středa 9. února 2011

Recenze knihy: PostgreSQL 9.0 High Performance

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3khsiVl_Tao/Book-Review-PostgreSQL-90-High-Performance:
eggyknap píše "Díky ve velké části k oft-medializovaný 'NoSQL' hnutí, výkon databáze obdržel velké množství tisku v posledních několika letech. organizace velké a malé nahradily tradiční relační databázové aplikace s novými technologiemi, jako klíč-hodnota obchody, dokument databází a dalších systémů, s velkou slávou a často velký úspěch. Ale nahradí databázovým systémem s něčím radikálně odlišný, je těžké podnikání, a tyto nové databázové systémy dosáhnout výborných výsledků především proto, že vzdát se některých záruk tradiční databáze systémy mají vždy poskytovány. " Pokračujte ve čtení pro zbytek eggyknap o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Palm Pixi Plus vs HP Veer: co se změnilo?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-pixi-plus-vs-hp-veer-whats-changed/:
Pokud máte rádi 'em roztomilé, malé, a (pravděpodobně) levné, HP oznámení dnes Veer by vás docela spokojený - na povrchu, to vypadá jako snížen před , ale opravdu, můžete si ji představit jako řádné Pixi / Pixi Plus nástupce. Pojďme se podívat na to, co odlišuje tyto dvě špatné chlapci od sebe.

Pokračovat ve čtení Palm Pixi Plus vs HP Veer: co se změnilo?

Palm Pixi Plus vs HP Veer: změnilo? Co se původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 15:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

HP před 3 první hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-pre-3-first-hands-on/:
HP před 3 je tady! Právě jsme dostali do rukou jeden a utrhl spoustu obrázků - viz galerie níže. Zůstaňte naladěni na naše první dojmy brzy. Rozvoj ...

HP před 3 první hands-o původně objevila na Engadget na st. 9.2.2011 14:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z novinek finského firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu C5-03 Nokia starší bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměť, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Pokud jde o operační systém Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 patří přístup do obchodu Ovi Nokia Music Store a obchod, ze kterého si můžete koupit hudbu a aplikací pro mobilní Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Palm Pre 2 vs HP před 3: co se změnilo?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-pre-2-vs-hp-pre-3-whats-changed/:
Veer může být nejroztomilejší ze svazku, ale před 3 jasně vzal panování jako linka smartphone HP top-of-the-z Palm před 2 , a to se to podařilo při zavěšení na stejné QWERTY jezdec portrét form factor a většina průmyslového vzoru narážky. Takže pod kapotou, co je opravdu změnilo? Docela dost, dopadá - tak sledovat přestávka na line-by-line členění.

Pokračovat ve čtení Palm Pre 2 vs HP před 3: co se změnilo?

Palm Pre 2 vs HP před 3: co se změnilo? původně objevila na Engadget na St. 9.02.2011 14:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

MPAA hrozí odpojení od internetu Google

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hbZXqB14tZU/MPAA-Threatens-To-Disconnect-Google-From-Internet:
Anonymní čtenář píše "Během několika posledních měsíců, společnost Google obdržela více než 100 varování porušení autorských práv od MPAA-přičlenil filmy studia:. Většina z nich je zaměřena na uživatele veřejných Google Wi-Fi provozu, ale jiné jsou určeny pro zaměstnance společnosti Google MPAA je tak varování vyhledávací gigant, že by mohl dostat odpojen od internetu. Ačkoli držitele autorských práv používat silná slova, tato oznámení jsou prostě nic varování, a obvykle nevedou k právním krokům. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

HP TouchPad plavby s webOS 3.0, Veer a před 3 s webOS 2,2

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/hps-touchpad-shipping-with-webos-3-0-veer-and-pre-3-with-webos/:

Palm HP neobtěžoval, kde webOS verze v průběhu jeho 'Mysli Kromě' událost dnes, ale na základě malé kličky na oblečení je oficiální portál Touchstone, jsme se dozvěděli, že zařízení TouchPad se budou dodávat s webOS 3.0 (dosud neslýchaný build), zatímco Veer a před 3 bude jít s webOS 2.2. To znamená, že neuvěřitelné Tap-na-Share funkce, které vám umožňují tyto břidlice a telefony konverzovat s sebou bude rovněž podporovat "webOS 2,2 nebo vyšší" na telefonech, což naznačuje, že aktualizace by mohlo být v čekárně. Budeme mít k dispozici aktualizovaný, jak jsme slyšeli více.

Sledovat spolu s Sdělení HP přímo zde v našem pokračujícím liveblog !

HP TouchPad plavby s webOS 3.0, Veer a před 3 s webOS 2,2 původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HP | Poslat | Komentáře

Čas inkousty HP se zabývají, aby předplatné časopisů, aby zařízení TouchPad

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/time-inks-deal-with-hp-to-bring-magazine-subscriptions-to-the-to/:
Time Inc se snaží pracovat na dohodu o předplatné časopisů tablet za nějaký čas, a je to jen udělal poměrně velký krok v tomto směru s pomocí HP. To potvrdil na svém dnešním případě, že je to spojil s Time Inc nabízí předplatné na některé ze svých časopisů o zařízení TouchPad, včetně Sports Illustrated, Time, Fortune, a lidé.

Rozvoj ...

Čas inkousty HP se zabývají, aby předplatné časopisů, aby zařízení TouchPad původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 14:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

HP Touchstone tech nyní umožňuje kohoutku dvě zařízení spolu swap URL

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchstone-tech-now-lets-you-tap-two-devices-together-to-swap/:
Takže, HP rozšiřuje " Touchstone "znamená více než" to těžké, šikmé magnet věc, která mi vždy před klouže pryč. " Pro začátek, TouchPad má Touchstone nabíjecí dok - není to magnetické, ale aspoň nemusíte obávat zapojením věc, a to je zvláště vhodný pro práci s klávesnicí. Ale to není pravé kouzlo. HP umožnilo jeho tři nové WebOS zařízení ( TouchPad , Veer , a před 3 ) komunikovat přes Touchstone. Prostě místo telefonu na horní straně zařízení TouchPad, jak ilustrovaný, a co si prohlížíte na telefonu objeví v tabletě prohlížeči. Nejsme si jistí, jak to funguje bi-usměrněné, ale HP se zmíní o obou scénářích, takže doufejme, že to by nemělo být tak těžké nastavit URL přijít z tablety a pozemků na telefonu. Samozřejmě, že by měl být mnohem více "Continuous Client"-styl používá pro tento tech v budoucnosti, ale my bychom říci URL tlačení je dobrý začátek.

HP Touchstone tech nyní umožňuje kohoutku dvě zařízení spolu swap URL původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 14:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HP | Poslat | Komentáře

RIP, Palm: 1992 - 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/rip-palm-1992-2011/:
HP má spoustu skvělé nové věci oznámit v telefonu a tablet prostor dnes, ale chybí něco, co je zejména: značku Palm. Zdá se, že obětí této akvizice a následné "měřítko", a zatímco značka nemusí znamenat hodně pro moderní smartphone spotřebitel, bude bolestně chybět ti z nás, kteří hledají na Palm (ve všech jeho různých formách ) pro ruční inovace pro zhruba dvě desetiletí. Společnost HP je vedení webOS značky kolem, nicméně, tak tam je to - a doufejme, že nikdo nebude upozornění, když jsme to s předponou za--dech Palm, když jsme trošku sentimentální.

RIP, Palm: 1992 - 2011 původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 13:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

HP Veer

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-veer/:
Chtěl jsi malý smartphone? No, máš to v HP Veer , úplně první webOS -založené zařízení ponese název HP sám bez Palmu vedle. Je to také první telefon používat Qualcomm Snapdragon 7230 procesor na 800 MHz. Ostatní titulek specifikace patří podpora HSPA +, 8 GB skladování, akcelerometr, blízkost a světelná čidla (jako obvykle), Touchstone kompatibilita a mobilní hotspot podporu. Je to opravdu roztomilé - ale klávesnice použitelnost bude velká otázka, že budeme mít odpověď, pokud je telefon uvolní letos na jaře. Žádné slovo o dopravci dosud.

Rozvoj. Podívejte se na naše liveblog z HP / Palm je "Myslíš, že za" webOS událost !

Galerie: HP Veer

HP Veer původně objevila na Engadget na St. 09.02.2011 13:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

HP před 3

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-pre-3/:
První před vdechl nový život do Palm. Předem 2 , na druhé straně, to není přesně stejný lesk a dlouhou životnost. Zde je k rozhodně Palm-méně kole tři . 3,6-palcový 800 x 480 displej, 5 megapixelový fotoaparát s AF a LED bleskem, HD video, front-VGA kameru pro videohovory, mobilní hotspot. Pod kapotou? CPU běží na 1,4 GHz Qualcomm! Přidat do HSPA + a EVDO Rev A a výběr 8 GB nebo 16 GB. RAM je stejná jako před 2. Touchstone kompatibilní, samozřejmě. Přichází letos v létě.

Rozvoj. Podívejte se na naše liveblog z HP / Palm je "Myslíš, že za" webOS událost !

HP před 3 původně objevila na Engadget na st. 9.2.2011 13:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

HP TouchPad

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-touchpad/:
Tady je, HP TouchPad . Je to webOS břidlice jsme touhu po té doby snímání (pak) Palm CEO Jon Rubinstein na naše první-někdy Engadget Ukázat , ale bohužel to vypadá, jako kdyby HP má strhl veškeré Palm označování z konečného výrobku. Představený dnes v San Franciscu jako součást moderní webOS triumvirát, TouchPad (dříve známý pod Topaz ) má tvar téměř přesně jako IPAD. To tipy váhy na 1,5 kg a 13 mm tlustý opatření, která je poněkud sedativum pro ty, kteří již odradit potěžkat nalezené v břidlici Apple. Jako bychom slyšeli minulý měsíc , HP lodní tenhle s vlastním Beats zvuk motoru, Tap-na-Share (funkce, která uživatelům umožňuje snadný přenos webové stránky, dokumentu nebo písně z telefonu do tablet - nebo naopak - jednoduchým poklepáním na obě zařízení dohromady) a obrovská závislost na oblačnosti.

Rozvoj ...

Sledovat spolu s Sdělení HP přímo zde v našem pokračujícím liveblog !

HP TouchPad původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 13:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. "A proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

CIA Amazing RC Zvířata z 70. let

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jhW9WR1Jk8M/The-CIAs-Amazing-RC-Animals-From-the-70s:
GameboyRMH píše "Kdybyste byl dojem na vzdálené-ovládané ornithopters vydané v posledních letech, pak to bude opravdu klepat ponožky off: V roce 1970, CIA vyvinut a testován vzdálené-ovládané křídelník, který byl převlečený za vážky - a na zhruba o velikosti vážky. To bylo zamýšlel být používán jako platforma pro odposlechových zařízení. Toto 'insectothopter' byl laser-provázený a poháněn malým benzinovým motorem postavený hodinář. Zatímco její výkon byl působivý, drobné potíže s regulací plavidla bočnímu větru dělala to nepraktický, a nápad byl vyhozen. článku také zmiňuje Robo-chobotnice, a informace o remote-řízené ryb (video), který je také velmi působivé. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


JAXA Použití Podběráky nabrat prostoru nevyžádané

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KnLzYAE_n1s/JAXA-To-Use-Fishing-Nets-To-Scoop-Up-Space-Junk:
Anonymní čtenář píše: "Viděli jsme, high-fallutin návrhy na řešení daného problému vesmírného odpadu dříve - a nyní se japonská vesmírná agentura JAXA se spojila s japonskou rybářskou síť výrobce Nitto Seimo dopravovat v některých 100000-plus objekty vesmíru nevyžádané obíhající planety. AJAXA satelitní nasadí a uvolnění kilometrů-široké sítě provedené Nitto Seimo ultra-tenké třílůžkové vrstvami kovových vláken. síť bude postupně vtažen do magnetického pole Země a shořel spolu s opuštěné satelity, části motorů a další smetí je to zjišťovat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AT & T kymácení mimo neomezené volání na všechny mobilní číslo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/atandt-rolling-out-unlimited-calling-to-any-mobile-number/:
V návaznosti na trend začal v roce 2009 zpět Sprint , AT & T má právě oznámila, že začnu nabízet svým zákazníkům neomezené volání na všechny mobilní číslo v USA, bez ohledu na dopravce, od zítřka (v současné době pouze AT & T čísla nárok). Existuje několik úlovků, samozřejmě: musíš se přihlásit, musíte být v zájmu společnosti neomezené zpráv plán, a je třeba na "kvalifikační" národa nebo FamilyTalk plánu. Neomezené zprávy běží 20 dolarů pro jednotlivce a $ 30 na rodinné plány, takže vystrojit není přesně zdarma - ale pro mnohé by měl vzít velké zatížení z minutě kbelík. Postupujte podle přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení AT & T kymácení mimo neomezené volání na všechny mobilní číslo

AT & T kymácení mimo neomezené volání na všechny mobilní číslo původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 12:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Scoop | zdroje AT & T | Poslat | Komentáře

WebOS-založené Veer, před 3 a TouchPad unikly na stránkách HP, pravděpodobně na prodej dnes

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/webos-based-veer-pre-3-and-touchpad-leaked-on-hps-site-likely/:
Whoa, Nelly! S HP vysoce chválil tiskové konferenci jen několik hodin od zahájení, to vypadá, jako kdyby na webu správci testují vody s tím, co se chystá jít dolů. Na domov HP a domácí kanceláře nakupování stránky, tam je drop-down v rámci "nabídky a nabídky", který zcela jasně odhaluje outfit plánované triumvirát: HP Veer (název HP podala známky pro záda v prosinci), před 3 a TouchPad . Ty jsou kritizovaný přinést webOS v "S, M a L" příchuti, ačkoli to je nejasné zda Veer, nebo před 3 bude nejmenší. Společnost HP se podařilo trhnout ukázku z jeho portálu USA, ačkoli to ještě vypadá žít v mezinárodním měřítku. Neexistuje žádná záruka, že z toho bude loď chvíli ut vážně, proč se něco takového seznamu, pokud všechny tři nebyly bude v prodeji od západu slunce? Zde je doufat!

Pokračovat ve čtení WebOS-založené Veer, před 3 a TouchPad unikly na stránkách HP, pravděpodobně na prodej dnes

WebOS-založené Veer, před 3 a TouchPad unikly na stránkách HP, pravděpodobně na prodej dnes původně objevila na Engadget na st. 09.2.2011 11:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HP | Poslat | Komentáře