úterý 6. září 2011

Google Desktop Search zabije a Gadgets

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1YfAQ1OSllk/Google-Kills-Desktop-Search-and-Gadgets:
CWmike píše se v článku o Google Computerworld axing další produkt. Z článku: ". Google se rozhodl odejít Desktop, aplikace nejprve v roce 2004, který je navržen tak, aby si lidé vyhledávání souborů a dat uložených v pevném svých počítačích" disků, které bylo jedním z prvních produktů zaměřených na Google a Microsoft bylo zlepšit na nativní funkce vyhledávání nalézt v systému Windows. Desktop Search se stal oblasti hospodářské soutěže, neboť Microsoft reagoval na výzvu, a jiní takový jak Yahoo zahájily své vlastní produkty. Nicméně Google se rozhodla, že popularita cloud computing a uživatelů zvyšuje pohodlí Web Apps, nastal čas vyřadit z provozu Desktop, to řekl v nedávném blogu. Od září 14, Google i konec podpory pro Desktop API, služby, plug-inů a gadgets. " Na pohled je to oznámení vyplývá, že Google Gadgets jsou stále příliš sekyru, která několik lidí, by mohly být pomocí.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kinect Na celé budově Breakout

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EEoSf3eG8BE/Kinect-Based-Whole-Building-Breakout:
mikejuk píše s lehkým kus I programátor o elegantní Kinect a gigantické projektor hack. Z článku: "Pokud si pamatuji Breakout - řady bloků v horní části obrazovky a pádlo odrazit míč do nich zničit blok - pak se nemusí cítit nostalgii o to po tom všem, to bylo velmi omezené. druh hry. Nicméně, jednu Kinect a jedné budovy a máte něco jiného, ​​když jej použít k vytvoření odpočinkové hry. cihel, míče a pálky všechny promítané na staré budově a hráč se pohybuje ze strany na stranu ke kontrole pálky. pozici hráče je zachycen Kinect, neexistuje žádný konec zábavy můžete mít tento gadget. velmi chytrý kousek, a možná ani nevšimnete, pokud se podíváte pozorně na video, je to, že míč se odrazí v reálném architektonických prvků budovy - stejně jako v systému Windows, například ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA odhaluje nové snímky z přistání Apolla

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k6Np8g0qp_U/NASA-Reveals-New-Images-of-Apollo-Landing-Sites:
vidící píše "Sharp nové snímky z Lunar Reconnaissance Orbiter ukazují, Apollo 12, 14 a 17 místa přistání v úžasných detailech, včetně poslední cesty pěšky odešel astronautů na měsíčním povrchu." Tyto fotografie byly chytil po LRO klesla jeho oběžné dráze od 50 km nad povrchem na 25 kilometrů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Maingear intra Vybe přebudovaný herní plochy, plniva 'em s aktualizovanými vnitřní

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/maingear-intros-redesigned-vybe-gaming-desktops-stuffs-em-with/:
Pokud jste se lov na nové Windows 7 herní soupravy, máme dobrou zprávu: Maingear to jen posílila své řady Vybe desktopů a to jistě vypadá chutný. Stejně jako dříve, je tu trio prefabrikovaných variant, ale dobroty jsou nyní balena v přebudovaný shell skončil v černé nebo bílé (SE a modelů SS). 949 dolarů Vybe S začíná věci se obdivuhodně 2.9GHz přetaktovaný Intel Core i5 2310 o výkonu 3.3GHz (schopný turbo-posílení na 3.7GHz). Je to dále naloženo s kapacitou 1 GB NVIDIA GTS 450 GPU , 4 GB RAM, 1 TB 7200 RPM HDD, 7-in-1 čtečka paměťových karet, prostorový zvuk 7.1 podpora a 24x DVD vypalovačka, která to všechno připojený do USB 3.0 / SATA 6G Intel DP67BA desky. 1.129 dolarů SE koření, co se s přetaktovaný i5 2500 o výkonu 3.7GHz (zvýšení až na 4.1GHz) a 1 GB GPU GTX 560 , který je připojen k SSD, třímající Gigabyte Z68XP-UD3 základní deska. A konečně, je tu 1.699 dolarů Vybe SS pro ty, kteří stejně jako jejich noob-vraždy zkušenosti s extra pikantní. Je to balení přetaktovaný a vodou chlazený 4.5GHz + Core i7 2600K, duo z těch GTX 560 GPU a 8 GB paměti RAM se ujistit, že nebudete mít žádné viset-UPS běží Crysis.

Můžete si zvolit přizpůsobit SE a SS soupravy s více silnými částmi, i když budete čekat o něco déle, pro přepravu. Podrobnosti najdete přímo u zdroje a zdravé porce pastvou pro oči v galerii níže.

Galerie: Maingear Vybe SS

Pokračovat ve čtení Maingear intra Vybe přebudovaný herní plochy, plniva 'em s aktualizovanými vnitřní

Maingear intra Vybe přebudovaný herní plochy, plniva 'em s aktualizovanými vnitřní původně objevila na Engadget na út. 06.09.2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Sprint Soubory žalobu proti AT & T T-Mobile fúzí

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r9hRhE9EciU/Sprint-Files-Suit-Against-ATampT-T-Mobile-Merger:
zacharye píše se na tiskové post v BGR. Z článku: ". Sprint ... oznámila, že podala žalobu u federálního soudu ve Spojených státech District of Columbia ve snaze zabránit AT & plánované T 39000000000 dolarů akvizici společnosti T-Mobile USA z Deutsche Telekom oblek se týká Ministerstvo soudu spravedlnosti, který byl podán 31. srpna. "Sprint proti AT & navrhované převzetí T T-Mobile," Sprint viceprezident sporu Suzan Haller řekl. "S dnešní právní kroky, pokračujeme, že advokacie jménem spotřebitelů a soutěže, a očekáváme, že přispěje naše zkušenosti a zdroje, prokázat, že navrhovaná transakce je protizákonná. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ochrnutých pacientů ovládání robota mozkových vln

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QqmmvXQSwFg/Paralyzed-Patients-Control-Robot-With-Brain-Waves:
sciencehabit píše s writeup na francouzské výzkumné zprávě ve vědě. Z článku:. "Nejsou to úplně ještě psychické, ale stroje jsou stále lepší při čtení vaší mysli Vědci vynalezli novou neinvazivní metodu nahrávání vzorce mozkové aktivity a jejich využití k řízení robota Vědci doufají, že tato technologie bude. dát "zavřený v" nemocných ... schopnost komunikovat s ostatními a dokonce i iluzi, že jsou fyzicky přítomen ... s přáteli a rodinou. " Opravdu zajímavá věc je, že lidé, kteří nepoužívají své údy v letech byli schopni se naučit ovládat robota (stejně jako v kontrolní skupině se) poté, co se učí jen na jednu hodinu týdně po dobu šesti týdnů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Wicked Lasery představuje kompaktní One-Watt Zelený Laser

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0r5sORjcPAs/Wicked-Lasers-Introduces-Handheld-One-Watt-Green-Laser:
Poprvé přijal Vložil (a Slashdot kodér) přesvědčivý píše: "Wicked Lasery, slavný loňský 1000mW ruční modrý laser, a neslavný pro jeho zacházení s šesti-měsíční nevyřízených objednávek, je nyní prodává zelená verze. K dispozici jsou tři úrovně výkonu, každou cenu na $ 1/mW (300mW, 500mW, 1000 mW). Protože oko je mnohem citlivější na zelené než modré, to je v podstatě stav techniky při realizaci-body-na-technologii věci. Wicked lasery rozeslal e-mail slibný nevyřízených objednávek zvládnout mnohem lépe tentokrát. " Dodává čtenář whitedsepdivine: "V současné době není disclaimer, že to není lightsaber na svých stránkách, takže se můžeme jen domnívat, že tato verze je."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


BMW Práce na laserové Světlomety

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czd-gPl1RH4/BMW-Working-On-Laser-Headlamps:
MrSeb píše "LED světlomety jsou teprve prosakují na trhu - především na high-end auta - ale nyní se zdá jisté Německá automobilka má plány pro laserové světlomety" Laserové světlo je dalším logickým krokem ve vývoji automobilů na světlo .... Sériová výroba během několika let v BMW i8 plug-in hybrid, "říká BMW Lasery mají potenciál být současně silnější, výkonnější a menší než ostatní typy světlometů Než se příliš nadšeni, ale:.. výstupu laser světlomety bude modulován pro bezpečnost. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Očekává se, že světová populace Hit 7 miliard na konci října

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4D8NnyN3rvs/World-Population-Expected-To-Hit-7-Billion-In-Late-October:
kkleiner píše: "Nová zpráva dokumentuje podivuhodnou rychlost, s jakou světové populace roste. Bylo to roku 1999, kdy jsme dorazili do 6 mld. Kč. A teď do příští měsíc nebo dva, budeme mít překonal 7 miliard eur. Co dalšího nárůstu světové střední hodnotu pro lidstvo a pro Zemi? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Zeptejte se Slashdot: Školní ekologické projekty vhodné k Aljašce?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/14jrQPKz3HU/Ask-Slashdot-Classroom-Eco-Projects-Suited-To-Alaska:
Poprvé přijal zadavatel shortyadamk píše: "Právě jsem začal pracovat, kde budu muset navštívit mnoho vysokých tříd výuky přírodních věd a studenti účastní 1-3 dny projekty týkající se obnovitelných zdrojů energie a environmentální vědy (s cílem podpořit regionální vysoké školy" . programy) Díval jsem se na řadu projektů v krabicové verzi k dispozici na internetu a mnohé z nich jsou solární projekty, můj největší problém s tím, že jsme ve venkovských Aljašce a většinu času budu navštěvovat třídy budou v v zimě (když máme jen velmi málo slunečního světla - a to i když jsme si, že by bylo příliš chladno jít a hrát). Zajímalo by mě, jestli někdo má nějaké nápady nebo návrhy na demonstrace a projekty, které lze provádět ve třídě a nevyžadují slunci Jedním z dalších Háček je, že projekt musí být dostatečně malé, aby se vešly do kufru nebo plastové tote;. nemáme žádné silnice spojující vesnice, takže budu muset letět projektu ze školy do školy se mnou . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.