sobota 29. ledna 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Kinect princezna Leia Hologram v reálném čase

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KJEon6NqYs/A-Kinect-Princess-Leia-Hologram-In-Realtime:
mikejuk píše se tento úryvek z I, Programer: "True 3D realtime holografie je nejen možné - využívá Kinect jako vstupní zařízení tým na MIT má znovu slavné 3D princezna Leia scény z původního Star Wars - ale. ! jako živé video krmení Je to skvělý kousek, ale nenechte si ujít význam -. toto je realtime 3D holografii a to znamená, že můžete zobrazit bez jakýchkoliv brýlí či jiných pomůcek a můžete pohybovat a vidět za objekty ve scéně to je více než ploché 3D dostanete ve filmech. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel SSD mSATA 310 přezkoumána: pinta-velikost umělec skrz naskrz

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/intels-msata-ssd-310-reviewed-a-pint-size-performer-through-an/:
Předpověď pro rychlé, břitva-tenké notebooky vypadá docela jasno právě teď, protože to vypadá, Intel SSD 310 opravdu nemá zprostředkovaly výkon full-sized solid state disk na malinké desce. Skladování Recenze a SSD Recenze důkladně vzorovým malý 80 GB. mSATA modul tento týden, a zjistil, že hraje ještě lépe, než inzerované - snadno trhá přes 200 mb / sec čte a 70 MB / sec píše - které uvádějí, že mírně za legendárního Intel X25-M série, ale i dopředu společnosti X25-V zaváděcí disky . Zatímco my jsme stále nevidíte Sandforce rychlosti z pravé řadiče Intel se pokusil-a-a 34nm křemíku a oni by nemohli dělat Toshiba Blade běh na kopci, nemůžeme se dočkat, až vyzkoušet si to v některých nových Lenovo ThinkPad když integrovat SSD 310 později v tomto roce.

Intel SSD mSATA 310 přezkoumána: pinta-velikost umělec skrz naskrz původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 16:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Skladování Recenze , SSD Recenze | Poslat | Komentáře

'Egypt' Čína Bloky na štěbetat-To se mi líbí stránek

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IDMDNCFFUsA/China-Blocks-Egypt-On-Twitter-Like-Site:
Suki jsem píše s tímto výňatek z news.com.au: "Čína zablokovala slovo 'Egypt' od země je velmi populární Twitter-jako službu, zatímco pokrytí politické vřavy byla pevně omezen ve státních médiích Číny vládnoucí komunistické strany. je citlivý na všechny potenciální zdroje sociální nepokoje. vyhledat 'Egypt''na Sina microblogging služby vychová vzkaz,' Podle příslušných zákonů, předpisů a politik, jsou výsledky hledání nezobrazí. ' Tato služba má více než 50 milionů uživatelů. Novinky na protesty Egypt byl omezen na několik odstavců a fotek pohřben uvnitř hlavní zpravodajské weby, ale Čínská ústřední televize měli zprávu o polední vysílání. Čínské ministerstvo zahraničí nereagoval na žádost pro komentář k událostem v Egyptě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon vyvalit Netflix-jako video streaming pro předplatitele vlády?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/amazon-rolling-out-netflix-like-video-streaming-for-prime-subscr/:
Pověsti o Amazon buď kupní Netflix nebo zahájení konkurenční možnosti byly již krouží a nyní jeden z našich čtenářů říká, že je vidí neomezené video streaming sekci, která doplní současný Amazon VOD možnosti. To je pěkný bonus za $ 79/year balíček, který v současné době přidává několik dopravu zdarma bonusy a že by bylo levnější na ročním základě, než Pozor Okamžitě Netflix je (95.88 dolar.) Jak je vidět výše a v galerii, skládá se z "neomezené, obchodní -free, rychlé dělení 5.000 filmy a televizní pořady "s výběry, které odrážejí Pozor Okamžitě katalogu blízko. Rozlišení je zřejmě omezen na "docela solidní" 480p SD, ale je tu ani slovo o audio nebo možností titulků. Budeme čekat, až uslyší, jestli někdo vidí podobné stránky před převzetím široké zavádění, ale určitě to vypadá, že tam mohlo být konečně životaschopný konkurentem juggernaut Netflix .

[Díky, Pavel]

Amazon vyvalit Netflix-jako video streaming pro předplatitele vlády? původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 15:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nové Android Exploit objevil se krást data

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G8cXUmckm44/New-Android-Exploit-Discovered-To-Steal-Data:
MIMD píše "výzkumný pracovník na North Carolina State University objevil ještě další Android prohlížeče zneužít, který ovlivňuje nové Android 2.3 (Perník) a předchozí verze. Slashdot nedávno na které se vztahuje předchozí využít prohlížeč, který ovlivnil všechny verze Android prohlížeče, ale byl v zalátal 2.3. Xuxian Jiang píše 'naše zjištění je, že patch obsažené v Android 2.3 není konečný opravit a mohou být ještě obejít. Máme proof-of-concept využít s telefonem akcií Nexus S a jsou schopni úspěšně využít zranitelnost ukrást potenciálně osobní informace z telefonu. ' Využití je schopná čtení a zápisu souborů z sdcard Android je nebo systémový oddíl, stejně jako nahrávání uživatelských dat přes internet. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


PS3 firmware 3.56 pronikl za méně než jeden den, Sony právníci pohled zmatené

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/ps3-firmware-3-56-hacked-in-less-than-a-day-sonys-lawyers-look/:
Sony podnikla některé kroky proti silné praskání PS3 v minulém týdnu - a to nejen to vzít k soudu a vyhrála dočasný soudní zákaz proti geohot a fail0verflow pro krakování konzole, ale také vydala firmware 3.56 , který zamčené věci zase dolů. Bohužel, že soudní příkaz neznamená, někdo jiný musí přestat-zhroutím ', a nebylo by ty to víš: 3,56 bylo pootevřely za méně než den KaKaRoToKS, který byl za jeden z prvního 3,55 vlastní firmware . Nyní, když 3,56 podpisových klíčů jsou out, bychom asi aktualizovaný vlastní firmware je brzy přijde - a my bychom sázet Sony soud bude jen inspirovat zcela nová vlna lidí na útěk z vězení, jakmile tyto narazí na scéně. Způsob, jak dát, že džina zpět do láhve, Sony.

[Díky, Tomi R]

PS3 firmware 3.56 pronikl za méně než jeden den, právníci se podívat Sony zmatený původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 14:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CVG , Edge | zdroje KaKaRoToKS 'github , KaKaRoToKS (Twitter) | Poslat | Komentáře

Chcete-li používat vyhledávání Znovu uprchlíky s jejich rodinami

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SKBMgbvYuS8/Using-Search-To-Reconnect-Refugees-With-Their-Families:
Lanxon píše "zdlouhavé a emocionální funkce na Kabelové tento týden pokračuje v zákulisí uprchlíků United (RU) - US-registrovaná non-zisk, která byla založena v roce 2006 dva dánští bratři, Kryštof a David Mikkelsen, který si klade za cíl být Google uprchlíka vyhledávání:. jednoduché, dostupné platformy, která umožňuje vysídlených najít jejich rodiny na šedý den července v kanceláři ŽP v Kodani - typický tech-společnost open-plan - Christopher a David a Tomáš Krag, technologický ředitel, vysvětlit, jak přišel o projektu, a dopad to má na světě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


EFL 1,0 je konečně vydán

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QXxm1doLw0M/EFL-10-Is-Finally-Released:
Lisandro píše "posádka osvícenství konečně vydala první verzi osvícenství Nadace knihoven, které E17 je postaven na ploše." Dodává čtenář mu22le: "Mezi knihovny osvícenství bít verze 1,0 ar EINA (základní datové struktury), EET (data kódování a dekódování a skladování), EVAS (plátno a scenegraph rendering), Ecore (jádro mainloop, displej abstrakce a utility), Embryo (malé virtuální stroj a kompilátor), Edie (GUI layout a animace), E_Dbus, Efreet (manipulace s freedesktop.org norem), a Eeze (udev balení). " Dostat to pravé může chvíli trvat - náhled knihoven EFL se poprvé objevil v roce 2004. Osvícení nikdy nepřestalo vypadat chladně a odměřeně.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Další update PS3 prý přidat 'Online Uložení' pro PlayStation uživatele Plus

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/next-ps3-update-rumored-to-add-online-saving-for-playstation-p/:
Řekněme, že to s námi, nakonec PS3 firmware update, který vlastně dělá něco užitečného! Vyrostli jsme tak zvyklí na Sony osvěžující software na konzole jen proto, aby navzdory jailbreakers , že jsme skoro začali věřit, že je všechno slovo "update" s sebou nese. Ale tady přichází Kotaku se slovem, které v3.6 pro PS3 firmware přijde s úhledný malý přídavek: ukládání hry do oblak. To se zdá velmi logický krok směrem k poskytování Sony celkový cíl poskytnout uživatelům komplexní, integrovanou zkušenosti . Opravdu, během prezentace NGP , host Hideo Kojima specificky podle uložení PS3 hru na konzoli a obnovení ji na další generace přenosné . "Online Uložení", jak se Sony pokládaný být volat to, by byl kanál, jehož prostřednictvím které lze realizovat, i když to nevypadá, jako to bude zadarmo. Kotaku 's prameny uvádějí, že to bude součástí PlayStation Plus předplatné, alespoň zpočátku. Přesto jsme jako oblak skladování, a pokud to znamená, že nikdy vidět jiný pevný disk znovu, všichni jsme na to.

Další update PS3 prý přidat 'Online Uložení' pro PlayStation uživatelů Plus původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 13:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kotaku | Poslat | Komentáře

Němečtí vědci prototyp 6mm pico projektor

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/german-researchers-prototype-6mm-thick-pico-projector/:
Pico projektory jen držet smršťování, a nový prototyp vyvinutý ve Fraunhofer Institutu pro aplikovanou optiku a inženýrství pomáhá řekl zmenšuje spolu docela překvapivě. Tým vyvinul prototyp Pico , který je jen 6 mm tlustý, což je nejtenčí vůbec. Ještě lépe, promítaného obrazu je 10 krát jasnější než piko projektor jeho velikosti by byly předtím - měl by neexistovaly. Nový objektiv projektoru je tak malý, že by mohly být začleněny do chytrých telefonů bez zvýšení velikosti nebo hmotnosti. Nový prototyp je vyrobena z 45 červená, zelená nebo modrá mikročočky, každý s 200 x 200 pixelů LCD, inspirovaný tzv. mikročočky pole podívejte se do očí kondenzátoru. Výsledné rozlišení je téměř, ale ne docela, WVGA a 11 lumenů. Prototyp bude předvádět na Nano Tech 2011 v Tokiu.

[Kredit: Fraunhofer Institute]

Němečtí vědci prototyp 6mm pico projektor původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 12:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Recenze technologie | Poslat | Komentáře

Apple Tipy na blízko-Platby pole systému V Next-Gen iPhone, IPAD

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cyDOkHPw3xE/Apple-Hints-At-Near-Field-Payments-System-In-Next-Gen-iPhone-iPad:
Anonymní čtenář píše "smartphone se zdá být na dobré cestě stát se další peněženku, a Apple by mohlo být tlačit, aby byl pohyb po zprávách z několika prodejen naznačují Cupertino v Kalifornii-založená elektronický gigant plánuje umístit blízko-. oblasti komunikace čip v dalších verzích pro iPhone a IPAD pro bezkontaktní platby technologii. Poslední zpráva z blogu Apple Insider, říká, že Apple dal dvě nabídek práce na dvou globálních manažerů platební platformách. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Golden Gate Bridge Pro odstranění Tollbooths

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MaOvbRWhW1s/Golden-Gate-Bridge-To-Eliminate-Tollbooths:
Hugh Pickens píše píše "San Francisco Chronicle zprávy, že tollbooths a mýtné kolektory, příslušenství na Golden Gate Bridge, protože to se otevřelo v roce 1937, bude odstraněna od roku 2012 jako most přesune do všichni-elektronický systém, řezání 34 pracovních míst a úsporu 19,2 milionů amerických dolarů za prvních osm let. most se přesune na strategii výběru mýta, které kombinuje stávající FasTrak systém s jedním, že fotografie poznávací značky aut procházejí mýtného náměstí a maily návrh zákona registrovaných vlastníků. Ostatní konstrukce a jejich mosty úspěšně šli do all-elektronické mýtné, včetně Sydney přístav most v Austrálii a Leeville most v Louisianě, ale ne každý je spokojený s změnu. 'To je svět-slavný most, a budete potřebovat lidskou tvář' říká Philip Hynes. 'Musíte lidem v těch výběr mýtného, aby pozdravil lidi.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.