čtvrtek 27. října 2011

Rozříznout Heatpipe chladič vidět dovnitř

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TUaTrWT6VDI/cutting-open-a-heatsink-heatpipe-to-see-inside:


Anonymní čtenář píše: "Frostytech dostane do centra CNPS11X chladiče Zalman je vyříznutím části heatpipe z CPU chladiče zkontrolovat jeho vnitřní kompozitní heatpipe knot strukturu. Teď, když je do hloubky chladič hodnocení! Zajímavé fotografie členité heatpipe je kompozitní knot - slinuté mědi prášek na vrcholu a axiální drážky knot dole -, že jste pravděpodobně vidět jinde v pozdní 1960 byl první komerční heatpipe použitý NASA ke stabilizaci družice teploty, nyní se stabilizuje vícejádrové procesory. ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Avira Anti-Virus zjistí sama

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rH_jBMJofEA/avira-anti-virus-detects-itself:


ddfall píše: "Po nedávné aktualizaci, Avira je anti-virus software hlásí svůj vlastní AESCRIPT.DLL souboru jako trojan nebo spyware z článku:" riskantní AntiVir virus definiční soubor byl rychle vytáhl a nahrazen novou verzí - 7.11.16.146. -, která řeší problém, jak je uvedeno v oficiálním příspěvek na podporu Avira forum je ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Tečkovaný v Íránu, mohou Trojan Duqu být "syn Stuxnet" Po tom všem

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Zc9Jhf4CPEA/spotted-in-iran-trojan-duqu-may-not-be-son-of-stuxnet-after-all.ars:

Rok po červ Stuxnet cílené průmyslových systémů v Íránu a překvapil výzkumníky bezpečnosti se svou jednoduchostí, nový Trojan nazvaný Duqu se rozšířila přes divoké, přičemž je nazýván "Syn Stuxnet" a "předchůdce budoucího Stuxnet podobný útok. "Výzkumní pracovníci společnosti Symantec řekl Duqu a Stuxnet byl pravděpodobně napsán stejných autorů a je založena na stejném kódu.

Ale další analýzy výzkumníky bezpečnosti od společnosti Dell navrhnout a Duqu Stuxnet nemusí být blízko příbuzný po všem. Je to neznamená, že Duqu není vážné, protože útoky byly hlášeny v Súdánu a Íránu. Ale Duqu může jít o zcela novou rasu, s konečným cílem, který je stále neznámý.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Zeptejte se Slashdot: Jak se vám Oblíbený Váš dům to Halloween?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MOzhT-Avt7Q/ask-slashdot-how-are-you-haunting-your-house-this-halloween:


Halloween je hned za rohem. Strávil jsem hodiny v tomto měsíci hloubat nad masky, mlhy, automatické monstra a zvuk aktivovaný taneční konstrukce (většinou příliš bohatá na krev), a pracoval s mým bratrem a sestrou navštěvovat moje máma domu děsivé obrazy, hromady Spider-popruhy, zvukové efekty, stroboskopy, jevištní krev, svíčky a rezavé nože. Jako každý rok, i když podle plánů nejlepší jsou ty, které přijdou s po faktu (proč vždycky v plánu postavit rakev s biblickými odpuzující magnetické víko a odpovídající Bibli, ale nikdy to?), A zatímco naše úsilí byla legrace a uspokojující, ale rozhodně ne tlačit obálku. (Je tu spousta dobrých inspiraci tam, i když pro lidi, kteří chtějí jít trochu blázen.) Takže se ptám: Co to děláš slavit duchu Halloween? Zvláště používáte k ničemu stagecraft stylu tech, aby se vaše obydlí, loděnice nebo okolí trochu děsivější, než je obvyklé? Každá dobrá rada na základě předchozích zkušeností oblíbené, ať už jako Haunter nebo hauntee? Jaký dopad Přejete si mohl vytvořit, vzhledem k tomu dostatek času a peněz? Myslíte si, kontrola všech aspektů vašeho monitoru na počítači? Myslíš, že v zásadě: Odkazy na inspirativní komerční oblíbená místa, zdroje zajímavých zařízení, a vaše oblíbené domu oblíbené projekty Instructables jsou vítáni, stejně jako důležitých rad z částí světa, kde Halloween není velká událost, že je v USA

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Multi-Gigabit bezdrátových širokopásmových na dosah, limitovaný datové tarify smíchu v naší tváře

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/multi-gigabit-wireless-broadband-within-our-grasp-capped-data-p/:
Bring It On, LTE Advanced . V případě, že jste hledali způsob, jak sníst svůj datový tarif capped rychleji, výzkumník ze společnosti Samsung prohlašuje, že rychlost až 5.5gbps (ano, s ag) může být dostupná během příštích pěti let - tak dlouho, dokud všechny zarovnání hvězdy, to je. Jerry Pi demonstroval nápad, který zahrnuje použití milimetrových vln spektra, které leží mezi 3 GHz a 300 GHz. Je-li - a to je velká-li - spektrum může být zajištěna, další překážkou je technickou výzvu nasazení bezdrátové širokopásmové sítě na tak vysokých frekvencích, dokonce i malé molekuly kyslíku, natož zdi a stromy, by se snadno rozbít Signál v tomto rozsahu. Pi se zmíní, že on a jeho kolegové vědci pracují na pár nápadů, jak obejít tyto překážky a nastiňuje vše ve významných detailu v jeho prezentaci 100 + snímek, který je k dispozici níže. Nechápejte nás špatně: idea údajů o širokopásmovém připojení rychlostí nárazu 5.5gbps nás slintat, ale určitě je třeba přijít s neomezeným plánu. Stačí říct ".

Multi-Gigabit bezdrátových širokopásmových na dosah, limitovaný datové tarify smát v našem obličeji původně objevila na Engadget na čt. 27 říjen 2011 10:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj GigaOm | Přeposlat | Komentáře

Americké fondy Agresivní Tech ušetřit náklady na energii solární

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TZsX2gE2SbM/us-funds-aggressive-tech-to-cut-solar-power-costs:


coondoggie píše: "Americké ministerstvo energetiky chce, výzkumníky a vědce, aby" myslet mimo krabici "a přijít" vysoce ničivé Soustředění Solar Power Technologies, která bude vyhovovat 6/kWh náklady cíle do konce tohoto desetiletí. " Doe "SunShot koncentrované solární energie pro výzkum a vývoj" je mnohamilionové úsilí, které má v úmyslu podívat se za hranice, co se nazývá inkrementální blízké na podporu výzkumu transformační technologie, které budou prolomit výkon překážky, známý dnes jako jsou účinnost a teplotní omezení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Motorola Pro + 4G jede do Kanady 7. listopadu odstartuje boty a zůstat chvíli

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/motorola-pro-4g-rides-into-canada-november-7th-will-kick-off-s/:

Věděli jsme, že to bylo v plánu milosti, Evropě a Asii se jeho přítomnost v tomto měsíci, ale teď jsme jednání Motorola Pro + 4G je připraven, aby jeho severoamerický debut v Bell Kanadě. Nejsme vidět žádné velké rozdíly tu oproti zámořské model, i když sčítání "4G" v názvu je zřejmý výjimkou. Přístroj nabízí 1GHz CPU, 512 MB ​​RAM, Android 2.3, 5MP fotoaparát, 3,1 palcový VGA (640 x 480) displej s Gorilla Sklo , HSPA 14.4 (od této doby "4G" name) a spoustu podnikání a bezpečnost funkce. Víme, že to bude bít police 7. listopadu, ale cena byla oznámena dosud. Chcete-li zjistit celou ten cirkus, na jih k tiskové zprávě.

Pokračovat ve čtení Motorola Pro + 4G jede do Kanady 7. listopadu odstartuje boty a zůstat chvíli

Motorola Pro + 4G jede do Kanady 7. listopadu odstartuje boty a zůstat chvíli původně objevila na Engadget na Čt. 27.říjen 2011 06:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Motorola | Přeposlat | Komentáře

"Tvůrců proti Takers": Viacom sudy "Čistá cenzuru podporu s chutnou půl vdolky

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wRw-nittPhY/makers-against-takers-viacom-drums-up-net-censorship-support-with-tasty-half-muffins.ars:

Není žádným tajemstvím, že hlavní vlastníkům autorských práv, jako je Viacom pracují s členy Kongresu o právních předpisech cenzurovat tzv. "darebácké místa" na internetu. S dnešním uvedení stop online pirátství zákon , taková právní úprava je konečně kupředu ve Sněmovně a Senátu. Nyní vše, co potřebuje, je podpora a jak lépe získat, které podporují než rozdávat zdarma vdolky s velký kus chybí?

To byla strategie Viacom dnes ráno, kdy zaměstnanci obdrží zdarma "napůl vdolky" s připojeným štítkem slovy: "Vypadá to, že někdo ukradl kus." Záhada zmizelých Muffin je chtěl připomenout, že online pracovníků porušením práva "peníze z kapse. " Viacom chce zaměstnancům začít lobbování Kongresu přímo na otázku, vytvářet "zdola" Podpora Bill z těch, kteří nemají auto a řidiče, aby jim do práce.

Tento týden se společnosti "krádeže obsahu týden uvědomění," a e-mail na zaměstnance se v sázce jasné:.. "Jersey Shore byl prohlédnut nezákonně on-line 125 milionů časy letos South Park téměř 150 milionkrát a jen jediný RAID se může obrátit až 40.000 padělků SpongeBob produkty, které nemusí být vždy vidět účinky, zvláště tady v USA, ale nenechme se mýlit:.. krádeže obsahu je globální kriminální živly "

Zaměstnanci, kteří vyjádří svoji podporu mohou získat "ceny jako vstupenky na The Daily Show s Jonem Stewartem nebo VH1 Storytellers, MTV lup tašky a další."

Viacom spojila své síly s NBC Universal, CBS, 20th Century Fox, Disney, Warner Bros, a různé průmyslové svazy k zahájení Creative Ameriky , místo určené k využití tohoto low-level zaměstnanců energie. Jak se dalo očekávat, je místo plné fotografií lidí dopravovat kolem světel, peering prostřednictvím kamery a jinak vypadající bohatý, slavný, mocný a při úvahách o dopisy, které budete psát Kongresu.

(Díky anonymitě muffin-zvykal tipař pro odesílání palců)

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Kolem 1 milionu stažení, Discovr zvyšuje 1,1 milionu dolarů, uvádí na Mac App Store

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/bWmfFzSfYhU/:
142720v2-max-250x250

Dnes Discovr , skvělý nástroj, který uživatelům umožňuje objevovat nové aplikace pro iOS (prostřednictvím interaktivních grafů), oznamuje, že úspěšně prošel jeden milion stažení milník a má uzavřeny $ 1.1M semeno kolo za účasti předních australských VC firmy Yuuwa kapitál . Samozřejmě, že neexistuje lepší způsob, jak oslavit tyto výsledky, než trh novou verzi své aplikace pro stolní počítače Apple, ne? Dnes, po spuštění je zároveň oznamuje vydání své aplikace Hudba Discovr , který je k dispozici za $ 5 nyní na ty, Mac prodejny App ve vašem okolí. Discovr Hudba, jednoduše řečeno, usnadňuje objevovat novou hudbu z pohodlí vašeho notebooky a stolní počítače.

Dávat smysl kontextu, v lednu letošního roku zahájila Discovr šikovný iPad aplikace, které v podstatě poskytované uživatelům interaktivní mapu hudebního světa, zobrazující (mimo jiné) spojení mezi kapel a umělců v grafickém web. S několika rychlých baterie, uživatelé mohou vidět videa hudebníků na YouTube, o kapele a další doplňky, to vše při zažívá poměrně unikátní vizuální rozhraní, které poskytuje snadný způsob, jak se proplétají spojení mezi pásmy objevovat novou hudbu a cool aplikace.

APP přilákal 150 tisíc stažení za tři dny, a do června, Discovr vzal jeho hudbu odhalování a vizualizaci modelu iOS ve světě aplikací ve velkém. Discovr Apps umožnila uživatelům vyhledávat své oblíbené aplikace, vyberte si z curated Discovr, vystupoval aplikace, na kterém místě se objeví nástroj vlastního výběru v síti vzájemně propojených souvisejících aplikací, které jsou spojeny na základě jejich podobnosti.

Jak se Discovr určit tyto podobnosti? Děkuji za optání. Jako mnoho jiných doporučení služeb, Discovr slouží uživateli svých internetových podob Na základě syntézy stroje algoritmů a lidské Curation. Ti sítí podobných aplikací je možné rozšířit jako uživatel surfuje a zdánlivě, v případě, že stránka byla dostatečně velká, jak jsem psal v červnu , jeden mohl možná "vytvořit masivní, mysl-tání mapu všech aplikací na App Store" .

Ne že byste se, ale je možné, byli byste k tomu sklony.

A když už mluvíme o větší obrazovky, jak je uvedeno výše, Discovr je nyní zpět do hudební hra s novým spuštěním hudby Discovr pro obchod Mac App. I když je iPad Discovr funkce skvělou, vizuální uspořádání je téměř vhodnější pro větší obrazovky vašeho počítače a notebooky. Uživatelská zkušenost je stejná jako první aplikace Discovr je v tom, že využívá vizualizace dat a hudební doporučení poskytnout vizuální mapy světa hudby. Uživatelé mohou procházet hudební ekosystému a objevovat novou hudbu na základě toho, co jejich individuální vkus.

A co víc, je aplikace postavená od základu tak, aby co nejvíce OSX Lion, ale podporuje také zpětnou kompatibilitu se Snow Leopard. Je to dual-cat kompatibilní.

Doprovázet vydání Discovr Hudba na Mac App Store, filtr Squad (společnost za Discovr Apps), oznamuje, že se zvýšil 1,1 milionu dolarů v počáteční financování, pod vedením australská firma VC Yuuwa Capital. Navýšení vyplývá Filtr spolku nedávné vítězství na Australian startu soutěže "Tech23" , kde získalo 25.000 dolarů jako spouštěcí Aussie s "největší potenciál".

Myslím, že je snadné říci, že filtr Jednotka má potenciál, když za pouhých 9 měsíců, to přitahovalo více než

Robot Dragon učí děti jazykové znalosti, bitvy impuls terorizovat město

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/26/robot-dragon-teaches-language-battles-im/:
Měli jste problémy s učení jazykové znalosti v mladém věku? Je to pravděpodobně proto, že jste neměli pravdu učitele. A "právo učitel," máme na mysli právo robotické drak, přirozenou cestou. Tento roztomilý malý mytické zvíře je společné vytvoření výzkumných pracovníků na Northeastern University, MIT a Harvard - někteří z nich byli za rozhodně creepier Bot Nexi . Je to součást National Science Foundation-financovaný program na pomoc malým dětem učit se jazykové znalosti, což naznačuje, že tvoří vazbu s učitelem hraje důležitou roli ve vzdělávacím procesu. Drak se uvede do předškolní třídy pomoci testovat tuto hypotézu. Doufejme, že robotické rytíř bude po ruce, kdyby něco.

Robot Dragon učí děti jazykové znalosti, bitvy impuls terorizovat město původně objevila na Engadget na st. 26 říjen 2011 23:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Severovýchodní | Přeposlat | Komentáře

Čína najímá 1 milion lidi k boji padělky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q6p669U4OBk/china-hires-1-million-people-to-fight-fake-products:


hackingbear píše: "Ve znamení čínské vlády v úmyslu dělat zátah na černém trhu, bylo asi 1 milion lidí zaměstnaných na odstranění padělaného zboží z čínských ulic, v souladu s místopředsedou Čínské rady pro podporu mezinárodního obchodu , Wang Jinzhen. Podobně jako naši válku proti drogám, je šance na úspěch, který není příliš vysoká. "Nemyslím si, že to bude úplně opravit, ale bude to zmírnit," řekl. "To je dobré pro Čínu a společnosti a pro všechny lidi na světě. " Jedním z hlavních důvodů, proč společnosti udržet své výzkumné a vývojové oddělení se strany Číny je z důvodu obavy z IP prostředí. Jako inženýr, měli bychom si přáli, aby úsilí, originální a úspěšný? Nebo jako vaše babička tě varovala, dávejte pozor, co si přeješ. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Verizon hodí Galaxy Nexus přihlašovací stránky života, tvrdí exkluzivitu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/26/verizon-throws-galaxy-nexus-signup-page-live-claims-exclusivity/:
V případě, že jste byli pořád přemýšlel , ano, Galaxy Nexus je vázán Verizon . Určitě to není třeba vidět další stránku registrace, aby nám to, ale pokud si najít cestu k e-mailové Verizon je seznam tvoří přes oblečení, vlastní vyhledávací panel, můžete najít zajímavé banner: "výhradně z Verizon," čte, "Galaxy Nexus." No, to určitě je v rozporu s určitého podání FCC ​​jsme viděli, nemluvě o vlastní Samsung Galaxy Nexus přihlašovací stránky a všechny naše naděje a sny. S trochou štěstí se telefon stále spouští na více dopravců, snad jen přistání na síti Verizon první. Pokud se staré pověsti platit, však budou Verizon zákazníci nemusí být jen lidé vidí červenou na 10 listopadu .

[Díky, John]

Verizon hodí Galaxy Nexus přihlašovací stránky života, tvrdí exkluzivitu původně objevila na Engadget na st. 26 říjen 2011 22:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Verizon | Přeposlat | Komentáře

Warner tlačí 28-denní Nová verze odkladu na senzace, odpovídá Redbox a Netflix

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/26/warner-pushes-28-day-new-release-delay-on-blockbuster/:
Předpokládáme, že to je dobrá zpráva / špatná zpráva pro senzace. Dobrou zprávou je, že poté, co šel do konkurzu a prodávají, Warner Bros se rozhodla, že je zdravý dost, aby se na soutěž na rovnou zem. Špatnou zprávou je, že Warner rozhodla, že dá senzace stejný měsíc zpoždění ve studiu miluje tak moc , než se nové filmy mohou být pronajata jako jeho konkurenti, Redbox a Netflix . Zatímco senzace má zpoždění v jeho stáncích už byl první, kdo si nové šlehne v obchodech již v rámci své marketingové na chvíli . LA Times senzace zatím se obrací ke koupi jen kopie, které potřebuje na maloobchodní do nájmu ihned, ale uvidíme, jak dlouho to vydrží. Máte-li rádi své disky pomocí kiosku nebo poštou nebudou myslet, že jste z lesa jeden, protože kniha uvádí Warner chce odložit nový šlehne do jejich odbytiště i déle, pokud jejich nabídka je znovu projednat.

Warner tlačí 28-denní Nová verze odkladu na senzace, odpovídá Redbox a Netflix původně objevila na Engadget na st. 26 říjen 2011 23:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj LA Times | Přeposlat | Komentáře

Člověk má telefon Nokia vložený do False končetiny

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0w7euC5H8IQ/man-has-nokia-phone-embedded-in-false-limb:


judgecorp píše: "Britská člověk narodí s jednou rukou se telefon Nokia dock zakotveny v jeho protetické končetiny Zdá se, že Apple odmítl mít iPhone vhodně přizpůsoben pro práci od článku:.." Pan Prideaux z Wedmore, Somerset, řekl: "Myslím, že to je poprvé, co k tomu někdy bylo v celém světě - a to je geniální. Nyní mohu přijímat hovory a dělat texty jen pomocí mé straně jedné a telefon sedí v mé ruce. Telefon sloty hladce a bezpečně v mé končetiny a je snadno odnímatelný, v případě potřeby. Myslím, že by pomohlo hodně lidí se zbraněmi protézy - zejména těch, kteří se nenarodili s postižením. Lidé, kteří měli motorky pády a vojáků, kteří přišli o končetiny - Všechny by mohly mít prospěch z tohoto "" ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.