pondělí 28. března 2011

Č. 5 na WWDC iPhone v letošním roce? To je, jak to vypadá zde

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/no-iphone-5-at-wwdc-this-year-thats-how-it-looks-from-here/:
Do teď jste viděli oznámení na WWDC 2011 (V červnu 6.), ale to, co nemusí mít slyšel zatím je, že tato bude trochu jiné, než některé z dev zápory z let minulých. Totiž, na rozdíl od událostí v roce 2008 až do roku 2010, neuvidíte oznámení nového iPhone (nebo IPAD ... nebo cokoliv jiného související s hardwarem). Jsme jednání stejného druhu tlachání ze zdrojů, které pevných spisovatelé jako Jim Dalyrmple ze smyčky a všechny věci D 's John Paczkowski byly zpravodajské dnes - že tento WWDC bude vše o budoucnosti IOS a OS X .

Samozřejmě, pokud, že pánve ven, všechny oči se bude na společnosti Pád akce, která se jeví jako stále pravděpodobnější u příležitosti zahájení nového telefonu - zejména s ohledem na skutečnost, že iPod je místo v sestavě Apple se stal zmenšil díky Úspěch její mobilní zařízení. Časování také stanoví Apple se pěkně svižné sezónu nákupů dovolené telefonu. Pokud jde o IPAD, Daring Fireball 's John Gruber spekuloval, že bychom mohli vidět nějaký nový model na letošní podzim událostí, a zatímco se zdá vysoce nepravděpodobné, že by nás s ohledem na nedávné zahájení IPAD 2 , nový tablet by udělat perfektní společník, který nového telefonu. Co si myslí září, je čistá spekulace hned, ale v současné době to vypadá, že můžete jen získat pohodlné s vaší iPhone 4.

Č. 5 na WWDC iPhone v letošním roce? To je, jak to vypadá z tady původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 16:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Ostuda! Sprint oficiálně proti AT & T navrhované akvizice společnosti T-Mobile

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/shocker-sprint-officially-opposes-atandts-proposed-acquisition-o/:
Ano, čtete správně. Sprint je vlastně jít ven na údu a oficiálně proti AT & T navrhované akvizice společnosti T-Mobile USA. Zdá se, že si myslí, že tato transakce by "omezovat hospodářskou soutěž a poškodit spotřebitele", pokud je to dovoleno projít, a to je slibovat "bojovat proti tomuto pokusu AT & T odčinit průběhu posledních 25 let a vytvořit nový Ma Bell duopol". Dále pokračuje na vědomí, že nově vzniklá společnost bude téměř třikrát velikost Sprint v oblasti bezdrátových příjmů, a že by Verizon a "ohromně ovládnout" Spojené státy bezdrátové průmyslu a mají "bezprecedentní kontrolu" nad post-placené na trhu. Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Shocker! Sprint oficiálně proti AT & T navrhované akvizice společnosti T-Mobile

Ostuda! Sprint oficiálně proti AT & T navrhované akvizice společnosti T-Mobile původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 16:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Lenovo vyskytne v závažné míře s koutem-schválené ThinkStation E30 a ThinkCentre M81 desktopy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/lenovo-gets-serious-with-cubical-approved-thinkstation-e30-and-t/:
Jsou daleko od bytí krásné, ale jsou to také ohromně silnější než ten vtip-o-a-stroj, který používáte nyní. Ve snaze pomoci těm, kteří žijí a dýchají ve zkušenostech Excel život plný frustrací méně, Lenovo je zalomení se pár nových počítačů pro pracovní svět. Oba ThinkStation E30 a ThinkCentre M81 může být vybaven Sandy Intel most procesory, a E30 může být vybaven 80GB nebo 160 GB SSD, NVIDIA Quadro / NVS grafika, až 16 GB paměti, USB 3.0 a SATA III rozhraní. M81 kroky trochu dolů s integrovanou grafikou Intel (nebo diskrétní ATI volba), ale obě věže jsou optimalizovány pro rychlý start a vypnutí času pod Enhanced Experience Lenovo (EE) 2.0 pro Windows 7 programu. Špatná zpráva? 629 dolar a 599 dolar výchozí body v pořadí zmínit, a budete muset počkat až do konce dubna / začátkem května, aby si své špinavé tlapy kolem jedné. Úplné uvolnění je po přestávce, za obvyklé.

Pokračovat ve čtení Lenovo vyskytne v závažné míře s koutem-schválené ThinkStation E30 a ThinkCentre M81 desktopy

Lenovo vyskytne v závažné míře s koutem-schválené ThinkStation E30 a ThinkCentre M81 desktopy původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 17:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Geohot Bitvy se zády Sony

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8DZ5IC8aWG8/Geohot-Battles-Back-Against-Sony:
csaw.csaw píše "Podle Ars Technica, 'Hotz je bouchnutí Sony argumenty na každém kroku. Sony tvrdí, že je účet, který PSN Hotz vytvořen? No, sériové číslo je chybné a někdo mohl mít z tohoto účtu. manuály obsahoval informace o tom, jak se SCEA nachází v Kalifornii? manuály nebyly nikdy otevřeny. ' Groklaw vyslán poslední soud podání (PDF), stejně jako jejich vlastní analýze, řka: 'All Over-The-top obvinění, stručně řečeno, že někteří novináři zveřejněné minulý týden poté, co četl SCEA je podání jsou nyní zodpovězeny dovedně, o blickmaniac, Playstation Network, Kalifornie ke stažení, sériové číslo, SCEA je svrchovaná argumenty, všechno. musím přiznat, je to stále vzrušující. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


McAfee Web plný bezpečnostních děr

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DXciSo6auhI/McAfees-Website-Full-of-Security-Holes:
Julie188 píše "Na webových stránkách McAfee.com je plný chyb zabezpečení, které by mohly vést k cross-site skriptování a dalších útoků, vědci v poště na místě Plný zveřejnění v pondělí. Otvory místo bylo zjištěno, kterou YGN Etické Hacker skupiny, a reportoval McAfee na Feb 10, YGN říká, předtím, než byly zveřejněny na bezpečnost / hackerské konference. Trapné? Ano, zejména vzhledem k tomu, že společnost prodává své vlastní agresivně McAfee Secure službu, která má zajistit, že spotřebitelé McAfee má naskenované stránky a zjistil, že je v bezpečí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Test-Driven JavaScript rozvoj

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7P6Th_W7K2k/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:
eldavojohn píše "Test-Driven JavaScript rozvoj Christian Johansen je kniha, která podrobně vede uživatele přes některé pokročilejší aspekty jazyka JavaScript a do test-řízený vývoj (TDD). Skrz to, Johansen představuje velké metody a nástroje, jako je knihoven dosáhnout všech aspektů TDD v JavaScriptu. Kniha začíná Johansen demonstrovat a vyučování čtenář některé pokročilejší aspekty JavaScript, aby zajistily, že následující lekce v TDD jsou dobře srozumitelné. Nejlepší část knihy je v poslední půl, pokud Johansen staví chat klient a server naprosto mimo JavaScript pomocí TDD přímo před očima čtenáře '. " Pokračujte ve čtení pro zbytek eldavojohn o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Twitter právníky usilující o zablokování WikiLeaks data předání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/57LPEiZ2GI4/Twitters-Lawyers-Seek-To-Block-WikiLeaks-Data-Handover:
jhernik píše "Právníci v pátek požádal soudce, aby převrátit otázce začátkem tohoto měsíce, nutit Twitter předat účtu k ministerstvu spravedlnosti, v případě, související s federální vlády probíhající vyšetřování WikiLeaks. odvolání (PDF) se snaží převrátit rozhodl, že by vláda přístup k účtu Twitter údaje pro tři uživatele, kteří měli kontakt s WikiLeaks. Vláda chce také Twitter, aby poskytla informace o zakladateli WikiLeaks Julian Assange a na Bradley Manning, US Army soukromou obviněn z poskytování dat WikiLeaks. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


American Express výzvy PayPal s digitálním 'Podáváme' platební platforma

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/american-express-challenges-paypal-with-serve-digital-payment/:
American Express může být zaostává trochu za likes Visa a Mastercard s digitálním platby v průběhu let, ale je to dělá docela velký hrát v oblasti dnes. Je to jen oznámila svůj nový "Serve" digitální platební platforma, která je více nebo méně rovný-o konkurentem PayPal . To znamená, že budete moci převést peníze na svůj účet Podáváme z vašeho bankovního účtu nebo kreditní karty, posílat peníze na jiné buď pomocí webové stránky nebo mobilní aplikace (v současné době k dispozici pro IOS a Android), a dokonce i odkaz na váš účet s možností dobíjení Podávejte kartu, kterou můžete použít kdykoliv prodejce, že přijímá kreditní karty American Express. Nic vymyšleného, ​​jako platby NFC ještě ne, ale American Express slibuje, že "se rychle vyvíjejí," platforma přidáním nových vlastností a funkcí, a to je doufal, že na zahájení věci se vzdá většiny spotřebitelských cen za prvních šest měsíců. Hlava na minulost přestávka na kompletní tiskovou zprávu, a udeřil se zdrojem níže uvedený odkaz, pokud chcete zaregistrovat.

Pokračovat ve čtení American Express problémy s PayPal Podáváme 'digitální' platební platforma

American Express problémy s PayPal Podáváme 'digitální' platební platforma původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 14:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sloužit | Poslat | Komentáře

Zobrazil: Google mapuje vzestup a pád příjmů Spojených států

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/visualized-google-charts-the-rise-and-fall-of-united-states-re/:
Kde bychom byli bez Google ? No, my bychom neměli dost grafy zírat, pro začátek! Mountain View tým má natažený v hodnotě 10 roků 'finančních údajů z USA úřad sčítání lidu a sestavil je do nějaké nádherné, nekonečně sortable, a re-organizable grafy. Inspirují i ​​náš obdiv a obavy, jak jejich linie ukazují nejvíce ostře smrštění, která nahradila americký hospodářský růst v průběhu druhé poloviny minulého desetiletí. My jsme jen vybral několik velkých států tady, ale všech 50 jsou ve veřejné databázi Google - proč ne hit zdroj odkaz a kontrolovat až na peněžité místní guvernéři '(mis) manažerských dovedností, co?

Pokračovat ve čtení představil: Google mapuje vzestup a pád států výnosů spojených

Zobrazil: Google mapuje vzestup a pád států příjmů Spojených původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 15:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Public Data Explorer | Poslat | Komentáře

Intel SSD Nahrazuje spotřebitelů Line, Nixes SLC SSD-

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Hq8PkQKpx7s/Intel-Replaces-Consumer-SSD-Line-Nixes-SLC-SSD:
Lucas123 píše "Intel dnes uvedla na trh řadu spotřebitelů solid state disky, které nahradí v oboru nejprodávanější X25-M line. Novou řady 320 SSD zdvojnásobuje nejvyšší kapacitu přes X25-M disky na 600GB, čtyřhra sekvenční rychlostí zápisu, a kapky cena až o 30%, nebo 100 dolarů na některých modelech. Intel také odhalil své spotřebitelské SSD byly outselling svůj podnik-třída SSD disky v datových centrech, tak to chce kapku svou sérii jeden-úrovni SSD buňka NAND flash a vytvořit nový seriál o SSD založené na multi-level cell NAND pro servery a disková pole. Na rozdíl od jeho posledního startu SSD, který viděl Intel použít řadič Marvell, společnost oznámila, že uvízl s vlastní technologii zpracování této série. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Test-Driven JavaScript rozvoj

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3kPQ0eX1VZE/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:
eldavojohn píše "Test-Driven JavaScript rozvoj Christian Johansen je kniha, která podrobně vede uživatele přes některé pokročilejší aspekty jazyka JavaScript a do test-řízený vývoj (TDD). Skrz to, Johansen představuje velké metody a nástroje, jako je knihoven dosáhnout všech aspektů TDD v JavaScriptu. Kniha začíná Johansen demonstrovat a vyučování čtenář některé pokročilejší aspekty JavaScript, aby zajistily, že následující lekce v TDD jsou dobře srozumitelné. Nejlepší část knihy je v poslední půl, pokud Johansen staví chat klient a server naprosto mimo JavaScript pomocí TDD přímo před očima čtenáře '. " Pokračujte ve čtení pro zbytek eldavojohn o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Java Creator James Gosling najala na Google

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3PT_x8gzqDs/Java-Creator-James-Gosling-Hired-At-Google:
jfruhlinger píše "Několik měsíců poté, co opustil Oracle v se rozzlobit, otec Java James Gosling má nastoupil do společnosti Google to není jasné, co jeho pracovních povinností bude tam, ale vzhledem k některým jeho minulosti výroky o Google projekty -. že Android nemá dohledem dospělé osoby, Například - bude zajímavé sledovat, co se vyvíjí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


12-rok-starý Přepíše Einsteinova teorie relativity

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lb9SLdCVc3c/12-Year-Old-Rewrites-Einsteins-Theory-of-Relativity:
. Rhathar píše "A 12 letý chlapec jménem Jacob Barnett je matematický génius Mastering mnoha vysokoškolských kurzů úrovni astrofyziku ve věku 8, on nyní pracuje na jeho nejambicióznější projekt k dnešnímu dni: jeho vlastní 'rozšířenou verzi Einsteinovy ​​teorie relativity '. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung Série 9 (NP900X3A) notebook recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/samsung-series-9-900x-laptop-review/:
Zpět na CES, Samsung vytáhl docela málo překvapení, a ne, nejsme s odvoláním na své Zoll-infuzi tiskové konferenci - i když, že výkon stále dává nám mráz po zádech. Ze všech korejské společnosti oznámení na výstavě, kterou budeme vám připomenout, včetně impozantní nové LTE telefonu a rozsah SmartTVs , to byla jeho série 9 laptop , který nám zanechal nejvíce ohromil. A dobře, měl by pohled na ten obrázek nahoře vysvětlit, proč jsme se ocitli odpočítává dny do svého startu data března. 2,8-libra systém je kompletní a celkem 180 od typických Samsung objemný tradiční systémy, přesto jeho 0,64-palec tlustý šasi ještě crams v docela dost koní s Core i5-2537M procesor, 128GB SSD, a 4 GB RAM. To je také postavena z některých z nejtěžších věcí na světě, má podsvícenou klávesnicí, a neuvěřitelně kvalitní 400 nit LCD. Vidíte, 1.699 dolarů stroj vrávorá na které mají absolutní dokonalou rovnováhu krásy a tlačenka, a jistota byla hlavní ingredience soutěžit s ostatními velmi populární a super tenký ultrapřenosné - ale když si to domů, a z jeho fantazie pole to opravdu má kotlety? Nebo je to jen další železniční tenké a drahé Windows notebook, který zaostává? Nadešel čas, aby zjistili, - hit přestávka pro naši celou recenzi.