pátek 7. října 2011

Problémy LivingSocial 143 dolarů milionů Skladujte na nedávné akvizice

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dITqLp-6S38/:
livingsocial

LivingSocial horlivě rozšiřuje Denní nabídka stopu jak v USA iv zahraničí. Vyplývá to z nové podání SEC , LivingSocial vydal 143 milionů dolarů na skladě v rámci "transakce podnikové kombinace, jako je například fúze, akvizice nebo výměna nabídnout."

Zatímco podání nespecifikuje nabytí nebo akvizice v otázce, nejvíce pravděpodobný kandidát je LivingSocial je získání TicketMonster v Koreji, která byla schválena v srpnu. TicketMonster je denně řeší místo s 2 miliony členů v Koreji a Malajsii. To zaměstnává 600 lidí, kteří nyní pracují pro LivingSocial.

143 milionů dolarů by se mohlo týkat tureckého deníku zabývá Grupfoni stránky, které se stalo přibližně ve stejnou dobu .

LivingSocial sám zvýšil 400.000.000dolar loni v dubnu a byl zvažuje IPO podání, což může být vytáhl z důvodu podmínek na trhu (a investor vůle soutěžícího Groupon stojí).


Společnost: LivingSocial
Datum zveřejnění: 07.10.2011
Financování: $ 632M

LivingSocial je sociální obchod za vůdce LivingSocial nabídky, skupina kupovat program, který pozve lidi a jejich přátelé, aby zachránili až o 90 procent každý den na své oblíbené restaurace, lázně, sportovní akce, ubytování a dalších místních atrakcí ve velkých městech. LivingSocial má rozsáhlou uživatelskou základnu více než 85 milionů, se sídlem ve Washingtonu, DC

Žádné komentáře:

Okomentovat