátký pro Mini autonomní Robot Vehicle, je právě jeden krychlový palec ve velikosti. To bylo vyvinuto v letech 1996 a 1997 na katedře Sandia energie National Lab. Jeho stopa není o moc větší než cent, a to bylo dlážděné spolu z komerčně dostupné díly, včetně mikroprocesor, který se stěhoval na kolech . Marv je jedním z asi 100 robotických artefaktů ve sbírce, která zahrnuje velkou sbírku jinou technologii-příbuzné artefakty. Barry Spletzer, vysloužilý inženýr a vědec v Sandia, pracoval na Marv, úsilí, které začalo 'téměř z rozmaru. ' Roboti si zaslouží místo v muzeu, protože existuje více než 1 milion průmyslových robotů v použití dnes, řekl Stephens Carlene, kurátor. Zatímco většina z těch robotů plnit základní úkoly, pouhé číslo, je důkaz, že 'roboti jsou dnes mezi námi, 'řekla. Pro více informací o ústavu národní plány Robotics týden, viz Lemelson centrum místo. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nový Commodore 64

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LGAnlUI6L7A/The-New-Commodore-64:
Anonymní čtenář píše: "Po téměř 30 letech se značka Commodore přijatá na nové vedení a je re-uvolňovat své vlajkové lodi počítači, tentokrát s veškerým vybavením moderní-denní počítač zabaleny Z článku:. 'Nový Commodore 64, který začne dodávat na konci měsíce, byl nadupaným-up pro moderní doby. Dodává se s 1,8 GHz procesory dvojí, volitelnou Blu-ray přehrávač a vestavěný ethernet a HDMI porty. nového Commodore je cena mezi $ 250 až 900 dolarů. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Toshiba Satelit L Series pokračuje ve své světové turné, přidává 2D-k-konverze 3D

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/toshibas-satellite-l-series-continues-its-world-tour-adds-2d-t/:
Zpět na CES , Toshiba představila šarže low-cost notebooky řady L satelit v USA, a teď je to s jeho show na pozemních komunikacích, s novými modely z kohoutku pro Evropu, Afriku a Střední východ. Patří mezi 13,3-palcový L730 a L735, L750 15,6-palcový a L755, a pokud jste dychtění na náhradu stolního počítače, mohutný 17,3-palcový L770 a L775. Tato nejnovější rotace na řady L se může pochlubit podporou 3D, připojení k 3DTVs přes HDMI a v některých případech, převádění 2D do 3D obsahu. Jak v USA, nakupující v zahraničí může přidat až 8GB RAM, a získat jejich výběr procesorů Intel Core i3 a Core i5 a různé procesory AMD, včetně trojnásobný-a Quad-Core možností. Podívejte se také na multitouch trackpads, 5.400 ot. / min pevné disky stejně velké jako 750 gb, 1,3 Mpx webkamery, mix USB 3.0 a spánek-and-Charge USB 2.0 porty, a výběr integrovaných grafických adaptérů Intel HD nebo samostatná karta NVIDIA GeForce 315m s až 1 GB grafické paměti. Žádné slovo přesto na tom, kdy půjdu na prodej nebo kolik bude stát, ale ty zvědavý na další mohou zasáhnout zdroje odkaz na plné úniku.

Toshiba Satelit L Series pokračuje ve své světové turné, přidává 2D-k-3D konverze původně objevila na Engadget na st. 6.4.2011 16:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Toshiba | Poslat | Komentáře

Fermiho laboratoři možná objevili novou částici nebo sil

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b_tp1H9gQ9U/Fermi-Lab-May-Have-Discovered-New-Particle-or-Force:
schleprock63 píše "Fyzici na Fermiho laboratoři zjistili, 'podezřelý narazit' v jejich údaje, které by mohly naznačovat, že našli nové elementární částice, nebo dokonce nové síly přírody. Objev by mohl 'být nejvýznamnější objev ve fyzice na polovinu století. ' Fyzikové mají vyloučit, že částice by mohla být standardní model Higgsův boson, ale domnívají se, že by to mohlo být nějaké nové a nečekané verze Higgs. Tento objev přijde jako Tevatron je kritizovaný přejít do režimu offline někdy v září. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA Green-světla $ 16.5M Pro Advance budoucnosti Jets

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MKqnvmc330g/NASA-Green-lights-165M-To-Advance-Future-Jets:
coondoggie píše "NASA řekl tento týden čtyři výzkumné týmy by rozdělilo 16,5 milionu dolarů, aby nadále rozvíjela tišší, čistší a více paliva-účinný trysky, že agentura říká, že budou tři generace před dopravních letadel v použití dnes. NASA řekl, že peníze získal po 18-měsíční studii všech možných pokročilých technologií ze slitin, keramiky nebo vláknové kompozity, uhlíkových nanotrubic a optické kabeláže k self-léčení kožních, hybridní elektrické motory, skládací křídla, dvojité trupů a virtuální realita okna přijít s řadou návrhů letadel, která by mohla skončit přičemž se vám na služební cestu asi o 2030. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MythBuster Rozvoj světlo-váha vozu Armor

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pg7XvhkFK28/MythBuster-Developing-Light-Weight-Vehicle-Armor:
gearystwatcher píše "MythBusters 'Jamie Hyneman vyvíjí výbuchu-odolný, lehký-váha brnění pro použití na vozidlech americké armády v Iráku a Afghánistánu, založený na jeho práci s show co-hostitel Adam Savage.' Měli jsme spoustu zkušeností v show nakládání s výbušninami, samozřejmě způsoby a situace, které jsou mimo normu. To je velmi poučná, protože když vidíte něco mimo normu dostanete vidět, co hranice tohoto jevu jsou, 'říká Hyneman prav v rozhovoru pro sezóna nový MythBusters '. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Andreessen Horowitz oznamuje ještě další růstový fond ve výši $ 200M

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xwC88Kv2w64/:
Řada

DARPA BOLT iniciativa chce Real-time mluvený překlad, Douglas Adams 'duch říká, že je na čase

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/darpa-bolt-initiative-wants-real-time-spoken-translation-dougla/:
DARPA zahajuje BOLT iniciativa pro real-time mluvený překlad, duch Douglase Adamse připravuje spektrální patentových právníků
Díky on-line nástroje, jako Google Translate jsme nyní schopni komunikovat s lidmi v téměř jakémkoli jazyce - možná ne dokonale, ale dost dobře si obecnou představu napříč, a zpestřuje občasné vtipné mistranslation . Nyní DARPA chce, aby udělal velkoobchod a s vojenskou přesností, vypouštět BOLT iniciativy. , Která stojí za Neomezená Operativní jazyk a DARPA dává zúčastněným stranám až do května 19. tohoto roku, aby předložila návrhy, jak se podaří dosáhnout oddělení vznešeným cílům, mezi něž patří psané a mluvené překlady do angličtiny "více jazyků." Pokud uvažujete o konkurenčních najdete všechny podrobnosti u zdroje odkaz, i když kupodivu nenajdete jediný Vorgon zmínil dialekt.

DARPA BOLT iniciativa chce Real-time mluvený překlad, Douglas Adams 'duch říká, že je na čase původně objevila na Engadget na st. 06.04.2011 13:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje DARPA | Poslat | Komentáře

Průzkum říká, že AT & T klesá více hovorů než Verizon, tyto sloupcové grafy nelžou

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/survey-says-atandt-drops-more-calls-than-verizon-these-bar-charts/:
Chargepoint
Zajímá vás, který dopravce byste měli koupit iPhone na? Je tu pro tento průzkum. ChangeWave Výzkum vydala výsledky průzkumu, které zasáhly 4.068 uživatelů distribuované přes Verizon, AT & T, T-Mobile a Sprint. Mezi ty čtyři, VZW vyšel dopředu, pokud jde o volání klesl, s 1,4 procenta respondentů uvádí, že bych obdržel jeden v posledních třech měsících. AT & T, zatím, přišel v poslední s 4,6 procenta. Podíváte-li se pouze na iPhone 4 uživatelů čísla změnit jen málo, o 1,8 procenta oproti 4,8, ale závěr zůstává stejný. Ne, tento závěr bohužel nebude vám kolem vašeho ETF, ale možná dělat pouty tvář na AT & T obchodě pomůže.

Průzkum říká, že AT & T klesá více hovorů než Verizon, tyto sloupcové grafy nelžou původně objevila na Engadget na St. 06.04.2011 13:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AppleInsider | zdroje ChangeWave výzkum | Poslat | Komentáře

Interpol chce globální průkaz systému

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gq4KqZLnAdY/Interpol-Wants-a-Global-Identity-Card-System:
Orome1 píše "ředitelem Interpolu zdůraznil potřebu globálně ověřitelných elektronického průkazu totožnosti (e-ID) systému pro migrující pracovníky na mezinárodním fóru o projektech občan ID, e-pasy, a řízení ochrany hranic. INTERPOL generální sekretář Ronald K . Noble prohlásil: ". V době, kdy globální migrace dosahuje rekordních úrovní, je třeba, aby vlády zavedly systémy na národní úrovni, které by umožnily identifikaci migrantů a jejich dokumentů, které mají být ověřeny mezinárodně prostřednictvím Interpolu" Vydávání migrujících pracovníků, e-ID karty v celém světě ověřitelných formát bude také snížit korupci a umožní držitelům karet, aby byly způsobilé pro elektronické systémy převodu peněžních prostředků, které budou podporovat větší hospodářský rozvoj a prosperitu v členských zemích Interpolu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Acer vydání třetího-gen Aspire Timeline X notebooky s Sandy Bridge, ale pouze na Tchaj-wanu nyní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/acer-releases-third-gen-aspire-timeline-x-laptops-with-sandy-bri/:
Pokud jste čekali na Sandy Bridge , aby pozemek, na časové ose X notebooků Acer, dnes je váš den. No, to záleží, jak tyto nové stroje jsou k dispozici pouze na Tchaj-wanu v současné době. Jen před pár hodinami, štěstí, lidé nad v čínské Engadget se podařilo dostat až úzké a osobní s těmito Bad Boys: máme pár 13,3-palcový 3830TGs (na snímku po přestávce), 14-palcový 4830TG, a 15,6 -palcový 5830TG (na obrázku výše). S výjimkou Core i3-2310M na jedné z 3830TGs, tyto notebooky všichni přicházejí s Core i5-2410M, NVIDIA GT540M (s 2GB DDR3 RAM), 640GB pevný disk, 2GB DDR3 RAM, USB 3.0 porty a. Pokud jde o multimediální, posezení pod 1.366 x 768 LED-podsvícený LCD jsou Dolby Home Theater reproduktory Kenwood, a navíc, dva větší modely také balení DVD Super Multi DL mechaniky.

Ve srovnání s předchozí-gen časové ose řady X, nejpozoruhodnější rozdíl tady je nové elegantní klávesnice dovezl z Ethos rozsahu, který by měl pasti mnohem méně nečistot díky těsnější mezery. Uvidíte, že nové časové osy X ID odešla pro klidnější vzhled - touchpad už má stříbro výbava kolem něj, a podobně, okraje kolem těla již nejsou zúžené. Také už je vyměnitelná baterie vespod, ale vzhledem k působivé přenositelnost (4.12 liber, 4,67 liber, a 5,49 liber, v tomto pořadí), budeme si ujít tuto funkci příliš mnoho. Naopak, je tu hned další tlačítko myši, pravděpodobně pro nabízejí lepší vlevo a vpravo-kliknutím. Zatím je to dobré, a pokud jste kopat tyto notebooky, stejně, pak mohou být vaše za mezi NT 32.900 dolar (US 1133 dolar) a NT39, 900 (US 1374 dolar). Přes hlavu na Engadget čínských pro celou ukrývat hands-na fotografiích.

Pokračovat ve čtení Acer vydání třetího-gen Aspire Timeline X notebooky s Sandy Bridge, ale pouze na Tchaj-wanu nyní

Acer vydání třetího-gen Aspire Timeline X notebooky s Sandy Bridge, ale pouze na Tchaj-wanu se původně objevila na Engadget na St. 06.04.2011 12:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget čínských | Poslat | Komentáře

Fukushima úrovně vyzařování vysoké, ale únik ucpaný

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oECjTGSv65I/Fukushima-Radiation-Levels-High-But-Leak-Plugged:
jmcvetta napsal s příběhem o úroveň radiace Fukushima tak vysoká, že monitorovací zařízení které byly znehodnocené. Úrovně mimo budovy překročit 100 millisieverts v některých místech. Ale dobrá zpráva je, že netěsností je opravené za použití 1500 l křemičitanu sodného.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.