pátek 16. září 2011

6.6 zemětřesení velikosti při pobřeží Japonska

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XVJ6z0J0s08/66-Magnitude-Earthquake-Off-the-Coast-of-Japan:
tekgoblin píše: "Japonsko potřásl s dalším zemětřesením dnes. jeho velikost je 6,6 a jeho epicentrum bylo asi 60 mil od břehu. původně Japonsku varovali občany o možném tsunami, ale už od roku zrušena. žádné poškození nebo ztráty byly zaznamenány . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


"Arduino: Comic" vás naučí nedělat si starosti a milovat programování

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/arduino-the-comic-will-teach-you-to-stop-worrying-and-love-pr/:
Chtěli jste někdy naučit programování na DIY Arduino , ale nemají zájem pročesávání stohy zaprášených technických příruček? Potom věnujte pozornost: Autor Jody Culkin vyrábí obložené nátěr, který vysvětluje, elektrotechniky z Ohm celou cestu až k budování vlastní vypínače. Friendly, informativní a co je nejdůležitější, stručné, v době, kdy jste skončili, budete se temperamentní až IKEA vytvořit vlastní Luxo Jr. .

"Arduino: Comic" vás naučí nedělat si starosti a milovat programování původně objevila na Engadget na pá. 16 září 2011 15:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ExtremeTech | zdroj Arduino! Comic (PDF) | Přeposlat | Komentáře

Sony MDR-NC200D sluchátka s potlačením šumu hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/sony-mdr-nc200d-noise-cancelling-headphones-review/:
Každý, kdo dojíždí do velkého města ví, jak hlasité a rušivé, co může dostat - ať už je to kvílení motoru autobusu, metra auta CA-tik, nebo jen, že křičí dítě sedí za vámi. Někteří lidé mohou zjistit uvíznutí startování prostřednictvím sluchátek užitečné pro blokování se ve světě, zatímco jiní by raději trochu víc relativní ticho. Naštěstí v této moderní době existují sluchátka s potlačením šumu dobroty, které vám pomohou zóny ven.

Sony nebyla cizí, jako plechovky, a nedávno představila svůj 200 dolarů MDR-NC200D sluchátka s potlačením šumu , mid-range možnost lidi, kteří chtějí podobné výhody své ucho NC500D v on-ucho obalu. Tvrzení, že tyto štěňata sníží "98,2 procent okolního hluku" pro až 22 hodin na jednu AAA, tak jsme sported MDRs za posledních několik týdnů jako náš hlavní sluchátek slyšet sami. Najdete zde všechny deets rock blockin "těsně po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony MDR-NC200D sluchátka s potlačením šumu hodnocení

Sony MDR-NC200D sluchátka s potlačením šumu revizi původně objevila na Engadget na pá. 16 září 2011 16:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Artega SE elektrický supersport přijede do USA, jedeme na oči

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/artega-se-electric-supercar-is-coming-to-the-us-we-go-eyes-on/:
Artega SE elektrický supersport přijede do USA, jedeme na oči
S Roadster Tesla je funkční období chýlí ke konci a správné dvoumístný náhradní zdánlivě jen zábleskem v Rawlinson Peter 's okem na tomto místě, je tu něco přichází neplatné ve světě elektrického superauta. Artega rád bych vyplnit, že se SE. Je to plně elektrické verzi společnosti GT supercar, a zatímco GT neuvidí vydání na americké pobřeží, máme potvrzení, že Artega je napájen z baterie SE bude - nakonec. 375 koňských sil pohání vůz 62MPH za 3,9 sekundy a maximální rychlost 126,5. Maximální dosah je 172 mil, ale řídit auto "více nadšením," a můžete očekávat, že realističtější 124.

Vůz byl oznámen na začátku tohoto roku na autosalonu v Ženevě a ve Frankfurtu nad Mohanem tady jsme mohli strávit pár minut ogling Jeho obrysy se v různých zajímavých barev, z nichž jeden model s řez-away fender chlubit umístění některých 16 bateriové moduly. 12 z nich jsou roztroušeny po zadní části vozu, zatímco čtyři jsou až vpředu, což dává vozu dozadu baised 60:40 hmotnost distribution.Cost se říká, že 150.000 eur, tedy přibližně 207.000 dolarů. To je téměř dvojnásobek ceny Roadster. Stojí za to? Uvidíme.

Purdue Studenti stavební Měsíc Lander Rocket

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iq9ZV5SHmdc/Purdue-Students-Building-Moon-Lander-Rocket:
tekgoblin slova, která vysílá tým studentů na Purdue University pracují na projektu na vybudování raketového motoru, který by mohl být použit pro budoucí měsíční lander. Cituji: "Postgraduální studenti Thomas Feldman a Andrew Rettenmaier jsou součástí týmu, který vyvíjel tah komora pro projekt Morpheus NASA, který zahrnuje výzkum vývoje nových technologií pro budoucí výpravy na Měsíc, Mars a asteroidy raketa musí splňovat přísné designu a výkonu. specifikace týkající se faktorů, včetně účinnosti, velikosti a hmotnostních limitů, tah a schopnost dynamicky plynu raketa od 1,300-4,200 liber tahu, řekl Feldman. ... vývoj Zkušební komora byla navržena a je připraven k testování. Tento silně přístroji komory je mnohem objemnější než eventuální letu komory, a data z nadcházejících testů budou použity pro další propracování motoru za letu je design. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Věděli HP Bilk své akcionáře?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kHh9yKLXhK4/Did-HP-Bilk-Its-Shareholders:
jfruhlinger píše: "Asi před měsícem oznámila společnost HP, že to bylo dostat z PC, tablet, a mobilní telefon obchodní zaměřit se na softwarové služby, na kterém místě, ale dalo předpokládat, HP akcií propadla. zřejmé, že HP vedení pracoval na tohoto plánu nějakou dobu před tím, než bylo oznámeno, což vede k otázce: udělali záměrně klamal své akcionáře, pokud by větší transparentnost To je to, co akcionář žalobu na společnost tvrdí Jak soudy zacházet obleku by mohlo mít zajímavé důsledky pro?. transparentní veřejnou korporací musí být o budoucí strategii. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Moderní lidé Bred s evoluční předchůdci v Africe

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PZayoBL0Ihc/Modern-Humans-Bred-With-Evolutionary-Predecessors-In-Africa:
NewYorkCountryLawyer píše: "Na základě nové analýzy starých lebek, nyní se zdá, že moderní lidé mohou křížili s některými druhy hominidů dříve, což naznačuje, že evoluce člověka se složitější cestu, než se dříve myslelo. Studie soudí, že moderní lidé žili bok po boku se staršími druhy. Paleontologové odporují přes význam zjištění, nebo zda mají podstatný význam vůbec. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Řeka Trail - Intel Paralelní JavaScript

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GiQQfEfhDGw/River-Trail-mdash-Intels-Parallel-JavaScript:
mikejuk píše "Intel nedávno oznámil, říční cestu, rozšíření JavaScript, který přináší paralelní programování v prohlížeči. JavaScript kód vypadá a funguje s HTML5, včetně plátno a WebGL, tak 2D a 3D grafika je jednoduchá. demo video ukazuje v prohlížeči simulace bude 3 až 45 fps a za použití všech osmi jader procesoru. Jedná se o druh výkonu zapotřebí, pokud v prohlížeči 3D hry bude praktické. Zde si můžete stáhnout říční cestu jako doplňku pro Firefox a začít psát kód nyní. Kdo potřebuje nativního kódu? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Toyota výroby modelu Prius Plug-in Hybrid dostane slavnostní odhalení, k dispozici 03 2012 pro 32.000 dolar

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/toyotas-prius-plug-in-hybrid-gets-official-unveiling-available/:
Prius fanoušky, že dlouhá cesta k slíbil plug-in hybrid se chýlí ke konci. Toyota vyjel svou výrobní model PHV na zelené jednotky Expo, oznámil 03. 2012 k dispozici pro auta a 32.000 dolar cenu za základní model. Dílčí EV bude nabízen ve dvou verzích čalounění s dotykovým displejem audio / displej navigace a Toyota Entune zábavu v prostředí automobilu systém se standardně dodávají s Heads Up displej určený pro pokročilé modely. Očekávat, že si asi 87 MPGe s kombinovaným pohonem na auto režimu a 49MPG když přepne do hybrid. Pokud jde o ten starý NiMH baterie, nové 4.4kWh Li-ion náhrada získá plné nabití Asi po třech hodinách na zdroj 120V, a může znovu do šťávy za méně než dvě hodiny připojení 240V. Se můžete potápět do PR na všechny detaily po přestávce, a těšíme se na naše hluboké praktické v několika.

Pokračovat ve čtení Toyota výroby modelu Prius Plug-in Hybrid dostane slavnostní odhalení, k dispozici 03 2012 pro 32.000 dolar

Toyota výroby modelu Prius Plug-in Hybrid dostane slavnostní odhalení, k dispozici 03 2012 pro 32.000 dolar původně objevila na Engadget na Pá. 16.září 2011 14:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Engadget / eBoy t-shirt shop je oficiálně otevřena, předběžné objednávky začít ještě dnes!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/the-engadget-eboy-t-shirt-shop-is-officially-open-pre-orders/:
Woo, chlapče. Byli jsme praská ve švech podělila o jeden, a to je konečně čas - Engadget se spojí s jedinou eBoy (přečtěte si náš Úvod zde ), aby se otevřít naše vlastní triko shop! Pracovali jsme s eBoy za ta léta, a nikdy jsme byli zklamáni jejich ohromující práci. Každý tak často, jsme se nabídl až zásobu košil pro naše milé čtenáře, aby se polapit, a pokaždé, když byli pryč před západem slunce. To prostě není správné. K nápravě řekl dilema, jsme pracovali do krásné uspořádání, které bude mít jeden z našich oblíbených interpretů výprask z t-shirt design pro nás, a budou zpracování objednávek a logistiky, neboť už dělají řadu let. Pre-objednávky na celém světě žije právě teď, a první dodávky by měly začít proudí kolem poloviny října. Naše první pět návrhů jsou prezentovány v galerii níže, a pokud máte zájem, surfovat na dolů na zdroj níže uvedený odkaz chytit jednu (nebo dva!). Jsou ceny na $ 24 (USA / Kanada), nebo € 20 na jiném místě, a pokud jste zvědaví velikosti, podívejte se na velikost grafu American Apparel je tady .

Doufáme, že se máte rádi 'em, stejně jako my, a budeme dávat 50 procent z výnosů získaných na Dětská hra Charity , která poskytuje hry, knihy a hotovost pro nemocné děti v dětských nemocnicích po celé Severní Americe a ve světě.

Engadget / eBoy t-shirt shop je oficiálně otevřena, předběžné objednávky začít ještě dnes! původně objevila na Engadget na Pá. 16 září 2011 14:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .