sobota 28. května 2011

(Zakladatel příběhy), purpurová Kevin Ryan-To je všechno v prezentaci

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xSz8SadzDxA/:
Řada

1923 Leica O-série stává světově nejdražší fotoaparát, vyzvedne 1,89 milionů dolarů na aukci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/1923-leica-o-series-becomes-worlds-most-expensive-camera-fetch/:
Stačí, když jsme si mysleli, starobylé dřevěné bedny byly v módě mezi sběrateli fotoaparát, kompaktní krása rozbila naše teorie - to 1923 Leica 0-série právě prodán v aukci za € 1,320,000, nebo o 1,89 milionu amerických dolarů v amerických peněz. Kupodivu přesně stejné aukční dům údajně prodal přesně stejný fotoaparát před čtyřmi lety: č. 107, první Leica má být vyvezeno, údajně pro inspekci přihlášky patentu v New Yorku. V roce 2007 přinesla poměrně ubohý € 336,000, který byl zřejmě ještě světový rekord pro fotoaparáty Leica v té době. Právě návratnost této investice, ne? Více fotografií a informací na níže uvedené odkazy.

1923 Leica O-série stává světově nejdražší fotoaparát, vyzvedne 1890000 dolarů v aukci původně objevila na Engadget na So. 28.květen 2011 16:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Leica Pověsti | zdroje AP , AFP (Herald Sun) | Poslat | Komentáře

Cliqset Zakladatel bere na osobní Vydavatelství a společenské konverzace s kradmý spuštění Záře

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g2jR-x4Nbuc/:
Řada

Duplikát klíčů RSA Povolit Lockheed Martin Network Intrusion

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pqnDNTBOZ5I/Duplicate-RSA-Keys-Enable-Lockheed-Martin-Network-Intrusion:
Anonymní čtenář píše "Neznámý hackeři vloupal do zabezpečení sítí Lockheed Martin Corp a několik dalších amerických vojenských dodavatelů, zdroj s přímou znalost útoků řekl agentuře Reuters. Oni porušení bezpečnostních systémů, aby se vetřelcům tím, že vytvoří duplikáty k 'SecurID 'elektronických klíčů od bezpečnostních EMC Corp. RSA divize, uvedl, že osoba, která nebyla oprávněna veřejně diskutovat o této záležitosti. " K dispozici je také pokrytí na PC Magazine.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gigabyte šrouby SSD na základní desce (takže se nemusíte)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/gigabyte-bolts-an-ssd-to-a-motherboard-so-you-dont-have-to/:
Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD
Gigabyte se rozhodla zjednodušit věci pro ty, kteří chtějí sílu SSD v jejich ploše, ale nechcete se zabývat problémy při nákupu a připojení jednoho. Společnost Nový Z68XP-UD3-iSSD (chytlavé, ne?) Základní deska přichází s 20GB SSD Intel 311 namontované přímo na to, která by měla znít poněkud obeznámen . To není jasné, zda můžete jednoduše souborů dump na to jako normální disk - co to může udělat, je však použít Intel Smart Reakce na tech cache často přístupné údaje, jako je vaše OS, pro zlepšení výkonu. V podstatě, to přemění jakýkoliv pevný disk připojit do systému v hybridním pohonem s mnohem větší rezervy flash úložiště. Na desce je také možnost přepínání mezi diskrétní a vestavěný grafický díky Logix je Virtu Lucid . Zbytek funkcí je poměrně standardní tarif: USB 3.0, dvojici PCI-E 16x sloty a 6 GB SATA připojení. Nejnovější deska od Gigabyte Z68 se začne prodávat již v červnu, a když nemáme cenu, jsme udělali malý (PR) vkládání vlastních po přestávce.

Pokračovat ve čtení Gigabyte šrouby SSD na základní desce (takže se nemusíte)

Gigabyte šrouby SSD na základní desce (takže si nemusíte) původně objevila na Engadget na so. 28 květen 2011 15:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Bit-Tech | | Poslat | Komentáře

Oren Jacob, ředitel společnosti Pixar, připojí srpna kapitálu k EIZ

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/duuFQnB1zAY/:
Řada

KDE 4.7 - první pohled na Beta 1

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UhqenUMN9N0/KDE-47-ndash-a-First-Look-At-Beta-1:
Před několika dny, projekt KDE dopravil první beta nadcházející verze 4.7. Čtenář dmbkiwi předloží odkaz na náměty, co vypadá jako 4,7, ústřižek z toho: "Dříve to bylo Gnome, který byl stabilní plodder výrobu drobných dílčích změn prostřednictvím řady 2.x, budování stability a pouze menší přidávání funkcí se však s. nedávné vydání obou Gnome Shell a na ploše jednoty na Ubuntu, Gnome / Ubuntu straně pracovní plochy linux rovnice učinil radikální a kontroverzní kroků od dobře miloval Gnome 2.x série, takže KDE 4.x jako 'stabilní jak chodí 'volba. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v Apple: obranu proti patent trollů a Mac Defender

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lPxzaT_eY3U/week-in-apple-defending-against-patent-trolls-and-mac-defender.ars:

Apple Mac uznává obránce malware, slibuje aktualizace softwaru : Po vyhnout dělat žádné veřejné uznání nedávné Mac malware Defender, Apple zveřejnil dokument, který podporuje pokyn uživatele, jak odstranit program. Společnost také sliboval aktualizaci softwaru, která bude automaticky odstranit.

Nový Mac Defender malware varianta kapky admin heslo požadavek : Je tu nová varianta na ochránce malware Mac, který se zdá být razí svou cestu kolem Mac-používáte komunitu. Je to tzv. Mac stráž, a tento čas, nemusíte zadat administrátorské heslo pro to, aby instalace.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Lodsys posuny v-app nákupu cíl Android vývojářů Apple následující odpověď

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:

Mysleli jsme Apple firma reakci na Lodsys na počátku tohoto týdne o své pohledávky vůči IOS vývojářů by majitel patentu řádku přejít k jeho další cíl, a opravdu to vypadá, jako kdyby řekl, cíl byl vybrán. Bohužel, skupina vývojářů aplikace Android se nyní ocitly v Texasu-založená společnost je křížek, který je s odvoláním na stejné porušení patentu, že Apple v poslední době řešit, se týkají konkrétně v app-upgrade nákupy. Jak byl případ s posledním kole dopisů, Lodsys je náročný licenční poplatky od malých, individuální vývojáře, kteří nemají prostředky na boj zpět. Lodsys Zdá se, že trvá na svém trend ignorovat médií žádosti, takže jsme dohlédněte na patent troll blog, jestli někdo přijde na povrch bránit tuto poslední kolo obvinění. Do té doby, zapojíte vaše uši při hučení a ignoruje pošťák nemusí být tak špatný nápad ... Víte, pokud si takové věci pro život.

Lodsys posuny v-app nákupu cíl Android vývojářů Apple následující odpověď původně objevila na Engadget na so. 28 květen 2011 14:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Google Groups | Poslat | Komentáře

Narušit NYC: The Final Battle (Video)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sV7z5ERVK1g/:
Řada

NASA Sting Poprsí žena prodávající Domnělé Měsíc Rock

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1BsyBL3VEkc/NASA-Sting-Busts-Woman-Selling-Purported-Moon-Rock:
sgcxf949 píše "Žena se pokouší prodat měsíc rock a dostane zatkli v NASA. Kdo by si pomyslel, že NASA tajných agentů?" Evidentně není předmětem tohoto příběhu, který nabídl její obchodní vzorek měsíční horniny údajně za 1,7 milionů dolarů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Alaska Airlines torpéduje kniha manuály pro iPads

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_-zv5Fvz9Jw/Alaska-Airlines-Jettisons-Paper-Manuals-For-iPads:
fullymodo píše "Alaska Airlines se stala první hlavní americké letecké společnosti, aby hop na palubě bezpapírovém rozjetého vlaku. když to není zcela připraven k příkopu grafy papíru navigace zatím (i když to je v úvahu), má letecká společnost oznámila, že bude nahrazovat jeho Tradiční let manuály s iPads, který bude naloženo s app GoodReader a PDF souborů ze 41 různých příruček a dalších materiálů. ' Tak vysvětlují, proč musím vypnout mé non-wi-fi, umožňuje-ebook reader během vzlet a přistání? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden ve hrách: Bioshock Infinite, Modern Warfare 3

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xvmHOLmcDQ0/week-in-gaming-bioshock-infinite-modern-warfare-3.ars:

Tento týden jsme měli dlouhou brzy zabývat jak Bioshock Nekonečné a Modern Warfare 3, a my vysvětlil, proč už jsme nadšeni pro Battlefield 3. Zjistili jsme, že Minecraft se chýlí ke Xperia Hrajte jako časové exkluzivní, a Duke Nukem šel zlato.

Tam je také malá věc znetvořeného panenky hlavy, které jsme obdrželi v e-mailu. To bylo docela vzrušující týden.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Jaké to bylo, že se spustí při narušuje NYC

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wlZVG08Nugk/:
Řada

Existuje Peak věku pro podnikání?

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SYKy-AFj8uA/:
Řada

Hmatové štětec používá smyslové iluze nechat si myslíte, hry, filmy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/tactile-brush-uses-sensory-illusions-to-let-you-feel-games-movi/:
TactileBrush
Chudák arachnophobes - je to dost špatné, že 3D filmy si, aby to vypadalo, jako roje osm-legged šílenců proudí ven z obrazovky, teď Disney chce, abyste se cítili strašidelný crawlies taky. Ve snaze předpokládá jedno-až ty "4D" židle použité na hradě Shrek je dole v Orlandu, společnost pracuje na to, co nazývá hmatové kartáč - židle s řadou 12 vibrační cívky, které jsou schopné simulovat cokoliv od pocit rychlosti kolem trati citlivou kapka deště na zádech. Dvě techniky jsou používány: zdánlivý pohyb, který vyvolává dva motory v rychlém sledu vytvořit iluzi něčeho pohybující se po kůži, a fantomové pocity, ve kterém jsou dva stacionární vibrace cítil jako jediná chvění mezi dvěma body. Disney výzkumníci demoed Hmatové štětec na konferenci o lidských činitelů v počítačových systémů ve Vancouveru pomocí závodní hra, ale doufám, že přinese to, aby jízdy zábavného parku a kina -, které v těch správných rukou, by měly vést k křičí a alespoň Několik párů mokré kalhoty.

Hmatové štětec používá smyslové iluze nechat si myslíte, hry, filmy původně objevila na Engadget na So. 28.květen 2011 13:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NewScientist , Kabelové | zdroje Disney Výzkum Pittsburgh | Poslat | Komentáře

Gillmor Gang 5.28.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qumpvex9hO4/:
Řada

PayPal obviňuje Google z Pytláctví Mobile tajemství Platba obchodu, personální

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n46jzKnYx1s/PayPal-Accuses-Google-of-Poaching-Mobile-Payment-Trade-Secrets-Personnel:
jhernik píše s výběrem z povídky eWeek Evropy na háček čelí Google nové mobilní platební systém: "PayPal, eBay platebních služeb, který žaloval Google přes svou novou službu Google Wallet, obvinil vyhledávač pytláctví obchodního tajemství pro použití v mobilních platebních služeb. oblek, podala v Santa Clara County Vrchní soud jen několik hodin poté, co Google představila svůj Wallet platby sheme, tvrdí, že dva klíčové manažery, kteří vytvořili blízko-Field Communication (NFC) službu společnosti tajemství o platby prostřednictvím mobilního telefonu na módní své služby . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v tech: civilizační Internet vydání

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sMMFou0JzU8/week-in-tech-civilizing-the-internet-edition.ars:

Lékařů a zubařů říct pacientům, "všechny vaše recenze jsou patřit nám" : Lékařská organizace s názvem Spravedlnost je povzbudivé lékařů a zubařů použití autorského zákona na cenzuru pacientů 'on-line jejich hodnocení. Našli jsme jednoho z jejich klientů ve volné přírodě a zprávu o tom, co jsme se naučili.

Smartphone, zkrácená verze: Ars recenze HP Veer : poslední vstup pro webOS platformu, HP Veer, je neobyčejně kompaktní posuvné smartphone s 2,6-palcový displej. Ars jde ruce na uvidíme, jestli to, jak to zapadá do pole plné konkurence větší velikost a moc.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku