čtvrtek 22. září 2011

Sprint zahájit Direct Connect 2. října potvrzuje Mobile HotSpot omezení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/sprint-to-launch-direct-connect-october-2nd-confirms-mobile-hot/:
Sprint jak se děje v poslední době jsme si, jestli tam bude něco zbylo vyhlásit na jeho aktualizaci strategie 7. října . Další screenshot se vynořilo, popisovat Teď sítě záměry zahájit svou CDMA na bázi (rozuměj: žádná iDEN) Direct Connect služby 2. října, se "větší pokrytí", přichází na začátku příštího roku. Čekali jsme to vidět na nějakém místě v zimě , což znamená, že alternativní Nextel je stále tlačil dopředu plánu. S tím bychom měli být vyslechnutí zprávy v blízké budoucnosti o kompatibilních mobilních telefonů, jako je Motorola Admiral nebo Kyocera DuraMax / DuraCore duo.

Bohužel, 2.října se naplní i šťastné zprávy a špatné, jak to vypadá, že unikly poznámky popisovat Sprint plán čepice Mobile HotSpot add-on byla trefa do černého. Dopravce svůj úmysl oficiální dnes ráno potvrdil, že to opravdu bude dávat 5 GB za měsíc na vodítku uvazování provádět z telefonu, kompletní s nadsazení poplatky 0,05 dolarů za každý další použitý MB. Grandfathered doplňky nejsou zde možnost, aby každý tetherer již ostřelování z 30 dolarů za čest se ocitnou omezen stejně. Ale podívejte se na lepší stránky: tablets se nemusí vztahovat na čepici data a na data z telefonu plány a věnoval mobilní širokopásmové balíčky zůstanou nedotčeny ... Pro ​​tuto chvíli, alespoň .

Sprint zahájit Direct Connect 2. října potvrzuje Mobile HotSpot omezení původně objevila na Engadget na čt. 22.září 2011 16:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj SprintFeed , BGR | Poslat tuto | Komentáře

NTT DoCoMo mobilní příslušenství cítit dech, vám dát dolů Burger (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/ntt-docomos-mobile-accessories-smell-your-breath-tell-you-to-p/:
Nemocný svých přátel říkají, že byste tlustá v těch džínách? Zdá se, že NTT DoCoMo cítí bolest a má za cíl vyměňovat vzájemné kritice se smartphone objektivitu. Předvádět před CEATEC Japonska 2011 (roční elektronický obchod show), operátor si zábaly z několika Mobile příslušenství, od gama záření a UV záření případů sledování telefonu dechové-jako add-on pro měření tělesného tuku (jste dávat pozor, HTC Rhyme ?). Tam byl také několik aplikací na ruce pro kontrolu fotografie jídla na kalorie databázi brýle à la Google, a implementace AR na meteorologické služby na tablets. To není jasné, zda japonská dopravce, který má v úmyslu vydat tyto inovace masové spotřebitelské veřejnosti, ale jako se všemi věcmi, které v tech koutech světa, ale určitě si to, než jsme vůbec dělat. Skok přes přestávku na videa podívat na dotvarování Nippon směrem k Stopařův průvodce stylu bezdrátového světa.

Pokračovat ve čtení NTT DoCoMo mobilní příslušenství cítit dech, vám dát dolů Burger (video)

NTT DoCoMo mobilní příslušenství cítit dech, vám dát dolů Burger (video) původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 17:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Penn-Olson | Přeposlat | Komentáře

Dobrovolnické vědci objevit dva možné planety, řekněte NASA se minul místo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/volunteer-scientists-discover-two-possible-planets-tell-nasa-it/:
Dokázat, že to není jen o vzdělá-Mah-vání, neformální skupina hvězd gazers že narazil na to, co by mohl dobře být pár nových planet. V návaznosti na úspěch hráče "se složitými lékařské hádanky , armáda 40.000 on-line pitomců astronomie dobrovolník přihlásil do projektu Planeta lovců pomoci dolu přes NASA data. Jedním z možných planet objevili zhruba dva a půl násobek velikosti naší Země, zatímco jiné o šokujících osm krát větší než tuto otočné koule modré a zelené říkáme domov. Projekt využívá data z teleskopu NASA Keppler, který registruje výkyvy v jasnosti jako objekty projít před vzdálených hvězd - a nastavení, které je pomohl vědcům objevit 1.235 potenciální cizí planety v prvních čtyřech měsících. Samozřejmě, i když tato technologie není dokonalá, což je místo, kde dobrovolníci projektu mudlů (ve spolupráci s Oxford University a výzkumných Chicago), pojďte dál Byli pročesávání čtení NASA a nyní probírat příštích 90 dní Keppler pozorování.

[Kredit: NASA ]

Dobrovolnické vědci objevit dva možné planety, řekněte NASA se minul místo původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Rozhovor Engadget: Lala a barev zakladatel Bill Nguyen

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/the-engadget-interview-lala-and-color-founder-bill-nguyen/:
Bill Nguyen vyzařuje nadšení. Je to stálý a nakažlivé, a když se pokouší prodat na jeho nejnovější projekt, je to těžké se nadchnout - to samo o sobě dostatečným důvodem se zdá, že chce člověk ve vašem týmu. Nguyen má také více než jeho podíl začínajících zkušeností Kurz - některé z nich dokonce šli tak daleko, jak popisuje původní Houston jako "sériový podnikatel," rozhodně není úsek, mít založil Onebox.com a sedm sítě brzy v jeho kariéře.

Jednalo se o vytvoření Lala , nicméně, to opravdu dát Nguyen na mapě. Tato služba byla založena v polovině roku '00s, kolem konceptu CD vyměňovat, uživatelé e-mailové fyzické disky na sebe v malých červených a bílých Netflix, jako obálky. Místo přeřadil krátce poté, co byl znovuzrozen jako streamovací služby. Koncept se narodil z typicky utopické vize Nguyen je zdarma streamování hudby, v naději, že urychlovat nákupy mezi specializované publikum - skutečný produkt, není divu, že mnohem více kompromisů, omezit proudy uživatelů, kteří se již že hudbu uloženou ve svém PC. Přečtěte si celý rozhovor po přestávce.

Pokračovat ve čtení Engadget Rozhovor: Lala a barev zakladatel Bill Nguyen

Rozhovor Engadget: Lala a barev zakladatel Bill Nguyen původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 15:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

HP jména Meg Whitman nového prezidenta a generálního ředitele, dává Leo Apotheker startu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/hp-names-meg-whitman-new-ceo-gives-leo-apotheker-the-boot/:
Meg Whitman No, po méně než rok na práci horní HP psa Léo Apotheker je venku, a bývalý eBay CEO a jeden čas kandidát na guvernéra Kalifornie Meg Whitman je v. pohyb byl téměř nečekané, ale velmi rychle se vyvinul z tiché mumlání a pověsti k plnohodnotné fakt odpoledne. To bylo původně očekával, že Whitman by být odrazovým se jako prozatímní řešení - prostě jiná osoba procházet otáčivými dveřmi u vchodu do kanceláře generálního ředitele. Ale Whitman, současný člen představenstva, je na dlouhou trať. Ona je zapojovat se v rozhodující a poněkud složité době pro společnost, která zaznamenala nárůst ceny akcií klesnou 47-procent, jeho 1,2 miliardy dolarů mobilního OS bradavičnatý a zvažuje točí mimo jeho obchodní PC . Ona je žádný cizinec pro diskusi (pouze odkazují na své krátké působení v Goldman Sachs) a je nedílnou součástí při pěstování eBay od startu se jen pár desítek členů personálu jednoho z nejoblíbenějších destinací na internetu - tak, Aspoň to zvyklí mít několik křivka koule hozen cestě. V dnešním prohlášení, Whitman uvedl, že "je mi ctí a rádi, že vedení HP Věřím, že HP věcech -.. Je důležitá pro Silicon Valley v Kalifornii, zemi a ve světě" Společnosti tisková zpráva je po přestávce.

Pokračovat ve čtení HP jména Meg Whitman nového prezidenta a generálního ředitele, dává Leo Apotheker startu

HP jména Meg Whitman nového prezidenta a generálního ředitele, dává Leo Apotheker zaváděcí původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 16:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Dohled případně Reveal FBI technik mobil sledování

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jrVhZNUgMR0/Surveillance-Case-May-Reveal-FBI-Cellphone-Tracking-Techniques:
glittermage píše: "The Wall Street Journal zprávu o probíhajících případech o údajných" hacker "Daniel David Rigmaiden, pokud jde o vládní nástrojů pro sledování mobilní zařízení s nebo bez oprávnění. Soudce může dovolit Daniel se bránit proti vládní tvrzení tím, že technologie do světla. Zní to dobře. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Facebook odhaluje Timeline Aktualizováno otevřené Graf

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fyk9vKa6JjE/Facebook-Unveils-Timeline-Updated-Open-Graph:
Anonymní čtenář píše: "Facebook dnes oznámil nový časový prvek a nový druh sociální aplikace pod jeho otevřené Graf. Oni nejsou zatím k dispozici, ale téměř všechny údaje jsou konečně oficiální."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Příležitostí z Twilight Moorova zákona

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oZ98ArmgajU/Opportunities-From-the-Twilight-of-Moores-Law:
saccade.com píše: "Andrew" Bunnie "Huang prostě Napsal vynikající esej, proč nejlepší dny otevřených Hardware je ještě před námi. Ukáže, jak se postupně zpomaloval tempo polovodičových hustoty ve skutečnosti může vytvořit mnoho nových příležitostí pro menší míře inovátory a podnikatele . Je založen na rozhovoru v roce 2011 představen na otevřené Hardware summitu. Jsme zadání věku dědictví notebooků a řemeslné techniky? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


CERN Experiment Označuje rychlejší než světlo Neutrina

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RAFzqNfkz-c/CERN-Experiment-Indicates-Faster-Than-Light-Neutrinos:
intellitech píše "Záhadný výsledky z CERNu, domov LHC, jsou zahanbeni fyziky - protože to vypadá, subatomárních částic, které překročily rychlost světla Neutrina zasílané na zem z CERNu k laboratoři Gran Sasso 732 km daleko zdálo se ukázat několik miliardtin. druhé brzy. výsledky budou brzy on-line přiblížit kontroly k výsledku, který, jestliže pravdivý, by se převrátit století fyziky. Lab ředitel výzkumu nazval "zřejmě neuvěřitelný výsledek." Také na drát AP, byl prováděn v ABC, který podobně zdůrazňuje, že údaje jsou předběžné.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Facebook partnery až přinést hudbu, zprávy a videa do svého profilu pomocí otevřené Graf

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-partners-up-to-bring-music-and-videos-to-your-profile-t/:
Facebook je F8 Developer Conference se děje dnes, a Andy Samberg Mark Zuckerberg právě odhalila další část svého pána plánu pro sociální sítě. Otevřete Graf se nyní integruje mnoho vašich oblíbených zpráv a hudební služby, včetně Spotify , Rhapsody , Rdio a MOG na Facebook stránku s vlastní aplikace, a také přinese video z VEVO, Netflix, Hulu a mnoho dalších. Mediální platformu je již plně funkční, takže můžete vidět (a slyšet), výsledky práce Marka právě teď.

Update: Bohužel pro Facebook uživatelům v USA, Netflix se potvrdilo , že Facebook integrace bude k dispozici pouze v Kanadě a Latinské Americe na počátku, v důsledku amerického zákona, který "vytváří určitý zmatek nad naše možnosti, aby americké členy sdílet to, co dívat . " To se nevztahuje na hudební služby, nicméně, a můžete získat představu, jak bude fungovat v Spotify video po přestávce. Dokonce i TiVo je dostal do akce, oznamuje nové rozdělení tlačítka pro iPhone a iPad mobilních aplikací, i když není žádný přímý DVR integraci zmíněných ještě.

Pokračovat ve čtení Facebook partnery až přinést hudbu, zprávy a videa do svého profilu pomocí otevřené Graf

Facebook partnery až přinést hudbu, zprávy a videa do svého profilu pomocí otevřené Graf původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 14:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Netflix , Spotify , TiVo | Přeposlat | Komentáře

Mango hrboly Nodo, rohlíky aktualizace vlak Místo Pro Dell

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/mango-bumps-nodo-rolls-the-update-train-to-dells-venue-pro/:
Jste měli několik měsíců dostat na ruku Nodo na dějiště Pro , ale ne příliš kamarádský - Mango je na cestě. Oficiální blogu na stránkách společnosti Dell zajišťuje majiteli robustní WP7 slider, že Microsoft je hodně očekávaný update OS by měl být na cestě do konce podzimu je. Unlocked majitelů v USA, EMEA a Indie, kromě vlastníků na zamčené telefon T-Mobile USA a Cincinnati Bell bude zpracována tak, aby tropické software omáčka někdy v příštích několika týdnech. Vlevo z tohoto upgradu strany jsou smluvně majiteli zařízení na AT & T, které bude muset počkat na další oznámení. Oficiální Mango zavádění všech stávajících Redmond, schválený zařízení je již plánován na příští dva týdny tak jako tak. Přesto je vždy příjemné slyšet zprávy potvrdil dvakrát.

Mango hrboly Nodo, rohlíky aktualizace vlak Místo Pro Dell původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Dell Firemní blog | Přeposlat | Komentáře

Nové obrázky omílání USA satelit Theirry Legaullt

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2AJBWm2cx80/New-Images-of-Tumbling-US-Satellite-From-Theirry-Legaullt:
BBC uvádí, že "amatérský astronom zaznamenal obrazy mimo kontrolu americké družice, jak se zřítí na Zemi. Theirry Legault, z Paříže, zachytil na video, jak satelit přešel přes severní Francii na 15. září. Šest- t, 20-letý sonda vypadl z oběžné dráhy, a očekává se, že pád někde na Zemi nebo kolem 24. září. US kosmická agentura tvrdí, že ohrožení života z horních vrstev atmosféry výzkum Satellite (UARS) je 1 ku 3200. Pan Legault, inženýr, který se používá speciálně nahrávání videa padající družice přes jeho 14-cm dalekohledem, vysílání záběry na jeho Astrophotography internetových stránkách. " (Předchozí, neméně působivé dílo z Legault jsou jeho fotografie z poslední Atlantis má vrátit, a ISS, slunce a měsíc v jednom záběru).

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Opportunties Z Twilight Moorova zákona

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vBcISt6SPQs/Opportunties-From-the-Twilight-of-Moores-Law:
saccade.com píše: "Andrew" Bunnie "Huang prostě Napsal vynikající esej, proč nejlepší dny otevřených Hardware je ještě před námi. Ukáže, jak se postupně zpomaloval tempo polovodičových hustoty ve skutečnosti může vytvořit mnoho nových příležitostí pro menší míře inovátory a podnikatele . Je založen na rozhovoru v roce 2011 představen na otevřené Hardware summitu. Jsme zadání věku dědictví notebooků a řemeslné techniky? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jsme žijí od roku 2011 Facebooku F8 Developer Conference! (Video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/were-live-from-facebooks-2011-f8-developer-conference/:
Ach jo, jsme tady, v přímém přenosu na F8 vývojářů konference v San Francisku, a budeme vám ránu ranou, co je čeká vše, co Facebook-milující lidi. V ulicích se mluví a melou mlýny v chrlit na plnoprůtočné o tom, co můžeme očekávat, ale Mark Zuckerberg ve svém programovém prohlášení, je jen pár minut a všechno bude odhaleno brzy. Takže, podívejte se sem dostat lopatka na všech nových sociálních sítí dobroty, když jídla je.

Update: A to je v plném proudu. Hlava na minulost přestávka na live stream.

Pokračovat ve čtení jsme od roku 2011 žije Facebook F8 Developer Conference! (Video)

Jsme žijí od roku 2011 Facebooku F8 Developer Conference! (Video) původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 12:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Facebook out Časová osa, dává svůj profil novém kabátě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-outs-timeline-gives-your-profile-page-a-new-outfit/:
No, označit jen představila Facebook je nový pohled na jeho f8 programovém prohlášení, a on volá to časová osa. Cílem je, aby byl lépe vidět, co chcete vidět z vaší minulosti, tím, překvapení překvapení, Časová osa na pravém okraji vašeho profilu, který rozkládá obsahu podle roku a měsíce. Je to mnohem větší vizuální zážitek než předchozí vlákna Facebook, a časová osa Zobrazení umožňují filtrovat obsah fotky, kde jsi byl (díky Bing Maps inovace), a mnoho dalšího. Můžete také přidat aplikace, "rád", a všechny vaše další obsah v úhledně organizované tabulí na stránce svého profilu, aby bylo lépe ", vyprávět příběh svého života", tak, jak chcete - včetně možnosti jít zpět a přidat věci do časové osy po faktu, žádný tok kondenzátor nutné.

Rozvoj ...

Facebook out Časová osa, dává svůj profil novém kabátě původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 13:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Facebook | Přeposlat | Komentáře

Barva opouští App nezávislost Facebook, doufá, že budete platit někomu "návštěvu"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/color-abandons-app-independence-for-facebook-hopes-youll-pay-s/:
Barva zahájena slušné množství fanfáry již v březnu, a to není překvapivé, ve skutečnosti - společnost je v čele Lala zakladatel Bill Nguyen, s deseti miliony na podporu od některých špičkových firem s rizikovým kapitálem. Humbuk kolem sdílení fotografií aplikace Netrvalo dlouho a na smrt se však - v posledních několika měsících, jsme moc neslyšeli od startu. Ukázalo se, že barva tým přehodnocení projektu od základů. Společnost používá F8 tento týden zahájit novou verzi aplikace postavená výhradně kolem Facebook. Nové barevné využívá změnách v sociální síti Open Graf protokol o zavedení pojmu "návštěv" a sociální gesto, které vyzve uživatele k žádosti Živý přenos videa od přítele Facebook na vidění zajímavé fotografie ve svých zdrojů na sociální síti nebo iPhone / Android aplikací. Krátké video proud může se zúčastní více uživateli, stává něco jako mini Ustream zabudovaný do Facebook. Novou barvu je v současné době v uzavřené fázi testování, ale zainteresované strany se mohou přihlásit k účasti níže.

Barva opouští App nezávislost Facebook, doufá, že budete platit někomu "návštěvu" původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Facebook | Přeposlat | Komentáře

Hranice Busta prostředky B & N může dostat Váš nákupní historie

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3ulTR0YmokY/Borders-Bust-Means-BampN-May-Get-Your-Shopping-History:
coondoggie píše: "To snad nikdo překvapení, knihkupectví Borders sbíral tuny informací pro spotřebitele - např. osobní údaje, včetně záznamů z dané knihy a video prodeje - během běžné obchodní Tyto osobní údaje hranic slíbil, že nikdy podíl na trhu bez souhlasu spotřebitele. . Ale teď, že společnost je prodána jako součást jeho bankrotu, všechny ochrany osobních údajů sliby jsou pryč. Reuters napsal, tento týden, že Barnes & Noble, který platí téměř $ 14 mil. duševního hranic "majetku (včetně informace o zákazníkovi) na aukci poslední týden uvedla, že by neměl být v souladu s některými zákazníky Ochrana osobních údajů normy doporučené třetí strany veřejného ochránce práv. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.