středa 12. ledna 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Drupal 6: Panely Cookbook

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4BkDTuLhfs8/story01.htm:
J. Zelený Ayen píše: "Když přišel požadavek pro mě, aby přezkoumala Drupal 6: Panely kuchařka podle Bhavin (Vin) Patel, byl jsem nadšený jsem byl vývojář softwaru navždy, vývojář webu tak dlouho, jak tam byl web. , a Drupal developer od D6 byl hrozící mám dvě knihy Drupal sám, a já pracuji jeden o D7 zhlédnutí, ale se všemi, že jeden do očí bijící díra v mé self-vzdělání bylo komisí;. to by byla moje první šance k použití to. " Pokračujte ve čtení pro zbytek recenze J. Ayen Greena.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




NASA Hřiště těžkým povzbuzením prostředek do Kongresu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PF3aEv691CM/story01.htm:
BJ_Covert_Action píše "No, Kongres požadoval, v loňském roce, že NASA vyvinout rozpočtového plánu a návrh na nový těžký výtah vozidel s ohledem na zrušení Ares V. Nedávno NASA dal kongres přesně to, co oni chtěli. Dne 11. ledna Douglas Cooke rozbil průběžnou zprávu Kongresu členové podrobně základní koncepce návrhu, který by šel do novým těžkým povzbuzením prostředek. Kongres požadoval, aby se novým těžkým povzbuzením prostředek maximalizace opětovného použití komponentů raketoplánu v rámci svého rozpočtu bitvu s prezidentem Obamou minulý rok. Jako Výsledkem je, NASA v podstatě kopírovat-vložit Ares V návrhu na novou zprávu a hodil ji do Kongresu na 11.. navržené vozidlo bude vyžadovat pěti segment SRB, že byly navrženy pro raketu Ares V. Ta bude využívat SSME pro to hlavní kapalné fáze. Bude znovu vnější nádrže raketoplánu jako primární jádro pro kapaliny booster (stejné nádrži design, který je v současné době dává raketoplánu Discovery zahájit tolik problémů). A bude využívat nové J-2X motor, který NASA byla rozvoj na projekt Ares V, jako horní stupeň. Jinými slovy, NASA navrhl Kongresu přesně to, co Kongres požádal. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




IOS 4,3 beta přijde na DEVS, přináší AirPlay video podporu aplikací

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-beta-arrives-for-devs-brings-airplay-video-support-to-a/:
Byli jsme zklamáni k závěru, že IOS 4,2 jen přinesl AirPlay podpora videa na vestavěný aplikací Apple pro iPhone a IPAD, ale vypadá to, že měnící se brzy - Apple právě přidali do první IOS 4,3 beta, která umožňuje, aby vývojáři poslat video z aplikace nebo webové stránky, na Apple TV. K dispozici je také nová beta software Apple TV k testování na to - to nemá žádnou verzi poznámky, takže nevíme, jestli nabízí dalších funkcí stejně. Jedna věc, kterou nejsme svědky výslovně uvedeny, je jakákoli zmínka o mobilní hotspot funkce - a vzhledem k Verizon iPhone jsme viděli, byly spuštěny IOS 4.2.5, máme pocit, všechno ještě nebyla přidána nahoru. Dáme vám vědět, jestli najdeme něco jiného - zůstaňte naladěni.

IOS 4,3 beta přijde na DEVS, přináší podporu AirPlay video aplikace původně objevila na Engadget na st. 12 leden 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Průtoku mé slzy, nově-postavený robotické hlavy Philip K. Dick řekl

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/flow-my-tears-the-newly-built-robotic-head-of-philip-k-dick-sa/:
Ano, to je určitě post (a video!) Asi ruka-postavený, robotické hlavy autora Philipa K. Dicka , který zemřel v roce 1982, opouštět svět trove literatury, která by mohla být obrácená do filmů jako Blade Runner, celkem Připomeňme, Minority Report a A Scanner Darkly. Je smutné, že on neopustil robotické hlavu sám. Možná vás překvapí, aby zjistili, že je to vlastně není ani první robotickou hlavou Philipa K. Dicka, je to zřejmě druhý. Tento nově postavený-robo-PKD je chtěl nahradit ten, který byl skvěle ztracen v roce 2006 a byl postaven Hanson Robotics a nizozemských veřejnoprávních vysílacích VPRO. Video po přestávce je strašidelný a úžasné, ale je to nic ve srovnání s VALIS trilogie.

Pokračovat ve čtení průtoku mé slzy, nově-postavený robotické hlavy Philip K. Dick řekl

Průtoku mé slzy, nově-postavený robotické hlavy Philip K. Dick řekl, že původně objevila na Engadget na St. 12.01.2011 16:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink iO9 | zdroje YouTube | Poslat | Komentáře

Amber Alert Partneři S Facebooku

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E19cUxVP5xY/story01.htm:
wiredmikey píše "Amber Alert program, připočítaný s bezpečnou obnovu 525 dětí po celé zemi, má nového spojence dnes:. Facebook uživatelům možnost přihlásit se k odběru Amber Alert bulletiny jejich státu, který bude odeslán na nich přes Facebook 'Novinky kanálu' funkce. odhadů 800.000 dětí jsou hlášeny chybí každý rok. Amber Alert je dobrovolná partnerství, zahrnující práva-donucovací orgány a provozovatele vysílání. nového Facebooku Amber Alert stránky představují významnou expanzi sekundární distribuční soustavy a umožní AMBER Upozornění výrazně zvýšit dosah a dopad těchto záchranný bulletinů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Lenovo ThinkPad X200 klon nás bere zpět, cesta zpět

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/lenovo-thinkpad-x200-clone-takes-us-back-way-back/:
Zpět v roce 2008, Lenovo ThinkPad X200 se dostat lidi všech teplé a obtěžoval, a zdá se někteří lidé nikdy nevychladne. Pokud jste jeden z mála, kteří chtějí rozpoutat plamenů vyvolal, když si poprvé spatřila na notebooku, podívejte se na to působivě poskytnuté knockoff. I přes absenci loga Lenovo a lehce mimo rozměry, je to opravdu vypadá jako X200, - to je, dokud se podívat pod kapotu. Originální sportovní 2,4 GHz Core 2 Duo procesorem, zatímco knockoff dostal 1.66GHz Intel Atom N450, skutečné řešení má SSD až 64 GB, zatímco falešné nemá ani možnost, a konečně, podvodník postrádá 4GB RAM modernizovatelnost. Podle MIC Gadget, ThinkPad klon kroužky při 1900 čínský juan (asi $ 286), a lze zakoupit on-line, i když jsme nemohli říct kde. Mimochodem, nebyl jsi vážně zvažuje, že ... jste byli?

Lenovo ThinkPad X200 klon nás bere zpět, cesta zpět původně objevila na Engadget na St. 12.01.2011 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIC Gadget | zdroje Shanzhaiben | Poslat | Komentáře

Program využívá GPS Pro sledování sexuálních delikventů

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nZPGnN2DZko/story01.htm:
43 sexuálních násilníků v Allegheny County Pennsylvania jsou na sobě GPS sledovací zařízení jako součást pilotního programu, jehož cílem sledovat jejich pohyb. Pokud pachatel se přestěhuje do "zóny vyloučení", policie se nazývají. "Vyloučení zóny např. [jsou] školy, daycares, dětská hřiště, zařízení, kde se děti scházejí na těchto sexuálních delikventů," John Hudson, bezpečnostní konzultant, řekl. "Identifikovali jsme v jejich červené zóny. Pokud pachatel se zařízením, jde do jednoho z červené zóny, zóna vyloučení, budeme okamžitě oznámena. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google Translate pro Android otočí jeden, představuje experimentální konverzace režimu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/google-translate-for-android-turns-one-introduces-experimental/:
My dobře víme, co Google se domnívá, beta - po tom všem, Gmail, Docs, a všechny sdílené kalendáře, že stav až do poloviny-2009 - experiment z Mountain View, který je "stále ještě v počátečních fázích." ale je to šance pro kontrolu zde se Google Translate pro Android slaví své první narozeniny v tomto měsíci, a na oslavu, bude aktualizace bude vytlačena ven nabízí řadu vylepšení uživatelského rozhraní, stejně jako alfa verze konverzace režimu. To jsem nikdy neslyšel, že? Demo dostal na veletrhu IFA 2010, ale v případě, že jste stále ve tmě, v podstatě umožňuje dva reproduktory mluvit s někým jiným v jejich rodný jazyk, zatímco app mluví Real-time překlady. Právě teď to bude jen do angličtiny a španělštiny - a dokonce pak očekávat, že některé škytavka s "regionálními přízvuky, šum na pozadí nebo rychlé řeči" - ale ryby Babel se musí někde začít. Potřebujete více dialekty / jazyky? Buďte trpěliví, dostat práci na Google, nebo ještě lépe, hledat výdělečnou činnost s NIST / DARPA . Video z prezentace IFA je po přestávce a začíná kolem 26-minutě ochranné známky.

Pokračovat ve čtení Google Translate pro Android otočí jeden, představuje experimentální konverzace režimu (video)

Google Translate pro Android otočí jeden, představuje experimentální konverzace režimu (video) původně objevila na Engadget na st. 12.01.2011 13:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Bezdrátové Grafická karta GeForce Oznámil

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bb3hEf_Kkqw/story01.htm:
arcticstoat píše "PC hráči, kteří jsou nemocní, že jsou neustále rozptylovat vrčení fanoušci mohli teď mít pomocnou ruku z nové bezdrátové grafickou kartu. Galaxy sub-brand KFA2 oznámila grafickou kartu s výstupy bez displeje. naopak KFA2 GTX 460 WHDI používá bezdrátové spojení pro odeslání zobrazit výstup z počítače na obrazovku, ať už to je konvenční monitor nebo televizor HD ve vašem obýváku. Stačí připojit přijímač svázaný do zadní části zvolené obrazovce a máte hotovo. S bezdrátovou klávesnici a myš, můžete umístit počítač na druhém konci místnosti, takže můžete nahodit těm fanouškům, bez nutnosti poslouchat bzučení vedle vás. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sony Závěrečný závod 18M/CD/Month rostlin

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E5IwbsKypQU/story01.htm:
coondoggie píše "Sony tento týden řekl, že je bednění jednoho ze svých největších závodů CD výroby -. citovat dopad digitálního stahování a další ekonomické otázky rostlina, která byla v provozu asi 50 let, nejprve produkovat vinylových desek, bude ukončen na 31. března a asi 300 lidí ztratí práci. 500000-náměstí-noha skladu začala vyrábět vinylové LP v roce 1960 a přestěhoval se do výroby CD v roce 1988. Na své kapacity, což byl závod 18000000 CD za měsíc, v závislosti na svých internetových stránkách . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.